isabelle7 08.01.06, 12:50 I chce zarabiac przez internet poprzez wypełnianie maili, ankiet itd. Ćwiczenie języka, a pryz tym dobra job:))))) proszę pisac do mnie, na mój mail. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Romanistka Re: Job -Kto zna francuski na poziomie komunikaty IP: *.ismedia.pl / *.ismedia.pl 21.01.06, 15:45 Znam dobrze jezyk francuski. Interesuje mnie dodatkowa praca. Proszę o więcej informacji na adres : krys39@op.pl Pozdrawiam, Krystyna Piotrowska Odpowiedz Link Zgłoś
isabelle7 Re: Job -Kto zna francuski na poziomie komunikaty 24.01.06, 23:29 Juz piszę:) Odpowiedz Link Zgłoś
soleil78 Re: Job -Kto zna francuski na poziomie komunikaty 25.01.06, 08:28 witam jestem zainteresowana oferta; proszę o wi`ecej szczegółów na e-maila gazetowego pozdrawiam Magda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Re: Job -Kto zna francuski na poziomie komunikaty IP: *.icpnet.pl 25.01.06, 10:14 Jestem zainteresowana, poproszę więcej informacji na seiya@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
izyda79 Re: Job -Kto zna francuski na poziomie komunikaty 25.01.06, 15:47 Ja tez chciałabym sprobowac izatob@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
zresetowany_berbec Re: Job -Kto zna francuski na poziomie komunikaty 26.01.06, 10:39 znam francuski i angielski. czy to jescze aktualne? natangia@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: również Re: Job -Kto zna francuski na poziomie komunikaty IP: *.icpnet.pl 26.01.06, 19:00 ja również znam język francuski. poproszę o mail: ania110@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
aimer2 Re: Job -Kto zna francuski na poziomie komunikaty 27.01.06, 16:55 Cześć:) ja też jestem zainteresowana praca o której pisałaś.Jeśli oferta jest jeszcze aktualna to prosze napisz na czym praca polega i jak to dokładnie wygląda.Z góry dziekuję,moj mail to aimer2@tlen.pl. Odpowiedz Link Zgłoś