Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Ile zarabiają asystentki stomatologiczne????

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.06, 15:59
    Jeśli ktos sie orientuje ile zarabiają aasystentki stomatologiczne w
    prywatnych gabinetach prosze niech wpisze.Pytam poniewaz 7 lat temu pracowalam
    jako asystentka stomatologiczna i zarabiałam marne 270,00 zł.Chce wiedzieć czy
    warto teraz szukac pracy w tym zawodzie czy lepiej innym.Iza
    Obserwuj wątek
      • gosienkaa Re: Ile zarabiają asystentki stomatologiczne???? 13.01.06, 17:43

--ja jako asystentka zarabiam 1000 zl na reke.
        • Gość: Iza do gosienkaa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.06, 20:34
          a pracujesz na 4 rece czy tylko jako asysta+rejestracja,i ile godzin tygodniowo??
          • Gość: gosienkaa Re: do izy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.06, 18:21
            witaj. wlasciwie to pracuje tylko jako recepcjonistka a w papierach mam
            asystentke, ale pracuje u nas kilka asystentek i tez zarabiaja po 1000 zl. tak
            wyglada pensja asyst w naszym gabinecie, prywatnym jak jest w funduszu nie mam
            zielonego pojecia. w prace na 4 rece dopiero sie wdrazamy. pozdrawiam.
          • Gość: Iza Re: do gosienkaa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.06, 13:16
            Gosienka powiedz mi w jakim mieście pracujesz i gdzie miesci sie ten gabinet-bo
            przyznac musze że zarobki masz niezłe.
      • Gość: ja Re: Ile zarabiają asystentki stomatologiczne???? IP: *.tvtom.pl 17.01.06, 11:31
        Witam Iza szukaj pracy w inny zawodzie obecnie pracuje w drugiej prywatnej
        klinice stomatologiczne i szczerze zarabiam WIELKIE GÓwno Wszwdzie jest
        zdzierstwo i wyzysk pracownika Nie mieszaj sie w ta branże bo nie warto Więcej
        łez i nerwów Pozdrawiam Asystentka z Dąbrowy Górniczej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka