Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

ile zarabia dyrektoa personalny w Katowicach??Piln

IP: *.orange.pl 18.04.06, 20:32
    Czesc.Mam wazne pytanie ile zarabia dyrektor personalny/ pelnomocnik zarzadu
    w Katowicach w firmie budowlanej zatrudniajacej pracownikow w
    Niemczech.Bardzo prosze o pilna odpowiedz.Bardzo dziekuje.Pozdrawiam.
    Obserwuj wątek
      • gosia244 Re: ile zarabia dyrektoa personalny w Katowicach? 21.04.06, 20:57
        Nikt nic nie wie???????????
        • Gość: maja35 Re: ile zarabia dyrektor personalny w Katowicach? IP: *.orange.pl 27.04.06, 21:32
          Podobno w katowicach nie ma duzych zarobkow.Ale nie wiem ile moze dostawac na
          reke.
          • Gość: marek Re: ile zarabia dyrektor personalny w Katowicach? IP: *.orange.pl 28.04.06, 19:25
            kurzce a moze ktos jednak wie ile moze zarabaic dyrektor personalny??????????
            • lilithh Re: ile zarabia dyrektor personalny w Katowicach? 29.04.06, 16:56
              Tak się składa że wiem ile moze zarabiac dyrektor personalny: w zależności od
              branży, wielkości firmy, kondycji firmy, rzeczywistego umiejscowienia stanowiska
              w strukturze, zakresu obowiązków i odpowiedzialności: od 2 tys. brutto do jakiś
              40-50 tys brutto. Plus samochód. laptop, opcje na akcje, bonus roczny, wysokie
              ubezpieczenie - albo bez żadnego z tych dodatków.

Mam wrażenie że niewiele pomogłam? :-(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka