Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Jak myślicie, ile zarabia elektronik?

14.05.06, 09:54
    Ile wg was może zarabiać elektronik w Warszawie? Zakres obowiązków -
    poprawianie, projektowanie i budowa prototypów, serwis i uruchamianie
    urządzeń, czasem montaż całych urządzeń itp. Po kilku postach odpowiem, jak
    jest naprawdę:)
    Obserwuj wątek
      • Gość: nicki Re: Jak myślicie, ile zarabia elektronik? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.05.06, 10:20
        szeroki ten zakres obowiązków - ok. 5000 pln (brutto)?
        strzelam, to wg mnie najniższa stawka, ze względu na zakres obow. to raczej
        mniejsza firma?
        • Gość: Marek Re: Jak myślicie, ile zarabia elektronik? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 10:27
          mis.borys, a co nas obchodzi ile zarabia elektronik? Chcesz się pochwalić na
          forum zarobkami czy pożalić jak mało zarabiasz?
          • mis.borys Re: Jak myślicie, ile zarabia elektronik? 14.05.06, 10:30
            Nie obchodzi - nie wchodź. Proste. Umiesz czytać? Wiesz jaki jest temat wątku?
            • Gość: Magda Re: Jak myślicie, ile zarabia elektronik? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 10:33
              Uuuu, jaki drażliwy ten elektronik. Napięcie nie spada? ;-)
      • Gość: abc Re: Jak myślicie, ile zarabia elektronik? IP: *.chello.pl 14.05.06, 10:37
        tyle ile wynegocjowal ;)
        • mis.borys Re: Jak myślicie, ile zarabia elektronik? 14.05.06, 10:42
          Powiem tylko, że jest to dość mała firma (ok. 15 pracowników), a "zarząd" (3
          właścicieli) ma po 8-10 tys. zł miesięcznie na rękę.
      • Gość: menago Re: Jak myślicie, ile zarabia elektronik? IP: *.ols.vectranet.pl 14.05.06, 10:48
        Jakbym miał prowadzić firmę za 8tys zł. to wolę nic nie robić.Jako "wolny" (nie
        mam określonego czasu pracy) pracownik mam podobne zarobki.Zdecydowanie się nie
        przemeczam:))
        • mis.borys Re: Jak myślicie, ile zarabia elektronik? 14.05.06, 12:07
          Widzisz, a ja jako elektronik mam 600zł na rękę i zapieprzam po 10h dziennie, 6
          dni w tygodniu. Wiedzą z pewnością przebijam Ciebie. Niestety, w tym kraju
          ludzie muszą za tyle pracować.
          • annajustyna Re: Jak myślicie, ile zarabia elektronik? 14.05.06, 13:39
            A znasz niemiecki albo przynajmniej angielski? Bawaria czeka!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka