Gość: care IP: *.stk.net.pl 10.07.06, 14:44 Czy ktoś wie jak wyglad aproces rekrutacji w firmie BAYER, jakie tam są warunki pracy, płacy itp. Proszę o jakiekolwiek informacje na ten temat. dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bastek Re: Praca w firmie BAYER (warszawa) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 13:32 Też chciałbym wiedzieć :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: care Re: Praca w firmie BAYER (warszawa) IP: *.stk.net.pl 20.07.06, 14:08 tak wogóle to chciałabym wiedzieć, czy tam rekrutacja się już odbyła, odbędzie czy cholera o co chodzi,wysyłałam swoje CV na początku czerwca i do tej pory zero odzewu.a dodam-że przynjamniej powinni mnie zaprosić na rozmowę, bo moje kwalifikacje pokrywały się w 100% z ich wymaganiami na dane stanowisko.wkurza mnie takie olewanie ludzi, zero odzewu.porażka,no trudno. Odpowiedz Link Zgłoś
torpiczka Re: Praca w firmie BAYER (warszawa) 20.07.06, 15:32 jeszcze nie raz spotkasz się z sytacją gdzie w 200% będziesz pasowała na stanowisko a nikt się do Ciebie nie odezwie. Odpowiedz Link Zgłoś
martak82 Re: Praca w firmie BAYER (warszawa) 20.07.06, 16:51 no i dlaczego tak jest??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bambi7 Re: Praca w firmie BAYER (warszawa) IP: *.csk.pl 20.07.06, 22:19 dlaczego? bo "life is brutal i full of zasadzkas"... to tak w skrócie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cv Re: Praca w firmie BAYER (warszawa) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.06, 22:21 Jesli poszukasz pracy tak ze 12 mcy, to wtedy sama zrozumiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc portalu Re: Praca w firmie BAYER (warszawa) IP: *.tel.tkb.net.pl 28.03.14, 20:01 kobieta.onet.pl/eva-mozes-kor-zrozumialam-ze-tylko-wybaczajac-moglam-na-powrot-stac-sie-szczesliwa/ky7kb Firma Bayer testowała swoje leki w obozach koncentracyjnych na polskich dzieciach, które umierały w męczarniach. Serio chcesz tam pracować? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bik Re: Praca w firmie BAYER (warszawa) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.14, 20:44 Sorry, ale chyba trochę pojechałeś. Nie Bayer to robił, tylko Mengele-chory człowiek. Odpowiedz Link Zgłoś