babeczka 05.11.01, 19:47 Szukam pracy w Wałbrzychu lub okolicy , wykształcona , zdolna manualnie,mobilna telefon0608034046 lub babeczka@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kuba_Wr Re: Szukam pracy w Wałbrzychu lub w okolicy IP: *.investbank.pl 06.11.01, 08:18 babeczka napisał(a): > Szukam pracy w Wałbrzychu lub okolicy , wykształcona , zdolna manualnie,mobilna > telefon0608034046 lub babeczka@wp.pl Dlaczego piszesz, że szukasz pracy tylko w Wałbrzychu i okolicach a jednocześnie twierdzisz, że jestes mobilna. IMHO jedno z drugim nieco się wyklucza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martin Re: Szukam pracy w Wałbrzychu lub w okolicy IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 08.11.01, 07:57 Gość portalu: Kuba_Wr napisał(a): > babeczka napisał(a): > > > Szukam pracy w Wałbrzychu lub okolicy , wykształcona , zdolna manualnie,mo > bilna > > telefon0608034046 lub babeczka@wp.pl > > Dlaczego piszesz, że szukasz pracy tylko w Wałbrzychu i okolicach a jednocześni > e > twierdzisz, że jestes mobilna. IMHO jedno z drugim nieco się wyklucza... > >Kuba siedzisz w pracy , w ciepełku,kasa Ci leci a Ty surfujesz w internecie na koszt firmy i czepiasz się babeczki że źle się wyraźiła. Lepiej byś uczynił stając się samaretaninem w tych czasach. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba_Wr Re: Szukam pracy w Wałbrzychu lub w okolicy IP: *.investbank.pl 08.11.01, 09:57 Gość portalu: martin napisał(a): > Gość portalu: Kuba_Wr napisał(a): > > > babeczka napisał(a): > > > > > Szukam pracy w Wałbrzychu lub okolicy , wykształcona , zdolna manualn > ie,mo > > bilna > > > telefon0608034046 lub babeczka@wp.pl > > > > Dlaczego piszesz, że szukasz pracy tylko w Wałbrzychu i okolicach a jednoc > ześni > > e > > twierdzisz, że jestes mobilna. IMHO jedno z drugim nieco się wyklucza... > > > >Kuba siedzisz w pracy , w ciepełku,kasa Ci leci a Ty surfujesz w internecie > na > koszt firmy i czepiasz się babeczki że źle się wyraźiła. > Lepiej byś uczynił stając się samaretaninem w tych czasach. > pozdr > Co rozumiesz pod pojęciem "Stać sie samarytaninem w tych czasach"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam_Wr Re: Szukam pracy w Wałbrzychu lub w okolicy IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.01, 10:29 Co rozumiesz pod pojęciem "Stać sie samarytaninem w tych czasach"? >jak sam wyraz ma znaczenie"spieszący z pomocą" np.pomocy w znaleźieniu pracy. > Na mentora trzeba sobie zasłużyć Dexter Yager pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: automoti Re: Szukam pracy w Wałbrzychu lub w okolicy IP: 212.244.106.* 19.11.01, 09:50 Faurecia buduje zaklad - poszukiwali logistyka i teraz zauwazylem , ze nadal poszukuja czyzby kogos wylali lub ktos zwinal sie NAj szukalo okolice Walbrzycha to teraz automotive - pokrewne firmy Ja za wszelka cene wszedlbym w ta branze! Babeczka, zastanow sie moze automotive - dzialka nie koniecznie techniczna bedzie Ci odpowiadala. Pozdrawiam! babeczka napisał(a): > Szukam pracy w Wałbrzychu lub okolicy , wykształcona , zdolna manualnie,mobilna > telefon0608034046 lub babeczka@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
babeczka Re: Szukam pracy w Wałbrzychu lub w okolicy 10.01.02, 09:02 babeczka napisał(a): > Szukam pracy w Wałbrzychu lub okolicy , wykształcona , zdolna manualnie,mobilna > telefon0608034046 lub babeczka@wp.pl Przeczytałam te wszystkie wypowiedzi i przykro mi się zrobiło , bo dałam ogłoszenie nie po to że mi się nic nie wchce pracować ,ale po to aby moja rodzina miała dodatkowy dochód . Wydaje mi się że wypowiadali się ludzie bardzo młodzi, którym to rodzice dają pieniądze ,a nie sami zarobili je bo mniby gdzie. Odpowiedz Link Zgłoś