Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Szukam pracy w Wałbrzychu lub w okolicy

05.11.01, 19:47
    Szukam pracy w Wałbrzychu lub okolicy , wykształcona , zdolna manualnie,mobilna
    telefon0608034046 lub babeczka@wp.pl
    Obserwuj wątek
      • Gość: Kuba_Wr Re: Szukam pracy w Wałbrzychu lub w okolicy IP: *.investbank.pl 06.11.01, 08:18
        babeczka napisał(a):

> Szukam pracy w Wałbrzychu lub okolicy , wykształcona , zdolna manualnie,mobilna
        > telefon0608034046 lub babeczka@wp.pl

Dlaczego piszesz, że szukasz pracy tylko w Wałbrzychu i okolicach a jednocześnie
        twierdzisz, że jestes mobilna. IMHO jedno z drugim nieco się wyklucza...
        • Gość: martin Re: Szukam pracy w Wałbrzychu lub w okolicy IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 08.11.01, 07:57
          Gość portalu: Kuba_Wr napisał(a):

> babeczka napisał(a):
          >
          > > Szukam pracy w Wałbrzychu lub okolicy , wykształcona , zdolna manualnie,mo
          > bilna
          > > telefon0608034046 lub babeczka@wp.pl
          >
          > Dlaczego piszesz, że szukasz pracy tylko w Wałbrzychu i okolicach a jednocześni
          > e
          > twierdzisz, że jestes mobilna. IMHO jedno z drugim nieco się wyklucza...
          >
          >Kuba siedzisz w pracy , w ciepełku,kasa Ci leci a Ty surfujesz w internecie na
          koszt firmy i czepiasz się babeczki że źle się wyraźiła.
          Lepiej byś uczynił stając się samaretaninem w tych czasach.
          pozdr

• Gość: Kuba_Wr Re: Szukam pracy w Wałbrzychu lub w okolicy IP: *.investbank.pl 08.11.01, 09:57
            Gość portalu: martin napisał(a):

> Gość portalu: Kuba_Wr napisał(a):
            >
            > > babeczka napisał(a):
            > >
            > > > Szukam pracy w Wałbrzychu lub okolicy , wykształcona , zdolna manualn
            > ie,mo
            > > bilna
            > > > telefon0608034046 lub babeczka@wp.pl
            > >
            > > Dlaczego piszesz, że szukasz pracy tylko w Wałbrzychu i okolicach a jednoc
            > ześni
            > > e
            > > twierdzisz, że jestes mobilna. IMHO jedno z drugim nieco się wyklucza...
            > >
            > >Kuba siedzisz w pracy , w ciepełku,kasa Ci leci a Ty surfujesz w internecie
            > na
            > koszt firmy i czepiasz się babeczki że źle się wyraźiła.
            > Lepiej byś uczynił stając się samaretaninem w tych czasach.
            > pozdr
            >
            Co rozumiesz pod pojęciem "Stać sie samarytaninem w tych czasach"?
      • Gość: Adam_Wr Re: Szukam pracy w Wałbrzychu lub w okolicy IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.01, 10:29
        Co rozumiesz pod pojęciem "Stać sie samarytaninem w tych czasach"?
        >jak sam wyraz ma znaczenie"spieszący z pomocą" np.pomocy w znaleźieniu pracy.
        > Na mentora trzeba sobie zasłużyć

Dexter Yager
        pozdr.

• Gość: automoti Re: Szukam pracy w Wałbrzychu lub w okolicy IP: 212.244.106.* 19.11.01, 09:50
        Faurecia buduje zaklad - poszukiwali logistyka i teraz zauwazylem , ze nadal
        poszukuja
        czyzby kogos wylali lub ktos zwinal sie
        NAj szukalo

okolice Walbrzycha to teraz automotive - pokrewne firmy
        Ja za wszelka cene wszedlbym w ta branze!

Babeczka, zastanow sie moze automotive - dzialka nie koniecznie techniczna bedzie
        Ci odpowiadala.

Pozdrawiam!

babeczka napisał(a):

> Szukam pracy w Wałbrzychu lub okolicy , wykształcona , zdolna manualnie,mobilna

• babeczka Re: Szukam pracy w Wałbrzychu lub w okolicy 10.01.02, 09:02
        babeczka napisał(a):

Przeczytałam te wszystkie wypowiedzi i przykro mi się zrobiło , bo dałam
        ogłoszenie nie po to że mi się nic nie wchce pracować ,ale po to aby moja rodzina
        miała dodatkowy dochód . Wydaje mi się że wypowiadali się ludzie bardzo młodzi,
        którym to rodzice dają pieniądze ,a nie sami zarobili je bo mniby gdzie.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka