Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

ile zarabia senior manager w Auchan?

22.01.07, 18:15
    ile zarabia senior manager w Auchan?
    jakie są jego obowiązki?
    czy ktoś był na rozmowie kwalifikacyjnej? - jak było?
    jak ogólnie pracuje się w Auchan?
    jak wygląda struktura stanowisk do rejonowego włącznie?
    Obserwuj wątek
      • billy.the.kid Re: ile zarabia senior manager w Auchan? 22.01.07, 19:11
        to te debile muszą w jakims psim języku nazywać te stanowiska???
      • Gość: t Re: ile zarabia senior manager w Auchan? IP: *.c160.msk.pl 22.01.07, 19:39
        kierownik dzialu - okolo 1500-1800 brutto.
        • Gość: t Re: ile zarabia senior manager w Auchan? IP: *.c160.msk.pl 22.01.07, 19:40
          ups- netto mialo byc.
          • asdfg96 Re: ile zarabia senior manager w Auchan? 22.01.07, 20:04
            a pan który mnie umawiał na rozmowę twierdził iż zarządza się około 100
            osobowym zespołem.
            Ja aktualnie prowadzę kilka sklepów i mam pod sobą ponad 100 osób i to mnie
            skusiło. Chyba nie otrzymam tam takich pieniędzy i samochodu jak mam teraz.
            • Gość: t Re: ile zarabia senior manager w Auchan? IP: *.c160.msk.pl 22.01.07, 20:07
              Auchan bardzo slabo placi managerom. Nie wiem jak z wyzszym szczeblem
              zarzadzajacym, ale kierownicy dzialow bardzo rzadko zarabiaja powyzej 2000
              netto. Nie zaszkodzi Ci jednak negocjowac- duzo moze zalezec od ilosci ludzi a
              nie stanowiska.
            • asdfg96 Re: ile zarabia senior manager w Auchan? 22.01.07, 20:25
              na chwilę obecną mam 8,5 brutto i paliwo bez ograniczeń więc chyba nie ma sensu.
              • Gość: 4 lata temu Re: ile zarabia senior manager w Auchan? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.07, 23:02
                Dokładnie 4 lata temu manager (nie senior) zarabiał 2500 brutto (Piaseczno)...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka