GoĹÄ: joanna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.07, 11:54 Czy jest tu ktoś kto wykonuje taką pracę? W jkaiej firmie (branża). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: mm Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? IP: 194.9.79.* 26.01.07, 14:14 ja prauje jako przedstawiciel techniczno-handlowy. jakiej pytanka? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: joanna Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? IP: *.wszib.poznan.pl 27.01.07, 11:00 chciałam się zorientować jakie są zarobki mniej więcej w branży spożywczej (praca dla firmy produkcyjnej i współpraca z dystrybutorem), chodzi mi o firmu typu Maspex, Wedel itp. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: 7201 Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 29.01.07, 19:37 Biorąc pod uwage czestosc ogloszen "Wedla" o szukaniu PH nie wyglada na to by place były dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: menager Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? IP: 91.192.146.* 04.02.09, 14:27 Pracuję w Firmie Zepter obecnie w tej dziedzinie założyłam własna działalność. Tutaj pracownicy zarabiają średnio 2500-3000zł Aktualnie poszukuję solidnych pracowników na terenie woj. śląskiego i opolskiego dlatego polecam się dowiedzieć ---> zepterkedzierzyn@tlen.pl Przedstawiciel handlowy zarabia bardzo dużo jednakze trzeba sie znaleźc w odpowiedniej Firmie! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gość Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.09, 23:16 witam,mam takie pytanie:czy ktos moglby mi pomoc dostac sie na stanowisko PH???moze jakies namiary.Mieszkam w woj.sląskim.Bardzo prosze jesli ktos moze mi pomoc to prosze o kontakt mailowy: aurellia2@tlen.pl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: andrew Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? IP: *.tktelekom.pl 17.10.09, 15:38 Poszukuję ambitnych osób na terenie Bielska i okolic. Przedmiotem sprzedaży są szybko rotujące produkty, które bardzo łatwo się sprzedają (m.in perfumy, żele pod prysznic, feromony oraz produkty dla domu). Także w tym miesiącu wprowadziliśmy nową ofertę telefonii komórkowej i internetu. fmgroup-bb@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kumulacja Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? IP: 91.189.74.* 18.12.09, 09:00 ogłoszenia tego typu lepiej wrzucać na serwisy z ogłoszeniami pracy, jest cała masa darmowych np gumtree albo sprzedawcy.pl tutaj tylko się narzeka :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mktwkr Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.10, 23:13 proponujesz akwizytorkę a nie stanowisko przedstawiciela handlowego. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Santiagos ? jaki przedstawiciel handlowy ma zlecenia zagranicą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.11, 15:38 Witam zna ktoś firmę w Polsce gdzie są zlecenia na całej Europie jako przedstawiciel ? Bardzo proszę o pomoc i odpowiedzieć.. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: patryk Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? IP: *.smgr.pl 05.07.07, 21:44 ostatnio słyszałem od znajomych ze w firmie WDEdel jest ok 1800 podstawy + premia (w świeta jest ona całkiem spora):) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: grzes Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? IP: *.netia.com.pl 24.08.08, 17:38 jesli chcesz isc do spozywki to twoja sprawa ale napewno nie polecam takiej firmy jak maspex jedna z najgorszych w całej branzy Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ja Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? IP: *.warszawa.vectranet.pl 14.01.14, 00:29 Również nie polecam tej firmy. Wykorzystują na maxa za marne pieniądze i stosują mobing. Prawdziwa szkoła życia. Jeśli ktoś chce pracę za kiepskie pieniądze i mobig w pracy to polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Maspexiarz Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? IP: *.xdsl.centertel.pl 28.11.08, 14:46 A wiec w Maspexie cudow niema ale 1800 podstawy na reke masz Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: edziu Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? IP: *.olsztyn.mm.pl 29.11.08, 10:40 podstawy mowisz, a relanie z premiami miesiecznie ile masz? Odpowiedz Link Zgłoś
makowski88888 Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? 26.09.12, 12:52 Zarabia dużo jesli dużo umie A umie wtedy gdy ma talent i jest przeszkolony. Na dłuższą mete nie zarobi ten kto tylko ma talent i ten kto tylko jest przeszkolony. Szkolenia można kupować, ale można tez wygrać :) Polecam wszystkim handlowcom konkurs o szkolenia za naprawdę dużą kasę i u świetnych ekspertów. Strona konkursu: Konkurs DrSprzedaz Najpierw do zabawy,a potem do nauki :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
mayki82 Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? 01.02.07, 11:00 ile powinien wyplacic mi moj pracodawca podstawy skoro mam 3% prowizji od wartosci sprzedanego towaru?proponuje mi 400zl ale chyba cos tu nie gra..z gory dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mar Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 12:22 mayki82 napisała: > ile powinien wyplacic mi moj pracodawca podstawy skoro mam 3% prowizji od > wartosci sprzedanego towaru?proponuje mi 400zl ale chyba cos tu nie gra..z gory > > dzieki Ja sie w ogole dziwie, ze Cie ktos zatrudnil. Jakim trzeba byc debilem, zeby pytac sie ludzi czy 400 zl to nie za malo na 3% prowizje od sprzedazy. A ZA ILE sprzedałes głąbie moze najpierw policz, pozniej wyciagnij z tego 3% i bedziesz wiedziec, czy 400 zl to 3% od tego, co sprzedales. Ty na pewno jestes PH???? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: h2o Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? IP: *.btk.net.pl 14.02.08, 11:20 Masz prosta odpowiedz; troche matematyki i wychodzi że wynagrodził Cię ponad miarę(premia super) . Polecam trochę szkolenia z kalkulatorem:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: żal Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.08, 00:02 Nie wiem czy on jest na pewno "PH", wiem za to że ty na pewno jesteś prostakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: F Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? IP: *.eranet.pl 10.06.08, 19:59 Gość portalu: mar napisał(a): > mayki82 napisała: > > > ile powinien wyplacic mi moj pracodawca podstawy skoro mam 3% prowizji od > > > wartosci sprzedanego towaru?proponuje mi 400zl ale chyba cos tu nie gra.. > z > gory > > > > dzieki > > Ja sie w ogole dziwie, ze Cie ktos zatrudnil. > Jakim trzeba byc debilem, zeby pytac sie ludzi czy 400 zl to nie za malo na 3% > prowizje od sprzedazy. A ZA ILE sprzedałes głąbie moze najpierw policz, pozniej > > wyciagnij z tego 3% i bedziesz wiedziec, czy 400 zl to 3% od tego, co > sprzedales. > Ty na pewno jestes PH???? Czy ty człowieku masz mature? Bo tam trzeba umieć czytać ze zrozumieniem, a u ciebie z tym kiepsko jak widze!!! Gość napisał że ma 3% prowizji od sprzedaży + podstawe 400zł!!! I pyta czy przy takiej prowizji, to nie za mała podtawa. Czyli ma 3%od sprzedaży+400zł, pyta czy nie pwoinno być 3%od sprzedaży+więcej niż 400zł. Załapałeś GŁĄBIE??!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: flextor Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? IP: *.kalisz.mm.pl 26.10.08, 19:46 Ja zrozumialem dokladnie to samo. Kolega pyta czy nie za malo podstawy zaproponowal mu szef a nie czy 3% to 400 zl. Jesli chodzi o te 4 stówki, to zalezy ile jest tego 3%. Jesli handluje towarem, ktory jest rotacyjny, można dużo sprzedać, to może byc i 400 zl. Są PH ktorzy maja samą podstawę i wychodzą całkiem niezle Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gosc Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.11, 12:21 ja pracuje jako PH w branzy budowlanej i mam5800zł brutto podstawy..........a premi nie wyrabiam...gdybym miał 3% i 400zł podstawy to miałbym ok 11tys wypłate(robie ok 350tys obrotu miesiecznie!!!!,w zimie ok 190 tys) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: aga...~ Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? IP: *.netcominternet.pl 18.12.11, 20:54 to ja też tak chcę ....;) Odpowiedz Link Zgłoś
44kamila Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? 22.04.13, 09:54 Witam, Mam pytanie o firmę Sicher Bautechnik praca na stanowisku PH czy ktoś mi może wie jak tam wygląda z wynagrodzeniem rotacją pracowników autem ? pozdrawiam Kamila Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: noname Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? IP: *.k724.webspeed.dk 29.03.10, 21:25 dobre ! haha Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: a mar Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.10, 13:13 MAR ale zabłysnął hehehehhe, jak wyłapał o co chodzi i na jakiego łosia wyszedł a co gorsza buraka to już pewnie nawet nie odwiedza forum :P Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: janek W Garmond Press 1000 zł na rękę IP: 83.238.196.* 20.04.07, 17:41 plus prowizja (raz w roku 200 - 400 zł). Bez telefonu, samochodu itp. Odpowiedz Link Zgłoś
michalowskiego [...] 26.01.09, 16:38 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
zazula2007 Re: W Garmond Press 1000 zł na rękę 20.10.09, 21:49 Uwaga SPAMER!!! W sygnaturce też spam! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: L76 Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? IP: *.promax.media.pl 11.06.08, 17:35 Ja jestem przedstawicielem handlowym/prezenterem domowym, ale w sprzedaży bezpośredniej. Mam 7 letnie doświadczenie i dopiero od roku ( w nowej firmie) jestem zadowolony z kasy i produktu. Jednak ten rodzaj pracy nie jest dla każdego,wymaga dużej samodyscypliny. Trochę wysiłku ale można zarobic kilka tysiaków na reke. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: xxxx Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? IP: *.adsl.inetia.pl 10.08.08, 21:15 a nie chcialbys zarabiac przy tej samej ilosci przepracowanych godz 3,4,5,6 razy wiecej, nie kilka ale kilkanascie??? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: agnes Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? IP: *.85-237-165.tkchopin.pl 28.03.10, 00:00 Szukam pracy jako PH mam świetne referencje ,wczesniej pracowałam w "Finlandi"ale przeniosłam się na pomorze .Nie mam pojecia jak szukac tu pracy,wymagania są wręcz śmieszne a rekrutacje ponizej normalności.Jestem swietna w handlu,uwielbiam prace PH.Jak mam przekonać pracodawce o swoich zdolnościach itd jeżeli i tak jest rekrutacja i nigdy nie dochodzi do takiej rozmowy(do spozywki i robią testy z bankowości...)to jakaś bzdura.Czy referencje się juz nie liczą?Napisałam do wielu firm i cisza... Pomocy....... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Neo Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? IP: 83.238.194.* 03.02.11, 06:30 Nic prostszego - dzwoń: 509 82 88 42. Właśnie potrzebuję kogoś mądrego do tej pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kris Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? IP: *.171.23.87.static.crowley.pl 06.04.10, 21:26 pracujesz w tym zawodzie i ile przeciętnie zarabiasz ???? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: a masz Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.10, 14:01 wszystko wydawało sie jak zwykle oszustwem ale mowie sprawdze i tak po 3 dniach zarobiłem 15 zł niby nic tylko szkoda ze siedziałem tak mało na tej stronie mowie tak bo chce sie podzielic z wami tym ze sie da pozdrawiam a dla niedowiarkow adbiznes.com/pages/index.php?refid=hessboll2 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: G Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.10, 12:13 adbiznes.com/pages/index.php?refid=hessboll2 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ala Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.07, 10:06 ja w kosmetyce mam 800 na rekę Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: a Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.07, 18:25 Właśnie. Ktoś się orientuje może jak wygląda praca ph w Wedel ? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: . Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.07, 18:37 ja w kosmetykach i higienicznych mialam 1000. zero premii i prowizji od sprzedazy. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Sebastian Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? IP: *.chello.pl 31.01.07, 23:23 6 tys brutto, branża techniczna, kilka lat pracy, do tego sam.służbowy bez limitu czegokolwiek,tel. komórkowy, szkolenia, nienormowany czas pracy, średnio 5 tys premii rocznej. Odpowiedz Link Zgłoś
tommydefender Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? 04.04.07, 23:39 Witam, zgadzam sie z przedmówcą. 3000 brutto + 100% premii miesięcznej + auto do potrzeb prywatnych z limitem kilometrów, ale wystarcza + komórka no limits + laptop z iplusem no limits + leczenie w prywatnej klinice gratis na kartę medyczną. 2 miesuące stażu. inaczej po co wychodzić z domu??? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Luks Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? IP: *.promax.media.pl 12.06.08, 18:41 Witam.Chyba lubicie tą robotę.Jednak duże pieniądze zarabia się jako przedstawiciel w sprzedaży bezpośredniej. Może nie jest to praca dla wszystkich (inaczej - na pewno nie jest to praca dla wszystkich), ale jak się "lubi ludzi" i sprzedajesz dobry produkt (Ja taki sprzedaje), to jest O.K. Oczywiście kasa o wiele większa, ale trzeba mieć to "coś" i chęci do pracy, no i oczywiście trzeba trafić na dobrą firmę (produkt). Pozdrawiam wszyskich forumowiczów :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: marco Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? IP: 194.186.188.* 15.08.08, 07:31 Hej!!! Mam prośbę: napisz coś więcej o tej sprzedaży bezpośredniej tzn. ile mniej-więcej się w niej zarabia i jakie branże byś polecił. z góry wielkie dzięki Pozdrawiam wszystkich przedstawicieli :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: szukająca pracy Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.09, 13:30 Witam, jestem śewiżo po studiach chemicznych, zamierzam poszukać zatrudnienia jako przedtsawiciel w firmach farmaceutycznych/kosemtycznych. Wiem, że ludzie bez doświdaczenia to bardzo często łakowmy kąsek dla róznych firm do zrobienia krótko mówiąc w bambuko.Dlatego proszę o cenne wskazówki od osób doświdaczonych w tych branżach na co zwrócić uwagę podczas rozmowy, ustalania warunków pracy itp, tak aby nie dać się oszukać czy też do reszty zmanipulować.. P.S. Dodam iż nie jestem półmózgiem, potrafię myśleć, dlatego proszę o szczere wypowiedzi.Z góry dziękuję wszystkim PH. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: stachu Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.09, 16:13 Witam , interesuje mnie czy wiecie moze czy praca jako przedstawiciel handlowy jest oplacalna ??? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: wrrrrrrrrrrrrrrrrr Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? IP: 217.145.59.* 04.03.09, 22:10 nie nie jest , skoro przyczytałeś ten temat i jeszcze nie wiesz to znaczy ze za głupi jestes na tą prace Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: emy Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? IP: 80.48.184.* 13.04.09, 10:31 witaj. a proszę Cię, czy mógłbyś napisać firmę dla jakiej pracujesz??? Odpowiedz Link Zgłoś
bartosz1980 Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? 16.04.09, 17:37 Witam!!Chcial bym sie dowiedziec ile zarabia przedstawiciel w firmie Jutrzenka???Mam propozycje pracy na Slasku i kolega mowi mi ze na wlasnej dzialalnosci zarobie ponad 6 tys brutto.Czy to mozliwe?? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: KMK Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? IP: *.adsl.inetia.pl 26.07.09, 14:30 wITAM, szukam pracy dla mojego taty w charakterze przedstawiciela handlowego,jest jednak jeden problem,on ma 46 lat i wykształcenie średnie. Obecnie pracuje na takim stanowisku, ale firma chyba upadnie przez długi szefa. Tata świetnie się sprawdza na swoim stanowisku pracy, pracuje ok.18 godz.dziennie, ale niestety nie dostaje za to wynagrodzenia, bo szef "nie ma pieniędzy". Bardzo proszę napiszcie w jakiej branży najlepiej szukać pracy i gdzie sporo płacą.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: MOG Oferta pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.09, 15:45 Witam, Jesteśmy europejską firma sprzedaży bezpośredniej z siedzibą w Krakowie. Nasz produkt to terapeutyczne materace oraz pościel zdrowotna. Poszukujemy osób chętnych do objęcia stanowiska asistenta/kę z perspektywą awansu na stanowisko przedstawiciela handlowego rejenie Sląska. Organizujemy spotkania z potencjalnymi klientami oraz oddajemy do dyspozycji nasze produkty. Rolą sprzedawscy, jest realizacja tego spotkania i szczegółowe przedstawienie oferty klientowi. Rolą asystenta/ki jest pomoc przy realizacji spotkania i obsłudze klientów. Jeśli jest Pani zainteresowana, to prosimy o przeslanie CV oraz zdjęcia na m.cyganiewicz@marenostrumopengroup.com Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ewelina Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? IP: *.komputerlan.pl 12.10.09, 12:31 Poszukuję przedstawiciela handlowego do sprzedaży torebek papierowych.Jeżeli twój tata będzie zainteresowany proszę kontakt biuro@torby-ekopak.pl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ania_k Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? IP: *.c30.msk.pl 03.11.07, 21:38 ja podobnie, zarabiam czystą prowizję bez podstawy około 3500 - 5600 zł nienormowany czas pracy na zasadzie jak pada deszcz siedze w domu i czytam książkę:) mam czas dla siebie dla znajomych na zabawę i na pracę też... zapraszam do branży telekomunikacyjnej ale tylko bezpośrednio do operatorów nie do pośredników broń boże.... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: R Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? IP: *.eranet.pl 04.11.07, 00:54 Aniu, a ja szukam takich pracowników jak Ty i mają obawy przed samą prowizją. Pozdrawiam kolezankę z branży. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ania_k do R IP: *.c30.msk.pl 04.11.07, 20:45 :) ludzie boja sie prowizji głównie dlatego ze nigdy tak nie pracowali albo maja zbyt małe umiejętności. Nie zgodziłabym sie na stałą pensję bo to niesprawiedliwe ze zarabiam tyle samo co kolezanka z biurka obok a ja robie 5 razy wiecej bo taka mam juz nature:) wiem ile musze zrobic zeby zarobic 4 tys, i umiem sama siebie motywowac. mam swoja grupę handlowcow którzy tez zarabiaja prowizyjnie, ale ze wszystkiego uczyłam ich sama mam gwarancje ze duzo zarobią i beda lojalni. pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: do ani...k Re: do R IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.10, 23:26 mała podstawa + prowizja to nic innego jak mydlenie oczu. -- pracowałem w kilku firmach, w których prowizje mogły dochodzić do 4- 5tyś zł. Mogły, bo tak traktowała teoria - problem w tym, że plany sprzedażowe były tak ułożone, że w najlepszych okresach handlowych można było zarobić maks 1200 zł premii. - aktualnie mam podstawę 2200 netto + premię w zależności od realizacji planu sprzedaży. Nie prowadzę sprzedaży bezpośredniej. średnie, miesięczne zarobki na poziomie 3500 netto. ps. szukajcie a znajdziecie! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jekusek Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? IP: *.149.246.21.zdnet.com.pl 09.05.08, 21:13 A możesz zdradzic gdzie pracujesz u jakiego operatora , poszukuję takiej pracy , pracowałam 4 lata w netii. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: tomik Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? IP: *.chello.pl 17.09.08, 20:56 aniu jestes dobra zarobisz.... 3 razy tyle i ti z umowa o proace i podstawą... dzwon 515 735 255 pogadamy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: tomek Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? IP: *.aster.pl 29.05.09, 14:23 ja także pracuje w branży telekomunikacyjnej na własnej działalności średnio faktury wystawiam po 15tyś.netto +bony ok.3tyś. i liczne konkursy.dziennie odbywam około 4 spotkań. nie dzwonie po klientach sami do mnie dzwonią. zatrudniłem dziewczynę aby obrabiała dokumenty,umowy bo nie chce mi się nad tym siedzieć. a pracuje w tej branży ponad rok czasu. co 3 msc. jeżdżę sobie na wakacje. i czego chcieć więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: basiek67 Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? IP: *.centertel.pl 15.09.09, 23:26 cześć interesuje mnie branża telekomunikacyjna na terenie lubuskiego jeśli masz tam dojścia chętnie podejmę współpracę pracowałam 3 lata dla "idei" podaję mejla basiek67@tlen.pl z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: polig5 Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? IP: *.aster.pl 23.01.08, 12:26 Zalezy jaki przedstawiciel. Jeżeli jesteś inzynierem i masz kilkuletnie doświadczenie i nie sprzedajesz tyko towaru ale urządzenia wysokiej klasy, zaawansowane technologicznie tzn. jesteś specjalistą i doradcą klienta to zgadzam sie 600 brutto plus prowizje i wiadomo pozostałe narzędzia pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: xxxx Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? IP: *.adsl.inetia.pl 10.08.08, 21:17 a ile ty godz musisz j.......ć dziennie zeby to zarobic????? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: zirgas Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.08, 15:56 U mnie wygląda to tak : 2500 zł Brutto podstawy ( nie ważne czy cokolwiek bym sprzedał czy nie ) plus premia która potrafi w moim wypadku sięgnąć około 4000 zł. brutto co miesiąc, ale zdarza się że jest tylko 1500 premii, pracuję w tej firmie dopiero 8 miesięcy. Do dyspozycji mam auto, telefon stacjonarny oraz komórkę ( laptop własny ale tylko dlatego że jestem do niego przyzwyczajony ), branża Narzędzia i maszyny dla profesjonalistów - głównie obróbka stali. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: NEVEN Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? IP: *.bsb.vectranet.pl 29.12.08, 16:24 No to ja bardzo chętnie do Twojej branży. Narazie zarabiam podstawę minimalne + prowizja 7% i telefon (bl), samochód swój i 1500km. Branża - konstrukcje stalowe - przenośniki - transport bliski. 502 289 062 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: RYBAK117 Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? IP: *.torun.mm.pl 18.12.08, 17:58 A JAK SIE OBUDZIŁEŚ TO BYŁEŚ W ŁÓŻKU Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: eff Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.09, 13:46 czesc wszystkim:) chciałabym rozpocząc prace jako PH tylko nie bardzo wiem jak si eza to zabrac, gdzie szukac dobrych ogloszen, nie wiem wogole czy moje doswiadczenie sie nadaje na takie stanowisko, pracowalam jako specjalista ds. sprzedazy targow mieszkaniowych. szukam pracy w jakiejs firmie konkretnej gdzie produkt jest znany i ni etzreba wciskac kitow, poradzcie cos , bardzo prosze. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Promocja i gratis Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? IP: *.stk.vectranet.pl 17.01.10, 12:26 Jeśli nie chcesz wciskać kitu nie nadajesz się na PH przykro mi ale każdy kto w tym serio siedzi wie o co chodzi.... ( Promocja i gratis nie istnieje !! to fikcja!! ) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: patryk 666 Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? IP: *.tdi.tktelekom.pl 02.11.07, 19:21 Kolega z mojej firmy rozmawiał z handlowcem z Wedla i sam tez słyszałem podobną wersję - ok 2200-2800, a w swieta to nawet 3300 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gosc Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? IP: *.e-wro.net.pl 01.02.07, 01:43 Nie wiem czy masz na myśli Cadbury, czy Lu. W czekoladach Wedla nie chciałbym w życiu pracować, i nie chodzi o pieniadze. Rotacja wsród ph potężna od lat. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kubuś 666 ja pracowałem jako ph w maspexe znam również IP: *.chello.pl 01.02.07, 09:59 wedla bo miałem kumpla który tam orał generalnie w maspexe jet tak 1200 podstawa do tego dwuosobowe małe autko z planami max 2100 zero kasy na wymiane chyba że kiero ma dzień i da ci 100 zł w towarze co jest kroplą w morzu to ze jesteś liderem podobno nie jest ważne bo konkurencja ma kase na wszystko gadżety, opłaty za półke i inne a ty jesteś golas i musisz sie urzerać ze wszystkimi Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: edziu Re: ja pracowałem jako ph w maspexe znam również IP: *.olsztyn.mm.pl 01.02.07, 11:54 jak to w tym maspexie jest? moglbys jasno i sensownie napisac?? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kubuś 666 jest tak jak napisałem czego nie rozumiesz IP: *.chello.pl 02.02.07, 12:32 na szkoleniu powiedzą ci że firma jest super lider rynku i tak dalej a jak pójdzesz na sklepy dostajesz od razu blache w czoło i musisz walczyć wszystko zalezy od twojego kierownika czy jest obrotny i potrafi coś zorganizować czy dupą zwalającą wszystko na ciebie generalnie jest wileki bałagan kto rano wstaje to rządzi jakieś pytania? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: edziu Re: jest tak jak napisałem czego nie rozumiesz IP: *.olsztyn.mm.pl 02.02.07, 12:44 pytania w odzielnym watku, ktory zalozylem, abu tu nie zasmiecac. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
rybak81 Re: ja pracowałem jako ph w maspexe znam również 15.03.08, 19:59 ja pracuje od kilku miesięcy nie usłyszałem ani jednego dobrego słowa od przedstawiciela jeśli chodzi o firmę(ja nim nie jestem ) podobno w nestle jest lepiej ucinają wszystko paliwo oraz jazdę w weekendy a wiec niedługo sie chyba rozstaniemy dużo osób sie zwalnia z maspexu jest duża rotacja a w Wadowicach maja niezły burdel o którym jeszcze sami nie wiedza !!ale to moje zdanie kolegów i koleżanek z pracy wszędzie dobrze gdzie nas nie ma !!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gość Re: ja pracowałem jako ph w maspexe znam również IP: *.pronet.lublin.pl 03.04.07, 21:40 Kubuś kiedy pracowales w Maspexi i na sieciach czy w detalu?? z tego co sie orientuje to w maspexie sie bierze podstawy 2200 brutto - chyba, że znajomi, którzy tam pracują żartują sobie......a autko to nie takie małe... chyba że fabie są dla Ciebie małe ile ty pracowales w tym maspexie? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: aaa Re: ja pracowałem jako ph w maspexe znam również IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.08, 06:04 bzdura totalna.nie wiem gdzie to słyszałeś.fakt,są ciśnienia ale gdzie ich nie ma.taka praca i albo chcesz,umiesz i lubisz to robić albo nie nadajesz się na ph w żadnej firmie.w jeśli chodzi o towar na wymiany to mam tego zawsze duuużo więcej niż potrzebuję:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: zorro Re: ja pracowałem jako ph w maspexe znam również IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.08, 11:50 A ja mam podobne doświadzczenia z Maspexem jak rybak.Maspex burdello z dobrym PR. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: C.d Re: ja pracowałem jako ph w maspexe znam również IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.08, 14:52 Kiedy trafiłem do Maspexu myślałem że, złapałem Boga za nogi. Pracuje tam ponad rok i właśnie się zwalniam, 2300zł brutto i żadnych perspektyw na lepszą kasę. Firma jest potentatem, jeśli ktoś ma okazje niech lepiej ucieka z Maspexu wszędzie jest lepiej. Nie dbają o pracowników, jest duże bezrobocie, firma fajnie się prezentuje, więc frajerzy tacy jak ja zawsze się znajdą, grunt to szybko przejrzeć na oczy i szukać lepszej pracy. W innych działach jest podobnie, w biurach zarabia się w granicach 2000zł brutto. W maspexie zarabiają tylko ci którzy mają dobrze zarabiać(rodzina, znajomi dyrektorów), aha i w tej firmie nie ma awansów, wykształcenie jest niemile widziane :) Odpowiedz Link Zgłoś
rybak81 Re: ja pracowałem jako ph w maspexe znam również 05.10.08, 15:00 teraz dają 1846 brutto i seicento pojebało im sie w głowie a ciśnienie takie ze chej żenujaca firma niech czeka na emigrantów z anglii!!!!ja wysiadam!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gosc Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.09, 14:47 . Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: XL Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? IP: *.tpn.ceron.pl 10.12.08, 21:52 ja mam 1600 brutto podstawy i procent 2% 3% 4% zalezy ile obrotu zrobie. jakies 2500-3500 srednio. (branza kosmetyczna) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: anulka1987 Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? IP: *.dsl.swic.bdi.inetia.pl 20.07.09, 13:22 w jaki sposób wyszukujecie klientów? dostajecie gotową listę punktów do obskoczenia od szefa czy siedzicie w necie i szukacie? jak jest ze spotkaniem? najpierw dzwonicie się umówić czy jedziecie od razu na żywioł? gdzie szukacie danych firm do których macie jechać? Odpowiedz Link Zgłoś
ania198711 Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? 20.07.09, 13:44 Jak wyszukujecie swoich klientów? Przez internet? Jeśli tak, to z jakich stron korzystacie? Najpierw dzwonicie się umówić, czy od razu jedziecie do klienta? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kandydat Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.07, 09:37 I co nikt z forumowiczów nie orientuje sie ile zarabia PH w Jutrzence - a może oni nie mają PH ? :) w co nie wierze przecież, to wielka firma. A może jest zakaz mówienia o zarobkach w tej firmie ? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: marcin Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? IP: *.chello.pl 04.04.07, 21:55 Dobrze ci radze ylko nie Jutrzenka zarobki marne plany co miesiac wyzsze rotacja pracownikow spora - twoj wybor ale ja radze trzymaj sie z daleka Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: bergersi Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.07, 12:13 Cześć Marcin - dzięki za odp odnośnie Jutrzenki(sorry że dopiero teraz się odzywam ale ostatnio byłem "troszę" zajęty i nie zaglądałem na forum). Mam do ciebie osobiste pyt pracowałeś w tej spółce ? jeśli masz adres mail-owy do zapraszam do wymiany korespondencji w tej formie. Z góry dziękuję > mój adres to: bergersi@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: edziu Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? IP: *.olsztyn.mm.pl 05.07.07, 23:16 maspex to samo Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: basik Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.09, 19:12 Hey a może ktoś miał do czynienia z firma ARMAR? Odpowiedz Link Zgłoś
tommydefender Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? 04.04.07, 23:46 Aha, branża techniczna, tylko że mam wyższe humanistyczne. Zarobki negocjuje się na rozmowie kwalifikacyjnej. Mam 12 lat w zawodzie. Nie wierzę, że osoby piszące od 9.00-17.00 są przedstawicielami, ja właśnie skończyłem całość pracy - jest 23.43. Rozumiesz??? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ph Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? IP: *.pronet.lublin.pl 05.04.07, 00:24 ja jestem przedstawicielem handlowym w branzy medycznej (nie mylic z farmaceutyczna), pracuje jak i kiedy chce.... na reke mam ok 1800 miesiecznie, nieraz są dni że pracuje od 6 do 23, a nieraz siedze caly dzien w domu bo mi sie nic nie chce Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: hammer Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? IP: 89.76.133.* 02.04.08, 09:48 chłopie od 8 do 23 za 1800pln chyba jesteś cienki w uszach ze tyle harujesz za takie psie pieniądze. Tyle to zarabiają laski które siedzą po 8-9 godzin w okienku w Banku. Uważam że jak nie ma sie min 2500 na rękę jako ph to nie warto nawet wstawać rano z łóżka. Ja mam dużo Więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: KMK Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? IP: *.adsl.inetia.pl 26.07.09, 14:47 A gdzie pracujesz jeśli mozna wiedzieć?? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: miś z okienka Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? IP: 109.243.37.* 30.04.10, 22:30 To idź cwaniaku do banku, usiądź za okienkiem i zarób 1800 netto! Jak dostaniesz umowę 1500 brutto to będziesz się cieszył!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kilj Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? IP: *.adsl.inetia.pl 10.08.08, 21:33 a ja to pracuje kiedy che i jak chce i zarabiam w kali 10 lat srednio 2300 pln na godzine i tez musze przezyc(oczywiscie nie jestem ph). pozdrawiam, wypruwajcie sobie dalej zyly za marne 1800 miesiecznie:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: loko Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? IP: *.chello.pl 24.02.09, 19:07 Wow..Własnie wrócilem z anglii. Mam 25 lat. Obecnie studiuje zaocznie i dostalem prace jako PH. Mam 2900 brutto + prowizje..nowe auto..telefon i pracuje miedzy 8 a 16....na prace papierkowa poswiecam moze 20-30 minut dziennie. Praca jako PH jest różna..zależy jak sie trafi..powodzenia.. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: eff Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.09, 14:47 hehe wow ;) zazdroszcze. powiedz gdzi epracujesz , chcialbym sie zaaplikowac :) Odpowiedz Link Zgłoś
macnowaczyk Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? 14.04.07, 18:53 Kolego, napisz proszę w jakiej firmie pracujesz??Czy jest to producent czy dystrybutor?? I jak sobie poradziłeś jako humanista w technicznej branzy. Ja pracuje w FMCG u producenta i dostałem propozycje pracy u dystrybutora w technicznej (branża elektrotechniczna)Napisz czy warto.Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Były Ph Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? IP: *.ols.vectranet.pl 15.04.07, 00:40 Byłem PH w zasadzie 8 lat ( o 7 za dużo:))Każdy PH to akwizytor i tyle.Jedyne co ta praca daje to kasę (ostatnio coraz żadziej,zależy od firmy)Obecnie zarabiam ok 50-60% tego ale mam w końcu totalny spokój (zero planów,pracy po 10- 12 godzin itd.)Po tylu latach to cenię jednak bardziej bo kasy do grobu nie zabiorę.Miałem (niestety miałem:(() znajomego PH w poważnej branży.Pensja z prowizjami od 20 do 30 tys. m-cznie (niby mażenie)tyle że 33 lata chłopak i w piachu:(( (zawał albo wylew nie pamiętam i nie chcę) P/S PH to dobra albo bardzo dobra praca ale na start żeby się odbić finansowo nawet kosztem zdrowia czyli im krócej tym lepiej,to subiektywna ocena niestety nie tylko moja.Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: sf Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? IP: 194.146.250.* 15.04.07, 00:45 moj znojomy był ph 34 lata tez wylew tez zmarł Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mtg Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? IP: *.centertel.pl 15.04.07, 09:48 Branża rolnicza.PH-specjalista...od 4miesięcy.Stanowisko bardzo samodzielne,czasami w pracy caly dzien a czasami jak mi sie nie chce to w domu:) Miesieczna podstawa to 3000netto + wysokiej klasy samochod (bez limitów)+ szkolenia + telefon + laptop z iPlusem (tez bez limitow) + wyjazdy integracyjne:)... Obecnie rekrutuje pracowników od których pracy bede miał prowizje i wtedy bedzie to ok 6-7tys.netto miesięcznie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: BBB Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.07, 22:26 Póknij się w głowę i nie opowiadaj takich bzdór, bo ludzie uwierzą i załamią się chłopie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: marcin Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.08, 01:37 Czesc,daj namiar do taj firmy Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: rob Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.08, 11:29 a jaka to firma kolego? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: se Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? IP: 193.151.66.* 25.11.08, 11:41 jak moge sie z tobą skontaktować Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ewelina Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.09, 14:49 Czesc. jesli rekrutujesz to ja jestem bardzo bardzo zainteresowana, mam doswiadczenie w sprzedazy targow mieszkaniowych. moj kont ewelkal_89@tlen.pl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Marcinek28 Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.05.10, 14:48 Jak tak czytam wszędzie ile zarabia przedstawiciel handlowy to to wcale nie jest tak duzo Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gosc Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? IP: *.static.sitel.net.pl 27.04.12, 12:22 Moja kumpela kiedyś dała się nabrac bo jej koleś opowiadał że chce ją do firmy i da jej samochód i telefon a genaralnie to chiał ją zaciągnąc do łóżka a opowiasta o samochodzie to był lep , jego kolega potem powiedział i tak robią naiwne laski w konia Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: adamwkladamispadam Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? IP: *.cdma.centertel.pl 27.04.12, 14:13 generalnie to prawie ja nabral na ten lep tylko nie rozummiem jak mozna z kogos zrobic konia, tym bardziej z kobiety za to moj kolega mowil ze dzisiaj muminki w tv :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: stiwen santkrua Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.10, 13:21 Chcecie nam powiedzieć że jak ktoś pracuje jako PH to szybko umiera. Tylko nie zwalajcie winy na stres. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: zainteresowany Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.08, 09:53 Pieniądze o których piszesz wydają się nieprawdopodobne (prowizja miesięczna 20k). Ja byłbym zadowolony zarabiając 6k na mce netto. Tak czy inaczej mam prośbę prześlij mi na mejla informację w jakich branżach warto pracować aby ZARABIAĆ. Potrzebuje się odbić finansowo. Oto mejl: zbyszek_f1@tlen.pl dzięki bardzo za wszelkie info. pozdrawiam wszystkich forumowiczów Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: patryk 666 Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? IP: *.tdi.tktelekom.pl 02.11.07, 19:32 Ja tez studiuję w kierunku humanistycznym, a pracuje w branży technicznej. Najprostszą drogą do tego jest popracowac min 1 rok aby poznać moze nie cały asortyment z branży ale znaczna część, potem wyróznic to w aplikacjach, a jeżeli dojdzie juz do rozmowy i wykaże sie talent handlowca to konsekwencją tego bedzie współpraca. bez znajomosci branży jakiejs tam i asortymentu o pracy za dobra kase można zapomnieć. Sam dzisiaj zwolniłem sie od dytrybutora i przeszedłem do innej firmy z podstawa 2 tys na reke plus samochód, kmp, dopłata do studiów, leczenie w prywatnej klinice, oraz fabia w pełnej opcji. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kli Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? IP: *.adsl.inetia.pl 10.08.08, 21:44 ale se matolku wiedz ze to wszystko ci dali i jak szybko dali tak szybko moga zabrac, bedzie tak jak w wiekszosci przypadkow:wieczorem dostajesz tel.ze rano masz przyjechac do firmy na zebranie, zajezdzasz a tu szef mowi zostaw klucziki,laptopa,karty i inne badziewne zabawki w sekretariacie,od dzisiaj jestes wolny. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: x Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.10, 20:44 dosadne...ale...prawdziwe... Odpowiedz Link Zgłoś
moly8 Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? 17.04.07, 18:49 pracowałam jako ph w firmie importującej akcesoria komputerowe i nabawiłam się tylko nerwicy, praca po 10-13 godzin, wypłata: 1000 netto + 200 premii, jak prezes miał humor. a miał raz na pół roku. zero gratisów bo przecież jesteśmy lepsi o konkurencji i tylko plan do wykonania. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: OLO Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.07, 12:50 A jak jest w Horteksie. Jakie zarobki, czy jest duża rotacja, po ile godzin się pracuje, atmosfera itp? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: dsa Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? IP: 194.146.250.* 20.04.07, 20:28 w horteksie słyszałem masakra wyzysk do potęgi Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: tomson99 Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.08, 22:10 Witam. Mam pytanko czy komuś z przedstawicieli pracodawca płacił za nadgodziny?Bo większość z was pisze że pracowali około 10 godzin. Kolejne. Czy mieliście płacone jakoś od zdobycia nowego klienta,jeśli tak to jak to wyglądało.I czy w umowie mieliście taki zapis Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: KronX Re: PH Hortex IP: *.forward.pl 13.01.08, 14:01 Co do nadgodzin, to raczej żaden PH za takowe nie ma płacone. W umowie jest przecież "nienormowany" czas pracy, a więc nie ma podstaw do "nadgodzin". Co do nowych klientów ... jeśli masz prowizje, to przecież na twoją korzyśc działa każdy nowo zdobyty więc nie będą Ci płacić podwójnie. Ja pracuje w Hortexie, dział soki. Średnio na ręke dostaję od 2000 - 2300 + samochód (5 osobowy Yaris), komórka ... i nie muszę kupować soków ;) Praca nie jest lekka, ale atmosfera bardzo fajna. Dyrektor bardzo fajny, kierownik podobnie. Jest tylko dwa minusy: duzo papierkowej roboty i ... "spożywka" (terminy wymiany itd.) Generalnie praca PH jest dla tych, których nie męczy jaza samochodem i potrafią rozmawiać z ludźmi. A jak czytam komenatrze niektórych to do głowy przychodzi mi tylko jedno ... "wszędzie dobrze gdzie nas nie ma". Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gość Re: PH Hortex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.08, 19:15 Witam kolego a na ten samochod i komórkę w Hortexie to jakie limity masz pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: PH Hortex Re: PH Hortex IP: *.cable.smsnet.pl 16.09.09, 18:36 nie ma limitów Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: olka Re: PH Hortex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.08, 12:26 HEJ! PRACUJESZ JESZCZE W HORTEXIE I CZY SĄ MOŻE PRZYJĘCIA NA PH? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ewa Re: PH Hortex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.08, 11:29 cześć, widze że piszesz o pracy PH w firmir Hortex. Może mógłbyś mnie pokierować do kogo lub gdzie mam szukać informacji na temat pracy w Hortex. Chciałabym zostać przedastawicielem handlowym tej firmy. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ??? Re: PH Hortex IP: *.centertel.pl 26.02.09, 20:40 Ale w sokach czy mrozonkach ? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: BOSS Re: PH Hortex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.10, 14:15 na stronie WWW jest adres BIURA REGIONU; wyślij tam mail'a lub zadzwoń Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Szarak Re: PH Hortex IP: *.elektron.com.pl 08.11.08, 00:19 Kolego nie ma czegoś takiego jak "nienormowany czas pracy" jeśli masz umowę o prace to możesz mieć na umowie "zadaniowy czas pracy" ponieważ nie siedzisz w jednym miejscu tylko wykonujesz zadania, w ciągu 8 godzin. Radzę dobrze czytać umowy i nie wprowadzać ludzi w błąd. Za nadgodziny należą się pieniądze a że nie chcą płacić.....skąd ja to znam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Boxxer Re: PH Hortex IP: *.19.165.18.osk.enformatic.pl 03.12.08, 21:21 Kronx, jestes prostym frajerem, dowiedz się lepiej co to jest nienormowany czas pracy i zamiast się cieszyć - to wiedz że twoja firemka sie cieszy z cIEBIE, bo ma takiego frajera co to myśli, że wie co piszę. Zresztą ja nie widziałem umowy na której pisze NIENORMOWANY CZAS PRACY. A jak jesteś pierwszy to GRATULACJE!!!! Pracuj 14 albo 24 h na dobę - w końcu piszesz że jest fajnie... Podpowiadam: wymyśl cos by nie być frajerem... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: TT Re: PH Hortex IP: *.chello.pl 25.01.09, 15:03 ludzie kochani firma hortex jest najgorszym dnem. pracuje juz troche jako PH ale bycie PH w hortexie to masakra. wieczne pretensje, ciagle kontrole, "kierownikowi" non stop cos nie pasuje, porazka. odradzam prace w hortexie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Joasia Re: PH Hortex IP: 195.248.88.* 27.02.09, 07:36 Co Ty za bzdury opowiadasz! Tez pracuje jako PH w Hortexie i w zyciu na nic innego bym sie nie zamienila. Kierownik jest najbardziej konkretnym i rzeczowym gosciem, z jakim mialam kiedykolwiek w pracy do czynienia. Nie miewam zadnych kontroli i nikt sie o nic nie czepia. Plany sa realne - idzie spoko zrealizowac i ... ogolnie atmosfera w naszym zespole jak w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: zenek Re: PH Hortex IP: *.toya.net.pl 29.04.11, 23:44 wiem ze czytam to gdy ty pewnie już nie pracujesz bo masz dość kontroli czytaj 6 na dwa tygodnie i plan dwieście tys. a atmosferę mamy tylko miedzy sobą czyli ph. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kreator Re: PH Hortex IP: *.19.165.67.osk.enformatic.pl 19.03.09, 17:59 Hortex teraz to nie to co kiedyś. W Hortexie nie liczy sie zysk tylko liczy sie wyzysk. Jak sie nic nie zmieni to bedą mieli duży problem z tym żeby średni przedstawiciel chciał podpisać z nimi umowe. Gorzej z dużych firm jest już tylko w Maspexie, tyle że tam zawsze działo sie zle. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Domi Re: PH Hortex IP: *.centertel.pl 06.07.09, 01:22 PH zarabiają średnio w spożywce ok. 2500zł, podobnie w tytoniu. Różnie od firm, prowizji itp... Dużo zależy od sektora działania (rejonu) jaki dostaniesz. Wiadomo że potem wiele zależy od pracy. Porównaj to teraz np. z listonoszem który ma do przejścia i przejechania autem ok. 30km, z ciężarem za łacznie 1600zł/mc ze wszystkim. Więc nie narzekajcie tak bardzo jak to ciężko, że zawały, ciężka praca, kontrole itp... To normalne przecież... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Gość Re: PH Hortex IP: *.suwalki.vectranet.pl 09.07.09, 17:58 potwierdzam gorszego dna na rynku pracy nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Przypadkowy Gośc Re: PH Hortex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.09, 21:51 Mam nadzieje kolego że nie pracujesz już w Hortexe. Jak jesteś jełop źle wykonujesz swoją prace to się niedziwie że ktoś ma do ciebie pretensje. Ja już w paru firmach pracowałem i w Hortexe jestem drugi raz. Poznałem tu wielu fajnych Ludzi jest bardzo fajna atmosfera i każdemu polecam prace w Hortexe. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: martusiek Re: PH Hortex IP: *.chello.pl 26.02.09, 22:36 hej,według tego co piszesz bardzo mi sie podoba praca w hortexie,powiedz czy ciezko jest sie dostac do pracy jako ph? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ufff Re: PH Hortex IP: *.centertel.pl 11.03.11, 17:02 Pracowałem w hortexie 7 miesięcy i zwątpiłem w tą firmę. Wypłata to przeważnie 2100 netto, raz na jakiś czas impreza integracyjna, i zajebisty "wyścig szczurów" ludzie tam pracujący za przypodobanie się kierownikowi czy dyrektorowi są w stanie tak podpuszczać i kablować że to głowa mała. Pracując do tej pory w 4 firmach nigdy z takim czymś się nie spotkałem. Ludzie! za premię wysokości 400 do 600zł są w stanie takie nadgodziny nabijać że to prawie 2 etat wychodzi. Dla mnie praca w tej firmie to pozbawienie się prywatności, czasu dla siebie, a jak ktoś studiuję to już całkiem może zapomnieć o dobrych wynikach w szkole. średnio dziennie 11 h pracy. Ogrom obowiązków kompletnie nie przedkłada się co do wynagrodzenia na poziomie 2tys. Mało tego: jeśli mieszkasz w bloku to bez garażu ani rusz bo dostajesz tyle materiałów reklamowych że nie sposób wszystkiego ze sobą wozić co by nie zniszczyć. Następna sprawa to posiadanie laptopa i drukarki i papieru i tuszu do niej. (jeśli nie wydrukujesz czegoś na czas to masz przejebane) Nikt nawet nie myśli żeby raz na jakiś czas chociaż ze 100zł na tusz czy papier podarować. I jeszcze jedno dość szybka rotacja pracowników średnio taki ph pracuje 1rok i cały czas jest sytuacja typu poprawiania po poprzednim ph który nie dał sobie rady ze wszystkim. Moja satysfakcja z pracy w tej firmie w skali od 1 do 10 to nie więcej jak 3 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: efffff Re: PH Hortex IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.09, 13:47 jak sie do was przylaczyc :D ?? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: A. Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? IP: *.telprojekt.pl 22.04.07, 20:36 Pracuję w dużej hurtowni spożywczej i mam do ręki od 1300-2000 zł, wszystko zależy od obrotu. Nie mam żadnej podstawy tylko prowizję. Z tego co się orientuję to POLSCY producenci spożywki nie płacą zbyt rewelacyjnie :-/. Do tego plany, GPS-y w samochodach itp. bzdury.Ale zaczyna brakować ludzi mających jakiekolwiek pojęcie o pracy PH więc mam nadzieję że to się zmieni. Sam obecnie rozglądam się za jakąś robotą w tym zawodzie, gdzie "wyciągnę" przynajmniej 3000,- :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: bombelek Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.09, 11:38 Słyszałem że Poltino szuka PH Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Gosiaczek Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 27.06.09, 15:20 Uwazajcie na firme Fabienne Polska z Łomianek, czytajcie co u nich podpisujecie! Na umowie zlecenie byla kwota ale bez słowa "miesiąc" i za dwa msc harówy dostalam 800 zł. I najlepiej odpuścić sobie robote w tej firmie. Płacą śmieszne pieniądze i maja ogromne plany, towar dziadoski i droższy niż na sklepowej półce. Zatrudniając sie u nich zrobiłam największy błąd w moim życiu, tylko nerwy staciłam!!! Teraz pracuje tez jako ph w duzej korporacji bez wysiłku mam 3 razy tyle i doceniają to co robie. Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: max u mnie branża kosmetyczna 1000zł netto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.09, 17:46 Po wyrobieniu limitu 10 tyś zł powyżej tej kwoty 5% od obrotu. AAuto do celów słóżbowych. Odpowiedz Link Zgłoś
frankhestain Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? 23.04.07, 08:28 branza techniczno-budowlana powyzej 3000 netto samochod i telefon bez limitow praca ok 2-3 godziny dziennie inters kreci sie sam nie ma lepszej roboty:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: VVV Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? IP: *.ip.netia.com.pl 23.04.07, 12:22 a jaka to firma?:) Odpowiedz Link Zgłoś
mietek2012 a świstak siedzi i zawija w papierki 23.04.07, 21:32 takie kity stary to nie mi starego misia na sztuczny miód ???? Odpowiedz Link Zgłoś
frankhestain Re: a świstak siedzi i zawija w papierki 24.04.07, 07:14 nie chcesz nie wierz twoja sprawa wspolczuje ci tylko ze masz takie doswiadczenia Odpowiedz