Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Ile zarabia przedstawiciel handlowy?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.07, 11:54
    Czy jest tu ktoś kto wykonuje taką pracę? W jkaiej firmie (branża).
    Obserwuj wątek
      • Gość: mm Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? IP: 194.9.79.* 26.01.07, 14:14
        ja prauje jako przedstawiciel techniczno-handlowy. jakiej pytanka?
        • Gość: joanna Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? IP: *.wszib.poznan.pl 27.01.07, 11:00
          chciałam się zorientować jakie są zarobki mniej więcej w branży spożywczej
          (praca dla firmy produkcyjnej i współpraca z dystrybutorem), chodzi mi o firmu
          typu Maspex, Wedel itp.
          • Gość: 7201 Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 29.01.07, 19:37
            Biorąc pod uwage czestosc ogloszen "Wedla" o szukaniu PH nie wyglada na to by place były dobre.
            • Gość: menager Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? IP: 91.192.146.* 04.02.09, 14:27
              Pracuję w Firmie Zepter obecnie w tej dziedzinie założyłam własna działalność.
              Tutaj pracownicy zarabiają średnio 2500-3000zł Aktualnie poszukuję solidnych
              pracowników na terenie woj. śląskiego i opolskiego dlatego polecam się
              dowiedzieć ---> zepterkedzierzyn@tlen.pl Przedstawiciel handlowy zarabia bardzo
              dużo jednakze trzeba sie znaleźc w odpowiedniej Firmie!
              • Gość: gość Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.09, 23:16
                witam,mam takie pytanie:czy ktos moglby mi pomoc dostac sie na stanowisko
                PH???moze jakies namiary.Mieszkam w woj.sląskim.Bardzo prosze jesli ktos moze mi
                pomoc to prosze o kontakt mailowy: aurellia2@tlen.pl
                • Gość: andrew Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? IP: *.tktelekom.pl 17.10.09, 15:38
                  Poszukuję ambitnych osób na terenie Bielska i okolic. Przedmiotem sprzedaży są
                  szybko rotujące produkty, które bardzo łatwo się sprzedają (m.in perfumy, żele
                  pod prysznic, feromony oraz produkty dla domu). Także w tym miesiącu
                  wprowadziliśmy nową ofertę telefonii komórkowej i internetu.
                  fmgroup-bb@wp.pl
                  • Gość: kumulacja Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? IP: 91.189.74.* 18.12.09, 09:00
                    ogłoszenia tego typu lepiej wrzucać na serwisy z ogłoszeniami pracy,
                    jest cała masa darmowych np gumtree albo sprzedawcy.pl
                    tutaj tylko się narzeka :)
                  • Gość: mktwkr Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.10, 23:13
                    proponujesz akwizytorkę a nie stanowisko przedstawiciela handlowego.
                • Gość: Santiagos ? jaki przedstawiciel handlowy ma zlecenia zagranicą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.11, 15:38
                  Witam zna ktoś firmę w Polsce gdzie są zlecenia na całej Europie jako przedstawiciel ?
                  Bardzo proszę o pomoc i odpowiedzieć..
                  Pozdrawiam
          • Gość: patryk Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? IP: *.smgr.pl 05.07.07, 21:44
            ostatnio słyszałem od znajomych ze w firmie WDEdel jest ok 1800 podstawy +
            premia (w świeta jest ona całkiem spora):)
          • Gość: grzes Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? IP: *.netia.com.pl 24.08.08, 17:38
            jesli chcesz isc do spozywki to twoja sprawa ale napewno nie polecam takiej
            firmy jak maspex jedna z najgorszych w całej branzy
            • Gość: Ja Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? IP: *.warszawa.vectranet.pl 14.01.14, 00:29
              Również nie polecam tej firmy. Wykorzystują na maxa za marne pieniądze i stosują mobing. Prawdziwa szkoła życia. Jeśli ktoś chce pracę za kiepskie pieniądze i mobig w pracy to polecam :)
          • Gość: Maspexiarz Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? IP: *.xdsl.centertel.pl 28.11.08, 14:46
            A wiec w Maspexie cudow niema ale 1800 podstawy na reke masz
            • Gość: edziu Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? IP: *.olsztyn.mm.pl 29.11.08, 10:40
              podstawy mowisz, a relanie z premiami miesiecznie ile masz?
          • makowski88888 Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? 26.09.12, 12:52
            Zarabia dużo jesli dużo umie
            A umie wtedy gdy ma talent i jest przeszkolony. Na dłuższą mete nie zarobi ten kto tylko ma talent i ten kto tylko jest przeszkolony.

Szkolenia można kupować, ale można tez wygrać :)
            Polecam wszystkim handlowcom konkurs o szkolenia za naprawdę dużą kasę i u świetnych ekspertów. Strona konkursu: Konkurs DrSprzedaz

Najpierw do zabawy,a potem do nauki :) :)
        • mayki82 Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? 01.02.07, 11:00
          ile powinien wyplacic mi moj pracodawca podstawy skoro mam 3% prowizji od
          wartosci sprzedanego towaru?proponuje mi 400zl ale chyba cos tu nie gra..z gory
          dzieki
          • Gość: mar Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 12:22
            mayki82 napisała:

> ile powinien wyplacic mi moj pracodawca podstawy skoro mam 3% prowizji od
            > wartosci sprzedanego towaru?proponuje mi 400zl ale chyba cos tu nie gra..z
            gory
            >
            > dzieki

Ja sie w ogole dziwie, ze Cie ktos zatrudnil.
            Jakim trzeba byc debilem, zeby pytac sie ludzi czy 400 zl to nie za malo na 3%
            prowizje od sprzedazy. A ZA ILE sprzedałes głąbie moze najpierw policz, pozniej
            wyciagnij z tego 3% i bedziesz wiedziec, czy 400 zl to 3% od tego, co
            sprzedales.
            Ty na pewno jestes PH????
            • Gość: h2o Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? IP: *.btk.net.pl 14.02.08, 11:20
              Masz prosta odpowiedz; troche matematyki i wychodzi że wynagrodził Cię ponad
              miarę(premia super) . Polecam trochę szkolenia z kalkulatorem:)
            • Gość: żal Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.08, 00:02
              Nie wiem czy on jest na pewno "PH", wiem za to że ty na pewno jesteś prostakiem.
            • Gość: F Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? IP: *.eranet.pl 10.06.08, 19:59
              Gość portalu: mar napisał(a):

> mayki82 napisała:
              >
              > > ile powinien wyplacic mi moj pracodawca podstawy skoro mam 3%
              prowizji od
              >
              > > wartosci sprzedanego towaru?proponuje mi 400zl ale chyba cos tu
              nie gra..
              > z
              > gory
              > >
              > > dzieki
              >
              > Ja sie w ogole dziwie, ze Cie ktos zatrudnil.
              > Jakim trzeba byc debilem, zeby pytac sie ludzi czy 400 zl to nie
              za malo na 3%
              > prowizje od sprzedazy. A ZA ILE sprzedałes głąbie moze najpierw
              policz, pozniej
              >
              > wyciagnij z tego 3% i bedziesz wiedziec, czy 400 zl to 3% od tego,
              co
              > sprzedales.
              > Ty na pewno jestes PH????

Czy ty człowieku masz mature? Bo tam trzeba umieć czytać ze
              zrozumieniem, a u ciebie z tym kiepsko jak widze!!! Gość napisał że
              ma 3% prowizji od sprzedaży + podstawe 400zł!!! I pyta czy przy
              takiej prowizji, to nie za mała podtawa. Czyli ma 3%od
              sprzedaży+400zł, pyta czy nie pwoinno być 3%od sprzedaży+więcej niż
              400zł. Załapałeś GŁĄBIE??!!
              • Gość: flextor Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? IP: *.kalisz.mm.pl 26.10.08, 19:46
                Ja zrozumialem dokladnie to samo. Kolega pyta czy nie za malo podstawy zaproponowal mu szef a nie czy 3% to 400 zl. Jesli chodzi o te 4 stówki, to zalezy ile jest tego 3%. Jesli handluje towarem, ktory jest rotacyjny, można dużo sprzedać, to może byc i 400 zl. Są PH ktorzy maja samą podstawę i wychodzą całkiem niezle
                • Gość: gosc Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.11, 12:21
                  ja pracuje jako PH w branzy budowlanej i mam5800zł brutto podstawy..........a premi nie wyrabiam...gdybym miał 3% i 400zł podstawy to miałbym ok 11tys wypłate(robie ok 350tys obrotu miesiecznie!!!!,w zimie ok 190 tys)
                  • Gość: aga...~ Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? IP: *.netcominternet.pl 18.12.11, 20:54
                    to ja też tak chcę ....;)
                  • 44kamila Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? 22.04.13, 09:54
                    Witam,

Mam pytanie o firmę Sicher Bautechnik praca na stanowisku PH czy ktoś mi może wie jak tam wygląda z wynagrodzeniem rotacją pracowników autem ?

pozdrawiam
                    Kamila
              • Gość: noname Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? IP: *.k724.webspeed.dk 29.03.10, 21:25
                dobre ! haha
                • Gość: a mar Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.10, 13:13
                  MAR ale zabłysnął hehehehhe, jak wyłapał o co chodzi i na jakiego łosia
                  wyszedł a co gorsza buraka to już pewnie nawet nie odwiedza forum :P

• Gość: janek W Garmond Press 1000 zł na rękę IP: 83.238.196.* 20.04.07, 17:41
          plus prowizja (raz w roku 200 - 400 zł). Bez telefonu, samochodu itp.
          • michalowskiego [...] 26.01.09, 16:38
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            • zazula2007 Re: W Garmond Press 1000 zł na rękę 20.10.09, 21:49
              Uwaga SPAMER!!! W sygnaturce też spam!
        • Gość: L76 Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? IP: *.promax.media.pl 11.06.08, 17:35
          Ja jestem przedstawicielem handlowym/prezenterem domowym, ale w
          sprzedaży bezpośredniej. Mam 7 letnie doświadczenie i dopiero od
          roku ( w nowej firmie) jestem zadowolony z kasy i produktu. Jednak
          ten rodzaj pracy nie jest dla każdego,wymaga dużej samodyscypliny.
          Trochę wysiłku ale można zarobic kilka tysiaków na reke.
          • Gość: xxxx Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? IP: *.adsl.inetia.pl 10.08.08, 21:15
            a nie chcialbys zarabiac przy tej samej ilosci przepracowanych godz 3,4,5,6 razy
            wiecej, nie kilka ale kilkanascie???
        • Gość: agnes Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? IP: *.85-237-165.tkchopin.pl 28.03.10, 00:00
          Szukam pracy jako PH mam świetne referencje ,wczesniej pracowałam
          w "Finlandi"ale przeniosłam się na pomorze .Nie mam pojecia jak
          szukac tu pracy,wymagania są wręcz śmieszne a rekrutacje ponizej
          normalności.Jestem swietna w handlu,uwielbiam prace PH.Jak mam
          przekonać pracodawce o swoich zdolnościach itd jeżeli i tak jest
          rekrutacja i nigdy nie dochodzi do takiej rozmowy(do spozywki i
          robią testy z bankowości...)to jakaś bzdura.Czy referencje się juz
          nie liczą?Napisałam do wielu firm i cisza...
          Pomocy.......
          • Gość: Neo Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? IP: 83.238.194.* 03.02.11, 06:30
            Nic prostszego - dzwoń: 509 82 88 42. Właśnie potrzebuję kogoś mądrego do tej pracy.
        • Gość: Kris Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? IP: *.171.23.87.static.crowley.pl 06.04.10, 21:26
          pracujesz w tym zawodzie i ile przeciętnie zarabiasz ????
        • Gość: a masz Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.10, 14:01
          wszystko wydawało sie jak zwykle oszustwem ale mowie sprawdze i tak po 3 dniach zarobiłem 15 zł niby nic tylko szkoda ze siedziałem tak mało na tej stronie mowie tak bo chce sie podzielic z wami tym ze sie da pozdrawiam

a dla niedowiarkow
          adbiznes.com/pages/index.php?refid=hessboll2
        • Gość: G Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.10, 12:13
          adbiznes.com/pages/index.php?refid=hessboll2
      • Gość: ala Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.07, 10:06
        ja w kosmetyce mam 800 na rekę
        • Gość: a Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.07, 18:25
          Właśnie. Ktoś się orientuje może jak wygląda praca ph w Wedel ?
          • Gość: . Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.07, 18:37
            ja w kosmetykach i higienicznych mialam 1000. zero premii i prowizji od
            sprzedazy.
            • Gość: Sebastian Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? IP: *.chello.pl 31.01.07, 23:23
              6 tys brutto, branża techniczna, kilka lat pracy, do tego sam.służbowy bez
              limitu czegokolwiek,tel. komórkowy, szkolenia, nienormowany czas pracy, średnio
              5 tys premii rocznej.
              • tommydefender Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? 04.04.07, 23:39
                Witam, zgadzam sie z przedmówcą. 3000 brutto + 100% premii miesięcznej + auto do
                potrzeb prywatnych z limitem kilometrów, ale wystarcza + komórka no limits +
                laptop z iplusem no limits + leczenie w prywatnej klinice gratis na kartę
                medyczną. 2 miesuące stażu. inaczej po co wychodzić z domu???
                • Gość: Luks Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? IP: *.promax.media.pl 12.06.08, 18:41
                  Witam.Chyba lubicie tą robotę.Jednak duże pieniądze zarabia się jako
                  przedstawiciel w sprzedaży bezpośredniej. Może nie jest to praca dla
                  wszystkich (inaczej - na pewno nie jest to praca dla wszystkich),
                  ale jak się "lubi ludzi" i sprzedajesz dobry produkt (Ja taki
                  sprzedaje), to jest O.K. Oczywiście kasa o wiele większa, ale trzeba
                  mieć to "coś" i chęci do pracy, no i oczywiście trzeba trafić na
                  dobrą firmę (produkt). Pozdrawiam wszyskich forumowiczów :)
                  • Gość: marco Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? IP: 194.186.188.* 15.08.08, 07:31
                    Hej!!!
                    Mam prośbę: napisz coś więcej o tej sprzedaży bezpośredniej tzn. ile
                    mniej-więcej się w niej zarabia i jakie branże byś polecił.

z góry wielkie dzięki

Pozdrawiam wszystkich przedstawicieli :)
                  • Gość: szukająca pracy Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.09, 13:30
                    Witam, jestem śewiżo po studiach chemicznych, zamierzam poszukać
                    zatrudnienia jako przedtsawiciel w firmach
                    farmaceutycznych/kosemtycznych. Wiem, że ludzie bez doświdaczenia to
                    bardzo często łakowmy kąsek dla róznych firm do zrobienia krótko
                    mówiąc w bambuko.Dlatego proszę o cenne wskazówki od osób
                    doświdaczonych w tych branżach na co zwrócić uwagę podczas rozmowy,
                    ustalania warunków pracy itp, tak aby nie dać się oszukać czy też do
                    reszty zmanipulować..
                    P.S. Dodam iż nie jestem półmózgiem, potrafię myśleć, dlatego proszę
                    o szczere wypowiedzi.Z góry dziękuję wszystkim PH.
                • Gość: stachu Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.09, 16:13
                  Witam , interesuje mnie czy wiecie moze czy praca jako przedstawiciel handlowy
                  jest oplacalna ???
                  • Gość: wrrrrrrrrrrrrrrrrr Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? IP: 217.145.59.* 04.03.09, 22:10
                    nie nie jest , skoro przyczytałeś ten temat i jeszcze nie wiesz to
                    znaczy ze za głupi jestes na tą prace
                • Gość: emy Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? IP: 80.48.184.* 13.04.09, 10:31
                  witaj. a proszę Cię, czy mógłbyś napisać firmę dla jakiej pracujesz???
                  • bartosz1980 Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? 16.04.09, 17:37
                    Witam!!Chcial bym sie dowiedziec ile zarabia przedstawiciel w firmie
                    Jutrzenka???Mam propozycje pracy na Slasku i kolega mowi mi ze na
                    wlasnej dzialalnosci zarobie ponad 6 tys brutto.Czy to mozliwe??
                • Gość: KMK Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? IP: *.adsl.inetia.pl 26.07.09, 14:30
                  wITAM, szukam pracy dla mojego taty w charakterze przedstawiciela
                  handlowego,jest jednak jeden problem,on ma 46 lat i wykształcenie średnie.
                  Obecnie pracuje na takim stanowisku, ale firma chyba upadnie przez długi szefa.
                  Tata świetnie się sprawdza na swoim stanowisku pracy, pracuje ok.18
                  godz.dziennie, ale niestety nie dostaje za to wynagrodzenia, bo szef "nie ma
                  pieniędzy". Bardzo proszę napiszcie w jakiej branży najlepiej szukać pracy i
                  gdzie sporo płacą.pozdrawiam
                  • Gość: MOG Oferta pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.09, 15:45
                    Witam,

Jesteśmy europejską firma sprzedaży bezpośredniej z siedzibą w Krakowie. Nasz
                    produkt to terapeutyczne materace oraz pościel zdrowotna.

Poszukujemy osób chętnych do objęcia stanowiska asistenta/kę z perspektywą
                    awansu na stanowisko przedstawiciela handlowego rejenie Sląska.

Organizujemy spotkania z potencjalnymi klientami oraz oddajemy do dyspozycji
                    nasze produkty. Rolą sprzedawscy, jest realizacja tego spotkania i szczegółowe
                    przedstawienie oferty klientowi. Rolą asystenta/ki jest pomoc przy realizacji
                    spotkania i obsłudze klientów.

Jeśli jest Pani zainteresowana, to prosimy o przeslanie CV oraz zdjęcia na
                    m.cyganiewicz@marenostrumopengroup.com

• Gość: ewelina Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? IP: *.komputerlan.pl 12.10.09, 12:31
                    Poszukuję przedstawiciela handlowego do sprzedaży torebek papierowych.Jeżeli
                    twój tata będzie zainteresowany proszę kontakt
                    biuro@torby-ekopak.pl
              • Gość: ania_k Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? IP: *.c30.msk.pl 03.11.07, 21:38
                ja podobnie, zarabiam czystą prowizję bez podstawy około 3500 - 5600 zł
                nienormowany czas pracy na zasadzie jak pada deszcz siedze w domu i czytam
                książkę:) mam czas dla siebie dla znajomych na zabawę i na pracę też...
                zapraszam do branży telekomunikacyjnej ale tylko bezpośrednio do operatorów nie
                do pośredników broń boże....
                • Gość: R Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? IP: *.eranet.pl 04.11.07, 00:54
                  Aniu, a ja szukam takich pracowników jak Ty i mają obawy przed samą
                  prowizją.
                  Pozdrawiam kolezankę z branży.
                  • Gość: ania_k do R IP: *.c30.msk.pl 04.11.07, 20:45
                    :)
                    ludzie boja sie prowizji głównie dlatego ze nigdy tak nie pracowali albo maja
                    zbyt małe umiejętności. Nie zgodziłabym sie na stałą pensję bo to
                    niesprawiedliwe ze zarabiam tyle samo co kolezanka z biurka obok a ja robie 5
                    razy wiecej bo taka mam juz nature:)
                    wiem ile musze zrobic zeby zarobic 4 tys, i umiem sama siebie motywowac. mam
                    swoja grupę handlowcow którzy tez zarabiaja prowizyjnie, ale ze wszystkiego
                    uczyłam ich sama mam gwarancje ze duzo zarobią i beda lojalni.
                    pozdrawiam:)
                    • Gość: do ani...k Re: do R IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.10, 23:26
                      mała podstawa + prowizja to nic innego jak mydlenie oczu.
                      --
                      pracowałem w kilku firmach, w których prowizje mogły dochodzić do 4-
                      5tyś zł. Mogły, bo tak traktowała teoria - problem w tym, że plany
                      sprzedażowe były tak ułożone, że w najlepszych okresach handlowych
                      można było zarobić maks 1200 zł premii.

- aktualnie mam podstawę 2200 netto + premię w zależności od
                      realizacji planu sprzedaży.
                      Nie prowadzę sprzedaży bezpośredniej.

średnie, miesięczne zarobki na poziomie 3500 netto.

ps. szukajcie a znajdziecie!
                • Gość: jekusek Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? IP: *.149.246.21.zdnet.com.pl 09.05.08, 21:13
                  A możesz zdradzic gdzie pracujesz u jakiego operatora , poszukuję takiej pracy ,
                  pracowałam 4 lata w netii.
                • Gość: tomik Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? IP: *.chello.pl 17.09.08, 20:56
                  aniu jestes dobra zarobisz.... 3 razy tyle i ti z umowa o proace i
                  podstawą... dzwon 515 735 255 pogadamy!!!!
                • Gość: tomek Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? IP: *.aster.pl 29.05.09, 14:23
                  ja także pracuje w branży telekomunikacyjnej na własnej działalności średnio
                  faktury wystawiam po 15tyś.netto +bony ok.3tyś. i liczne konkursy.dziennie
                  odbywam około 4 spotkań. nie dzwonie po klientach sami do mnie dzwonią.
                  zatrudniłem dziewczynę aby obrabiała dokumenty,umowy bo nie chce mi się nad tym
                  siedzieć. a pracuje w tej branży ponad rok czasu. co 3 msc. jeżdżę sobie na
                  wakacje. i czego chcieć więcej.
                  • Gość: basiek67 Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? IP: *.centertel.pl 15.09.09, 23:26
                    cześć interesuje mnie branża telekomunikacyjna na terenie lubuskiego
                    jeśli masz tam dojścia chętnie podejmę współpracę pracowałam 3 lata
                    dla "idei" podaję mejla basiek67@tlen.pl z góry dziękuję
              • Gość: polig5 Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? IP: *.aster.pl 23.01.08, 12:26
                Zalezy jaki przedstawiciel. Jeżeli jesteś inzynierem i masz kilkuletnie
                doświadczenie i nie sprzedajesz tyko towaru ale urządzenia wysokiej klasy,
                zaawansowane technologicznie tzn. jesteś specjalistą i doradcą klienta to
                zgadzam sie 600 brutto plus prowizje i wiadomo pozostałe narzędzia pracy.
              • Gość: xxxx Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? IP: *.adsl.inetia.pl 10.08.08, 21:17
                a ile ty godz musisz j.......ć dziennie zeby to zarobic?????
              • Gość: zirgas Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.08, 15:56
                U mnie wygląda to tak : 2500 zł Brutto podstawy ( nie ważne czy cokolwiek bym
                sprzedał czy nie ) plus premia która potrafi w moim wypadku sięgnąć około 4000
                zł. brutto co miesiąc, ale zdarza się że jest tylko 1500 premii, pracuję w tej
                firmie dopiero 8 miesięcy.
                Do dyspozycji mam auto, telefon stacjonarny oraz komórkę ( laptop własny ale
                tylko dlatego że jestem do niego przyzwyczajony ), branża Narzędzia i maszyny
                dla profesjonalistów - głównie obróbka stali.
                • Gość: NEVEN Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? IP: *.bsb.vectranet.pl 29.12.08, 16:24
                  No to ja bardzo chętnie do Twojej branży. Narazie zarabiam podstawę minimalne +
                  prowizja 7% i telefon (bl), samochód swój i 1500km. Branża - konstrukcje stalowe
                  - przenośniki - transport bliski.
                  502 289 062
              • Gość: RYBAK117 Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? IP: *.torun.mm.pl 18.12.08, 17:58
                A JAK SIE OBUDZIŁEŚ TO BYŁEŚ W ŁÓŻKU
                • Gość: eff Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.09, 13:46
                  czesc wszystkim:)
                  chciałabym rozpocząc prace jako PH tylko nie bardzo wiem jak si eza to zabrac,
                  gdzie szukac dobrych ogloszen, nie wiem wogole czy moje doswiadczenie sie nadaje
                  na takie stanowisko, pracowalam jako specjalista ds. sprzedazy targow
                  mieszkaniowych. szukam pracy w jakiejs firmie konkretnej gdzie produkt jest
                  znany i ni etzreba wciskac kitow, poradzcie cos , bardzo prosze.
                  • Gość: Promocja i gratis Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? IP: *.stk.vectranet.pl 17.01.10, 12:26
                    Jeśli nie chcesz wciskać kitu nie nadajesz się na PH przykro mi ale każdy kto w
                    tym serio siedzi wie o co chodzi....

( Promocja i gratis nie istnieje !! to fikcja!! )
            • Gość: patryk 666 Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? IP: *.tdi.tktelekom.pl 02.11.07, 19:21
              Kolega z mojej firmy rozmawiał z handlowcem z Wedla i sam tez
              słyszałem podobną wersję - ok 2200-2800, a w swieta to nawet 3300 zł.
          • Gość: gosc Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? IP: *.e-wro.net.pl 01.02.07, 01:43
            Nie wiem czy masz na myśli Cadbury, czy Lu. W czekoladach Wedla nie chciałbym w
            życiu pracować, i nie chodzi o pieniadze. Rotacja wsród ph potężna od lat.
            • Gość: kubuś 666 ja pracowałem jako ph w maspexe znam również IP: *.chello.pl 01.02.07, 09:59
              wedla bo miałem kumpla który tam orał generalnie w maspexe jet tak 1200
              podstawa do tego dwuosobowe małe autko z planami max 2100 zero kasy na wymiane
              chyba że kiero ma dzień i da ci 100 zł w towarze co jest kroplą w morzu to ze
              jesteś liderem podobno nie jest ważne bo konkurencja ma kase na wszystko
              gadżety, opłaty za półke i inne a ty jesteś golas i musisz sie urzerać ze
              wszystkimi
              • Gość: edziu Re: ja pracowałem jako ph w maspexe znam również IP: *.olsztyn.mm.pl 01.02.07, 11:54
                jak to w tym maspexie jest? moglbys jasno i sensownie napisac??
                • Gość: kubuś 666 jest tak jak napisałem czego nie rozumiesz IP: *.chello.pl 02.02.07, 12:32
                  na szkoleniu powiedzą ci że firma jest super lider rynku i tak dalej a jak
                  pójdzesz na sklepy dostajesz od razu blache w czoło i musisz walczyć wszystko
                  zalezy od twojego kierownika czy jest obrotny i potrafi coś zorganizować czy
                  dupą zwalającą wszystko na ciebie generalnie jest wileki bałagan kto rano
                  wstaje to rządzi jakieś pytania?
                  • Gość: edziu Re: jest tak jak napisałem czego nie rozumiesz IP: *.olsztyn.mm.pl 02.02.07, 12:44
                    pytania w odzielnym watku, ktory zalozylem, abu tu nie zasmiecac. pozdrawiam
                • rybak81 Re: ja pracowałem jako ph w maspexe znam również 15.03.08, 19:59
                  ja pracuje od kilku miesięcy nie usłyszałem ani jednego dobrego słowa od przedstawiciela jeśli chodzi o firmę(ja nim nie jestem ) podobno w nestle jest lepiej ucinają wszystko paliwo oraz jazdę w weekendy a wiec niedługo sie chyba rozstaniemy dużo osób sie zwalnia z maspexu jest duża rotacja a w Wadowicach maja niezły burdel o którym jeszcze sami nie wiedza !!ale to moje zdanie kolegów i koleżanek z pracy wszędzie dobrze gdzie nas nie ma !!!
              • Gość: gość Re: ja pracowałem jako ph w maspexe znam również IP: *.pronet.lublin.pl 03.04.07, 21:40
                Kubuś kiedy pracowales w Maspexi i na sieciach czy w detalu?? z tego co sie
                orientuje to w maspexie sie bierze podstawy 2200 brutto - chyba, że znajomi,
                którzy tam pracują żartują sobie......a autko to nie takie małe... chyba że
                fabie są dla Ciebie małe ile ty pracowales w tym maspexie?
              • Gość: aaa Re: ja pracowałem jako ph w maspexe znam również IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.08, 06:04
                bzdura totalna.nie wiem gdzie to słyszałeś.fakt,są ciśnienia ale gdzie ich nie
                ma.taka praca i albo chcesz,umiesz i lubisz to robić albo nie nadajesz się na ph
                w żadnej firmie.w jeśli chodzi o towar na wymiany to mam tego zawsze duuużo
                więcej niż potrzebuję:)
                • Gość: zorro Re: ja pracowałem jako ph w maspexe znam również IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.08, 11:50
                  A ja mam podobne doświadzczenia z Maspexem jak rybak.Maspex burdello
                  z dobrym PR.
                  • Gość: C.d Re: ja pracowałem jako ph w maspexe znam również IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.08, 14:52
                    Kiedy trafiłem do Maspexu myślałem że, złapałem Boga za nogi.
                    Pracuje tam ponad rok i właśnie się zwalniam, 2300zł brutto i
                    żadnych perspektyw na lepszą kasę. Firma jest potentatem, jeśli ktoś
                    ma okazje niech lepiej ucieka z Maspexu wszędzie jest lepiej. Nie
                    dbają o pracowników, jest duże bezrobocie, firma fajnie się
                    prezentuje, więc frajerzy tacy jak ja zawsze się znajdą, grunt to
                    szybko przejrzeć na oczy i szukać lepszej pracy. W innych działach
                    jest podobnie, w biurach zarabia się w granicach 2000zł brutto. W
                    maspexie zarabiają tylko ci którzy mają dobrze zarabiać(rodzina,
                    znajomi dyrektorów), aha i w tej firmie nie ma awansów,
                    wykształcenie jest niemile widziane :)
                    • rybak81 Re: ja pracowałem jako ph w maspexe znam również 05.10.08, 15:00
                      teraz dają 1846 brutto i seicento pojebało im sie w głowie a ciśnienie takie ze chej żenujaca firma niech czeka na emigrantów z anglii!!!!ja wysiadam!!!!
            • Gość: gosc Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.09, 14:47
              .
        • Gość: XL Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? IP: *.tpn.ceron.pl 10.12.08, 21:52
          ja mam 1600 brutto podstawy i procent 2% 3% 4% zalezy ile obrotu
          zrobie. jakies 2500-3500 srednio. (branza kosmetyczna)
          • Gość: anulka1987 Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? IP: *.dsl.swic.bdi.inetia.pl 20.07.09, 13:22
            w jaki sposób wyszukujecie klientów? dostajecie gotową listę punktów do
            obskoczenia od szefa czy siedzicie w necie i szukacie? jak jest ze spotkaniem?
            najpierw dzwonicie się umówić czy jedziecie od razu na żywioł? gdzie szukacie
            danych firm do których macie jechać?
          • ania198711 Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? 20.07.09, 13:44
            Jak wyszukujecie swoich klientów? Przez internet? Jeśli tak, to z jakich stron
            korzystacie? Najpierw dzwonicie się umówić, czy od razu jedziecie do klienta?
      • Gość: kandydat Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.07, 09:37
        I co nikt z forumowiczów nie orientuje sie ile zarabia PH w Jutrzence - a może
        oni nie mają PH ? :) w co nie wierze przecież, to wielka firma. A może jest
        zakaz mówienia o zarobkach w tej firmie ? :-)
        • Gość: marcin Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? IP: *.chello.pl 04.04.07, 21:55
          Dobrze ci radze ylko nie Jutrzenka zarobki marne plany co miesiac wyzsze
          rotacja pracownikow spora - twoj wybor ale ja radze trzymaj sie z daleka
          • Gość: bergersi Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.07, 12:13
            Cześć Marcin - dzięki za odp odnośnie Jutrzenki(sorry że dopiero teraz się
            odzywam ale ostatnio byłem "troszę" zajęty i nie zaglądałem na forum). Mam do
            ciebie osobiste pyt pracowałeś w tej spółce ? jeśli masz adres mail-owy do
            zapraszam do wymiany korespondencji w tej formie. Z góry dziękuję > mój adres
            to: bergersi@gazeta.pl
          • Gość: edziu Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? IP: *.olsztyn.mm.pl 05.07.07, 23:16
            maspex to samo
        • Gość: basik Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.09, 19:12
          Hey a może ktoś miał do czynienia z firma ARMAR?
      • tommydefender Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? 04.04.07, 23:46
        Aha, branża techniczna, tylko że mam wyższe humanistyczne. Zarobki negocjuje się
        na rozmowie kwalifikacyjnej. Mam 12 lat w zawodzie. Nie wierzę, że osoby piszące
        od 9.00-17.00 są przedstawicielami, ja właśnie skończyłem całość pracy - jest
        23.43. Rozumiesz???
        • Gość: ph Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? IP: *.pronet.lublin.pl 05.04.07, 00:24
          ja jestem przedstawicielem handlowym w branzy medycznej (nie mylic z
          farmaceutyczna), pracuje jak i kiedy chce.... na
          reke mam ok 1800 miesiecznie, nieraz są dni że pracuje od 6 do 23, a nieraz
          siedze caly dzien w domu bo mi sie nic nie chce
          • Gość: hammer Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? IP: 89.76.133.* 02.04.08, 09:48
            chłopie od 8 do 23 za 1800pln chyba jesteś cienki w uszach ze tyle harujesz za
            takie psie pieniądze. Tyle to zarabiają laski które siedzą po 8-9 godzin w
            okienku w Banku. Uważam że jak nie ma sie min 2500 na rękę jako ph to nie warto
            nawet wstawać rano z łóżka. Ja mam dużo Więcej.
            • Gość: KMK Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? IP: *.adsl.inetia.pl 26.07.09, 14:47
              A gdzie pracujesz jeśli mozna wiedzieć??
            • Gość: miś z okienka Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? IP: 109.243.37.* 30.04.10, 22:30
              To idź cwaniaku do banku, usiądź za okienkiem i zarób 1800 netto! Jak dostaniesz
              umowę 1500 brutto to będziesz się cieszył!!!
          • Gość: kilj Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? IP: *.adsl.inetia.pl 10.08.08, 21:33
            a ja to pracuje kiedy che i jak chce i zarabiam w kali 10 lat srednio 2300 pln
            na godzine i tez musze przezyc(oczywiscie nie jestem ph).
            pozdrawiam, wypruwajcie sobie dalej zyly za marne 1800 miesiecznie:)
          • Gość: loko Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? IP: *.chello.pl 24.02.09, 19:07
            Wow..Własnie wrócilem z anglii. Mam 25 lat. Obecnie studiuje
            zaocznie i dostalem prace jako PH. Mam 2900 brutto + prowizje..nowe
            auto..telefon i pracuje miedzy 8 a 16....na prace papierkowa
            poswiecam moze 20-30 minut dziennie. Praca jako PH jest
            różna..zależy jak sie trafi..powodzenia..
            • Gość: eff Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.09, 14:47
              hehe wow ;) zazdroszcze. powiedz gdzi epracujesz , chcialbym sie zaaplikowac :)
        • macnowaczyk Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? 14.04.07, 18:53
          Kolego, napisz proszę w jakiej firmie pracujesz??Czy jest to producent czy
          dystrybutor?? I jak sobie poradziłeś jako humanista w technicznej branzy. Ja
          pracuje w FMCG u producenta i dostałem propozycje pracy u dystrybutora w
          technicznej (branża elektrotechniczna)Napisz czy warto.Pozdr
          • Gość: Były Ph Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? IP: *.ols.vectranet.pl 15.04.07, 00:40
            Byłem PH w zasadzie 8 lat ( o 7 za dużo:))Każdy PH to akwizytor i tyle.Jedyne
            co ta praca daje to kasę (ostatnio coraz żadziej,zależy od firmy)Obecnie
            zarabiam ok 50-60% tego ale mam w końcu totalny spokój (zero planów,pracy po 10-
            12 godzin itd.)Po tylu latach to cenię jednak bardziej bo kasy do grobu nie
            zabiorę.Miałem (niestety miałem:(() znajomego PH w poważnej branży.Pensja z
            prowizjami od 20 do 30 tys. m-cznie (niby mażenie)tyle że 33 lata chłopak i w
            piachu:(( (zawał albo wylew nie pamiętam i nie chcę)

P/S PH to dobra albo bardzo dobra praca ale na start żeby się odbić finansowo
            nawet kosztem zdrowia czyli im krócej tym lepiej,to subiektywna ocena niestety
            nie tylko moja.Pzdr.
            • Gość: sf Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? IP: 194.146.250.* 15.04.07, 00:45
              moj znojomy był ph 34 lata tez wylew tez zmarł
              • Gość: mtg Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? IP: *.centertel.pl 15.04.07, 09:48
                Branża rolnicza.PH-specjalista...od 4miesięcy.Stanowisko bardzo
                samodzielne,czasami w pracy caly dzien a czasami jak mi sie nie chce to w domu:)
                Miesieczna podstawa to 3000netto + wysokiej klasy samochod (bez limitów)+
                szkolenia + telefon + laptop z iPlusem (tez bez limitow) + wyjazdy
                integracyjne:)...
                Obecnie rekrutuje pracowników od których pracy bede miał prowizje i wtedy
                bedzie to ok 6-7tys.netto miesięcznie.
                • Gość: BBB Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.07, 22:26
                  Póknij się w głowę i nie opowiadaj takich bzdór, bo ludzie uwierzą i załamią
                  się chłopie!!!
                • Gość: marcin Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.08, 01:37
                  Czesc,daj namiar do taj firmy
                • Gość: rob Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.08, 11:29
                  a jaka to firma kolego?
                • Gość: se Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? IP: 193.151.66.* 25.11.08, 11:41
                  jak moge sie z tobą skontaktować
                • Gość: ewelina Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.09, 14:49
                  Czesc. jesli rekrutujesz to ja jestem bardzo bardzo zainteresowana, mam
                  doswiadczenie w sprzedazy targow mieszkaniowych. moj kont ewelkal_89@tlen.pl
                • Gość: Marcinek28 Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.05.10, 14:48
                  Jak tak czytam wszędzie
                  ile zarabia
                  przedstawiciel handlowy
                  to to wcale nie jest tak duzo
                • Gość: gosc Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? IP: *.static.sitel.net.pl 27.04.12, 12:22
                  Moja kumpela kiedyś dała się nabrac bo jej koleś opowiadał że chce ją do firmy i da jej samochód i telefon a genaralnie to chiał ją zaciągnąc do łóżka a opowiasta o samochodzie to był lep , jego kolega potem powiedział i tak robią naiwne laski w konia
                  • Gość: adamwkladamispadam Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? IP: *.cdma.centertel.pl 27.04.12, 14:13
                    generalnie to prawie ja nabral na ten lep
                    tylko nie rozummiem jak mozna z kogos zrobic konia, tym bardziej z kobiety
                    za to moj kolega mowil ze dzisiaj muminki w tv :)
              • Gość: stiwen santkrua Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.10, 13:21
                Chcecie nam powiedzieć że jak ktoś pracuje jako PH to szybko umiera.
                Tylko nie zwalajcie winy na stres.
            • Gość: zainteresowany Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.08, 09:53
              Pieniądze o których piszesz wydają się nieprawdopodobne (prowizja miesięczna
              20k). Ja byłbym zadowolony zarabiając 6k na mce netto. Tak czy inaczej mam
              prośbę prześlij mi na mejla informację w jakich branżach warto pracować aby
              ZARABIAĆ. Potrzebuje się odbić finansowo.
              Oto mejl: zbyszek_f1@tlen.pl dzięki bardzo za wszelkie info. pozdrawiam
              wszystkich forumowiczów
          • Gość: patryk 666 Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? IP: *.tdi.tktelekom.pl 02.11.07, 19:32
            Ja tez studiuję w kierunku humanistycznym, a pracuje w branży
            technicznej. Najprostszą drogą do tego jest popracowac min 1 rok aby
            poznać moze nie cały asortyment z branży ale znaczna część, potem
            wyróznic to w aplikacjach, a jeżeli dojdzie juz do rozmowy i wykaże
            sie talent handlowca to konsekwencją tego bedzie współpraca. bez
            znajomosci branży jakiejs tam i asortymentu o pracy za dobra kase
            można zapomnieć. Sam dzisiaj zwolniłem sie od dytrybutora i
            przeszedłem do innej firmy z podstawa 2 tys na reke plus samochód,
            kmp, dopłata do studiów, leczenie w prywatnej klinice, oraz fabia w
            pełnej opcji.
            • Gość: kli Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? IP: *.adsl.inetia.pl 10.08.08, 21:44
              ale se matolku wiedz ze to wszystko ci dali i jak szybko dali tak szybko moga
              zabrac, bedzie tak jak w wiekszosci przypadkow:wieczorem dostajesz tel.ze rano
              masz przyjechac do firmy na zebranie, zajezdzasz a tu szef mowi zostaw
              klucziki,laptopa,karty i inne badziewne zabawki w sekretariacie,od dzisiaj
              jestes wolny.
              pozdrawiam
              • Gość: x Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.10, 20:44
                dosadne...ale...prawdziwe...
      • moly8 Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? 17.04.07, 18:49
        pracowałam jako ph w firmie importującej akcesoria komputerowe i nabawiłam się
        tylko nerwicy, praca po 10-13 godzin, wypłata: 1000 netto + 200 premii, jak
        prezes miał humor. a miał raz na pół roku. zero gratisów bo przecież jesteśmy
        lepsi o konkurencji i tylko plan do wykonania.
        • Gość: OLO Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.07, 12:50
          A jak jest w Horteksie. Jakie zarobki, czy jest duża rotacja, po ile godzin się
          pracuje, atmosfera itp?
          • Gość: dsa Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? IP: 194.146.250.* 20.04.07, 20:28
            w horteksie słyszałem masakra wyzysk do potęgi
          • Gość: tomson99 Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.08, 22:10
            Witam.
            Mam pytanko czy komuś z przedstawicieli pracodawca płacił za nadgodziny?Bo
            większość z was pisze że pracowali około 10 godzin.
            Kolejne.
            Czy mieliście płacone jakoś od zdobycia nowego klienta,jeśli tak to jak to
            wyglądało.I czy w umowie mieliście taki zapis
            • Gość: KronX Re: PH Hortex IP: *.forward.pl 13.01.08, 14:01
              Co do nadgodzin, to raczej żaden PH za takowe nie ma płacone. W
              umowie jest przecież "nienormowany" czas pracy, a więc nie ma
              podstaw do "nadgodzin". Co do nowych klientów ... jeśli masz
              prowizje, to przecież na twoją korzyśc działa każdy nowo zdobyty
              więc nie będą Ci płacić podwójnie.

Ja pracuje w Hortexie, dział soki. Średnio na ręke dostaję od 2000 -
              2300 + samochód (5 osobowy Yaris), komórka ... i nie muszę kupować
              soków ;) Praca nie jest lekka, ale atmosfera bardzo fajna. Dyrektor
              bardzo fajny, kierownik podobnie. Jest tylko dwa minusy: duzo
              papierkowej roboty i ... "spożywka" (terminy wymiany itd.)
              Generalnie praca PH jest dla tych, których nie męczy jaza samochodem
              i potrafią rozmawiać z ludźmi. A jak czytam komenatrze niektórych to
              do głowy przychodzi mi tylko jedno ... "wszędzie dobrze gdzie nas
              nie ma".
              • Gość: gość Re: PH Hortex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.08, 19:15
                Witam kolego a na ten samochod i komórkę w Hortexie to jakie limity
                masz
                pozdrawiam
                • Gość: PH Hortex Re: PH Hortex IP: *.cable.smsnet.pl 16.09.09, 18:36
                  nie ma limitów
              • Gość: olka Re: PH Hortex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.08, 12:26
                HEJ! PRACUJESZ JESZCZE W HORTEXIE I CZY SĄ MOŻE PRZYJĘCIA NA PH?
              • Gość: ewa Re: PH Hortex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.08, 11:29
                cześć, widze że piszesz o pracy PH w firmir Hortex. Może mógłbyś
                mnie pokierować do kogo lub gdzie mam szukać informacji na temat
                pracy w Hortex. Chciałabym zostać przedastawicielem handlowym tej
                firmy. Pozdrawiam.
                • Gość: ??? Re: PH Hortex IP: *.centertel.pl 26.02.09, 20:40
                  Ale w sokach czy mrozonkach ?
                • Gość: BOSS Re: PH Hortex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.10, 14:15
                  na stronie WWW jest adres BIURA REGIONU; wyślij tam mail'a lub zadzwoń
              • Gość: Szarak Re: PH Hortex IP: *.elektron.com.pl 08.11.08, 00:19
                Kolego nie ma czegoś takiego jak "nienormowany czas pracy" jeśli masz umowę o
                prace to możesz mieć na umowie "zadaniowy czas pracy" ponieważ nie siedzisz w
                jednym miejscu tylko wykonujesz zadania, w ciągu 8 godzin. Radzę dobrze czytać
                umowy i nie wprowadzać ludzi w błąd. Za nadgodziny należą się pieniądze a że nie
                chcą płacić.....skąd ja to znam!!!
              • Gość: Boxxer Re: PH Hortex IP: *.19.165.18.osk.enformatic.pl 03.12.08, 21:21
                Kronx, jestes prostym frajerem, dowiedz się lepiej co to jest
                nienormowany czas pracy i zamiast się cieszyć - to wiedz że twoja
                firemka sie cieszy z cIEBIE, bo ma takiego frajera co to myśli, że
                wie co piszę. Zresztą ja nie widziałem umowy na której pisze
                NIENORMOWANY CZAS PRACY. A jak jesteś pierwszy to GRATULACJE!!!!
                Pracuj 14 albo 24 h na dobę - w końcu piszesz że jest fajnie...
                Podpowiadam: wymyśl cos by nie być frajerem...
              • Gość: TT Re: PH Hortex IP: *.chello.pl 25.01.09, 15:03
                ludzie kochani firma hortex jest najgorszym dnem. pracuje juz troche
                jako PH ale bycie PH w hortexie to masakra. wieczne pretensje,
                ciagle kontrole, "kierownikowi" non stop cos nie pasuje, porazka.
                odradzam prace w hortexie.
                • Gość: Joasia Re: PH Hortex IP: 195.248.88.* 27.02.09, 07:36
                  Co Ty za bzdury opowiadasz! Tez pracuje jako PH w Hortexie i w zyciu
                  na nic innego bym sie nie zamienila. Kierownik jest najbardziej
                  konkretnym i rzeczowym gosciem, z jakim mialam kiedykolwiek w pracy
                  do czynienia. Nie miewam zadnych kontroli i nikt sie o nic nie
                  czepia. Plany sa realne - idzie spoko zrealizowac i ... ogolnie
                  atmosfera w naszym zespole jak w domu.
                  • Gość: zenek Re: PH Hortex IP: *.toya.net.pl 29.04.11, 23:44
                    wiem ze czytam to gdy ty pewnie już nie pracujesz bo masz dość kontroli czytaj 6 na dwa tygodnie i plan dwieście tys. a atmosferę mamy tylko miedzy sobą czyli ph. pozdrawiam.
                • Gość: Kreator Re: PH Hortex IP: *.19.165.67.osk.enformatic.pl 19.03.09, 17:59
                  Hortex teraz to nie to co kiedyś. W Hortexie nie liczy sie zysk
                  tylko liczy sie wyzysk. Jak sie nic nie zmieni to bedą mieli duży
                  problem z tym żeby średni przedstawiciel chciał podpisać z nimi
                  umowe.
                  Gorzej z dużych firm jest już tylko w Maspexie, tyle że tam zawsze
                  działo sie zle.
                • Gość: Domi Re: PH Hortex IP: *.centertel.pl 06.07.09, 01:22
                  PH zarabiają średnio w spożywce ok. 2500zł, podobnie w tytoniu.
                  Różnie od firm, prowizji itp... Dużo zależy od sektora działania (rejonu) jaki dostaniesz. Wiadomo że potem wiele zależy od pracy.
                  Porównaj to teraz np. z listonoszem który ma do przejścia i przejechania autem ok. 30km, z ciężarem za łacznie 1600zł/mc ze wszystkim. Więc nie narzekajcie tak bardzo jak to ciężko, że zawały, ciężka praca, kontrole itp... To normalne przecież...
                • Gość: Gość Re: PH Hortex IP: *.suwalki.vectranet.pl 09.07.09, 17:58
                  potwierdzam gorszego dna na rynku pracy nie ma.
                • Gość: Przypadkowy Gośc Re: PH Hortex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.09, 21:51
                  Mam nadzieje kolego że nie pracujesz już w Hortexe. Jak jesteś jełop
                  źle wykonujesz swoją prace to się niedziwie że ktoś ma do ciebie
                  pretensje. Ja już w paru firmach pracowałem i w Hortexe jestem drugi
                  raz. Poznałem tu wielu fajnych Ludzi jest bardzo fajna atmosfera i
                  każdemu polecam prace w Hortexe.
              • Gość: martusiek Re: PH Hortex IP: *.chello.pl 26.02.09, 22:36
                hej,według tego co piszesz bardzo mi sie podoba praca w hortexie,powiedz czy
                ciezko jest sie dostac do pracy jako ph?
                • Gość: ufff Re: PH Hortex IP: *.centertel.pl 11.03.11, 17:02
                  Pracowałem w hortexie 7 miesięcy i zwątpiłem w tą firmę. Wypłata to przeważnie 2100 netto, raz na jakiś czas impreza integracyjna, i zajebisty "wyścig szczurów" ludzie tam pracujący za przypodobanie się kierownikowi czy dyrektorowi są w stanie tak podpuszczać i kablować że to głowa mała. Pracując do tej pory w 4 firmach nigdy z takim czymś się nie spotkałem. Ludzie! za premię wysokości 400 do 600zł są w stanie takie nadgodziny nabijać że to prawie 2 etat wychodzi. Dla mnie praca w tej firmie to pozbawienie się prywatności, czasu dla siebie, a jak ktoś studiuję to już całkiem może zapomnieć o dobrych wynikach w szkole. średnio dziennie 11 h pracy. Ogrom obowiązków kompletnie nie przedkłada się co do wynagrodzenia na poziomie 2tys. Mało tego: jeśli mieszkasz w bloku to bez garażu ani rusz bo dostajesz tyle materiałów reklamowych że nie sposób wszystkiego ze sobą wozić co by nie zniszczyć. Następna sprawa to posiadanie laptopa i drukarki i papieru i tuszu do niej. (jeśli nie wydrukujesz czegoś na czas to masz przejebane) Nikt nawet nie myśli żeby raz na jakiś czas chociaż ze 100zł na tusz czy papier podarować. I jeszcze jedno dość szybka rotacja pracowników średnio taki ph pracuje 1rok i cały czas jest sytuacja typu poprawiania po poprzednim ph który nie dał sobie rady ze wszystkim. Moja satysfakcja z pracy w tej firmie w skali od 1 do 10 to nie więcej jak 3
              • Gość: efffff Re: PH Hortex IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.09, 13:47
                jak sie do was przylaczyc :D ??
        • Gość: A. Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? IP: *.telprojekt.pl 22.04.07, 20:36
          Pracuję w dużej hurtowni spożywczej i mam do ręki od 1300-2000 zł, wszystko
          zależy od obrotu. Nie mam żadnej podstawy tylko prowizję. Z tego co się
          orientuję to POLSCY producenci spożywki nie płacą zbyt rewelacyjnie :-/. Do
          tego plany, GPS-y w samochodach itp. bzdury.Ale zaczyna brakować ludzi mających
          jakiekolwiek pojęcie o pracy PH więc mam nadzieję że to się zmieni. Sam obecnie
          rozglądam się za jakąś robotą w tym zawodzie, gdzie "wyciągnę" przynajmniej
          3000,- :)
          • Gość: bombelek Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.09, 11:38
            Słyszałem że Poltino szuka PH
            • Gość: Gosiaczek Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 27.06.09, 15:20
              Uwazajcie na firme Fabienne Polska z Łomianek, czytajcie co u nich
              podpisujecie! Na umowie zlecenie byla kwota ale bez słowa "miesiąc"
              i za dwa msc harówy dostalam 800 zł. I najlepiej odpuścić sobie
              robote w tej firmie. Płacą śmieszne pieniądze i maja ogromne plany,
              towar dziadoski i droższy niż na sklepowej półce. Zatrudniając sie u
              nich zrobiłam największy błąd w moim życiu, tylko nerwy staciłam!!!
              Teraz pracuje tez jako ph w duzej korporacji bez wysiłku mam 3 razy
              tyle i doceniają to co robie. Pozdrawiam!!!
        • Gość: max u mnie branża kosmetyczna 1000zł netto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.09, 17:46
          Po wyrobieniu limitu 10 tyś zł powyżej tej kwoty 5% od obrotu.
          AAuto do celów słóżbowych.
      • frankhestain Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? 23.04.07, 08:28
        branza techniczno-budowlana powyzej 3000 netto samochod i telefon bez limitow
        praca ok 2-3 godziny dziennie inters kreci sie sam

nie ma lepszej roboty:)
        • Gość: VVV Re: Ile zarabia przedstawiciel handlowy? IP: *.ip.netia.com.pl 23.04.07, 12:22
          a jaka to firma?:)
        • mietek2012 a świstak siedzi i zawija w papierki 23.04.07, 21:32
          takie kity stary to nie mi starego misia na sztuczny miód ????
          • frankhestain Re: a świstak siedzi i zawija w papierki 24.04.07, 07:14
            nie chcesz nie wierz twoja sprawa

wspolczuje ci tylko ze masz takie doswiadczenia