motom 20.02.07, 21:33 witam! po głowie chodzi mi zmiana pracy... byłabym wdzięczna za wszelkie informacje na temat pracy w gemoneybanku ( plany sprzedażowe Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: michał Re: doradca ds. kr. hipotecznych gemoneybank IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 10:44 wlasnie zlozylem do nich aplikacje:) jak by cos dam znac:) P.S ja sie podziewam ok 2 tys. brutto podstawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: doradca ds. kr. hipotecznych gemoneybank IP: *.biznesklasa.lisek.pl 21.02.07, 11:06 a gdzie pojawilo sie ogloszenie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał Re: doradca ds. kr. hipotecznych gemoneybank IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 13:32 w necie. Odpowiedz Link Zgłoś
motom Re: doradca ds. kr. hipotecznych gemoneybank 21.02.07, 22:38 witam! fakt, 2000,00 zł brutto, umowa okres próbny 3 miesiące. i co dalej.. ;)lub ;( interesuje mnie konkretnie plan sprzedażowy i realizacja... jakie są wymogi? jeśli coś wiesz... daj znać, dzięki z góry pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a= Re: doradca ds. kr. hipotecznych gemoneybank IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 15:01 Ja też aplikowałam, ale niestety nie dostałam odpowiedzi, jak zwykle, ogłoszenie było w wyborczej, przynajmniej na Częstochowę. Odpowiedz Link Zgłoś