Gość: ala IP: *.chello.pl 21.06.07, 17:10 ciekawa jestem czy to dochodowa profesja? naturalnie nie chodzi o rejestrację, tylko kwestie legislacyjno- rejestracyjne leków itp. piszcie pls Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: R Re: ile zarabia spec. ds. rejestracji??? IP: 84.38.160.* 22.06.07, 02:38 Znam firmę, która jakiś czas temu oferowała 6000 brutto, ale nie było chętnych. Z takimi kwalifikacjami znajdzie się pracę za 6000 euro poza Polską. Odpowiedz Link Zgłoś
margouka Re: ile zarabia spec. ds. rejestracji??? 22.06.07, 10:45 A mozesz zdradzic jaka to firma? Ja bylabym zainteresowana :) Odpowiedz Link Zgłoś
dorek3 Re: ile zarabia spec. ds. rejestracji??? 22.06.07, 15:52 w zależności od doświadczenia i umiejętności 4 000 - 8 000 brutto + premia motywacyjna 10-20% miesięcznie przynajmniej w mojej firmie Odpowiedz Link Zgłoś
margouka Re: ile zarabia spec. ds. rejestracji??? 22.06.07, 16:05 a czy twoja firma nie szuka pracownikow? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: ile zarabia spec. ds. rejestracji??? IP: *.chello.pl 22.06.07, 18:33 jej to strasznie fajnie! choc podejrzewam ze duzo pracujesz? i pracujesz w stolicy? ja dopiero raczkuję w tej branży i rady strrszych doświadczonych by mi sie przydały. Odpowiedz Link Zgłoś
dorek3 Re: ile zarabia spec. ds. rejestracji??? 23.06.07, 14:51 tak firma jest W-wie, co do godzin pracy to są normalne standartowo 8-16 ale jak trzeba zostać to nikt nie dyskutuje Te zarobki 6 000 - 8 000 są przewidziane dla osób z niezłym doświadczeniem, samodzielnych, a osoby bez doświadczenia ostatnio startowały z poziomu 3 500. Po okresie próbnym jak okazały się łebskie (bo doświadczenia i wiedzy to jeszcze specjalnie nie nabrały) mają 4 200 i prawo do premii. Na razie nie ma wakatów, ale kto wie co będzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: ile zarabia spec. ds. rejestracji??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.07, 15:26 moim zdaniem to żadna praca, nic nie trzeba umieć zarobki są zbyt duże jak na taką pracę Odpowiedz Link Zgłoś
dorek3 Re: ile zarabia spec. ds. rejestracji??? 25.06.07, 12:00 A co Tobie się kojarzy z tym stanowiskiem? Znasz się na tym? Pracowałeś/aś? Bo na moje oko to mylisz pojęcia... (jak zreszta wielu którzy nie wiedza o co chodzi) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: specjalista Re: ile zarabia spec. ds. rejestracji??? IP: *.171.134.250.crowley.pl 23.06.07, 16:24 to tez zalezy od miasta. znam firme w krakowku, gdzie nie jest to wiecej niz 4000 brutto, dla kogos poczatkujacego w okolicach 2500. Odpowiedz Link Zgłoś
margouka Re: ile zarabia spec. ds. rejestracji??? 25.06.07, 10:00 A czy mozesz zdradzic (na 'gazetowego' maila) jak to firma? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: ile zarabia spec. ds. rejestracji??? IP: *.chello.pl 25.06.07, 22:08 ja tez poprosze o info - co to za firma na gazetowego maila, lub tu na forum- przecież w koncu to nie tajemnica :) Odpowiedz Link Zgłoś
dorek3 Re: ile zarabia spec. ds. rejestracji??? 26.06.07, 10:46 Owszem, wysokość zarobków w firmie, w której pracuję nie jest informacją jawną. Dałam Wam pogląd jak to wygląda w Warszawie, dla przybliżenia mogę dodać że nie jest to międzynarodowy koncern a prywatna, polska spółka średniej wielkości. To chyba wystarczająco duzo informacji aby mieć punkt odniesienia przy rozmowach o pracę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: ile zarabia spec. ds. rejestracji??? IP: *.chello.pl 26.06.07, 18:02 dzięki, fajnie ze masz dobre wynagrodzenie, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Jak zdobyć kwalifikacje?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.07, 13:56 Mam pytanie jak zdobyć kwalifkacje aby móc pracować w tej branży?? Tak, aby móc dobrze przejść przez interview. Odpowiedz Link Zgłoś
kurka_domowa Re: Jak zdobyć kwalifikacje?? 30.07.07, 23:58 Czy do wykonywania tej professji konieczne jest wykształcenie farmaceutyczne? Odpowiedz Link Zgłoś
dorek3 do kurka_domowa 31.07.07, 09:17 Farmaceutyczne niekonieczne, ale chemia, biologia i tym podobne zdecydowanie tak. To moja opinia bo spotkałam się z polonistka która pisała druki informacyjne ale ja mam obiekcje i w swoim dziale raczej bym sie na taki uklad nie zdecydowała. Jeśli ktoś ma duze doswiadczenie to wykształcenie kierunkowe schodzi na plan dalszy , ale na początku jest istotne o tyle że ja raczej sobie nie wyobrażam aby ktoś po marketingu czy ekonomii zajmowała sie takimi sprawami. Spotkałm sie też z sytuacja iz osoby po prawie zajmują się rejestracja. To jest wykonalne, ale musi być sensowny podział obowiązkow aby mialo to ręce i nogi dlatego w tym przypadku trzeba sie trzymać tego co napisane w ofercie bo pracodawca wie jak ma te pracę zorganizowaną. Odpowiedz Link Zgłoś
dorek3 Re: Jak zdobyć kwalifikacje?? 31.07.07, 09:11 Jesli stanowisko młodszego specjalisty to mogą być przyjmowane osoby i bez doświadczenia; Jesli jednak jest mowa o doświaczeniu to jakieś raczej trzeba mieć. niestety do zdobycia wyłacznie w firmach farmaceutycznych, konsultingowych które świadcza uwługi usługowej rejesracji oraz Urzędzie rejestracji. To ostatnie miejsce polecam szczególnie osobom chcącym zacząć karierę w tej branży. Wprawdzie wynagrodzenia kiepskie ale jest duzo szkoleń i pracodawcy dobrze patrzą na takie doswiadczenie o ile ktoś sie nie "okopie" w sekretariacie wyłacznie. wtedy po 1-2 latach pracy mozna przejśc do firmy farmaceutycznej kilkakrotnie zwiększając swoje zarobki Odpowiedz Link Zgłoś