Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

ile zarabia spec. ds. rejestracji???

IP: *.chello.pl 21.06.07, 17:10
    ciekawa jestem czy to dochodowa profesja?
    naturalnie nie chodzi o rejestrację, tylko kwestie legislacyjno- rejestracyjne
    leków itp.
    piszcie pls
    Obserwuj wątek
      • Gość: R Re: ile zarabia spec. ds. rejestracji??? IP: 84.38.160.* 22.06.07, 02:38
        Znam firmę, która jakiś czas temu oferowała 6000 brutto, ale nie było chętnych.
        Z takimi kwalifikacjami znajdzie się pracę za 6000 euro poza Polską.
        • margouka Re: ile zarabia spec. ds. rejestracji??? 22.06.07, 10:45
          A mozesz zdradzic jaka to firma? Ja bylabym zainteresowana :)
      • dorek3 Re: ile zarabia spec. ds. rejestracji??? 22.06.07, 15:52
        w zależności od doświadczenia i umiejętności 4 000 - 8 000 brutto + premia
        motywacyjna 10-20% miesięcznie przynajmniej w mojej firmie
        • margouka Re: ile zarabia spec. ds. rejestracji??? 22.06.07, 16:05
          a czy twoja firma nie szuka pracownikow? ;-)
        • Gość: kinga Re: ile zarabia spec. ds. rejestracji??? IP: *.chello.pl 22.06.07, 18:33
          jej to strasznie fajnie! choc podejrzewam ze duzo pracujesz? i pracujesz w stolicy?
          ja dopiero raczkuję w tej branży
          i rady strrszych doświadczonych by mi sie przydały.
          • dorek3 Re: ile zarabia spec. ds. rejestracji??? 23.06.07, 14:51
            tak firma jest W-wie, co do godzin pracy to są normalne standartowo 8-16 ale jak trzeba zostać to nikt nie dyskutuje
            Te zarobki 6 000 - 8 000 są przewidziane dla osób z niezłym doświadczeniem, samodzielnych, a osoby bez doświadczenia ostatnio startowały z poziomu 3 500. Po okresie próbnym jak okazały się łebskie (bo doświadczenia i wiedzy to jeszcze specjalnie nie nabrały) mają 4 200 i prawo do premii.
            Na razie nie ma wakatów, ale kto wie co będzie...
            • Gość: aa Re: ile zarabia spec. ds. rejestracji??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.07, 15:26
              moim zdaniem to żadna praca, nic nie trzeba umieć

zarobki są zbyt duże jak na taką pracę
              • dorek3 Re: ile zarabia spec. ds. rejestracji??? 25.06.07, 12:00
                A co Tobie się kojarzy z tym stanowiskiem? Znasz się na tym? Pracowałeś/aś?
                Bo na moje oko to mylisz pojęcia... (jak zreszta wielu którzy nie wiedza o co
                chodzi)
      • Gość: specjalista Re: ile zarabia spec. ds. rejestracji??? IP: *.171.134.250.crowley.pl 23.06.07, 16:24
        to tez zalezy od miasta. znam firme w krakowku, gdzie nie jest to wiecej niz
        4000 brutto, dla kogos poczatkujacego w okolicach 2500.
        • margouka Re: ile zarabia spec. ds. rejestracji??? 25.06.07, 10:00
          A czy mozesz zdradzic (na 'gazetowego' maila) jak to firma?
        • Gość: ala Re: ile zarabia spec. ds. rejestracji??? IP: *.chello.pl 25.06.07, 22:08
          ja tez poprosze o info - co to za firma na gazetowego maila, lub tu na forum-
          przecież w koncu to nie tajemnica :)
          • dorek3 Re: ile zarabia spec. ds. rejestracji??? 26.06.07, 10:46
            Owszem, wysokość zarobków w firmie, w której pracuję nie jest informacją jawną.
            Dałam Wam pogląd jak to wygląda w Warszawie, dla przybliżenia mogę dodać że nie
            jest to międzynarodowy koncern a prywatna, polska spółka średniej wielkości. To
            chyba wystarczająco duzo informacji aby mieć punkt odniesienia przy rozmowach o
            pracę.
            • Gość: ala Re: ile zarabia spec. ds. rejestracji??? IP: *.chello.pl 26.06.07, 18:02
              dzięki, fajnie ze masz dobre wynagrodzenie,
              pozdrawiam
              • Gość: Kasia Jak zdobyć kwalifikacje?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.07, 13:56
                Mam pytanie jak zdobyć kwalifkacje aby móc pracować w tej branży?? Tak, aby móc
                dobrze przejść przez interview.
                • kurka_domowa Re: Jak zdobyć kwalifikacje?? 30.07.07, 23:58
                  Czy do wykonywania tej professji konieczne jest wykształcenie farmaceutyczne?
                  • dorek3 do kurka_domowa 31.07.07, 09:17
                    Farmaceutyczne niekonieczne, ale chemia, biologia i tym podobne zdecydowanie
                    tak. To moja opinia bo spotkałam się z polonistka która pisała druki
                    informacyjne ale ja mam obiekcje i w swoim dziale raczej bym sie na taki uklad
                    nie zdecydowała. Jeśli ktoś ma duze doswiadczenie to wykształcenie kierunkowe
                    schodzi na plan dalszy , ale na początku jest istotne o tyle że ja raczej sobie
                    nie wyobrażam aby ktoś po marketingu czy ekonomii zajmowała sie takimi
                    sprawami. Spotkałm sie też z sytuacja iz osoby po prawie zajmują się
                    rejestracja. To jest wykonalne, ale musi być sensowny podział obowiązkow aby
                    mialo to ręce i nogi dlatego w tym przypadku trzeba sie trzymać tego co
                    napisane w ofercie bo pracodawca wie jak ma te pracę zorganizowaną.
                • dorek3 Re: Jak zdobyć kwalifikacje?? 31.07.07, 09:11
                  Jesli stanowisko młodszego specjalisty to mogą być przyjmowane osoby i bez
                  doświadczenia; Jesli jednak jest mowa o doświaczeniu to jakieś raczej trzeba
                  mieć. niestety do zdobycia wyłacznie w firmach farmaceutycznych,
                  konsultingowych które świadcza uwługi usługowej rejesracji oraz Urzędzie
                  rejestracji. To ostatnie miejsce polecam szczególnie osobom chcącym zacząć
                  karierę w tej branży. Wprawdzie wynagrodzenia kiepskie ale jest duzo szkoleń i
                  pracodawcy dobrze patrzą na takie doswiadczenie o ile ktoś sie nie "okopie" w
                  sekretariacie wyłacznie. wtedy po 1-2 latach pracy mozna przejśc do firmy
                  farmaceutycznej kilkakrotnie zwiększając swoje zarobki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka