Gość: G. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.07, 23:29 Czy ktos mi odpowie ile zarabia pracownik działu HR gdyz staram się o taką posadę i chciałabym wiedzieć ile mogę zaproponować??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: Ile zarabia pracownik działu HR?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.07, 01:19 w twardym płaca gorzej niż w miękkim. W tawardym zarobki sa od 4000- 5500 zł, ale sa też firmy gdzie zarabia się 2000-2500 zł (kwoty brutto) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: telatela Re: Ile zarabia pracownik działu HR?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.07, 18:35 Ja pracuje w HR i zarabiam 3700 brutto, ale to zalezy od wyksztalcenia i przede wszystkim doswiadczenia a konkretniej lat pracy i czy jest to stanowisko szeregowe czy kierownicze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G. Re: Ile zarabia pracownik działu HR?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.07, 23:24 Jest to stanowisko szeregowe, jestem prosto po studiach.... Odpowiedz Link Zgłoś
mariola2006 Re: Ile zarabia pracownik działu HR?????? 06.10.07, 01:42 czy wiecie moze jak sie ksztaltuja zarobki specow od HR-u? Zalozmy 5 lat doswiadczenia,rekrutacja i inne takie hrowskie zadania? W firmie z polskim kapitalem i np zagranicznym koncernie? Pytam z czystej ciekawosci:) Odpowiedz Link Zgłoś