sntx 25.07.03, 16:13 Ide na rozmowe o prace w www.alfaelektro.com.pl czy ktos tam pracuje i jak to wyglada tz: -zarobki -ludzie Dzieki z góry za info Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zbigniew Re: Jakie stanowisko? n/t IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 28.07.03, 10:52 sntx napisał: > ph na slasku W centrali w Katowicach? Samochody ostatnio Peugeoty 206:) a pensja połowa stała połowa prowizja tak średnio no chyba, że będziesz miał olbrzynie obroty:) Aaaa płacą za zapłacone faktury !!! A startujesz jako zupełnie nowy czy z jakimś już doświadczeniem w handlu w tej branży? Odpowiedz Link Zgłoś
sntx Re: Jakie stanowisko? n/t 28.07.03, 16:42 Gość portalu: Zbigniew napisał(a): > sntx napisał: > > > ph na slasku > > W centrali w Katowicach? > Samochody ostatnio Peugeoty 206:) a pensja połowa stała połowa prowizja tak > średnio no chyba, że będziesz miał olbrzynie obroty:) > Aaaa płacą za zapłacone faktury !!! > > A startujesz jako zupełnie nowy czy z jakimś już doświadczeniem w handlu w tej > branży? nie w innej hurtowni pewne doswiadczenie mam z branzy oswietleniowej a ty znasz tam kogos i czy sa zadowoleni? jak wiesz to pisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew Re: Jakie stanowisko? n/t IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 29.07.03, 15:48 sntx napisał: > nie w innej hurtowni > pewne doswiadczenie mam z branzy oswietleniowej > a ty znasz tam kogos i czy sa zadowoleni? > jak wiesz to pisz Znam ich bardzo dobrze, ale z drugiej strony. Jestem dostawcą, ale znam sporo ph i są na ogół zadowoleni:) Będziesz pracował w hurtowni na Obr. W. w Katowicach czy w innym oddziale? Odpowiedz Link Zgłoś
margeryta Re: alfa elektro ? 30.07.03, 13:57 Na peugeota na początku raczej nie licz (chociaż kto wie?) szybciej dostaniesz tikusia :) Co do zarobków, zbigniew ma rację, podstawa + prowizja, ale prowizja płatna dopiero po wpłynięciu płatności czyli Ty dostaniesz prowizję po średnio 2-3 miesiącach od transakcji a możesz też nie dostać jej nigdy :) Podstawa nie jest wysoka, prowizja z czasem może być od niej wyższa, ale na początek nastaw się na kilka miesięcy gołej pensji (zależy czy przejmiesz po kimś klientów czy budujesz nową bazę) Generalnie firma nie jest zła, prawa pracownicze raczej respektowane, wypłacalna, ma dość ugruntowaną pozycję na rynku. Ludzie, jak ludzie - różni:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew Margeryta IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 30.07.03, 15:14 A Ty pracujesz w Alfie? Tika już chyba wszystkie sprzedali pracownikom, chociaż może się mylę:) Odpowiedz Link Zgłoś
s301b16 Re: alfa elektro ? 31.07.03, 07:41 JA PRACUJE W ALFIE JUŻ 4 LAT PORUSZAM SIĘ PEUGEOTEM 206 WCZEŚNIEJ 3 LATA TICO.A PRACA POLEGA NA TYM ZE JEŻDŻĘ SOBIE PO KLIENTACH MORDUJE SIE Z TYMI BARANAMI WYDZIERAM ZAMÓWIENIA ROBIĘ OFERTY JEŻDŻĘ NA PRZETARGI . W ALFIE NIE JEST ŹLE RASOWY PRZEDSTAWICIEL MA SPOKOJNIE NA RĘKĘ OD 2500-5000 TYŚ . ALE MUSI SAM NA TO ZAPRACOWAĆ NIE MA CO LICZYĆ NA KOLEGÓW Z HURTOWNI JAK SAM NIE DOPILNUJE TO NIC Z TEGO.W INNYCH SIECIACH HURTOWNI WARUNKI PŁACOWE SA O WIELE SŁABSZE TO WIEM MAM TAM DUŻO ZNAJOMYCH. JAK CHCESZ WIEDZIEĆ WIĘCEJ TO PISZ. Odpowiedz Link Zgłoś