Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

fakturowanie w krakowie-zarobki i gdzie najlepiej

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.08, 19:56
    hej czy ktos moze mi podpowiedziec gdzie w kraku mozna szukac pracy zwiazaniej
    z fakturowaniem.mieszkam w krakowie od niedawna wiec zupełnie sie jeszcze nie
    orientuje jak tu jest.
    jakie sa zarobki itd...
    Obserwuj wątek
      • Gość: basia Re: fakturowanie w krakowie-zarobki i gdzie najle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.08, 20:17
        i co nikt nie wiem nic ...?????????????????????????????????
        • Gość: dei Re: fakturowanie w krakowie-zarobki i gdzie najle IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.08, 20:25
          wiedza, wiedza... tylko prawda jest taka ze wszystko jest na tym forum juz
          napisane - tylko trzeba troche poszukac
      • Gość: dei Re: fakturowanie w krakowie-zarobki i gdzie najle IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.08, 20:24
        Capgemini
        Shell
        BP
        Electrolux
        PricewaterhouseCoopers
        ostatnio State Street Corporation

Capgemini - 2200 brutto
        SSC - podobno 3300 brutto
        • mijo81 Re: fakturowanie w krakowie-zarobki i gdzie najle 07.02.08, 20:59
          i jeszcze z 10 innych :)
          • Gość: basia Re: fakturowanie w krakowie-zarobki i gdzie najle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.08, 22:12
            dzieki za podpowiedzi ale to jest ta b gorna połka fakturowania...a tak w
            sredniej to jakies hurtownie tylko z tego co sie orientuje to wiekszosc hurtowni
            to sa rybitwy a ja mam tam fatalny dojazd..a w ololicach centrum ??
            • mijo81 Re: fakturowanie w krakowie-zarobki i gdzie najle 07.02.08, 22:16
              Górna pułka, he he :) Jeśli nie to to zostają ci hurtownie..poszukaj
              w necie
              • Gość: dei Re: fakturowanie w krakowie-zarobki i gdzie najle IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.08, 22:50
                rotfl :D

Cap to gorna polka :D
                • Gość: dei Re: fakturowanie w krakowie-zarobki i gdzie najle IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.08, 22:53
                  aaa i jeszcze jedno: ze wzgledu na wysokie koszty wynajmu nie ma hurtowni w
                  centrum (na pewno jest jakis wyjatek, ale hurtownie w przemyslowych czesciach
                  miasta i na obrzezach to regula)

btw ta "górna półka" wcale nie jest tak wysoko :-)
                  jeśli tylko znasz angielski + inny język zachodni (albo najlepiej jakiś
                  egzotyczny, np. dunski, slowacki) to cie tam przyjma z otwartymi rekami
                  • Gość: dsfsdfsdf Re: fakturowanie w krakowie-zarobki i gdzie najle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.08, 13:09
                    cap gemini to gorna polka!!!!!! dla mnie za wysoka dla tego sie
                    zwalniam:D:D:D
                    • mijo81 Re: fakturowanie w krakowie-zarobki i gdzie najle 08.02.08, 22:25
                      Gość portalu: dsfsdfsdf napisał(a):

> cap gemini to gorna polka!!!!!! dla mnie za wysoka dla tego sie
                      > zwalniam:D:D:D
                      Nie dałeś rady??? Za wysoki poziom??? :)
                  • mijo81 Re: fakturowanie w krakowie-zarobki i gdzie najle 08.02.08, 22:24
                    i to za aż 2200!!!!
                    • Gość: basia Re: fakturowanie w krakowie-zarobki i gdzie najle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.08, 21:05
                      szukam czegos dla siebie wiec nie bede miezyc w firmy gdzie wymagaja jezykow bo
                      znam angileski i to słabo ,....:(
                      ale podoba mi sie post o jezykach egzotycznych hehe np dunski
                      szwedzki..sadziłam ze egzotyczny to np jezyk plemienny ..albo przynajmniej
                      chinski albo japonski..no ale wiem o co chodziło.:)
                      • mijo81 Re: fakturowanie w krakowie-zarobki i gdzie najle 16.02.08, 15:37
                        No to zostają Rybitwy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka