aga2751 15.02.08, 23:08 cześć mam pytanie : jakie zarobki są w tej firmie?i czy na okresie próbnym daja umowę o pracę? jakie warunki socjalne, atmosfera,możliwości rozwoju?pytam w imieniu koleżanki która chce tam podjąć pracę a nie ma internetu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aga2751 Re: wydawnictwo kartograficzne Beata Piętka 16.02.08, 08:38 Acha i mozecie cos więcej napisać o tej firmie jak wygląda w niej praca? Odpowiedz Link Zgłoś
nivea63 Re: wydawnictwo kartograficzne Beata Piętka 16.02.08, 10:27 Nie wiem jak się pracuje w tej firmie, ale wiem, że produkuje ona fatalne mapy. Kupiłam kiedyś dziecku edukacyjny prezent - mapę świata. Na mapie nie było w ogóle Sycylii, był za to półwysep Lablador (!) i jeszcze kilka innych błędów. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Tom Re: wydawnictwo kartograficzne Beata Piętka IP: *.stk.vectranet.pl 16.02.08, 10:42 Z tą firmą kontakt miałem kilkukrotnie, tzn. z produktem i pracownikami. Jeżdżąc często A4 na odcinku Opole-Wrocław. W tzw. MOP-ach czyli miejscach obsługi podróżnych stoją ci biedni akwizytorzy i proponują kierowcom kupno atlasów/map. Jeśli jest pogoda to pół biedy ale jak wieje i pada deszcz...szkoda słów. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: niepelnosprawna Re: wydawnictwo kartograficzne Beata Piętka IP: *.crowley.pl 16.02.08, 19:11 to zależy czy chodzi o pracę w biurze obsługi klienta czy przedstawiciela handlowego myślę że szkoda zawracać sobie nimi głowę Odpowiedz Link Zgłoś