Gość: aga IP: *.k.pl 14.04.08, 23:01 Czy yo ciekawa praca? Ile jej jest, ile sie zarabia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: luizjana01 Re: Jak sie pracuje w back office w banku?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.08, 23:04 to jest najbardziej lajtowe stanowisko w banku - nie masz do czynienia z klientem i nikt ci głowy nie suszy segregujesz dokumenty, sprawdzasz czy zlecenia wyszły do eliksiru itp... a zarobki takie sobie ale zawsze można negocjować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Jak sie pracuje w back office w banku?? IP: *.k.pl 14.04.08, 23:07 Ponoc glowe mi suszyc moga doradcy klienta, z ktorymi mam wspolpracowac. Prezentacje, materialy dla klienta itp. moge przygotowywac. A jak z zarobkami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l Re: Jak sie pracuje w back office w banku?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.08, 23:12 e doradcy raczej nie powinni się czepiać, będziesz przygotowywać chyba umowy, tak mi się wydaje z tego co piszesz, fajna sprawa ja bym się nie zastanawiała, zawsze się czegoś nauczysz a jak ci się nie będzie podobało to możesz wewnątrz firmy poszukać czegoś ja uważam że warto zarobki ok 2000-2500 brutto, zależy jaki bank Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Jak sie pracuje w back office w banku?? IP: *.k.pl 14.04.08, 23:16 Bank jest korporacyjny, stad detalicznych klientow nie ma. Mysle wiec, ze drobnicy tez nie ma, a raczej klienci biznesowi. Wiec nawet jesli sa umowy/prezentacje itp. nie ma tego bardzo duzo. Bede tam sama narazie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kowianeczka Re: Jak sie pracuje w back office w banku?? IP: *.lodz.msk.pl 14.04.08, 23:43 Wszystko co nie jest akwizycją i użeraniem się z klientami (telefonicznie albo osobiście) jest super pracą. Tylko taką pracę back office trudniej zdobyć, bo ogłoszeń mniej niż chętnych. Odpowiedz Link Zgłoś
meg_blue Re: Jak sie pracuje w back office w banku?? 15.04.08, 08:25 W jakim miescie aplikujesz?? Odpowiedz Link Zgłoś