GoĹÄ: mysia IP: *.chello.pl 25.04.08, 21:22 Witajcie,jestem jeszcze studentką ale jak większość moich znajomych podjęłam pierwszą pracę. Mam do Was pytanie jaki i jak wybrać fundusz emerytalny? Bądźcie wyrozumiali i dziękuję za odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cloclo80 Re: Pierwsza praca a fundusz emerytalny-jaki? 26.04.08, 00:24 Bez znaczenia. I tak na starość będziesz dziadem. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mysia Re: Pierwsza praca a fundusz emerytalny-jaki? IP: *.chello.pl 26.04.08, 12:17 poproszę o wiecej szczegółów,dopiero zaczynam moją przygodę z rynkiem pracy. Napiszcie co i gdzie powinnam złożyć (papiery)? Czy można nie wybrać nic, i kto o tym decyduje? Dziękuję serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: * Re: Pierwsza praca a fundusz emerytalny-jaki? IP: 213.134.181.* 26.04.08, 17:34 w sumie to jakiego nie wybierzesz, to po 3ch bodajże latach można za darmo zmienić na inny, ja wybrałam spośród tych stawianych najwyżej (te, które nie biorą udziału w losowaniu przez ZUS jak sobie nie wybierzesz sama) Odpowiedz Link Zgłoś
lukasz2983 Re: Pierwsza praca a fundusz emerytalny-jaki? 26.04.08, 12:55 Ja mam konto w ING. Duzo stopa zwrotu z inwestycji, ogolnie brak problemow. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: AIG Re: Pierwsza praca a fundusz emerytalny-jaki? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.08, 15:45 AIG . Pekao . ING Odpowiedz Link Zgłoś
sara_87 Re: Pierwsza praca a fundusz emerytalny-jaki? 26.04.08, 19:23 www.money.pl/emerytury/porownanie/por=stopy/pro=0/ Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: rebel Re: Pierwsza praca a fundusz emerytalny-jaki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.08, 15:56 w dobie kapitalizmu, jeśli nie pracujesz w budżetówce, to i tak raczej nie dożyjesz emerytury..;) Odpowiedz Link Zgłoś