Gość: max IP: 212.127.95.* 16.06.08, 13:53 Witam Ktoś sie orientuje ile teraz zarabiają osoby, które rozwożą busem towar po Wrocławiu i okolicach ? Nie wiem jaką kwotę wynagrodzenia mam podać na rozmowie zeby nie przegiąć ;) dzieki za pomoc pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kierowca Re: Wrocław - kierowca busa - wynagrodzenie ? IP: *.ols.vectranet.pl 16.06.08, 17:02 Co prawda nie we Wrocławiu ale dużo mniejszym Olsztynie kurier ma ok.2tys na ręke.Nie wiem czy o takie coś chodzi bo rozwozenie towaru to pojecie względne:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracodawca Re: Wrocław - kierowca busa - wynagrodzenie ? IP: *.40.71.173.sub.mbb.three.co.uk 17.06.08, 21:39 Krakow-na vany czyli np.FORD TRANSIT kierowcy co woza towar,do klientow,przesylki maja ok 1000zl netto za "normalne"godziny czyli ok 160m.2000wyciagaja ci co jezdza 350h i wiecej-to jest na prawko kat B.brak tacho wiec jezdzic mozna na okraglo-na kazde miejsce mam setki chetnych 2000 netto za 160h to maja kierowcy CE-tez mamy nadkomplety i tony podan o przyjecie do pracy.Na"miedzynarodowke"niema chetnych jedynie-daje 3000zl ale 31dni zyje sie w kabinie.Wiec czasami jezdze sam np.Hiszpania-woz zostaje na kilka dni w jakiejs firmie a ja baluje,UK-to samo +zalatwiam biznesy(nawet teraz:)),Rosja-tu nawet mam chetnych na jazde bo pewno cos przemycaja wracajac-sam przekraczam granice RUS- Lotwa z pelnymi bakami paliwa+100l wodki i sporo sztang fajek-fajki dla znajomych wiec specjalnie niezarabiam,a wodke wypijam potem przy okazjach-lepsza niz polska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lukasss Re: Wrocław - kierowca busa - wynagrodzenie ? IP: *.chello.pl 17.06.08, 22:00 Czytając to co napisał "pracodawca" zastanawiam się dlaczego nie napisał jak się nazywa jego firma? Skoro masz setki chętnych to dlaczego sam jeżdzisz? Człowieku za 1000 zł. netto to chyba tylko desperaci jeżdżą!! Takich pseudo "pracodawców" powinno się olewać z góry i w ogóle z nimi nie gadać. Za rozwożenie towaru po Wrocławiu i okolicach powinieneś zaproponować nie mniej niż 1500 zł. netto. za mniej to już wyzysk. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: innypracodawca Re: Wrocław - kierowca busa - wynagrodzenie ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.08, 23:30 Jak znajde kogoś kto wykona czynność za 1000 zł to po co mam płacić 1500 zł? tak na logike? Odpowiedz Link Zgłoś