jaro6221.0 14.07.08, 20:39 Zostałem zaproszony na rozmowę o pracę w Allianz Bank, czy ktoś już wie czego można się spodziewać po pracy i jakich zarobków w tym Banku. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: sheryl Re: Allianz Bank-jaka praca, jakie zarobki IP: *.chello.pl 16.07.08, 20:59 ja też zostałam zaproszona i też jestem ciekawa, podbijam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ghgg Re: Allianz Bank-jaka praca, jakie zarobki IP: 193.138.110.* 24.07.08, 11:17 a na jakie stanowiski ???? bo na dor hipoteki daja okolo 2tys podstawy plus prowizja ;) nie za duza rewelacja... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: sheryl Re: Allianz Bank-jaka praca, jakie zarobki IP: *.chello.pl 24.07.08, 19:58 no to rzeczywiście żadna rewelacja... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Natasza Re: Allianz Bank-jaka praca, jakie zarobki IP: *.centertel.pl 26.07.08, 18:58 Jesteś pewny, że dają tylko 2000 podstawy - ja słyszałam, że dają dużo więcej (tym bardziej jeśli na kasjera dają ok. 3200-3500 brutto...) Odpowiedz Link Zgłoś
katrix0112 Re: Allianz Bank-jaka praca, jakie zarobki 24.07.08, 20:12 a skad wiecie ze 2tys podstawy?????? i chodzi tu o 2 tys netto czy brutto?????, bo ja słyszałam ze 2500 brutto i duze prowizje. A jak wyglada drugi etap rozmowy? bo pierwszy wiem ze assesment center... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: hehe Re: Allianz Bank-jaka praca, jakie zarobki IP: 62.212.91.* 02.05.09, 13:44 akwizycja Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: megi Re: Allianz Bank-jaka praca, jakie zarobki IP: *.icpnet.pl 22.10.08, 22:28 moja koleżanka jest w tej chwili na szkoleniu i jest bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ffcia Re: Allianz Bank-jaka praca, jakie zarobki IP: 217.153.82.* 26.07.08, 19:12 mojej kolezance na stanowisku doradcy zaproponowali 3800 brutto i podobno to ich max... Odpowiedz Link Zgłoś
katrix0112 Re: Allianz Bank-jaka praca, jakie zarobki 30.07.08, 12:07 Ffcia a w jakim miescie, woj. dostała taką stawkę i czy na stanowisku doradcy ds hipotek???? pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ala Re: Allianz Bank-jaka praca, jakie zarobki IP: *.szczecin.mm.pl 27.08.08, 14:52 Hej!! mam pytanie do osób które przeszły juz wszystkie etapy.Jak długo czekaliście na ostateczną decyzje w sprawie pracy?? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ssss Re: Allianz Bank-jaka praca, jakie zarobki IP: 82.160.77.* 27.08.08, 18:14 Podnoszę -czego wymagają o czym jest rozmowa kwalifikacyjna ? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Adam Re: Allianz Bank-jaka praca, jakie zarobki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.08, 15:26 witam, jestem po 2 etapie i czekam na 3 jesli ktos chce sie czegos dowiedziec to piszcie, ziper16@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ronin Re: Allianz Bank-jaka praca, jakie zarobki IP: 80.50.127.* 04.10.08, 00:27 Hej jestem właśnie po pierwszym etapie i generalnie niebylo tak zle jak myslalem. BArdzo mila atmosfera pelny luz. Ciekawi mnie tylko bardzo jaka bedzie podstawa... Ale wiem ze daja telefon i laptopa, niestety bez samochodu. Aplikowalem na doradce ds. kredytow. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
najlepszywolnyptak Nowe forum 07.09.08, 13:24 Witam wszystkich. Chcę Wam zaproponować odwiedzenie forum, którego adres podaję: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=71861 W założeniu ma to być forum bankowców, nie pracowników konkretnego banku, na równych prawach mają tam rację bytu zarówno byli jak i obecni pracownicy banków, a także wszyscy Ci, którzy chcą się czegoś o bankach i bankowcach dowiedzieć. Mam nadzieję, że dla wszystkich te forum stanie się potrzebnym i cennym źródłem informacji. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
najlepszywolnyptak Re: Nowe forum/adres 08.09.08, 16:44 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=71861 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ronin Re: Nowe forum/adres IP: 80.50.127.* 04.10.08, 00:27 Hej jestem właśnie po pierwszym etapie i generalnie niebylo tak zle jak myslalem. BArdzo mila atmosfera pelny luz. Ciekawi mnie tylko bardzo jaka bedzie podstawa... Ale wiem ze daja telefon i laptopa, niestety bez samochodu. Aplikowalem na doradce ds. kredytow. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: me Re: Nowe forum/adres IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.08, 20:34 ja tez jestem po I etapie, ale z tego co mi powiedzieli przedłuża się otawrcie oddziałów. allianz chciał pozyskiwać pieniądze na działalność bankową od innych banków, a tu rynek pożyczek między bankowych padł i mają problem. do tego kredyty hip., które mają stanowić ich przewodni produkt drożeją, do tego knf zaostrzy kryteria ich przyznawania i tu też mają problem. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ronin Re: Nowe forum/adres IP: 80.50.127.* 11.10.08, 11:29 No to niezle, teraz mozna sobie czekac w nieskonczonosc na telefon... W razie jakby do Ciebie oddzwonili w sprawie drugiego etapu to daj znac... Ja rownie z powiadmoie jakbym cos otrzymal. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Piotr Re: Nowe forum/adres IP: *.elsnet.pl 17.11.09, 23:08 Nie wiem jaka tam jest hierarchia ale 2 działy o mnie walcza, oczywiście złotówki jeszcze nie dostałem, ale już mnie to bawi Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: marian Re: Nowe forum/adres IP: 77.255.2.* 22.11.09, 12:15 Kim jest Patrycja ? No wlasnie jest agentką Allianz, a nie doradcą z banku :-)stąd nadal brak klientów w banku. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: izoldinia Re: Nowe forum/adres IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.08, 10:52 A w jakim mieście byłeś na rozmowie? Mówili kiedy się odezwą??????? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ronin Re: Nowe forum/adres IP: 80.50.127.* 13.10.08, 11:41 W Katowicach... Mówili ze odezwa sie w przeciagu 2 tyg. takze jeszcze pare dni im zostalo :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: izoldinia Re: Nowe forum/adres IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.08, 11:52 dzięki za odpowiedź mi też mówili o dwóch tygodniach. Odpowiedz Link Zgłoś
izoldinia Re: Nowe forum/adres 14.10.08, 12:21 Niech ktoś mi powie ile faktycznie od pierwszej rozmowy minęło zanim się Allianz Bank odezwał? Czy o decyzjach odmownych też informują? Z góry dzięki za odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: blora Re: Nowe forum/adres IP: 89.108.252.* 14.10.08, 14:31 ja sie na stanowisko doradcy klienta. po pierwszym i drugim etapie odzywali sie po ok. tygodniu, po 3 etapie odezwali sie po 2 dniach. zaproponowano mi (telefonicznie) podstawe ok.3000 brutto + ew. premie, ale czekam na umowe, moze uda sie jeszcze cos wytargowac. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: dżoana Re: Nowe forum/adres IP: *.gprs.plus.pl 14.10.08, 21:39 do blora: a jaką kwotę Ty im podałaś? i czy wcześniej miałaś doświadczenie jako "doradca klienta"?? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: blora Re: Nowe forum/adres IP: *.mobile.playmobile.pl 16.10.08, 16:16 podalam kwote 2700-3000 brutto, dotychczas mialam doswiadczenie jako doradczo-sprzedazowe, ale nie w bankowosci. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: eurekaab Re: Nowe forum IP: *.chello.pl 10.03.09, 21:50 Zgadzam się w 100% - też jestem absolwentem tego kierunku Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Marcin Re: Allianz Bank-jaka praca, jakie zarobki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.08, 19:39 Oceń pracodawcę na www.jobomba.pl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ronin Re: Allianz Bank-jaka praca, jakie zarobki IP: 80.50.127.* 16.10.08, 23:47 No wg mnie pracownicy firmy psują renome dopiero co raczkujacego banku. Obiecali odezwac sie do 2 tyg. niezaleznie od rezultatu spotkania rekrutacyjnego i złamali dane słowo... Jednym słowem nieodpowiedni ludzie na nieodpowiednich miejscach... Odpowiedz Link Zgłoś
izoldinia Re: Allianz Bank-jaka praca, jakie zarobki 17.10.08, 10:24 Spokojnie... Przecież wiesz jaka jest aktualnie sytuacja na rynku... Do mnie oddzwonili po dwóch tygodniach a do ciebie z tego co widzę na forum chyba mają czas do dzisiaj. Zapewniam cię, że na pewno się odezwą. Powodzenia!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ronin Re: Allianz Bank-jaka praca, jakie zarobki IP: 80.50.127.* 17.10.08, 13:38 Dzieki Izoldinia za słowa otuchy :) Może faktycznie troche przesadzam ale to okaze sie z czasem... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: dżoana Re: Allianz Bank-jaka praca, jakie zarobki- do Izo IP: *.gprs.plus.pl 17.10.08, 13:43 Izoldinia, a wiadomość dla Ciebie była pozytywna czy negatywna - przeszłaś dalej?? :) Odpowiedz Link Zgłoś
izoldinia Re: Allianz Bank-jaka praca, jakie zarobki- do Iz 17.10.08, 14:57 Fakt. Czekałam ponad dwa tygodnie ale dostałam pozytywną. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kaś Re: Allianz Bank-jaka praca, jakie zarobki- do Iz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.08, 19:19 Jestem juz po 3 etapach. Na pierwszej rozmowie bylo bardzo przyjemnie (pytania sprawdzajace charakter, zainteresowania, itp.), drugie spotkanie ze specjalista od HR - masakra (myslalam, ze nie przejde), trzecie spotkanie z dyrektorem regionalnym (bardzo merytoryczne i do rzeczy, ale w milej atmosferze) - od razu dostalam pozytywna odpowiedz. Na szkolenie i prace jednak musze poczekac - remontuja moj oddzial, takze za 2,3 miesiace dopiero... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: dżoana Re: Allianz Bank-jaka praca, jakie zarobki IP: *.gprs.plus.pl 19.10.08, 20:34 gratulacje! a powiedz - miałaś Assesment Center ( ta masakra ) ? i czego dotyczyły pytania merytoryczne (definicje produktów? czy raczej rozmowa na tematy inwestowania w dzisijszym kryzysie ???) ..jeszcze raz gratulacje.. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: $$$ Re: Allianz Bank-jaka praca, jakie zarobki IP: *.91.26.18.static.crowley.pl 20.10.08, 14:46 Alianz wycofuje się z kredytów hipotecznych, wstrzymano rekrutacje i prawdopodobnie ci którzy je już przeszli rekrutacje a nie są zatrudnieni-nie otrzymają ofert pracy... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kaś Re: Allianz Bank-jaka praca, jakie zarobki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.08, 19:59 tak, mialam AC, badali moja pomyslowosc, inteligencje, itd. Kilka razy musialam cos sprzedac (np fundusz inwestycyjny), ale nie ma sie czego bac raczej. Wazne byc pewnym siebie i pamietac udzielone odpowiedzi na wczesniejszych rozmowach;) co do tego straszenia o zwolnieniach to mnie mam nadzieje nie grozi, bo mialam byc tylko (dla mnie az) kasjerem... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Krakuf Re: Allianz Bank-jaka praca, jakie zarobki IP: 213.77.26.* 20.10.08, 20:47 kAŚ, a jakie zarobki Ci zaproponowali? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kaś Re: Allianz Bank-jaka praca, jakie zarobki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.08, 22:14 na razie nic nie proponowali, maja zadzwonic z dokladnymi info. Jak sie juz dowiem to moge tu napisac;) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Monika Re: Allianz Bank-jaka praca, jakie zarobki IP: *.tvk.torun.pl 21.10.08, 09:25 ja na rozmowie byłam we wrześniu- mieli dać znać do końca września...w tu zero odpowiedzi choć mówili mi, że poinformują niezależnie od decyzji jaką podjęli. w końcu zadzwoniłam do babki, z którą rozmawiałam i powiedziała mi , że mnie pamięta, że troszkę się wszystko przedłuża i , że do 20.10 mam mieć odpowiedź...i co...nadal nie mam,a to była pierwsza rozmowa!chyba nie mam co już czekać i się łudzić.... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: asisa Re: Allianz Bank-jaka praca, jakie zarobki IP: *.chello.pl 26.10.08, 15:23 witam! ja tez mialam rozmowe przeprowadzona bardzo dawno bo wlasnie kolo wrzesnia, ale dostalam prace pomimo, ze tak bardzo sie to przedluzalo. pozdrawiam ps warunki finansowe zaproponowali bardzo dobre!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: i Re: Allianz Bank-jaka praca, jakie zarobki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.08, 09:25 Asisa. Czy ty miałaś jedną rozmowę czy standartowe trzy? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Monika Re: Allianz Bank-jaka praca, jakie zarobki IP: *.tvk.torun.pl 28.10.08, 11:19 Asisa to pochwal sie tymi zarobkami :)jestem ciekawa...chodziaz w przyblizeniu. wydaje mi sie , ze pewnie sa trzy..ja jak na razie bylam tylko na jednej,ale nie mam nadal odp. zastanawiam sie czy ta sytuacja nie jest wynikiem rowniez tego swiatowego kryzysu.. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: maxkolonia Re: Allianz Bank-jaka praca, jakie zarobki IP: *.icpnet.pl 17.11.08, 19:17 hejka Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: rex Re: Allianz Bank-jaka praca, jakie zarobki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.09, 09:13 hej Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: od kuchni Re: Allianz Bank-jaka praca, jakie zarobki IP: *.connecta.pl 04.02.09, 19:27 kochani, wielkie gratulacje. rekrutacje odbywały sie w moim oddziele i wiem ze brali wszystko co sie rusza (rozmawiałam z dyrektor oddziału banku) . Jeszcze raz gratulacje!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
martini71 Re: Allianz Bank-jaka praca, jakie zarobki 18.02.09, 10:36 szkoda ze do mnie nie zadzwonili :( a tak mi zależało Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: hipoteka hipoteki wstrzymane do odwołania IP: *.chello.pl 20.10.08, 21:22 straszna lipa... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: goś@ Re: hipoteki wstrzymane do odwołania IP: *.galileusz.3s.pl 26.10.08, 19:06 Hej ! Czy ktoś skladal do Zabrza ? bo ja wyslałam CV we wrześniu i do dzisiaj nic , zastanawiam się czy nie mam szans czy oni narzaie nie rekrutują do Zabrza. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: figa Re: hipoteki wstrzymane do odwołania IP: *.gorzow.mm.pl 08.11.08, 14:59 cześć! ja właśnie jestem po 2 etapie rekrytacji, prawdopodobnie będzie i 3. 2 rozmowa trwała o połowę krócej niż pierwsza. Nie wiem czy to ma jakies znaczenie. Nie różniła się zbytnio od 1, tylko była juz z dyrektorem regionalnym. Wiecie ile mozna zarobić na stanowisku kasjerskiem? ktoś z was dostał juz propozycje konkrestnego wynagrodzenia? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: miska Re: hipoteki wstrzymane do odwołania IP: *.chello.pl 08.11.08, 20:52 czy ktos był na rozmowie w l-cy dolnoslaki jakie wrazenie i czy juz ktos jest zatrudniony. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: xxx Re: hipoteki wstrzymane do odwołania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.08, 16:53 w Zabrzu jest już komplet ;) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: joli Re: hipoteki wstrzymane do odwołania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.08, 14:10 zgadzam się!! Przeszłam wszystkie etapy rekrutacji, a na rozpoczęcie pracy czekam już chyba ze 3 miesiące (praca związaną właśnie z hipotekami). Ciekawa jestem kiedy będzie można rozpocząć...Mam nadzieję, że niedługo, bo już sama nie wiem, czy czegoś innego nie szukać:/ Ktoś ma może podobną sytuację? Chodzi głównie o Warszawę! pozdr.:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kana Re: hipoteki wstrzymane do odwołania IP: *.polanowscy.pl 13.11.08, 11:14 Ja wraz z koleżanką otrzymałyśmy informację o tym iż pozytywnie rozpatrzono naszą kandydaturę do działu kredytów hipotecznych ale niestety też czekamy już długo na sygnał kiedy będziemy mogły tam przejść. Dzwoniłyśmy do Allianza z pytaniem i dowiedziałyśmy się że oferta jest nadal aktualna tylko niewiadomo od kiedy :( niedługo znów mamy zamiar tam zadzwonić :) Odpowiedz Link Zgłoś
joli0 Re: hipoteki wstrzymane do odwołania 13.11.08, 13:38 A ty Kana wraz z koleżanką to mówicie o pracy w Centrali w Wawie? Czy może w dziale kredytów hipotecznych w jakieś nowo utworzonej placówce? A jeśli chodzi o telefon, to mi powiedzieli, że oni się do mnie odezwą i podadzą termin podpisania umowy...Więc teraz czekam i rozglądam się za czymś tymczasowym, tak żeby trochę kasy wpadło... Mam nadzieję, że niedługo się już odezwą. Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kana Re: hipoteki wstrzymane do odwołania IP: *.polanowscy.pl 13.11.08, 14:28 Tak w Centrali na Mokotowie -nam też powiedzieli że do nas zadzwonią ale my już dłużej nie możemy czekać i coraz bardziej się zaczynamy denerwować tym że to tak długo trwa dlatego też co jakiś czas będziemy do nich dzwonić może to coś przyspieszy :):) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
joli0 Re: hipoteki wstrzymane do odwołania 13.11.08, 21:26 Wątpię czy coś przyspieszycie;) chociaż mam nadzieję:) Mnie też jest nie na rękę, żeby czekać, bo w sumie potrzebna jest mi kasa... Z tego co mi powiedzieli to po nowym roku mam tam pracować, ale znając życie to pewnie będzie grubo po...:/ Ja bardzo liczę na tą pracę, ponieważ startowałam na fajne stanowisko i taką ścieżkę kariery pragnęłam obrać tuż po studiach. Dlatego też będę czekać:/ Dajcie znać jak zadzwonicie i co wam powiedzieli!!pozdr:) Odpowiedz Link Zgłoś
joli0 Re: hipoteki wstrzymane do odwołania 21.11.08, 23:57 hej:) Kana czy dzwoniłyście w końcu do Allianz?? Powiedzieli wam coś? Odp. pozdrawiam:)A propo tego artykułu, że nie będą dawać początkowo kredytów hipotecznych, to trochę mnie to przyznam szczerze zestresowało:( Mam nadzieję, że jednak później będą je dawać...i będą miejsca pracy... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kana Re: hipoteki wstrzymane do odwołania IP: *.polanowscy.pl 24.11.08, 10:31 jeszcze nie dzwoniłyśmy do Allianz - w sumie to nie wiem czy jest sens po tym artykule :/ może w tym tygodniu oni się odezwą i coś powiedzą W sumie to Allianz zachowuje się nie w porządku - niedość że rekrutacja trwała 3 miesiące (przynajmniej w moim i koleżanki przypadku) to jeszcze łaskawie nie zadzwonią i nie powiedzą ze coś jest nie tak i że na razie nici z działu kredytów hipotecznych :/ Jak dla mnie to jest całkowity brak szacunku Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: rozi Re: hipoteki wstrzymane do odwołania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.08, 14:03 powiedz mi czy wiesz na czym ta wyjątkowosć kr. hipotecznych w Allianz miała polegać? znasz jakieś szczegóły? dzięki za info!!! od każdego kto cowie na temat hipotecznych!!! rozi.kat@poczta.fm Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kana Re: hipoteki wstrzymane do odwołania IP: *.polanowscy.pl 21.11.08, 14:26 ponizej jest link do strony, która zawiera info o Allianz - świeża wiadomość niestety zła dla tych co byli zainteresowani pracą w dziale kredytów hipotecznych www.bankier.pl/wiadomosc/Allianz-Bank-na-dzien-dobry-zagra-procentami-1866807.html Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: joli Re: Allianz Bank-jaka praca, jakie zarobki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.08, 14:35 A niby dlaczego taki wniosek $$$ ? Że nie zatrudnią? Do mnie dzwonili i mówili, że otwierają placówki, co ma również związek z kredytami hipotecznymi... A że to się przedłuża w czasie, więc trzeba czekać... Ostatnio czytałam wypowiedź prezesa Allianz i nie wspominał nic o wstrzymaniu takich kredytów, a wręcz przeciwnie! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ronin Re: Allianz Bank-jaka praca, jakie zarobki IP: 80.50.127.* 12.11.08, 19:23 Jeśli chodzi o Katowice to podobno dopiero od stycznia maja zacząć się szkolenia... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: izoldinia Re: Allianz Bank-jaka praca, jakie zarobki IP: *.u3d.net 12.11.08, 21:46 Ronin. Koniecznie napisz czy jesteś na drugim etapie a może nawet po, bo cały czas trzymam kciuki za ciebie. Serdeczne pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ronin Re: Allianz Bank-jaka praca, jakie zarobki IP: 80.50.127.* 12.11.08, 22:30 Hehe... tak juz jestem po drugim etapie... :) Było bardzo miło na rozmowie z dwiema Paniami, które juz poznałem na pierwszym etapie. Odpowiedz ma byc do konca listopada... takze zobaczymy co z tego wyjdzie :)Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: izoldinia Re: Allianz Bank-jaka praca, jakie zarobki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.08, 11:36 Mam do ciebie jeszcze jedno pytanko. Kiedy byłeś na drugim etapie? Czy do końca listopada będziesz już po trzeciej rozmowie i poznasz ostateczną decyzję. Ile trwała twoja druga rozmowa ? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ronin Re: Allianz Bank-jaka praca, jakie zarobki IP: 80.50.127.* 13.11.08, 19:11 Odezwali sie do mnie po ok 3 tygodniach i zaprosili na kolejny etap. Rozmowa trwala ok 30-40min. i byla przeprowadzana ze mna juz indywidualnie. Rozmowa bardzo rzeczowa, tradycyjne pytania jak to na rozmowach, a takze kilka pytan z bankowosci. Ogolnie bardzo sympatycznie :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jogi6 Re: Allianz Bank-jaka praca, jakie zarobki IP: *.media4.pl 14.11.08, 23:05 Ludzie nie łudźcie się. ja jestem zatrudniony od sierpnia i nie ma rewelacji. co gorsza. zapowiada się drugi Citi bank, czyli jesteś tyle wart jakie liczby przynosisz lub notujesz. kasa bez rewelacji i wielkie wymagania zwłaszcza w Poznaniu. Dyrektor regiony to jakiś mały Adlof Hitler. Szukam nowej roboty, może Alior lub BZWBK? pozdrawiam. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ronin Re: Allianz Bank-jaka praca, jakie zarobki IP: 80.50.127.* 15.11.08, 17:41 Samo to że ludzie nawet po przejściu wszytskich etapów rekrutacji w dalszym ciagu czekaja juz po 2-3 miesiace na zatrudnienie coś może o tej firmie świadczyc... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: fiaga Re: Allianz Bank-jaka praca, jakie zarobki IP: *.gorzow.mm.pl 15.11.08, 19:09 cześć piszesz że kasa bez rewelacji, ale ile ci zaproponowali w takim razie i na jakim stanowisku. Ja czekam na odpowiedż po 2 etapie rekrutacji staram się o prace ksajera. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: re jogi Re: Allianz Bank-jaka praca, jakie zarobki IP: *.chello.pl 16.11.08, 10:07 "zapowiada się drugi Citi bank, czyli jesteś tyle wart jakie liczby przynosisz lub notujesz" nie bardzo rozumiem a ile masz byc wart? to bank kase trzeba zarabiac, maja cie trzymac bo fajny ziom jestes i placic ci kase za utrzymywanie milych kontaktow towarzyskich z wspolpracownikami? taka robota - pracowac trzeba i zarabiac Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: izoldinia Re: Allianz Bank-jaka praca, jakie zarobki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.08, 11:53 Gratuluje pomyślunku. Najlepiej do Aliora gdzie plany są trzy razy większe niż w Alianz. Ta ... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Monika Re: Allianz Bank-jaka praca, jakie zarobki IP: *.gprs.plus.pl 18.11.08, 10:08 no cóż niektówych praca może rozczarować jak to w życiu bywa. mi akurat cholernie zależy na tej pracy.startowalam na stanowisko doradcy pomimo iz nie mam doswiadczenia w finansach ale w sprzedazy tak....mieli dac znac czy tak czy nie i zero odp.bylam we wrzesniu, dzwonilam to powiedziano mi ze sie wszystko przedluza i mam czekac, minal pazdziernik jest listopadi na pracuj.pl zobaczylam ze ponowili ogloszenie! wiec wyslalam uparcie drugi raz, nie wiem czy zadzwonic czy czekac czy co....no szkoda, ze tak to wyglada. wspolczuje tym, ktorzy przeszli wszystko pozytywnie i teraz żyja w próżni - mogli by naprawde pomyslec Ci z allianzu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ghost Re: Allianz Bank-jaka praca, jakie zarobki IP: *.chello.pl 18.11.08, 13:11 No to jak nie ma rewelacji, to mogłeś napisać co to znaczy według Ciebie... dla niektórych 2000 PLN to dużo, a dla innych 4000 PLN to mało... Na pierwszej rozmowie dowiedziałem się, że plany sprzedażowe są rozliczane indywidualnie. Jeżeli przejdę drugi etap (już końcowy), to w styczniu jadę na miesięczne szkolenie. W lutym zostaje otwarta nowa placówka w centrum miasta. No cóż, jak na moje, to same konkrety. Na rozmowie byłem w czwartek, a w poniedziałek zaraz po weekendzie się do mnie odezwali i zaprosili na drugi etap (rozmowa z dyrektorem regionalnym i specjalistą HR). Jutro się tam wybieram. Na rozmowie zaproponowałem kwotę 3000 PLN brutto jako kwotę, którą chciałbym zarabiać. Myślę, że jeżeli byłaby za wysoka, to by się do mnie nie odezwali. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: izoldinia Re: Allianz Bank-jaka praca, jakie zarobki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.08, 15:22 Bardzo podoba mi się twoja wypowiedź Ghost. Tylko dlaczego ty masz dwie rozmowy zamiast trzech? Z jakiego miasta jesteś ? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ghost Re: Allianz Bank-jaka praca, jakie zarobki IP: *.chello.pl 19.11.08, 17:40 Jestem z Bydgoszczy. Nie wiem dlaczego mam tylko dwie. Byćmoże uznali, że assessment centre nie przynosi efektów, poza tym z reguły się tak rekrutuje managerów, a te stołki już są obsadzone. No tak... byłem na drugiej rozmowie z dyrektorem regionalnym i specjalistką od HR (swoją drogą ładna dziewczyna :) aż w szoku byłem), no i mam wrażenie, że nie poszło tak jak się spodziewałem. Na pierwszej rozmowie wypadłem bardzo dobrze, natomiast na tej drugiej tak nijak. Czas pokaże jakie są rezultaty tego interview. W każdym razie mają się odezwać maksymalnie w ciągu 3 tygodni. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: izoldinia Re: Allianz Bank-jaka praca, jakie zarobki IP: *.u3d.net 19.11.08, 22:25 Dzięki wielkie Ghost za odpowiedź. Ja miałam drugą rozmowę ponad dwa tygodnie temu i powiem ci szczerze, że po pierwszej rozmowie miałam mieszane uczucia ale jak widzisz zaszłam już tutaj. Zobaczysz będzie dobrze? Orientujesz się może jaką kasę proponują? Pozdrowiam. Zaglądaj na to forum to jeszcze może uda nam się pogadać. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ghost Re: Allianz Bank-jaka praca, jakie zarobki IP: *.chello.pl 20.11.08, 22:17 kiho@poczta.fm izoldinia napisz do mnie maila i wyślij w nim numer gg, to pogadamy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Dirk Re: Allianz Bank-jaka praca, jakie zarobki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.08, 12:00 Pytanie do Ghost: czego konkretnie dotyczyło drugie spotkanie? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ghost Re: Allianz Bank-jaka praca, jakie zarobki IP: *.chello.pl 20.11.08, 22:13 Powiem Ci tak. Na pierwszym spotkaniu była bomba. Pytali o produkty jakie sprzedawałem, jak nakłaniałem klientów, żeby skorzystali z konkretnych produktów, jakie były moje argumenty podczas rozmowy, jaki produkt sprzedawało mi się najlepiej (bo wcześniej pracowałem też w banku), rozmawialiśmy dzisiejszej o sytuacji na giełdzie, no ogólnie super, wykazałem się. Pierwsza rozmowa o ile się nie mylę była z moją ewentualną przyszłą managerką i jeszcze jakimś facetem, też konkretnym i też w porządku, obcykany i w ogóle. Natomiast jeżeli chodzi o drugą rozmowę, to miałem ją z dyrektorem regionalnym i specjalistą od HR. No i powiem Ci, że masło maślane... Ich pytania nie trzymały się kupy i nie dało się "wgryźć" w jakąkolwiek dyskusję. Trochę porażka. Dzisiaj po raz kolejny wystawili na pracuj.pl ofertę pracy na stanowisko DK. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Dirk Re: Allianz Bank-jaka praca, jakie zarobki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.08, 09:53 Dzięki Ghost za informacje, pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Dirk Re: Allianz Bank-jaka praca, jakie zarobki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.08, 13:12 Pytanie do Ghost: czego konkretnie dotyczyła druga rozmowa? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Wiktoria2001 rozmowa z Dyrektorem Regionalnym w allianz bank IP: *.85-237-165.tkchopin.pl 20.11.08, 17:32 Ponawiam pytanie jak wygląda druga rozmowa tzn. z Dyrektorem Regionalnym jutro mam i nie wiem czego się spodziewać. Na pierwszej byłam wczoraj a już jutro mam następną. tempo expressowe, może ktoś się podzieli jak na 2 rozmowie wygląda :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Misia Re: Allianz Bank-jaka praca, jakie zarobki IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.11.08, 12:51 Cześć. Ja już mam decyzję. Przyjęli mnie i dostałam 3.500 brutto + prowizja, jako doradca. Jestem ze 100 tyś. miasta, więc kasa całkiem całkiem. W dużych miastach pewnie jest jeszcze lepiej. No i nie jestem związana z bankowością. Dla mnie narazie zupełny matrix. W styczniu szkolenie. Pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Misia Re: Allianz Bank-jaka praca, jakie zarobki IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.12.08, 20:50 Tak teraz spojrzałam...w tej chwili jest tylko jeden oddział banku. W Warszawie... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Jacuś Re: Allianz Bank-jaka praca, jakie zarobki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.08, 22:40 Witam! Czy może ktoś wie coś na tema rekrutacji do oddziału banku w Gliwicach? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: tamka Re: Allianz Bank-jaka praca, jakie zarobki- do Iz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.09, 22:01 Złożyłam swoje cv do Allianzu napisz proszę czego mogę spodziewać się na rozmowie w I,II I III etapie proszę o radę i napisz czy jesteś dzisiaj zadowolony z tej pracy. dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Alior Re: Alior Bank lepszy IP: *.aster.pl 21.11.08, 14:11 Aliorbank jest lepszy i trudniej sie dostać bo tam sami najlepsi poszli :) Z Allianz bedzie lipa . Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Menel Re: Alior Bank lepszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.08, 16:52 Jakby allianz mial maila : lepsiodaliora@allianz.pl to tez bys tak pisal?:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: oszukany Re: Alior Bank lepszy IP: 195.212.199.* 08.12.08, 15:34 A jednak dla mnie lepsi ponieważ zatrudnili tych, którym to obiecali. Allianz w piątek podjął decyzję, że WSZYSTKIE rekrutacje i planowane zatrudnienia zostają zawieszone do odwołania. Przykre to, ponieważ wiekszość z nas spodziewała się innej kultury pracy po takiej korporacji a okazało się, że ludzie i dane obietnice nie stanowią jednak dla nich żadnej wartości. Miałem być zatrudniony "na 100%" od stycznia,po telefonie wiem już że zmarnowałem na nich kilka miesięcy.... przykro i żal.... cóż, ja nikomu już nie polecę tego banku. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: szczuply Re: Alior Bank lepszy IP: 193.193.181.* 10.12.08, 12:10 ciekawe. a skąd posiadasz takie wiadomośsci bo jakoś nie moge sie tego nigdzie doczytac? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: zbigniew Re: Allianz Bank-jaka praca, jakie zarobki IP: 89.108.200.* 22.11.08, 07:49 byłem wczoraj na rozmowie w poznaniu (stanowisko kajer). Całkiem przyjemnie. Był to pierwszy etap z trzech. Szkoda tylko, że ten etap rekrutacji ma się dop konczyć w grudniu. Kolejny na początku przyszłego roku, a praca docelowo by była od marca o ile nie później. Nic nie mówiłem ale do tej pory to ja walizki będę pakował i chyba jechał do uk. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: desperat Re: Allianz Bank-jaka praca, jakie zarobki IP: *.srg.vectranet.pl 27.11.08, 09:33 Witam,mam 1 rozmowe co dokladnie pytaja,co z bankowosci,dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Piotr Re: Allianz Bank-jaka praca, jakie zarobki IP: *.kalisz.mm.pl 27.11.08, 17:36 Witam, dzis tj.27.11. mialem rozmowe na doradce klienta, rozmowa trwala jakies 30 minut, byla raczej standardowa, chciaz dla mnie troche ciezka, bo pani pytala mnie miedzy innymi czy bylbym chetny do dzwonienia do klientow z ksiazki telefonicznej jakbym nie mial innej bazy :), ja od poczatku swojej kariery zawodowej zajmowalem sie kredytami hipotecznymi, i nigdy czegos takiego nie musialem robic :), odpowiedz mam dosatac za jakies 2-3 tygodnie, w razie czego sa pozniej jeszcze 2 etapy. zostalem poinformowany ze dostane telefon nawet jak nie beda mna zainteresowani, wiec zobaczymy :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: o Re: Allianz Bank-jaka praca, jakie zarobki IP: *.aster.pl 27.11.08, 21:07 u Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: expert Re: Allianz Bank-jaka praca, jakie zarobki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.08, 21:58 nigdy nie dzwoń z książki telefonicznej - to bardzo głupi pomysł - pamiętaj - dyrektor. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kana Re: Allianz Bank-jaka praca, jakie zarobki IP: *.polanowscy.pl 01.12.08, 16:43 Informacja z ostatniej chwili - otrzymałam telefonicznie wiadomość że na pół roku zawieszona jest rekrutacja do działów związanych z kredytami hipotecznymi dowiedziałam się również, iż osoby które juz przeszły rekrutację i otrzymały informację że sa przyjęte, zostaną zatrudnione już bez żadnych dodatkowych rozmów kwalifikacyjnych jak tylko zapadnie decyzja o odblokowaniu procesu rekrutacyjnego Odpowiedz Link Zgłoś
joli0 Re: Allianz Bank-jaka praca, jakie zarobki 01.12.08, 22:20 Dokładnie!!!!!!!!! Miałam dziś również taką samą rozmowę... Jak nic trzeba gdzieś się zaczepić....Nie chcą zatrudniać nowych osób, żeby zaraz po tym kryzysie nie zwalniać..:/ W końcu to było do przewidzenia:/ Szkoda....... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: q Re: Allianz Bank-jaka praca, jakie zarobki IP: *.dynamic.chello.pl 10.01.11, 14:46 q Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy.oliwia Re: Allianz Bank-jaka praca, jakie zarobki 01.12.08, 21:18 Pilnie potrzebuję informacji jak wygląda to miesięczne szkolenie w Alianz Banku??? Póki co czekam na rozmowę, tzn na telefon - ale mam malutkie dziecko w domu i wyjazd gdzieś na dłużej nie wchodzi w grę:( Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: aga Re: Allianz Bank-jaka praca, jakie zarobki IP: 193.193.181.* 02.12.08, 16:21 mam pytanie. otóż w środe 26 miałam dostać telefon w sprawie ostatecznej odpowiedzi. takiż telefon dfostałam, ale z jakichś przyczyn pan dyrektor powiedział mi, ze sa jakies kłopotyw centrali i zeby sie ejszcze wstrzymała okolo 2 tygodni, a szkolenie miałoby sie zaczać 5 stycznia. czy ktos jest w podobnej sytuacji?? prosze o odpowiedz lub jakas podpowiedz bo mi strasznie zależy na czasie. z gory dziekuje i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: d. Re: Allianz Bank-jaka praca, jakie zarobki IP: *.icpnet.pl 19.01.09, 19:56 ...szkolenie jest w pięknym ośrodku w Ryni, nad zalewem Zegrzyńskim, trwa miesiąc czasu i spokojnie wszystkie weekendy będziesz mogła spędzić w domku ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mamusiajasia Re: Allianz Bank-jaka praca, jakie zarobki 02.12.08, 16:24 www.zielonymail.com/pages/ptp1.php?refid=drpixa Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy.oliwia Re: Allianz Bank-jak wygląda szkolenie??? 02.12.08, 22:48 Mam pytanie, jak wygląda to szkolonko w Alianz Banku? Słyszałam że trwa ok miesiąca. Czy ktoś wie coś więcej??? Pilnie potrzebuję odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: xara Re: Allianz Bank-jak wygląda szkolenie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.08, 21:21 Szkolenie trwa równo 4 tygodnie z powrotami na weekendy a własciwie na 1 dzień,bo wyjeżdża się w niedzielę a wraca poźno w piątek,własciwie wolna jest tylko sobota,jeśli ktoś chce może za darmo zostać na weekend.Szkolenie jest bardzo przyjemne,na luzie, w ośrodku Allianz nad Zalewem Zegrzyńskim (piękna ,spokojna okolica). No i oczywiście super imprezy,można zorganozować karaoke itp. Naprawdę bardzo fajnie,tylko te podróże trochę męczące. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Jobseeker Re: Allianz Bank-jak wygląda szkolenie??? IP: 82.146.247.* 08.12.08, 15:02 Witam. Mam pytanie. Czy ktoś z Was otrzymał już telefon w sprawie rozmów kwalifikacyjnych, które odbyły sie w Bydgoszczy(12.11.2008)? Otrzymałem info, że dostanę wiadomość w ciągu 2 tyg. bez względu na wynik, a tu ani widu ani słychu:( Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: WIKTORIA2001 Re: Allianz Bank-jak wygląda szkolenie??? IP: *.85-237-165.tkchopin.pl 11.12.08, 17:05 Hej, muszę Ci powiedzieć że ten Allianz to jakaś kpina ja byłam na rozmowach w Gdyni ale też w połowie listopada mieli się odezwać do 2 tygodni maksymalnie bez względu na wynik. Pani zapewniała mnie że oczywiscie zawsze dzwonią na tak i na nie. bank dopiero startuje a juz taka niekompetencja... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Misia Re: Allianz Bank-jak wygląda szkolenie??? IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.12.08, 18:04 Witam, wczoraj dostałam telefon. Potwierdzono moje przyjęcie i proszono o cierpliwość. Szkolenie ze stycznia przesuwają (prawdopodobnie) na luty bo mają poślizg. Nie podpisują jeszcze umów, żeby nie generować kosztów. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Robert Re: Allianz Bank-jak wygląda szkolenie??? IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.12.08, 12:17 Witam piszę z Jeleniej Góry dolnyslask szukają Doradce i kasjera czy ktos wie jaka jest roznica w zarobkach miasto liczy ok 100 tys... prosze o odp. A tak poza tym dali link do tego aby sie logowac i nie ma takiej mozliwosci zeby złozyc aplikacje ktos pomoze???!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Misia Re: Allianz Bank-jak wygląda szkolenie??? IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.12.08, 20:46 Doradca ok 3300-3500 brutto Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Moni Re: Allianz Bank-jak wygląda szkolenie??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.09, 10:51 Witam. Mam pytanie, czy odezwano się już do kogoś w Lublinie w sprawie drugiego etapu rekrutacji? Dodam, że pierwszą rozmowę odbyłam 15 grudnia. Dziękuję za odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: żabcia Re: Allianz Bank-jak wygląda szkolenie??? IP: 91.200.94.* 08.01.09, 12:45 Hej, Monia powiedz mi czego można spodziewać sie na pierwszej rozmowie? Jeżeli możesz i oczywiście chcesz, zdradz proszę jaka kwota wynagrodzenia by Cie zadowoliła. Dzięki za odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Monia Re: Allianz Bank-jak wygląda szkolenie??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.09, 13:39 Pytania jak na każdej rozmowie kwalifikacyjnej, typu: jakie oczekiwania,charakter itd. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ala Re: Allianz Bank-jak wygląda szkolenie??? IP: *.gprs.plus.pl 09.01.09, 20:18 Co do Lublina to do mnie już dzwonili i juz jestem po druim etapie, było podobnie jak na piewszym, mają być 3. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ina Re: Allianz Bank-jak wygląda szkolenie??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.08, 16:24 Witam ja byłam na rozmowie pod koniec listopada. Powiedzieli że zadzwonią przed swietami i zadzwonili. Czekam na druga rozmowę a z tego co wiem to szkolenie będzie w lutym i marcu... Ja jestem zadowolona rozmawiałam z konkretnym faceten. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: x Re: Allianz Bank-jak wygląda szkolenie??? IP: 82.146.247.* 29.12.08, 17:03 Czy wiecie cos na temat rekrutacji w Bydgoszczy. Dostał ktoś informację zwrotną? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Piotr Re: Allianz Bank-jak wygląda szkolenie??? IP: *.kalisz.mm.pl 29.12.08, 19:36 Witam, ja tez dlugo czekalem na odpowiedz - 4 tygodnie,postanowilem skontaktowac sie z osoba ktora do mnie dzownila i zapraszala na 1 rozmowe, i dostalem odpowiedz, zrobilem to dzis 29.12., woj. zachodniopomorskie Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Zdziwiony Re: Allianz Bank-jaka praca, jakie zarobki IP: 193.200.133.* 16.01.09, 17:05 Witam! Zero kompetencji ze strony pracowników HR tego Banku.Pan miał dzwonić o wskazanej porze a zadzwonił z wielkim spóźnieniem. Po minucie rozmowy zadał pytanie "ile chciałby Pan zarabiać"? Nie wiem jakim cudem można odpowiedziec na to pytanie nie znając obowiazków... Więc zapytałem ile Alianz Bank może zaoferować. Usłyszałem od Pana " dajmy sobie spokój " i odłożył telefon. Pozdrawiam PANA z HR dzwoniącego z numeru 723996176 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Piotr Re: Allianz Bank-jaka praca, jakie zarobki IP: *.kalisz.mm.pl 18.12.08, 13:38 jestem po pierwszej rozmowie, po 2-3 tygodniach mialem dostac odpowiedz,czy dostalem sie do 2 etapu, niezaleznie od tego czy bedzie dla mnie pozytywna czy negatywna, jak narazie nie mialem zadnego telefonu, ciekawe czy wogole bede mial ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ł Re: Allianz Bank-jaka praca, jakie zarobki IP: 82.146.247.* 20.12.08, 08:05 jak mi zapłacisz stówe:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pzu to syf Re: Allianz Bank-jaka praca, jakie zarobki IP: *.srg.vectranet.pl 20.12.08, 14:05 polecam ing Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: firewall Re: Allianz Bank-jaka praca, jakie zarobki IP: *.man.bydgoszcz.pl 14.01.09, 23:33 a czy ktos sie orientuje,jak wyglada samo podpisanie umowy? nie wiem,jak duzo czasu sobie poswiecic i jak to bedzie wygladac,czy jakos sie specjalnie przygotowywac...sesja w trakcie i kazda minuta na wage zlota jest... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Mira Re: Allianz Bank-jaka praca, jakie zarobki IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.01.09, 23:21 Ruszają! Szkolenia luty i marzec!!!!! Potwierdzone:) Mam nadzieję,że u Was również coś drgnęło:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: zigzag Re: Allianz Bank-jaka praca, jakie zarobki IP: *.adsl.inetia.pl 19.01.09, 20:02 Witam. Jestem już po 3 rozmowie w Lublinie. Ogólnie bank prezentuje się całkiem dobrze. Jak zarobki jeszcze nie wiem ja poprosiłem o 3 tys brutto dużo jak na lubelskie warunki ale powiedziałem że możemy negocjować:)Co do samych warunków, lapek, komura, bezpłatna opieka w luxmedzie, za 30zł z wynagrodzenia ubezpieczenie na 600.000zł, fundusz lojalnościowy(odkładasz 4% wynagrodzenia na spec konto a po 5 latach przepracowanych w tym banku dodają ci 100% uzbieranej kwoty). Placówka na krak. przedmieściu. co to oznacza każdy kto zna rynek lubelski wie....dla reszty...klienci sami wchodzą z ulicy:) Ja czekam na odpowiedź. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
uslow Re: Allianz Bank-jaka praca, jakie zarobki 21.01.09, 14:11 HEY, JA TEż DOSTAłEM SIę DO TEJ PLACóWKI NA KRAKOWSKIM PRZEDMIEśCIU W LUBLINIE :) PS. KRAKOWSKIE OZNACZA MłYN :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: żabcia Re: Allianz Bank-jaka praca, jakie zarobki IP: *.bph.pl 21.01.09, 14:26 oby ;) Odpowiedz Link Zgłoś
uslow Re: Allianz Bank-jaka praca, jakie zarobki 21.01.09, 15:49 HEY, HEY :) A TY BEDZIESZ KASJEREM CZY DORADCą? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: żabcia Re: Allianz Bank-jaka praca, jakie zarobki IP: 91.200.94.* 21.01.09, 22:11 doradcą, a Ty? Odpowiedz Link Zgłoś
uslow Re: Allianz Bank-jaka praca, jakie zarobki 22.01.09, 12:18 Ja w poprzedniej pracy doradzałem, a teraz postanowiłem powrócić do kasjera z elementami skarbnika. Pan kasjer :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: żabcia Re: Allianz Bank-jaka praca, jakie zarobki IP: 91.200.94.* 22.01.09, 19:59 spoczko, spoczko mam nadzieję, że udan nam się stworzyć zgrany zespół kasjersko-doradczy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Paulina Re: Allianz Bank-jaka praca, jakie zarobki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.09, 11:21 a wiadomo czy szkolenia zaczną się na początku lutego czy raczej w połowie? ja jestem po ostatnim etapie rozmów i czekam na telefon co dalej... jak myślicie po jakim czasie mogą zadzwonić?? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Maur Re: Allianz Bank-jaka praca, jakie zarobki IP: *.icpnet.pl 20.01.09, 17:19 Witam, czy orientuje się ktoś czy były już przeprowadzane rozmowy kwalifikacyjne do nowego oddziału w Poznaniu? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ina Re: Allianz Bank-jaka praca, jakie zarobki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.09, 17:38 Właśnie dostała telefon że szkolenia zaczynają się w marcu Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Tom23 Re: Allianz Bank-jaka praca, jakie zarobki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.09, 17:14 Hej i co odezwali się? Dostałaś się? Jak wyglądały etapy rekrutacji? I, II i III? Jak się dostałaś to jak ci się pracuje? Jak wygląda praca doradcy klienta? Skąd macie namiary na klientów z książki telefonicznej?z jakiejś bazy? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: żabcia Re: Allianz Bank-jaka praca, jakie zarobki IP: 91.200.94.* 21.01.09, 09:41 z tego co mi przekazano, podpisanie umowy odbedzie sie pierwszego dnia szkolenia w Ryni Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: zigzag Re: Allianz Bank-jaka praca, jakie zarobki IP: *.adsl.inetia.pl 21.01.09, 23:06 No niestety nie zobaczymy się w Ryni....ja nie przeszedłem. Skoro panowie z Allianz mnie nie chcą ( ich strata) to będzie mnie można spotkać w Kredyt Banku... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Monika Re: Allianz Bank-jaka praca, jakie zarobki IP: 83.16.114.* 23.01.09, 20:00 Zostałam zaproszona na rozmowę mam doświadczenie w pracy kasjerkiej w dużym banku ale co się tyczy Allianzu to za dużo o nim nie wiem:-) jaki jest zarobek kasjera dużo mniejszy aniżeli doradcy???? Odpowiedz Link Zgłoś
kuntakinte2 Re: Allianz Bank-jaka praca, jakie zarobki 23.01.09, 22:53 Wszędzie zaczyna być podobnie. I wszędzie plany pozyskiwania nowych klientów,miesięczne, tygodniowe, z baz danych, z książki telefonicznej itd. itp. A zarobki coraz niższe. Mam już banków i tego wyścigu szczurów po dziurki w nosie. Szukam czegoś innego. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: eudajmo Re: Allianz Bank-jaka praca, jakie zarobki IP: *.gprs.plus.pl 24.01.09, 16:00 Ja byłam wczoraj w bydgoszczy na pierwszym etapie rozmowy. Wszystko to, co już zostało przez Was wymienione. Podstawa 3000brutto dla doradcy kredytowego. Czy jest wśród Was ktoś z bydgoszczy? Ile czekaliście na drugi etap? Odpowiedz Link Zgłoś
ania.ssk Re: Allianz Bank-jaka praca, jakie zarobki 30.01.09, 21:20 Witam, czy ktoś aplikował może do Gorzowa Wlkp. A tak w ogóle to przeczytałam na innym forum , że Allianz wstrzymał rekrutację. Mam nadzieję,że to tylko plotka. Słyszeliście coś? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Mila Re: Allianz Bank-jaka praca, jakie zarobki IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.01.09, 22:19 Jest tu ktoś z Legnicy? Spotkamy się na szkoleniu w marcu;) Odpowiedz Link Zgłoś