lillalu 16.09.08, 12:28 Jak się tego nauczyć? Czy są jakies specjalne programy komputerowe do nauki takiego pisania? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: as Re: Bezwzrokowe pisanie na komputerze IP: 92.1.133.* 16.09.08, 12:40 Sa takie programy, takze freeware, np. klawiaturka, literka. Zamiast jednak klepac bez pozytku pomysl, moze lepiej np. przepisac kilka prac dyplomowych/magisterskich i przy okazji nieco dorobic. Pisanie bezwzrokowe przychodzi z czasem, kiedy palce "naucza sie" gdzie sa konkretne klawisze. Odpowiedz Link Zgłoś
lillalu Re: Bezwzrokowe pisanie na komputerze 16.09.08, 13:01 Dobry pomysł. Chyba tak zrobię-myślałam o dodatkowym zarobku:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziereal Re: Bezwzrokowe pisanie na komputerze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.08, 14:27 Przychodzi, albo i nie przychodzi... Mój TŻ piszę wciąż zerkając na klawiaturę, mimo iż od wielu wielu lat ma komputer, korzysta z internetu.. Ja, niemalże od początku swojej przygody z internetem pisałam bezwzrokowo, tylko pracując nad szybkością i bezbłędnością. NIe każdy się po prostu nauczy :) ale życzę powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiwi Re: Bezwzrokowe pisanie na komputerze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.08, 13:47 Mistrz klawiatury Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kowianeczka oj ludzie IP: *.lodz.msk.pl 26.09.08, 09:43 Tego też nie umiecie?! Ortografii nie znacie, sprawnie pisać na klawiaturze nie umiecie... Cienko z wami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: oj ludzie IP: *.sileman.net.pl 26.09.08, 11:57 Ja pisze dużo na klawiaturze referatów, na gadu gadu i bez problemu się nauczyłam pisać bez patrzenia, trening czyni mistrza, bez praktyki niczego sie nie nauczysz. Odpowiedz Link Zgłoś