Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Five o' clock - sklepy z kawą i herbatą- kto pracu

IP: *.chello.pl 11.12.08, 22:03
    Jakie są warunki pracy i płacy na różnych stanowiskach? Bo pojawiła
    sie w moim mieście oferta i zastanawiam się czy aplikować. Dziękuję
    Obserwuj wątek
      • Gość: Annka Re: Five o' clock - sklepy z kawą i herbatą- kto IP: *.chello.pl 12.12.08, 11:15
        Podbijam.
        • Gość: DORISSKA Re: Five o' clock - sklepy z kawą i herbatą- kto IP: *.chello.pl 14.12.08, 19:01
          PODBIJAM WĄTEK
      • annataylor Re: Five o' clock - sklepy z kawą i herbatą- kto 17.12.08, 21:55
        byłam na rozmowie, oferowano mi umowe-zlecenie. chodzenie do pracy wedlug
        grafika, bo bylo jeszcze kilka innych dziewczyn, praca takze w weekendy ( nie
        wszystkie, ale za to wiecej niz 8 godz bo to bylo duze centrum handlowe).
        • Gość: Ewi Re: Five o' clock - sklepy z kawą i herbatą- kto IP: *.1000lecie.pl 27.10.13, 19:51
          ja ostatnio miałam rozmowę do sklepu w galerii Katowickiej. Zostałam zaproszona na rozmowę, na której Pani zapytała mnie o wszystko czy mam męża, gdzie pracuje, czy mam dziecko, w jakim wieku, czy nie planuje kolejnych dzieci itp. Następnego dnia zaproszono mnie do drugiego etapu, gdzie kolejna Pani przez godzinę maglowała mnie czy aby na pewno nie jestem w ciąży lub nie planuje zajść. Cała rozmowa kwalifikacyjna trwała chyba z 4 dni. Przychodziłam tak na godzine, dwie zeby np posmakowac herbat. Nie dostała za to ani grosza. Miałam isc jeszcze na dwa dni ale zrezygnowałam. Dopiero po 6 dniach przychodzenia mialam dostac umowe zlecenie na 3 tyg w ramach szkolenia i dopiero potem umowe na okres probny. Najlepsza była Pani rekrutująca, która upominała mnie że nie mówi sie i pisze rozumiem tylko rozumię :)
      • Gość: kinia Re: Five o' clock - sklepy z kawą i herbatą IP: *.centertel.pl 19.02.09, 13:14
        Ludzie nie polecam tego sklepu w Galerii Krakowskiej. Pracuje tam stara rura
        która w ogóle nie zna się na obsłudze klienta!!
        Znajomym zaproponowała na prezent poszarpane pudełko, z informację ze nie ma
        innego, a na inną formę opakowania nie było możliwości zamiany bo będzie mieć
        problem z kasą.
        Żeby można było powąchać kawe czy herbatę też był problem. Rozumiecie to ?? Bo
        ja nie!!!!
        Nie można było zobaczyć jak to wszystko wygląda w pudełku, a i jeszcze najlepiej
        wybrać jak najwięcej, dopiero wtedy skasuje i poukłada. Co za tuman!!!!!!!!!!!
        Mam nadzieję ze ja zwolnią jak najszybciej bo psuje im klientele tylko!
        Ja na pewno już nie skorzystam z tego sklepu.
      • pjurdz Re: Five o' clock - sklepy z kawą i herbatą- kto 23.06.21, 21:02
        Nie polecam nikomu składania CV ani rozpoczęcia pracy w tej firmie. Firma od ,, wewnątrz" nie szanuje totalnie pracownika. Traktuje go jak najgorsze bagno. Mają problemy z porozumieniem, komunikacją oraz innymi działaniami między sobą a winny będzie zawsze pracownik z ,,dolnej półki". Osoby zarządzające urwały się chyba z choinki. Krzyczenie i zastraszanie pracownika to tam codzienność. Wszystko zależy od humorków zarządzających, czyli na jaki trafisz, taką atmosferę będziesz miał (przeważnie były to negatywne emocje). Wdrążanie życia prywatnego do firmy, co ma duży wpływ na jakość pracy. Obgadywanie na okrągło. Codziennie praktycznie wymyślają działania mające na celu utrudnić pracę. Sama rozmowa kwalifikacyjna i wypytywanie o zbyt prywatne sprawy pozostawia wiele do życzenia...
        Po prostu NIE POLECAM

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka