Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

praca w Hestii-jakie warunki, atmosfera?

IP: *.chello.pl 02.02.09, 09:59
    Dostałem ofertę pracy w Hestii , idę dopiero na pierwsza rozmowę, będą testy i
    AC na pewno, stanowiska mi nie podano.Czy ktoś ma wiedzę czego można się
    spodziewać płacowo i jak traktowani są pracownicy?chodzi o siedzibę w Trójmieście.
    Obserwuj wątek
      • tabaluga0 Re: praca w Hestii-jakie warunki, atmosfera? 02.02.09, 11:52
        ja bylam ostatnio na takiej rozmowie, wolne sa tylko stanowiska w infolinii i
        likwidator szkod praca zmianowa. Przeszlam 3 etapy po czym mi podziekowano tzn
        nie oddzwoniono bo nie ma etatu wolnego. Ja startowalam na likwidatora ale praca
        niezmianowa. Nie wiem po co robia tyle zamieszania, skoro nie maja nic do
        zaoferowania.

aha, byly testy i rozmowa indywidualna z dziewczyna od rekrutacji.

nie podaja ile płaca , ty musisz podac ile chcesz zarabiac.
        • Gość: kandydat1 Re: praca w Hestii-jakie warunki, atmosfera? IP: *.chello.pl 02.02.09, 12:28
          dziękuję za odpowiedź, czyli tak jak wszędzie....
      • Gość: jiha Re: praca w Hestii-jakie warunki, atmosfera? IP: *.adsl.inetia.pl 02.02.09, 20:56
        czasem oddzwaniają już po dłuższym czasie. ja atmosferę wspominam b dobrze,
        zarówno współpracowników jak i przełożonych. ciekawie ma się tylko sprawa z
        przejściem z umowy na czas określony na stałe-tutaj wyniki, to czy są przełożeni
        z Ciebie zadowoleni nie mają nic do rzeczy-decyzję podejmuje Zarząd po 10
        minutowym grupowym (z innymi takimi jak Ty) spotkaniu. To, że dobrze pracowałeś,
        nie było zwolnień lekarksich itp nie ma nic do rzeczy, bo i tak mogą Ci
        podziękować bez słowa wyjaśnienia.... Zarobki-zależy jak wynegocjujesz, mi na
        pierwszej rozmowie powiedzieli stawkę maxymalną o 600 zł netto niższą niż
        utargowałem ostatecznie:)
        • Gość: kandydat1 Re: praca w Hestii-jakie warunki, atmosfera? IP: *.chello.pl 04.02.09, 18:31
          dzięki, to cenne informacje.w mojej obecnej pracy w ogole nie ma umów " na
          stałe"....
      • Gość: kandydat1 Re: praca w Hestii-jakie warunki, atmosfera? IP: *.chello.pl 17.02.09, 17:43
        czy ktoś jeszcze ma jakieś info o warunkach pracy w tej firmie?
      • Gość: kkb Re: praca w Hestii-jakie warunki, atmosfera? IP: *.chello.pl 18.02.09, 18:01
        byłem na 3 spotkaniach, po czym dowiedziałem się, że sa tylko etaty na call
        center, a starałem się o inne stanowisko.proponowali mi 1800 brutto, praca na zmiany

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka