GoĹÄ: Gog IP: *.echostar.pl 01.04.09, 18:31 Dobre Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: Miki Re: Czy wiesz ile zarabia asystentka, a ile recep IP: *.bagu.cable.ntl.com 02.04.09, 11:16 Nie uwzgledniono jeszcze pojemnosci ust sekretarki. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: asystentka Re: Czy wiesz ile zarabia asystentka, a ile recep IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.09, 11:24 beznadziejny ten artykul, wykresiki przytoczone na poparcie. Place autor wzial od swoich kolezanek z Warsiawki i tyle. Co to za badania? Kto je prowadził? Beznadzieja. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: tez asystentka Re: Czy wiesz ile zarabia asystentka, a ile recep IP: *.tvk.torun.pl 02.04.09, 12:24 zapomnieli o dodatkach za"w piczu"i "w paszczu" Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: krolewna2006 Czy wiesz ile zarabia asystentka, a ile recepcj.. IP: *.Red-88-2-102.staticIP.rima-tde.net 02.04.09, 13:35 Nie rozumiem skad takie wulgarne komentarze na temat pracy asystentki, chyba biora sie one stad, ze osoby wypowiadajace sie nie maja pojecia na czym taka praca polega! Ja mam skonczone dwa wydzialy na UW, mowie biegle w 3 jezykach i udalo mi sie znalezc, bez zadnych znajomosci, prace wlasnie jako asystentka. Mam na reke 4.500 PLN i zapewniam, ze moja prace nie polega na podawaniu kawy i usmiechaniu sie. Proces rekrutacji to byl mozna powiedziec egzamin i skladal sie z kilku etapow. Tak wiec zanim zaczniecie kogos obrazac, czy lekcewazyc czyjas prace zastanowcie sie troche co wypisujecie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: omega Re: Czy wiesz ile zarabia asystentka, a ile recep IP: *.adsl.inetia.pl 02.04.09, 14:12 Ściemniasz królewno...IP masz amerykańskie, więc nie znasz polskich realiów. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: domer Re: Czy wiesz ile zarabia asystentka, a ile recep IP: *.gdynia.mm.pl 02.04.09, 14:21 Gość portalu: omega napisał(a): > Ściemniasz królewno...IP masz amerykańskie, więc nie znasz polskich realiów. Ściemniasz omega Podaj adres IP, domenę lub adres URL: staticIP.rima-tde.net Adres IP: 83.22.225.93 Domena odwrotna: ecj93.neoplus.adsl.tpnet.pl Sieć: 83.22.224.0 - 83.22.227.255 Kraj: PL PL (Polska) Miasto: Opole Region: Opolskie Właściciel: Neostrada Plus Katowice TP S.A. ul. Nowogrodzka 47A 00-695 Warszawa Hostmaster TPSA-CST Telekomunikacja Polska S.A. Data Transmission Systems Centre ISP Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: domer Re: Czy wiesz ile zarabia asystentka, a ile recep IP: *.gdynia.mm.pl 02.04.09, 14:17 Wg mnie po prostu powyższe komentarze wstawiają ludzie którzy w biurze pojawiają się żeby podpisać listę płac, a na co dzień "podbijają kartę na zakładzie", i nie mają pojęcia na czym praca asystenta/sekretarki w ogóle polega. To, że asystenci/sekretarki są to osoby o dobrej aparycji to się nie ma co dziwić zwykle jest to pierwsza linia kontaktu z klientem i jakby w sekretariacie siedział w brudnym podkoszulku, śmierdzący koleś z petem w zębach to klienci raczej by się firmą nie zachwycili. Swoją drogą artykuł jest na tyle infantylny i głupi, że poważnie go skomentować nie ma jak. Pozdrawiam domer Odpowiedz Link Zgłoś
bellina111 Re: Czy wiesz ile zarabia asystentka, a ile recep 24.09.23, 13:58 takie żarty wpisane są w postrzeganiu roli kobiet ogólnie jako prostytutek Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: x Czy wiesz ile zarabia asystentka, a ile recepcj... IP: *.adsl.inetia.pl 02.04.09, 14:45 Podawanie płacy brutto to jak podawanie długości penisa razem z kregosłupem. Odpowiedz Link Zgłoś
hadita Sfinks Polska 1373 netto 02.04.09, 18:42 Ja w Sfinks Polska Spółka Akcyjna (która aktualnie prawie upadła) na stanowisku sekretarki dostawalam 1373 złote netto + telefon służbowy. Jestem po 2 fakultetach + podyplomowe i bylam jedyna osoba w biurze, ktora znala angielski (CAE). Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ... Re: Sfinks Polska 1373 netto IP: *.toya.net.pl 23.06.09, 22:09 Skoro skończyłaś dwa fakultety i studia podyplomowe to co robisz na stanowisku sekretarki za 1300 złotych??? Ciekawe jakie to studia, że jedyną perspektywą jest praca niedocenianej przez życie sekretarki... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kazio Re: Sfinks Polska 1373 netto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.09, 08:04 "dostawalam 1373 złote netto + telefon służbowy. Jestem po 2 > fakultetach + podyplomowe i bylam jedyna osoba w biurze, ktora znala angielski> (CAE). Może zrób jeszcze jeden fakultet i jeszcze jedną-dwie podyplomówki. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kraków Pozdrowienia dla Teresy z błękitka IP: 213.134.179.* 02.04.09, 20:39 miło się współpracuje ;) A to już ładnych kilka lat :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Monika Czy wiesz ile zarabia asystentka, a ile recepcj.. IP: 87.205.144.* 03.04.09, 11:20 najwiecej zarabia sie w placowce unijnej Frontex w warszawie tam recepcjonistka ma ponad 7000 na reke zarabia sie w euro i nie placi polskich podatkow lepszej firmy w polsce nie znajdziesz Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Realia Czy wiesz ile zarabia asystentka, a ile recepcj... IP: *.echostar.pl 09.12.09, 15:57 Z powodu wyjazdu znalazłam zastępstwo na moje stanowisko asystentki/OM/sekretarki. Okazało się, że osoba ta zgodziła się pracować za jakieś marne 1800zł na rękę. Potem jak byłyśmy razem na konferencji marudziła, że nie ma odpowiednich ubrań bo ją na to nie stać!!! Do jasnej ciasnej nie zaniżajcie ludzie zarobków, bo to się właśnie tak kończy - "nie stać mnie na kredyt na mieszkanie", "nie stać mnie na nowy kostium"! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: chello Re: Czy wiesz ile zarabia asystentka, a ile recep IP: *.mlyniec.gda.pl 09.12.09, 16:31 bo takie sa kurw.... polskie realia ..... jak siedzisz rok na bezrobociu i slyszysz na prawie na kazdej rozmowie ze 2k netto to za duzo..... a tam gdzie daja troche wiecej jest tlum specjalistow starych wygow z 10 letnim stazem to nie pozostaje czasami nic innego jak wiasc co daja..... ja sie sklaniam wlasnie do takiej decyzji.... bo po roku szukania pracy mam juz serdecznie dosc.... i nie chodzi o to ze nie mam za co zyc....mam.... ale meczy mnie juz chodzenie na te rozmowy i proby udowodnienia ze jestes najlepszy itd jak i tak w 80% rekrutacji decyduja uklady albo kto mniej wezmie.... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: MIGOCINA Re: Czy wiesz ile zarabia asystentka, a ile recep IP: 168.168.33.* 17.02.11, 13:32 DZIEWCZYNY CENCIE SIE BO INACZEJ NIKT WAS NIE BEDZIE CENIL!!!! W WAW ASYSTENTKA POWINNA WOLAC MINIMUM 3500 NETTO ZA ETAT. TO JEST ABSOLUTNE MINIMUM. WIEM BO PRACOWALAM W ROZNYCH FIRMACH I CZASAMI DZIEWCZYNY PO BEZNADZIEJNYCH STUDIACH Z SREDNIOZAAWANSOWANA ZNAJOMOSCIA JEZYKOW I MS OFFICE TYLE MAJA. TYLKO OD NAS ZALEZY JAK NAS BEDA CENIC!!!! OSTATNIO WIDZIALAM ZE OFFICE MANAGER W FIRMIE 6 OSOBOWEJ ZARABIAL 7500 BRUTTO. JEZLEI CHODZI O WARSZAWE TO SPOKOJNIE 5000 BRUTTO JEST STANDARDEM A NAJLEPIEJ CHYBA SIE ZARABIA W FARMACJI, IT LUB FIRMACH DEVELOPERSKICH. POZDRAWIAM WSZYSTKIE ASYSTENTKI. INWESTUJCIE W SIEBIE I CENCIE SWOJE UMIEJETNOSCI BO ASYSTENTKA TO SZYJA SWOJEGO DZIALY :)))) Odpowiedz Link Zgłoś