Gość: aga IP: *.chello.pl 07.09.09, 10:55 W krakowie ITC poszukuje specjalisty ds rekrutacji. czy ktos byl juz moze na rozmowie? a moze ktos tam pracowal? jakie sa warunki, atmosfera? jakiekolwiek informacje beda przydatne. dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sigurimix Re: Grupa ITC KRAKÓW -spcj. ds. rekrutacji 07.09.09, 19:25 No to dobre jest: "poszukuje" "specjalisty d/s rekrutacji" A więc już ktoś jest zatrudnbiony trzeba więc rozpocząć "poszukiwania" I to na takie stanowisko które własnie służy odwalaniu takiej samej pseudo"rekrutacji" do pracy w tej firmie.. ZAKŁAMANIE DO KWADRATU!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Grupa ITC KRAKÓW -spcj. ds. rekrutacji IP: *.ists.pl 11.09.09, 01:05 Też nie słyszałam najlepszych opinii o tej firmie, aczkolwiek w tym przypadku nie rozumiem oburzenia - co w tym dziwnego, że szukają ludzi do rekrutacji??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezadowolony Re: Grupa ITC KRAKÓW -spcj. ds. rekrutacji IP: 78.133.161.* 10.09.09, 16:16 ITC to oszuści nie polecam najgorszemu wrogowi zero profesjonalizmu ladna igrzeczna gadka przez telefon to wszystko aby odzyskac swoje wynagrodzenie trzeba stawac na glowie.OSZUŚCI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sunshine Re: Grupa ITC KRAKÓW -spcj. ds. rekrutacji IP: *.238.68.5.ip.abpl.pl 19.10.09, 20:00 Zostałam zatrudniona przez firmę ITC do pracy w Tesco [filia ITC w Katowicach], spóźniają się już z wypłatą ponad tydzień. A ogółem czekam na wypłatę ok. 50 dni. Odpisują lub mówią, że albo bank cofnął przelewy [niby z jakiej racji?] albo, że przelewy zostały wysłane [a jakoś nie potrafią dotrzeć na moje konto?]. Firma jest jedną wielką pomyłką i zupełnie nie szanuje pracownika! Dziwię się tylko, że taka szanowana firma jak Tesco współpracuje z ITC... zdecydowanie odradzam współpracę z ITC Grupa! Odpowiedz Link Zgłoś