Dodaj do ulubionych

Jaki sklep budowlany?

02.11.15, 14:26
Dopiero co przeprowadziłem się do Mielca także czeka mnie remont i tu pojawia się pytanie jaki sklep wybrać. Byłem w budo termie i ternico ale nie znalazłem tam farb jakich potrzebowałem, znalazłem na internecie coś takiego: www.multifarb.pl/siec-sprzedazy/centrum-sprzedazy-mielec.html podobno tam mają mieszalnie farb, korzystał ktoś? Ceny są ok
Obserwuj wątek
    • samsunghtc Re: Jaki sklep budowlany? 04.11.15, 11:13
      Nie korzystałem jeszcze ale sam jestem w trakcie remontu i ja mogę polecić przesyłkę przez internet. Dobrą stroną jest stukpuk.pl gdzie jest darmowa wysyłka przy dużym zamówieniu i ogromny asortyment. Moim zdaniem ceny są lepsze niż te, które znajdziemy w jakimkolwiek sklepie budowlanym stacjonarnym :)
    • bosski6 Re: Jaki sklep budowlany? 27.11.15, 17:11
      A może kupić przez internet? To oszczędność czasu i pieniędzy. Ja polecam sklep e-silikony.eu, niskie ceny i szybka przesyłka dlatego myślę, że warto.
    • kristophhh Re: Jaki sklep budowlany? 11.03.16, 14:47
      Polecam zajrzeć na www.piankisklep.pl/ ceny są bardziej przystępne niż stacjonarnie a jak masz problem to zawsze fachowo doradzą. Ja kupowałem tam sortyment od pianek po farby fasadowe, profile i jakieś duperele wszystko zawsze ok.
      • monikakuznica Re: Jaki sklep budowlany? 05.09.16, 11:22
        kristophhh napisał(a):

> Polecam zajrzeć na www.piankisklep.pl/ ceny są bardziej przystępne niż stacjonarnie a jak masz problem to zawsze fachowo doradzą. Ja kupowałem tam sortyment od pianek po farby fasadowe, profile i jakieś duperele wszystko zawsze ok.

Zdecydowanie popieram - bardzo solidny i rzetelny sklep oferujący produkty dobrej jakośc, z dala od chińszczyzny i nieznanych producentów. Jak jakość i pewność to z pewnością u nich, a i ceny przystępne :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka