adas49 Re: Nie lubię ludzi w jarmułkach 29.03.05, 19:41 a ja nie lubie manikutow... Odpowiedz Link Zgłoś
mani1 Re: Nie lubię ludzi w jarmułkach 29.03.05, 21:07 zdejm jarmułkę to polubisz Odpowiedz Link Zgłoś
jarmulka Re: Nie lubię ludzi w jarmułkach mani1 09.04.05, 15:40 Ta niechec wyssana z mlekiem mamusi ? Odpowiedz Link Zgłoś
mani1 Re: Nie lubię ludzi w jarmułkach mani1 09.04.05, 20:11 to niechęc wypływająca z tego jacy Ci ludzie są... tak jak Ty Odpowiedz Link Zgłoś
jarmulka Re: Nie lubię ludzi w jarmułkach mani1 09.04.05, 21:18 Po polsku zwie sie to antysemityzmem czyli patalogiczna niechecia do braci w wierze.Choroba przewlekla o roznorakich symptomach, leczona skutecznie na oddzialach psychiatrycznych szpitali zamknietych.Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
mani1 Re: Nie lubię ludzi w jarmułkach mani1 10.04.05, 13:28 Mylisz się, od niechęci do antysemityzmu daleka droga. Biorę pod uwagę tylko jedno, osoby w jarmułkach zawsze były tylko w naszym kraju goścmi, teraz Ci goście wyciagają rękę po to na co pracowali polscy chłopi i robotnicy przysparzając im majątku, to jedno, a drugie gość nie ma prawa wskazywać gospodarzowi czy i gdzie ten ma postawić krzyż bo zawsze będzie tylko gościem nie na swojej ziemi. Nie mam zamiaru bić piany bo nie o to chodzi, taki mam pogląd na te sprawy i mam do tego prawo. Koniec Odpowiedz Link Zgłoś
jarmulka Re: Nie lubię ludzi w jarmułkach mani1 10.04.05, 14:30 Masz racje,twoja wiedza na temat "ludzi w jarmulkach " nie wykracza poza prowincjonalne schematy wiec naturalna koleja rzeczy jakakolwiek dyskusja jest niemozliwa.To oczywiste ze masz prawo do wlasnego zdania ale twoje uogolnienie "...nie lubie ludzi w jarmulkach .." jest wlasnie antysemityzmem.Chcialbym jednak zwrocic uwage na fakt ze twoj umilowany JP II tez nosil to samo nakrycie glowy (a czy wiesz chociaz po co to nosil),wiec twoje oswiadczenie "..nie lubie ludzi w jarmulkach.." nabiera innego znaczenia.Czyz nie tak ? Odpowiedz Link Zgłoś
mani1 Re: Nie lubię ludzi w jarmułkach mani1 11.04.05, 15:20 Dla Twojej wiadomości: Piuska, mała okrągła czapeczka zakrywająca tonsurę. Element stroju dostojnika Kościoła rzymskokatolickiego: papieża, kardynała, biskupa - to nie to samo co jarmułka Odpowiedz Link Zgłoś
jarmulka Re:lubię ludzi w jarmułkach mani1 12.04.05, 03:12 Z tego samego zrodla : Jarmułka, mycka, czapeczka sukienna lub aksamitna, która zakrywa jedynie sam czubek głowy. Noszona głównie przez Żydów. Glownie to nie znaczy ze tylko ,zwlaszcza ze zakrywa ten sam fragment glowy a nazewnictwo nie ma znaczenia mozna ja nazwac bardziej swojsko berecikiem. Pozostala jeszcze druga czesc pytania :jaki jest cel tej czapeczki;kiedy znajdziesz odpowiedz na to pytanie moze bedziesz mogl postawic znak rownosci miedzy piuska a mycka zwana pieszczotliwie jarmulka. Odpowiedz Link Zgłoś
adas49 Re: Nie lubię ludzi w jarmułkach 11.04.05, 14:56 mani1 napisał: > zdejm jarmułkę to polubisz Czy moze mam przyjemnosc rozmawiac z trzynastolatka? (wszelkie poszlaki wskazuja, iz Mani mentalnie jest w stanie adolescencji...) Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia1985 Re: Nie lubię ludzi w jarmułkach 10.04.05, 10:54 Drodzy Forumowicze! naprawde nie macie już innego tematu do wypowiadania sie??? Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: Nie lubię ludzi w jarmułkach 12.04.05, 10:50 przecież to prowokator najwyrażniej Odpowiedz Link Zgłoś
jarmulka Re: Nie lubię ludzi w jarmułkach 12.04.05, 13:06 Przeciez to forum zalegaja wylacznie prowokatorzy.Czyz nawolywanie do kochania jednego chlopa nie jest prowokacja. To zdechle forum tylko prowokacje utrzymuja przy zyciu a skoro cel uswieca srodki to prowokujmy. Odpowiedz Link Zgłoś
jul.s Re: Nie lubię ludzi w jarmułkach 13.04.05, 10:23 ....absolutnie zgadzam się z jarmułką że nawoływanie do kochania jednego chłopa jest poważną prowokacją , mało tego jest świadectwem głębokiego egoizmu . ......julek.. Odpowiedz Link Zgłoś
adas49 Re: Nie lubię ludzi w jarmułkach 13.04.05, 16:35 Czy zatem pochwala seksu grupowego jest uzasadniona i nie zostanie poczytana w tym purytanskim miescu za prowokacje? Toz to czysta oszczednosc: maksimum roznorodnosci doznan przy minumum czasu i wysilku. W sam raz dla zabieganych kobiet i zapracowanych mezczyzn. Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: Nie lubię ludzi w jarmułkach 14.04.05, 12:18 zazdrośni jesteście prawda?:) Odpowiedz Link Zgłoś
duch.kolora do jarmulki i adasia49 14.04.05, 18:24 Dobra kolo, wrzuć se na luz. Ani nie jesteś śmieszny ani mądry z tymi gadkami. Jak nie masz co mądrego powiedzieć (napisać) więc znajdź se inne forum i tam się produkuj. Odpowiedz Link Zgłoś
adas49 Re: do jarmulki i adasia49 14.04.05, 18:42 Jestes moze wujkiem dobra rada? Masz jakis problem? Chcesz o tym porozmawiac? Odpowiedz Link Zgłoś
duch.kolora Re: do jarmulki i adasia49 14.04.05, 19:04 nie kolo, nie jestem twoim psychoterapeutą. Jak nie masz co pisać, to kolo zbastuj Odpowiedz Link Zgłoś
duch_handzi Re: do jarmulki i adasia49 14.04.05, 19:07 duch.kolora napisał: > nie kolo, nie jestem twoim psychoterapeutą. Jak nie masz co pisać, to kolo > zbastuj Slownictwo wskazuje, ze na sile strasz sie udawac kogos innego, kogos kim nie jestes... Odpowiedz Link Zgłoś
duch.kolora Re: do jarmulki i adasia49 14.04.05, 19:13 dobra kolo, nie wysilaj sie, jestem zmeczony robota i nie mam ani ochoty ani sily na slowne gierki. Napisz lepiej ile kosztuje w Kanadzie Toyota Camry V6 z automatem, najlepsza versja. Jeśli możesz podaj cenę w dolarach amerykańskich. Odpowiedz Link Zgłoś
duch_handzi Re: do jarmulki i adasia49 14.04.05, 19:16 Nie znam cen toyoty. Ale moge ci powiedziec ile kosztuje kilogram jablek w jasielskim MDMie. A tak swoja droga to mam gdzies twoje rozterki. Odpowiedz Link Zgłoś
jarmulka Re: do jarmulki i adasia49 14.04.05, 19:15 To bylo pewne ze w koncu mieleckie forum wzorem jasielskiego wyprodukuje jakas zmutowana istote.Duch.kolora z nazwy bo z kolorem nie ma nic wspolnego poza schamialym poszczekiwaniem .Pikanterii dodaje fakt ze ta "nowa" mordka sili sie by byc "kul",ten jezyk,argumentacja no i poszukiwanie kolegi (komucha) podpowiada ze mieleckie forum czekaja dni grozy. Odpowiedz Link Zgłoś
duch.kolora Re: do jarmulki i adasia49 14.04.05, 19:20 hehehehe, wróciłeś Liperus. Ciągnie Cię na stare śmiecie. Dobra, nie chce mi się wdawać w spory. I przestań kolo wyzywac bo jak bardzo chcesz to możemy się spotkać w Toronto. Ciekaw jestem czy będziesz taki mocny w gębie jak tu na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
duch_handzi Re: do jarmulki i adasia49 14.04.05, 19:23 To byl najsmieszniejszy tekst sezonu, ten o spotkaniu z Liperusem w Toronto. Odpowiedz Link Zgłoś
duch_handzi Re: do jarmulki i adasia49 14.04.05, 19:26 duch.kolora napisał: > A co w tym smiesznego? Mnie osobiscie smiesza zawile drogi, po jakich kraza impulsy w Twoich zwojach nerwowych. Groteska. Odpowiedz Link Zgłoś
duch.kolora Re: do jarmulki i adasia49 14.04.05, 19:27 To po chu......j odpisujesz kiedy nie do ciebie korespondencja. Odpowiedz Link Zgłoś
adas49 Re: do jarmulki i adasia49 14.04.05, 19:30 duch.kolora napisał: > To po chu......j odpisujesz kiedy nie do ciebie korespondencja. No i coz tu dodac...czyzbys schamial/schamiala ? To wplyw jeziora Ontario czy tez marzen o toyocie z automatyczna skrzynia biegow? Odpowiedz Link Zgłoś
duch.kolora Re: do jarmulki i adasia49 14.04.05, 19:33 Nie kolo, na takie teksty taka odzywka. A o Toytocie kolo pytam konkretnie, bo nie wiem czy ciągnąc z USA czy z Kanady. I daruj sobie na przyszlosc takie teksty. Moze twoim marzeniem jest taka Toyota, bo moim nie. Jesli chce to ja kupje. To tak ciezko zrozummmiec? Odpowiedz Link Zgłoś
adas49 Re: do jarmulki i adasia49 14.04.05, 19:37 Prawde powiedziawszy odpowiadac Tobie to obciach wysokich lotow. Sprobowalem i juz wiecej nie powtorze tego bledu. Odpowiedz Link Zgłoś
jarmulka Re: do jarmulki i adasia49 15.04.05, 03:56 Nie myslisz ze jestes zwyczjnie zarozumialy pozujacy na "kul" chloptasia ktory chce nam zaimponowac checia posiadania samochodu produkcji japonskiej choc od checi do posiadania daleka droga.Ide w slady Adasia z sakramentalnym ..i to by bylo na tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
mani1 Re: do jarmulki i adasia49 15.04.05, 06:57 Wam się chyba zwoje wyprostowały, o czym wy bredzicie (może zwój jeden bo na więcej nie wygląda, że macie czytając wasze brednie) Odpowiedz Link Zgłoś
yapkovitz Re: do jarmulki i adasia49 15.04.05, 07:30 Mani, buahahahhahaa, popieram:))))))) a swoja droga to interesujace, jarmulka pozujacy na intelektualiste, pisze brednie:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jarmulka Re: yap mani 15.04.05, 13:22 Bez szczegolnej i szczegolowej analizy trudno zorientowac sie o co wam chodzi w waszym pisaniu,choc nalezy przypuszczac ze to wasze kompleksy nizszosci daja znac o sobie.Kazde z was zaczynalo wielce"uczone" rozmowy i nic z tego nie wyszlo bo jak powiadaja ludkowie znad Wisly "...burok to burok...".A Adas i Jarmulka to urodzeni intelektualisci;no coz dobry bog musial komus zabrac by obdarzyc innych (Jarmulke i Adasia).Czyz nie mam racji ? Yap i mani ,prosze piszcie na temat jesli to nie jest dla was za trudne.Milego popoludnia. Odpowiedz Link Zgłoś
adas49 Re: do mani1 i yapkowitza 15.04.05, 13:25 Jarmulka nie pozuje na intelektualiste. Jarmulka nim po prostu jest. Widze, ze macie problem z zaakceptowaniem faktu, iz ktos pisze o niebo lepiej od sredniej (notabene bardzo kiepsciutkiej) mieleckiej. Ale czegoz mozna sie spodziewac po ludziach, ktorzy jedynie co maja do powiedzienia to bakniecie, ze nie lubia ludzi w jarmulkach albo "bystrze" zastanawiaja sie, kto i dlaczego chce ozywiac to forum... Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: do mani1 i yapkowitza 15.04.05, 13:36 bardzo nie podoba mi się ta dyskusja i sposób w jaki ją prowadzicie. niepotrzebnie sami psujecie sobie atmosferę tego forum. No cóż... Odpowiedz Link Zgłoś
jarmulka Re: lemuriza 15.04.05, 13:57 Zabawne ze Ty dostrzegasz w tych luznych wypowiedziach dyskusje.Jest cecha malomiasteczkowej spolecznosci w tym i mieleckiej ze morduja bez pardonu wszystko co nie wykluly malomiasteczkowe ,prowincjonalne mozdzki i co w swej prostocie wykracza poza sfere ich postrzegania.Ty rowniez, poza idiotycznym oswiadczeniem nie masz nic do powiedzenia poza upierdliwym zapewnianiem o milosci do chlopa zapominajac ze ten rodzaj manifestacji uczuc psuje atmosfere niekochanych na tym forum.Milego wieczoru. Odpowiedz Link Zgłoś
yapkovitz jarmulka, adas 15.04.05, 14:23 No coz, wypowiedzi tych dwoch osob powalaja mnie swoim intelektem i wiedza:) W kazdej wypowiedzi imc jarmulki, mozemy przeczytac ocene naszego stanu intelektualnego, wiedzy i pochodzenia spolecznego:) Pan jarmulka wnioskuje ma jakowys kompleks, nie wiem jeszcze jaki, ale ma, poniewaz obraza innych, w sposob malo wyrafinowany. Jarmulka, jest takie madre przyslowie, "CHLOP ZE WSI WYJDZIE,ALE WIES Z CHLOPA NIGDY". Zycze jarmulce milego wieczoru i tym samym koncze moja wypowiedzi na temat jarmulki i adasia, poniewaz szkoda palcow i intelektu. Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: lemuriza 15.04.05, 14:36 nie znasz mnie. Nie wiesz kim jestem , co myślę, co robię itd. Dlaczego więc tak bezpardonowo mnie obrażasz? Nie będe robić tego samego. Szkoda mi Cię człowieku. pewnie Ci właśnie brakuje miłości. ale z całego serca życzę Ci żebyś ją kiedyś spotkał. pozdrwiam gorąco z bardzo kochanego przez mnie Tarnowa i wracam na forum Tarnów:). Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: lemuriza 15.04.05, 14:38 to powyższe było oczywiście do niejakiego jarmułki. Zaglądam na forum Mielec z wielkiego sentymentu do tego miasta, ale jak widzę, można tu dostać solidnie po t... Szkoda, ze tak się porobiło:(. Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: lemuriza 15.04.05, 14:40 aha i serdecznie zapraszam na forum Tarnów wszystkich, ktorzy chcą po prostu pogadac o rzeczach ważnych i mniej ważnych w miłej atmosferze:). Odpowiedz Link Zgłoś
yapkovitz do lemuriza 15.04.05, 14:53 Lemuriza nie uciekaj z tego forum:) po prostu nie pprzejmuj sie tym co pisze ow jarmulka, gosc chcial jakosc zaistniec i zrobil to w sposob negatywny. Dla mnie osobiscie jest osoba, ktora nie potrafi madrze i rozsadnie prowadzic dyskusji, czy tez rozmowy. Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: do lemuriza 15.04.05, 15:10 nie ucieknę:) nie z takimi "strachami" przyszło mi w życiu walczyć:) ale jak bedziecie sobie chcieli pogadać to naprawdę zapraszam na forum Tarnów, tam nie kłuje w oczy moja sygnaturka:). pozdrawiam Cię serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
mani1 Re: Nie lubię ludzi w jarmułkach 15.04.05, 14:07 Ale się porobiło... dajcie sobie na wsztrzymanie, nie lubieć a nienawidzić to jest różnica a Wy moi mili zaczynacie obrzucać się błotkiem i zionąć nienawiścią, po co to... Odpowiedz Link Zgłoś
jarmulka Re: Nie lubię ludzi w jarmułkach 15.04.05, 14:55 Gwoli scislosci Jarmulka to nazwisko a zgodnie z zasadami polskiej pisowni nazwiska zaczynaja wielkie zwane duzymi litery.Yapkowitz nie zasluguje na komentarz ,pisze bzdury i nie na temat.Mani w roli rozjemcy wypada dwuznacznie zwazywszy na jego(a moze jej ) wczesniejsze napastliwe wypowiedzi.Natomiast urocza i ziejaca miloscia Lemuriza przechodzi sama siebie broniac jak lwica czystosci forumowych pseudodyskusji.Jesli z rowna pasja kocha swoje szczescie to powinna uwazac by nie zakochac go na smierc.Niech to forum pozwoli jej zejsc na ziemie po ktorej stapaja zwykle ,schamiale ,brutalne i dalekie od wyidealizowanych uczuc zwierzatka nazwane przekornie czlowiekiem.Milego wieczoru. Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: Nie lubię ludzi w jarmułkach 15.04.05, 15:06 właściwie to wypowiedź Jarmułki nie zasługuje na dłuższy komenatrz. napiszę tylko tyle: jesli Jarmułko masz na myśli, że zejdę keidyś na ziemię bo życie mnie skopie po tyłku - to nie musisz się martwić - nieraz juz dostałam i musiałam się z tej ziemi zbierać:). a pomimo tego dalej będe chwalić zycie, miłość i Tarnów, i pomimo tego życzę takich osobom jak Ty - wszystkiego najlepszego. I również miłego wieczoru. Odpowiedz Link Zgłoś
jarmulka Re: Nie lubię ludzi w jarmułkach Lemuriza 15.04.05, 15:45 Dziekuje za krotki a nie dluzszy komentarz.Jestes w wielkim bledzie sugerujac ze moglbym zyczyc Ci zle ,albo conajmniej gorzej.Cale moje zycie i szczescie zwiazane jest z jedyna ,najcudowniejsza i niepowtarzalna kobieta ;doskonale rozumie Twoje uczucia i zlosc do jakiej moga prowokowac moje slowa.Ale jak sama wiesz " ..kto sieje wiatr zbiera burze..." wiec nie oczekuj czulosci kiedy sama probujesz gryzc.Milego wieczoru w objeciach najwspanialszego tarnowskiego "chlopa". Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: Nie lubię ludzi w jarmułkach Lemuriza 15.04.05, 17:03 Szkoda, ze nie potarafisz sie wyzbyć tej złosliwości. Wydaje mi się, ze niczym sobie na nią nie zasłużyłam, przyjrzyj się wpisom i zobacz kto zaczął. Po co Ci to? powiedz mi. Lepiej się czujesz czy jak? Bo nie rozumiem. P.S. wieczorem idę grać w siatkówkę:) ( siatkówkę też kocham ) , więc na objecia nie ma szans. Odpowiedz Link Zgłoś
jarmulka Re: Nie lubię ludzi w jarmułkach Lemuriza 15.04.05, 21:45 O nie ,siatkowki nie mozesz kochac ,mozesz ja conajwyzej lubic.Kocham,to zwrot zarezerwowoany wylacznie dla tego najwazniejszego ,w moim przypadku dla najwazniejszej wiec sila rzeczy skoro ten tarnowianin jest najwazniejszy i kochany to siatkowka juz nie.Wyobraz sobie sytuacje kiedy szeptem wyznajesz kocham swojemu robaczkowi a w chwile pozniej tulac sie do poduszki dodajesz szeptem .."ciebie tez kocham ...moj jasieczku...". Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: Nie lubię ludzi w jarmułkach Lemuriza 16.04.05, 13:47 nie wiesz o czym mówisz mój drogi.A idąć Twoim tropem rozumowania to znaczy, że matkę kochasz, a ojca tylko lubisz?:). Słowo kocham jak dla mnie zarezerwowane jest dla osób i rzeczy najwazniejszych w życiu człowieka. A tym jest dla mnie właśnie siatkówka.Moją pasją.Jedną z najważniejszych rzeczy w moim życiu. Ale w Twoje wypowiedzi odczuwam wyraźną kpinę i chęć prowokacji. Nie ulegnę jej:). Miłego weekendu. Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: Nie lubię ludzi w jarmułkach Lemuriza 16.04.05, 13:48 tfu ... miało być "idąc tropem Twojego rozumowania". P.S. Gra w siatkówkę jak zwykle przypsorzyła mi masę przyjemności. Odpowiedz Link Zgłoś
jarmulka Re: Nie lubię ludzi w jarmułkach Lemuriza 16.04.05, 17:06 Mysle ze prawdziwe kochanie dopiero przed Toba,czego Ci zycze;Przyklad z ojcem matka nie przekonuje mnie bo to zupelnie inny rodzaj uczuc.Slowo kocham spowszednialo ,stracilo na znaczeniu ,jest uzywane przy byle okazji dla emfatycznego podkreslenia uczuc na nieco wyzszym poziomie albo ma byc rodzajem wytyrycha do dziewiczej cnoty.Kiedy moja najcudowniejsza z itot mowi " kocham " wiem z cala pewnoscia ze tego nie slyszal i nie uslyszy nikt i nigdy bo to jest zarezerwowane wylacznie dla mnie ,w zwiazku z czym ma swoja wartosc,jest poprostu nieocenione,dokladnie jak ona sama.Reasumujac kazdy kocha jak umie.A czy Twoj ukochany tez tak szafuje tym slowkiem ,powiadajac w porze sniadania "kocham Cie moja boska Lemurizo " b w chwile pozniej dodac " kocham ten boski nalesniczek "... Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: Nie lubię ludzi w jarmułkach Lemuriza 16.04.05, 19:40 co Ty możesz o mnie wiedzieć człowieku... P.S naleśników na śniadanie nie jadamy i Tobie tez nie radzę, niezbyt to zdrowe. Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: Nie lubię ludzi w jarmułkach Lemuriza 16.04.05, 20:30 ale wiesz co Jarmułko... skończymy te utarczki słowne. Ja naprawdę jestem raczej dość ugodową osobą, nie lubię nieporozumień itd. Myślę, że źle mnie oceniasz na podstawie samych tylko i wyłącznie wpisów i sygnaturki, ale w koncu czy to ma takie wielkie znaczenie, co Ty tam sobie o mnie myslisz?. Wpadam od czasu do czasu na forum Mielec by sobie poczytać co tam słychać w Mielcu ( bo tu się urodzilam i długo mieszkałam i lubię to miasto) i u Was i naprawdę nie chciałabym budzić jakiś niezdrowych emocji. Przykro mi że moja sygnaturka tak bardzo Was kłuje w oczy. nikogo nie chciałam ja urazić. zdaje sobie sprawę, że świat jest pełen ludzi niekochanych ( jak napisaleś) ale to nie jest chyba powód żeby tak bardzo skrywać swoją miłość. ja pomimo mojej miłosci mam rózne problemy życiowe ( jak każdy) , ale nie mogę miec przecież żalu i pretensji do ludzi, którym w kwestiach np. zdrowotnych powodzi się lepiej ode mnie i uciekać od ich towarzystwa, tylko dlatego ze mają coś czego ja nie mam.Prawda? A poza tym liczę, ze na tym forum są również ludzie, ktorzy kochają i są kochani:). pomimo tego , ze mam już trochę lat i doświadczenia stykania sie z róznymi ludźmi - wciąz wierzę w ludzi i naprawdę pozytywnie się do życia i ludzi "ustawiam".I lubię mówić o pozytywnych stronach życia, co chyba jest jak widzę odbierane jako "dziwactwo".W Polsce modne jest bycie nieszczęśliwym. Jakieś taka narodowa cecha - malkontenctwo. Ponieważ wierzę w ludzi, ufam, ze zakonczymy dziś te słowne utarczki. Pozdrawiam Cię szczerze. Odpowiedz Link Zgłoś
jarmulka Re: Nie lubię ludzi w jarmułkach Lemuriza 17.04.05, 22:42 Wiedzialem ze jedyne co dotrze do Ciebie to nalesniki na sniadanie.To byla zamierzona prowokacja i powiodla sie. Odpowiedz Link Zgłoś
duch.ducha Re: Nie lubię ludzi w jarmułkach 15.04.05, 15:21 jarmulka napisał: > Gwoli scislosci Jarmulka to nazwisko a zgodnie z zasadami polskiej pisowni > nazwiska zaczynaja wielkie zwane duzymi litery.Yapkowitz nie zasluguje na > komentarz ,pisze bzdury i nie na temat.Mani w roli rozjemcy wypada dwuznacznie > zwazywszy na jego(a moze jej ) wczesniejsze napastliwe wypowiedzi.Natomiast > urocza i ziejaca miloscia Lemuriza przechodzi sama siebie broniac jak lwica > czystosci forumowych pseudodyskusji.Jesli z rowna pasja kocha swoje szczescie > to powinna uwazac by nie zakochac go na smierc.Niech to forum pozwoli jej zejsc > > na ziemie po ktorej stapaja zwykle ,schamiale ,brutalne i dalekie od > wyidealizowanych uczuc zwierzatka nazwane przekornie czlowiekiem.Milego > wieczoru. Nudzisz i pieprzysz bez sensu. Nie umiesz nic oprócz obrażania. Więc wypad kmiocie. Odpowiedz Link Zgłoś