Dodaj do ulubionych

Poszukiwany lokal na wesele w okolicach Mielca

31.07.06, 22:55
Oczywiście nie moje! :)
Z róznych względów odpada:
- Odyseja
- Hotel polski vel Jubilat
-Baranów
-Przecław
-Brzyście (zajazd)
-Sass vel Labirynt czy inne wynalazki typu O'Kay
-Bazyliszek też odpada.

Ma być:
- daleko od centrum, może nawet okolice Dębicy, Kolbuszowej
- ekskluzywny naprawdę, a nie ekskluzywność udający!
- bogate menu
- duża sala (na ok. 150 osób)
- parking
- czyste toalety!!!!!!!
- możliwość zatrudnienia zewnętrznej firmy catteringowej...
- jednym słowem: full wypas!

Jeśli ktoś zna/slyszal/ma doświadczenia to bardzo prosze o informacje!
Najlepiej tutaj lub na maila z mojej strony, bo tego to w ogole nie sprawdzam!

czesc!

Jacek
Obserwuj wątek
    • anahitaa Re: Poszukiwany lokal na wesele w okolicach Mielc 31.07.06, 23:12
      Na Twojej liście nie ma Ateny - no i dobrze bo to lokal udający ekskluzywność..

Zajrzyj do dworku w Woli Ocieckiej - trasa Mielec-Ropczyce - ekskluzywnie
      urządzony i czyste toalety. Co do menu - rzecz gustu.
      • agajac Re: Poszukiwany lokal na wesele w okolicach Mielc 31.07.06, 23:31
        Bardzo bardzo dziekuje za informacje. Na stronach www wygląda zachęcająco!
        Przesłałem namiary najbardziej zainteresowanym :)
        Pozdrawiam
        J.
        • anahitaa Re: Poszukiwany lokal na wesele w okolicach Mielc 02.08.06, 22:52
          Zdjęcia na www niestety nie oddają prawdziwego uroku tego miejsca. Zdjęcia
          pstrykał totalny amator...
    • aewe Re: Poszukiwany lokal na wesele w okolicach Mielc 01.08.06, 10:47
      POLECAM dworek w Woli Ocieckiej - www.dworek-ropczyce.pl
    • brydziab Re: Poszukiwany lokal na wesele w okolicach Mielc 01.08.06, 12:24
      polecam "DWOREK" w Kolbuszowej tel.693 402 199
      • agajac Re: Poszukiwany lokal na wesele w okolicach Mielc 01.08.06, 19:48
        Bardzo dziekuje za odpowiedzi :) Dworek w Woli Ocieckiej uzyskał wstępną
        akceptację Państwa Młodych!
        Jacek
    • adelojda Re: Poszukiwany lokal na wesele w okolicach Mielc 02.08.06, 00:10
      czemu zajazd i zamek odpadaja? tam jest fajnie milo i miejsca duzo... a dworek
      w woli to takie tandetne troche proponuje rowniez atene..
      • anahitaa Re: Poszukiwany lokal na wesele w okolicach Mielc 02.08.06, 22:57
        adelojda napisała:

> a dworek
        > w woli to takie tandetne troche proponuje rowniez atene..

Chyba nie byłaś w żadnym z tych miejsc.. Tandetna to jest Atena - otoczenie
        conajmniej kontrowersyjne, okropna i leniwa obsługa do tego serwują kawę ze
        śmietanką z pojemniczka. Dla mnie to szczyt tandety.

Dworek jest wykończony materiałami o wysokiej jakości a obsługa na uśmiech
        odpowiada uśmiechem a nie gburstwem. No i plener na miejscu - ogród, stawy...
        No i komfortowe, eleganckie pokoje..
        • jazzon59 Re: Poszukiwany lokal na wesele w okolicach Mielc 09.08.06, 10:00
          Co do Ateny to faktycznie z tą obsługą coś nie tak. To podają jedną łyżeczkę do
          kawy i do lodów, to zapomną o jednym daniu dla ktorejś z osób. Zapominalscy.
          Ponadto styl amerykańsko, włosko, grecko, polski - czyli tak naprawdę nijaki.
          Choć najlepsze to jest TYPOWO polskie danie - placek po węgiersku, szkoda, że w
          części polskiej nie ma jeszcze śledzia po japońsku i słatki po grecku :)
          czepiam się co?
        • adelojda Re: Poszukiwany lokal na wesele w okolicach Mielc 09.08.06, 23:46
          moze z obsluga w atenie jes cos nie tak ale za to w zajedzie anna w brzysciu
          jest super obsluga przynajmniej teraz.. bylam niedawno na weselu i sa bardzo
          mile te kelnerki i kelnerzy :).zdarzaja sie niedociagniecia w ich pracy ale
          przeciez nie sa robotami.i ostatnio widzialam tam kangura w ich malym zoo a
          takie "bajery"sa potrzebne ;) bardzo fajna atmosfera tam panuje...
          • agajac Re: Poszukiwany lokal na wesele w okolicach Mielc 10.08.06, 21:12
            Ciekawe czy ten sam kangur ktorego rok temu ktoś ukradł z krakowskiego ZOO :))

Bardzo dziekuje za wszystkie informacje, z tego co mi wiadomo to P.Młodzi
            zarezerwowali już lokal w dworku w Woli Ocieckiej. Byli zachwyceni, a ponoć
            rodzice jeszcze bardziej, a to ważne! :)
            Pozdrawiam
            Jacek.
            • aewe Re: Poszukiwany lokal na wesele w okolicach Mielc 11.08.06, 07:49
              To się ciesze ze dokonali trafnego wyboru - my mamy tam wesele we wrzesniu tego
              roku. Jak chcesz wrazenia to z mila checia sie podzielimy - czekamy na kontakt
    • marrylu1 Re: Poszukiwany lokal na wesele w okolicach Mielc 14.08.06, 10:57
      Witam. Słuchajcie!!!!!
      Nie róbcie nigdy wesela w pseudo domu weselnym na Kilińskiego "Dream". Moi
      znajomi robili niedawno tam wesele.Nie dośc , że z Panią właścicielką jest się
      koszmarnie trudno dogadać, to próbuje Was na tysiąc sosobów okraśc. Moi znajomi
      zamówili wesele,i zapytali o poprawiny. Pani odpowiedziała, że popawiny zrobią
      z jedzenia, które zostało z wesela, a że zawsze zostaje to sprawa prosta.
      Zaznaczam, że już raz zapłacili za to jedzenie. Pani poweidziała, że muszą
      zapłacić 50% wartoiści wesela za poprawiny..czyli rozumując - jesze raz
      zapłacić za jedzenie, które zostało zapłacone-szczyt tupeciarstwa.Zapytali
      dlaczego tak wysoka cena, Pani odpowiedzaiła, że muszą przełożyć jedzenie na
      inne pólmiski...Okazało się również , że w cenie weselea było wliczone już
      śniadanie jednak moi znajomi nie skorzystali z tej oferty, ponieważ nie Pani
      ich o tym nie poinformowała w momencie zamawiania. Moi znajomi zamówili więc
      poprawiny w innej mieleckiej restauracji, gdzie jedzenie jest przepyszne. Nie
      dość, że zapłacili mniej niż poprawiny z zapłaconym juz raz jedzeniem w
      Dream'ie, to nikt im nie kazał wynosić się o 17, jak poinformowała o tym Pani z
      Dream'u. Pani była obrażona, że zamówili poprawiny w innej restauracji i
      poinformowała ich wtedy, że mogli skorzystać ze śniadania, które było w cenie
      wesela.No cóż moi znajomi jasnowidzami nie są , a Pani na tym skorzystała. Więc
      moi znajomi wyżywili -oprócz swoich gości weselnych-jeszce pewnie kelnerów,
      kelnerki , kucharki i oczywiście rodzine "Dream'u".Pozdrawiam i naprawdę
      zastanawiam się kiedy w naszej świadomości zaokrzenią się podstawy etyki
      biznesu,przed ta Panią długa droga i myślę, że niestety dla niej- nie
      osiągalna. Życzę wszystkim więcej profesjonalizmu i szacunku dla klienta oraz
      przyjemnej wsółpracy.
      • nina_love Re: Poszukiwany lokal na wesele w okolicach Mielc 14.08.06, 19:30
        W tym bussinesie tak już chyba jest ... mnie też oszukano przy okazji wesela
        (ale nie w tym lokalu). Nie liczą się z opiniami Nasi restauratorzy.
        • anahitaa Re: Poszukiwany lokal na wesele w okolicach Mielc 15.08.06, 03:02
          Mogę polecić jeszcze jeden lokal - Dworek w Kolbuszowej (obok ronda) -
          rewelacja. Sala w stylu amerykańskim (duża), bardzo dobre jedzenie i
          REWELACYJNA obsługa. Ceny bardzo przyzwoite
      • dream.mielec.pl Re: Poszukiwany lokal na wesele w okolicach Mielc 09.12.17, 16:21
        Witam,
        jestem właścicielką lokalu weselnego Dream i pomimo tego,że ten komentarz dodany był już dawno temu, to chciałabym się krótko do niego odnieść.
        Po pierwsze, każdy kto choć raz w życiu był na weselu dobrze wie, że poprawiny zazwyczaj zaczynają się w godzinach 16-17, więc zarzut o wyganianie gości o godzinie 17 jest absurdalny.
        Jeśli chodzi o jedzenie na poprawinach, to po weselu wszystko jest przez Parę Młodą zabierane do domu, a wszystkie dania gorące są specjalnie na poprawiny na świeżo przygotowywane. Zazwyczaj na poprawiny przygotowywane są 3 dania gorące, doliczając do tego koszty ogrzewania/klimatyzacji, energii, wody, obsługi uważam że 50% ceny wesela nie jest ceną wygórowaną. Oczywiście jedzenie pozostałe po poprawinach jest w całości do dyspozycji Pary Młodej.
        Widzę, że użytkownik marrylu1 jest również świetnie poinformowany o tym, o czym rozmawiała ze mną Para Młoda skoro jest przekonany o tym, że nie zostali oni poinformowani o dostępnym dla nich śniadaniu.
        Powyższa opinia jest ewidentną próbą dyskredytacji lokalu weselnego Dream, jeśli ktokolwiek ma co do tego jakieś wątpliwości zapraszam do kontaktu w celu zweryfikowania wiarygodności tych informacji. Niech świadczą o nas setki zadowolonych i wracających do nas Klientów.
        Pozdrawiam
        Właścicelka domu weselnego Dream
    • wympiel12 Re: Poszukiwany lokal na wesele w okolicach Mielc 23.05.18, 13:37
      Polecam dworek w Woli Ocieckiej.
      Bardzo przyjemnie, duży park, cisza na uboczu.

kursy programowania dla dzieci: bitpro.edu.pl
    • madziako1985 Re: Poszukiwany lokal na wesele w okolicach Mielc 22.07.19, 09:19
      Polecam ten lokal klimatycznewesele.pl/. Duży przestronny lokal. Gustownie urządzony. Świetna obsługa i bardzo dobre urozmaicone jedzenie. Okolica cicha i spokojna. Lokal na uboczu. Bawiłam tam na weselu i bardzo mi się podobało.
    • weronicaa Re: Poszukiwany lokal na wesele w okolicach Mielc 04.11.19, 13:02
      Dom Nad Rozlewiskiem w Racławicach - ten lokal mogę Ci polecić. Organizowałam tam swoje wesele i jestem bardzo zadowolona. Goście wspaniale się bawili i z tego co wiem nikt nie miał żadnych uwag. Salę bankietową przygotowali tak jak sobie zażyczyliśmy. Jedzonko tez bardzo dobre i w odpowiedniej ilości. Obsługa w odpowiedniej ilości i mega profesjonalna. Dodatkowo lokal prowadzi bardzo fajny pan który nam bardzo pomógł przy organizacji imprezy. Polecam
    • lidziadzi Re: Poszukiwany lokal na wesele w okolicach Mielc 04.08.20, 14:19
      Też byłam ostatnio na wesele w Domu nad Rozlewiskiem. Super miejsce. Imprezę zorganizowali jak należy. Ładny lokal z duża i komfortową salą balową i ładnym ogrodem. Jedzenie smaczne, świeże i urozmaicone. Dobra obsługa i dobra muzyka. Bardzo dobrze się bawiłam na tym weselu
      • x49x Re: Poszukiwany lokal na wesele w okolicach Mielc 06.09.20, 09:23
        Polecam "Różę" w Czerminie.
    • eytaedytka Re: Poszukiwany lokal na wesele w okolicach Mielc 08.02.21, 16:53
      Dom nad rozlewiskiem jest jak najbardziej godny polecenia. Mój brat z bratową(już) organizowali tam wesele w zeszłym roku. Nie ma się do czego przyczepić. Przy organizacji bardzo pomocny okazał się właściciel który ma kontakty w branży i chętnie poleci co warto zrobić a co się nie sprawdza. Mają świetną kuchnie i dobrą ekipę kelnerską. Lokal tez przyjemny elegancko zaaranżowany. Spokojnie ich można polecić
    • izizizuia Re: Poszukiwany lokal na wesele w okolicach Mielc 05.07.21, 10:25
      Tu można ładne wesele urządzić www.klimatycznewesele.pl/. Moja siostra właśnie tam zorganizowała swoje wesele. Było super. Bardzo dobry kontakt z właścicielem. Świetna kuchnia i duża oraz elegancko urządzona sala bankietowa. Do tego fajna okolica. Polecam
    • aggniesszzkka Re: Poszukiwany lokal na wesele w okolicach Mielc 30.08.21, 10:52
      Też byłam na wesele w Domu nad rozlewiskiem w Racławicach. Bardzo podobała mi się impreza Dopracowana w każdym szczególe. Widać że wiedzą jak przygotować i poprowadzić tego typu uroczystości. Super zabawa dobre jedzenie i ładny przestronny lokal.
    • tumiasto Re: Poszukiwany lokal na wesele w okolicach Mielc 09.11.22, 21:05
      Cześć! Na naszej stronie <a href="tumielec.pl/gastro/" rel="dofollow">Link</a> znajdziesz pełną listę lokali i restauracji, z dostępnym menu. Oprócz tego mamy atrakcje, zajęcia i wszystkie newsy z lokalnych mediów. Zapraszamy :)
      • tumiasto Re: Poszukiwany lokal na wesele w okolicach Mielc 09.11.22, 21:07
        Cześć! Na naszej stronie tumielec.pl/gastro znajdziesz pełną listę lokali i restauracji, z dostępnym menu. Oprócz tego mamy atrakcje, zajęcia i wszystkie newsy z lokalnych mediów. Zapraszamy :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka