Dodaj do ulubionych

Przegoniliśmy Rzeszów !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

10.11.01, 18:09
Brawo! Gratuluję wszystkim - teraz tylko utrzymać przewagę jak najdłuzej.
Obserwuj wątek
    • wilhelm18 Re: Przegoniliśmy Rzeszów !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 10.11.01, 18:10
      Zwolajmy ogólno mieleckie natarcie wątkowe (nie myliśc z wąglikowym)
      • kolor Re: Przegoniliśmy Rzeszów !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 10.11.01, 22:56
        no godej tak dalej kloss som s sobom to kurna Gliwice pszegonisz.
        • kloss76 Re: Przegoniliśmy Rzeszów !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 11.11.01, 01:32
          weź się kolor odczep
          • kolor Re: Przegoniliśmy Rzeszów !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 11.11.01, 20:51
            a co ? niy mom rocji? hehehehehe!!!!
            • kloss76 Re: Przegoniliśmy Rzeszów !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 11.11.01, 20:57
              kolor - zobacz do wątku pt "no ładnie..." - tam masz odpowiedź.
              • kolor Re: Przegoniliśmy Rzeszów !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 11.11.01, 20:59
                jo wiym ze wilhelm i kloss to jedno osoba i fertig. Temat skonczony, ok?
                • kloss76 Re: Przegoniliśmy Rzeszów !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.11.01, 11:18
                  Przegoniiśmy i jak na razie udaje się przewage utrzymać. Pozdrawiam
                  • klopsik Re: Przegoniliśmy Rzeszów !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.11.01, 10:13
                    kloss,czym się chełpisz,spójrz na jakość,nie na ilośc.razem z kolorem niedługo
                    przeskoczycie Warszawę,a jak wilhelm będzie aktywny,to i Wrocław pokonacie
                    • kloss76 Re: Przegoniliśmy Rzeszów !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.11.01, 10:14
                      Ja sie nie chełpię, ja się cieszę, bo to zabawa tylko. I kto tu nie ma poczucia
                      humoru?
                      • Gość: KLOPSIK Re: Przegoniliśmy Rzeszów !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 13.11.01, 12:04
                        ŻYCZĘ CI CIĄGŁEGO POCZUCIA HUMORU I OBYŚ W INNYCH WĄTKACH TEŻ NIM TRYSKAŁ
                        • wilhelm18 Re: Przegoniliśmy Rzeszów !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.11.01, 13:58
                          no i przewaga się zwiększa widzę od ubiegłego tygodnia. Szkoda, że mogę chodzić
                          do kafejki tylko raz w tygodniu (skromny budżet nastolatka), bo z pewnością byw
                          was wspomógł wydatniej, ale nadrabiam w weekendy. trzymajcie się.
                          • kloss76 Re: Przegoniliśmy Rzeszów !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.11.01, 22:22
                            A zwiększa się, zwiększa i rośnie z dnia na dzień :)
                            • kolor Re: Przegoniliśmy Rzeszów !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 28.11.01, 20:00
                              no i sie odjechalo na prawie 200 postufffff!!!!!!!!!!
                              • kolor Re: Przegoniliśmy Rzeszów !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.12.01, 17:04
                                niestety Mielec strosznie zwolnil a Rzeszuff pszyspieszyl. Pewnikiem wzieli se
                                za ambit coby wies pszegonic. No bo jakze to tak, Mielec gurom? Niedoczekanie!
                                • kloss76 Re: Przegoniliśmy Rzeszów !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.12.01, 17:35
                                  widzisz Kolor? A ty jeszcze ich wspomagasz i ciągle coś tam piszesz u nich :)
                                  • kolor Re: Przegoniliśmy Rzeszów !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.12.01, 17:40
                                    pszyganiol kociol garnkowi. tysz tesz tom pukasz aby dym i nabijosz im postuf.
                                    • kloss76 Re: Przegoniliśmy Rzeszów !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.12.01, 13:04
                                      Ja już dawno tam nic nie pisałem.... A Ty?
                                      • kolor Re: Przegoniliśmy Rzeszów !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.12.01, 20:02
                                        Ja tesz od paru dni nica nic ale muj wontek secesja narobil tam niezlego
                                        bigosu, a pszy okazji nabil im trocha postuff.
                                        • lena! Re: Przegoniliśmy Rzeszów !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.12.01, 20:33
                                          Rewelacja pierwszy raz przeczytałm ten wątek i bardzo mnie rozbawił. Że też
                                          żaden z dzienikarzy z wyborczej tu nie zaglada, bo by z pewnością tę polemikę
                                          na papier przelali. Może jako cele noworoczny na 2002 rok wyznaczymy sobie,
                                          zdobycie 1000 przewagi nad konkurencja.
                                          • kolor Re: Przegoniliśmy Rzeszów !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 09.12.01, 17:47
                                            Niestety ale Rzszuff wzion sie do roboty a Mielec puki co spoczon na laurach....
                                            • kloss76 Re: Przegoniliśmy Rzeszów !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.12.01, 08:51
                                              jeszcze dzień i Rzeszów przegoni nas
                                              • lena! Re: Przegoniliśmy Rzeszów !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.12.01, 23:04
                                                juz lece z pomocą
    • malopolanin Re: Przegoniliśmy Rzeszów !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.12.01, 12:51
      Niestety Rzeszów was znowu przegonił. :(
      • kloss76 Re: Przegoniliśmy Rzeszów !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.12.01, 10:31
        no właśnie
        • kolor Re: Przegoniliśmy Rzeszów !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.12.01, 13:32
          no cusz, aktywnosc nasza siadla do zera i takie wyniki:(
          • Gość: Reformat Re: Przegoniliśmy Rzeszów !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 192.168.1.* 16.12.01, 16:14
            Jesteście żałosni. Najpierw ogłaszacie, że chcecie, aby Mielec należał do
            województwa małopolskiego, a teraz próbujecie wyprzedzić swoją drugą stolicę
            (pierwsza to Warszawa) w liczbie opinii. Nie udało wam się to. Ja w ciągu
            tygodnia pobiłem rekord rzeszowskiego forum, a dzień później już mięliśmy 100
            opinii. I nawet nie myślałem zakładając ten temat o żadnym rekordzie.
            • kolor Re: Przegoniliśmy Rzeszów !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.12.01, 16:16
              Licytujemy sie s tom stolicom wojweudztfa, ktura puki co jest nasza. A
              zalosciom to nie pszesodzoj, bo wasze wontki o reformacie (to ty?) w brudnych
              gaciach to chyba jednak lekkie pszegiencie paly, hehehehe!!!!
              • Gość: Reformat Re: Przegoniliśmy Rzeszów !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 192.168.1.* 17.12.01, 07:13
                Kolor pisz po polsku. I nie póki, co tylko na zawsze będziemy waszą stolicom. A
                ten temat, który ma mnie oczerniać(tylko w założeniu twórcy) nie spełnia
                swojego zadania. Założył go niejaki Treg(większego idioty nie widziałem).
                Dlatego nie za bardzo się tym przejmuje.
                • kloss76 Re: Przegoniliśmy Rzeszów !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.12.01, 09:51
                  Gość portalu: Reformat napisał(a):

> Kolor pisz po polsku. I nie póki, co tylko na zawsze będziemy waszą stolicom. A
                  >
                  > ten temat, który ma mnie oczerniać(tylko w założeniu twórcy) nie spełnia
                  > swojego zadania. Założył go niejaki Treg(większego idioty nie widziałem).
                  > Dlatego nie za bardzo się tym przejmuje.

Panie Refortmat. Proszę sobie prać swoje brudy, a zwłaszcza gacie, na swoim
                  podwórku, a nie tutaj zasmradzać nam wątki swoimi komplekasami. Mieszkasz pan w
                  stolicy podkarpacia to się ciesz, jak ci tam dobrze. My tam nie tęsknimy.
                • kolor Re: Przegoniliśmy Rzeszów !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.12.01, 09:59
                  Ohohoho!!! A skond tako pewnosc ze Rzeszuff bydzie naszom stolicom na
                  wieki,wiekuw? W zyciu oprucz smierci nie ma nic pewnego. Secesja Mielca, Jasla
                  i innych miast jest do zrobienia, ino tsza pszejsc mordege administracyjno-
                  prawnom. Ale jest to mozliwe.
                  tp po pirsze. A po drugie pisza tak jak chce. w koncu jest wolnosc i
                  demokracjo. A poprawnie to jo sie starom pisopc ale w szkole na lekcjach. Tu
                  pisza jak mi sie podobo.
                  A po trzecie: Reformat, podoba ci sie pomnik Rzeszowskiej....(to sie zdaje
                  oficjolnie pomnik czynu rewolucjnego abo jako podobnie nazywo), no nie byda
                  pisol dalej bo chyba sam wiesz o co mnie sie roschodzi?
                  • kloss76 Re: Przegoniliśmy Rzeszów !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.12.01, 10:15
                    No! znowu przegoniliśmy Rzeszów :))
                    • lena! Re: Przegoniliśmy Rzeszów !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.12.01, 10:31
                      jednak róznica jest nie wielka. Może trzeba zrobić alternatywny post typu "Znów
                      zostaliśmy w tyle" moze bedzie motywować. Narazie jest 3+
                      • kloss76 Re: Przegoniliśmy Rzeszów !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.12.01, 11:01
                        chyba więcej. trzeba się sprężyć :)
                        • kolor Re: Przegoniliśmy Rzeszów !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.12.01, 17:36
                          cienszko idzie bo zech ich rozezlil wontkiem secesja. Piszom tak jakby swiat
                          mial sie skonczyc.
                          • Gość: Reformat Re: Przegoniliśmy Rzeszów !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 192.168.1.* 24.12.01, 22:59
                            Tak podoba mi się nasz pomnik. Jest czymś charakterystycznym i żadne inne
                            miasto go nie posiada. Warszawa ma pałac kultury, a my mamy „Cipkę”. I sami nie
                            zaśmiecajcie naszego forum waszymi kompleksami. I nie róbcie sobie nadziej, ze
                            znikną one, gdy zostaniecie przyłączeni do województwa małopolskiego. Co nigdy
                            nie nastąpi. Zawsze wasze miasteczko będzie w cieniu rozwijającego się
                            Rzeszowa.
                            • kolor Re: Przegoniliśmy Rzeszów !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 27.12.01, 21:43
                              Slyszolech reformat zes jest dumny s tego ze mosz szlaheckie korzenie. to
                              chciolem cie poinformowac ze ta CIPA z kturej jestes tak bardzo dumny to je
                              pomnik czynu rewolucyjnego, a wienc refomacie-malolacie, wielbi on z grubsza
                              ruch ktury miol doc do wiwatu szlachcie, burzuazji i klerowi.
                              Ale
                              - po piersze takowego ruchu na tym terenie jo niy pamiyntom, chyba ze ruch
                              Jakuba Szeli, hehehehe!!!!
                              - po drugie to w tfoim pszypodku wyglondo to mniej wiencej tak jakby szlachta
                              francuska zaczela stawiac pomnik giotynie (ale chyba nie bardzo wiesz o czym ja
                              pisze)
                              • kloss76 Re: Przegoniliśmy Rzeszów !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.12.01, 10:30
                                No a przez święta to Rzeszów nas odsadził, że ho ho! :) Swiadczy to m.in o
                                tym, że jednak w naszej "stolicy" dostępność internetu jest większa niż w
                                Mielcu.
    • Gość: L eonid Re: Przegoniliśmy Rzeszów !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.czajen.pl 29.12.01, 18:31
      Wasze forum jest żałosne, a szkoda ponieważ w młodości otarłem się o wasze
      miasto i łączą mnie z nim sentymentalne wspomnienia.
      • Gość: Reformat Re: Przegoniliśmy Rzeszów !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 192.168.1.* / *.dami-rz.pl 30.12.01, 00:27
        Piękny lakoniczny sposób wypowiedzi. I to prawda, ja tez nie maiłem nic do
        waszego miasta, ale gdy zachciało się kilku idiota niepodległości to teraz o
        całym mielcu mam już opinie.
        • Gość: N Re: do Reformat IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 30.12.01, 01:29
          Nie przesadzaj,nie chcesz chyba rozciagac swej niecheci na cale miasto tylko
          dlatego ze znany z dobrego humoru kolor zaczal ten temat czujac sie troche jak
          niedoceniane dziecie .Te dwa miasta sa skazane na siebie co do tego nie ma
          watpliwosci.
          • Gość: Reformat Re: do Reformat IP: 192.168.1.* / *.dami-rz.pl 30.12.01, 16:25
            Tak, ale przez kolora i jego kolegów całe wasze miasto traci w oczach Rzeszowa,
            i każdego, kto nasze forum odwiedził. Popatrz się na niego. Od lat nasze miasta
            były razem, a teraz oni chcą j rozdzielić.
            • Gość: N Re: do Reformat IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 30.12.01, 22:07
              Nie jest tak zle chyba nikt nie bierze tych wypowiedzi powaznie tymbardziej ze
              o takich sprawach napewno nie decyduje rozmowa na forum GW.Jak sam zauwazyles
              tutaj(forum) jest miejsce dla najbardziej nieprawdopodobnych idei wyrazanych w
              dowolny sposob i czesto bez uwzglednienia jakichkolwiek zasad stad mysle do
              wszystkiego co tu jest nalezy podchodzic z przymrozeniem oka.A ze mielczanie
              maja kompleks Rzeszowa no coz ludzka cecha a ze Rzeszow nie rozpieszcza Mielca
              tez ludzkie.
              • kolor Re: do N 30.12.01, 22:15
                Calom tom dyskusje zainicjowalem ot tak s ciekawosci, jaki pszyniesie rezonans.
                Jej odzwienk mnie zaskoczyl, ilosc i rodzaj wypowiedzi. Taa, mosz racja ze
                godaniem puki co granic sie nie zmnieni. Ale moze to jest ino poczontek czegos
                wienkszego, moze prowdziwej secesji a nie wirtualnej. Ale na to trza pare lot
                pracy, trza ludziska uswiadamiac jakie to pszyniesie dla Mielca i regionu
                korzysci - ot tako praca organiczna....
                A jo niy mom kompleksu Rzeszoffa, no bo co jo mom im niyby zazdroscic? tej
                wielgachnej cipy co sie tak reformatowi - szlachcicowi podobo?
                • Gość: N Re: do kolor IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 30.12.01, 23:30
                  Jak historia uczy Polacy zawsze do czegos dazyli stawiajac sobie
                  niejednokrotnie cele ponad miare i mozliwosci,plawiac sie w ideefix i
                  nierealnosci a po drodze zapominajac o obowiazkach dnia codziennego.Mysle wiec
                  ze dzien dzisiejszy powinien determinowac zarowno tych w Mielcu jak w Jasle
                  czy Rzeszowie by jak najskuteczniej budowac dzisiejsze silne wojewodztwo
                  podkarpackie bez wzgledu na to czy do secesji dojdzie czy nie.Nic nie wskazuje
                  ze bedziecie miec lepiej,zanosi sie na gorzej i gorzej ale jakie to gorzej
                  bedzie zalezy w duzej mierze od Was,od Ciebie tez kolego kolor.Uwierz mi jak
                  sam o siebie nie zadbasz nikt tego nie zrobi ani w Mielcu ani w Jasle ani w
                  Rzeszowie.Tak wiec niech secesja bedzie takim tematem swiatecznym,sondazowym
                  bo zycie i tak bedzie sie toczyc niezaleznie od snow o potedze.
                  • Gość: Reformat Re: do kolor IP: 192.168.1.* / *.dami-rz.pl 31.12.01, 00:56
                    Czego na naszym forum nie ma takich ludzi? U nas kłótnie o wszystko, nie ma
                    zgody nie pokoju. Nie ma wolności słowa. Już mnie do sądu chcą pozywać. Nie
                    lepiej ogłosić, że secesja to tylko taka ankieta. Przynajmniej znów umożliwi to
                    normalną egzystencje i symbiozę naszych miast.
                    • georghe Re: Reformat - kumpli szukasz? 31.12.01, 08:05
                      Reformat w znienawidzonym Mielcu kumpli szuka.... niesamowite ! Ale Ci dali
                      bobu na forum rzeszowskim he he... nie powiem żebym Cię żałował.
                      Wiesz co? Jak Cię pogonią z forum mieleckiego to jeszcze masz kilka miast na
                      podkarpaciu, które możesz zaszczycić swoją obecnością, ale nas (Jasło) zostaw
                      sobie na koniec. Ok?

pozdrówko dla Mielca.
                      • kolor Re: Reformat - kumpli szukasz? 03.01.02, 17:06
                        No to nom Reszuff odjechol na 300 postuf:((((((((
                        • kloss76 Re: Reformat - kumpli szukasz? 03.01.02, 17:34
                          Bo śpisz.
                          • kolor Re: Reformat - kumpli szukasz? 03.01.02, 20:51
                            jo spia? zobocz ile nakrencileh postuf na Jasle, bo tam sie cos dzieje.
                            • kloss76 Co się dzieje? 03.01.02, 21:28
                              Nic się nie dzieje bo polazłeś do Jasła. Sam mam tutaj szum robić?
                              • kolor Re: Co się dzieje? 04.01.02, 12:20
                                tam pszynojmniej cosik sie dzieje a tu we dwuch momy godoc? No i ta menda Aron
                                tysz tam sie pszywlekla, zaras bydzie smencil jaka to bida w Polsce itp, itd.
                                • lena! Re: Co się dzieje? 04.01.02, 19:45
                                  Dzięki Kolor za pamieć.
                                  W gazecie o tobie pisali i juz nic oprócz swojego nicku nie widzisz.He,he,he
                                  • kloss76 Re: Co się dzieje? 05.01.02, 10:25
                                    lena! napisał(a):

> Dzięki Kolor za pamieć.
                                    > W gazecie o tobie pisali i juz nic oprócz swojego nicku nie widzisz.He,he,he

???????

• lena! Re: Co się dzieje? 05.01.02, 12:16
                                      Kloss ja wiem co pisze nie powtwrzaj.
                                      • kolor Re: Co się dzieje? 05.01.02, 12:37
                                        kurcze, uwazasz ze popadlem w manie wielkosci? no nie, zapewniom cie ze sie
                                        mylisz i dalej jestem skromnym chlopokiem z Mielca. Soduwa mnie do lba nie
                                        uderzyla:)
                                      • kloss76 do Leny 05.01.02, 14:26
                                        lena! napisał(a):

> Kloss ja wiem co pisze nie powtwrzaj.

Ja nie powtarzam - ja się pytam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka