kloss76 10.11.01, 18:09 Brawo! Gratuluję wszystkim - teraz tylko utrzymać przewagę jak najdłuzej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wilhelm18 Re: Przegoniliśmy Rzeszów !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 10.11.01, 18:10 Zwolajmy ogólno mieleckie natarcie wątkowe (nie myliśc z wąglikowym) Odpowiedz Link Zgłoś
kolor Re: Przegoniliśmy Rzeszów !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 10.11.01, 22:56 no godej tak dalej kloss som s sobom to kurna Gliwice pszegonisz. Odpowiedz Link Zgłoś
kloss76 Re: Przegoniliśmy Rzeszów !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 11.11.01, 01:32 weź się kolor odczep Odpowiedz Link Zgłoś
kolor Re: Przegoniliśmy Rzeszów !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 11.11.01, 20:51 a co ? niy mom rocji? hehehehehe!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kloss76 Re: Przegoniliśmy Rzeszów !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 11.11.01, 20:57 kolor - zobacz do wątku pt "no ładnie..." - tam masz odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
kolor Re: Przegoniliśmy Rzeszów !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 11.11.01, 20:59 jo wiym ze wilhelm i kloss to jedno osoba i fertig. Temat skonczony, ok? Odpowiedz Link Zgłoś
kloss76 Re: Przegoniliśmy Rzeszów !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.11.01, 11:18 Przegoniiśmy i jak na razie udaje się przewage utrzymać. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
klopsik Re: Przegoniliśmy Rzeszów !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.11.01, 10:13 kloss,czym się chełpisz,spójrz na jakość,nie na ilośc.razem z kolorem niedługo przeskoczycie Warszawę,a jak wilhelm będzie aktywny,to i Wrocław pokonacie Odpowiedz Link Zgłoś
kloss76 Re: Przegoniliśmy Rzeszów !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.11.01, 10:14 Ja sie nie chełpię, ja się cieszę, bo to zabawa tylko. I kto tu nie ma poczucia humoru? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: KLOPSIK Re: Przegoniliśmy Rzeszów !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 13.11.01, 12:04 ŻYCZĘ CI CIĄGŁEGO POCZUCIA HUMORU I OBYŚ W INNYCH WĄTKACH TEŻ NIM TRYSKAŁ Odpowiedz Link Zgłoś
wilhelm18 Re: Przegoniliśmy Rzeszów !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.11.01, 13:58 no i przewaga się zwiększa widzę od ubiegłego tygodnia. Szkoda, że mogę chodzić do kafejki tylko raz w tygodniu (skromny budżet nastolatka), bo z pewnością byw was wspomógł wydatniej, ale nadrabiam w weekendy. trzymajcie się. Odpowiedz Link Zgłoś
kloss76 Re: Przegoniliśmy Rzeszów !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.11.01, 22:22 A zwiększa się, zwiększa i rośnie z dnia na dzień :) Odpowiedz Link Zgłoś
kolor Re: Przegoniliśmy Rzeszów !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 28.11.01, 20:00 no i sie odjechalo na prawie 200 postufffff!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kolor Re: Przegoniliśmy Rzeszów !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.12.01, 17:04 niestety Mielec strosznie zwolnil a Rzeszuff pszyspieszyl. Pewnikiem wzieli se za ambit coby wies pszegonic. No bo jakze to tak, Mielec gurom? Niedoczekanie! Odpowiedz Link Zgłoś
kloss76 Re: Przegoniliśmy Rzeszów !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.12.01, 17:35 widzisz Kolor? A ty jeszcze ich wspomagasz i ciągle coś tam piszesz u nich :) Odpowiedz Link Zgłoś
kolor Re: Przegoniliśmy Rzeszów !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.12.01, 17:40 pszyganiol kociol garnkowi. tysz tesz tom pukasz aby dym i nabijosz im postuf. Odpowiedz Link Zgłoś
kloss76 Re: Przegoniliśmy Rzeszów !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.12.01, 13:04 Ja już dawno tam nic nie pisałem.... A Ty? Odpowiedz Link Zgłoś
kolor Re: Przegoniliśmy Rzeszów !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.12.01, 20:02 Ja tesz od paru dni nica nic ale muj wontek secesja narobil tam niezlego bigosu, a pszy okazji nabil im trocha postuff. Odpowiedz Link Zgłoś
lena! Re: Przegoniliśmy Rzeszów !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.12.01, 20:33 Rewelacja pierwszy raz przeczytałm ten wątek i bardzo mnie rozbawił. Że też żaden z dzienikarzy z wyborczej tu nie zaglada, bo by z pewnością tę polemikę na papier przelali. Może jako cele noworoczny na 2002 rok wyznaczymy sobie, zdobycie 1000 przewagi nad konkurencja. Odpowiedz Link Zgłoś
kolor Re: Przegoniliśmy Rzeszów !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 09.12.01, 17:47 Niestety ale Rzszuff wzion sie do roboty a Mielec puki co spoczon na laurach.... Odpowiedz Link Zgłoś
kloss76 Re: Przegoniliśmy Rzeszów !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.12.01, 08:51 jeszcze dzień i Rzeszów przegoni nas Odpowiedz Link Zgłoś
lena! Re: Przegoniliśmy Rzeszów !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.12.01, 23:04 juz lece z pomocą Odpowiedz Link Zgłoś
malopolanin Re: Przegoniliśmy Rzeszów !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.12.01, 12:51 Niestety Rzeszów was znowu przegonił. :( Odpowiedz Link Zgłoś
kloss76 Re: Przegoniliśmy Rzeszów !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.12.01, 10:31 no właśnie Odpowiedz Link Zgłoś
kolor Re: Przegoniliśmy Rzeszów !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.12.01, 13:32 no cusz, aktywnosc nasza siadla do zera i takie wyniki:( Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Reformat Re: Przegoniliśmy Rzeszów !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 192.168.1.* 16.12.01, 16:14 Jesteście żałosni. Najpierw ogłaszacie, że chcecie, aby Mielec należał do województwa małopolskiego, a teraz próbujecie wyprzedzić swoją drugą stolicę (pierwsza to Warszawa) w liczbie opinii. Nie udało wam się to. Ja w ciągu tygodnia pobiłem rekord rzeszowskiego forum, a dzień później już mięliśmy 100 opinii. I nawet nie myślałem zakładając ten temat o żadnym rekordzie. Odpowiedz Link Zgłoś
kolor Re: Przegoniliśmy Rzeszów !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.12.01, 16:16 Licytujemy sie s tom stolicom wojweudztfa, ktura puki co jest nasza. A zalosciom to nie pszesodzoj, bo wasze wontki o reformacie (to ty?) w brudnych gaciach to chyba jednak lekkie pszegiencie paly, hehehehe!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Reformat Re: Przegoniliśmy Rzeszów !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 192.168.1.* 17.12.01, 07:13 Kolor pisz po polsku. I nie póki, co tylko na zawsze będziemy waszą stolicom. A ten temat, który ma mnie oczerniać(tylko w założeniu twórcy) nie spełnia swojego zadania. Założył go niejaki Treg(większego idioty nie widziałem). Dlatego nie za bardzo się tym przejmuje. Odpowiedz Link Zgłoś
kloss76 Re: Przegoniliśmy Rzeszów !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.12.01, 09:51 Gość portalu: Reformat napisał(a): > Kolor pisz po polsku. I nie póki, co tylko na zawsze będziemy waszą stolicom. A > > ten temat, który ma mnie oczerniać(tylko w założeniu twórcy) nie spełnia > swojego zadania. Założył go niejaki Treg(większego idioty nie widziałem). > Dlatego nie za bardzo się tym przejmuje. Panie Refortmat. Proszę sobie prać swoje brudy, a zwłaszcza gacie, na swoim podwórku, a nie tutaj zasmradzać nam wątki swoimi komplekasami. Mieszkasz pan w stolicy podkarpacia to się ciesz, jak ci tam dobrze. My tam nie tęsknimy. Odpowiedz Link Zgłoś
kolor Re: Przegoniliśmy Rzeszów !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.12.01, 09:59 Ohohoho!!! A skond tako pewnosc ze Rzeszuff bydzie naszom stolicom na wieki,wiekuw? W zyciu oprucz smierci nie ma nic pewnego. Secesja Mielca, Jasla i innych miast jest do zrobienia, ino tsza pszejsc mordege administracyjno- prawnom. Ale jest to mozliwe. tp po pirsze. A po drugie pisza tak jak chce. w koncu jest wolnosc i demokracjo. A poprawnie to jo sie starom pisopc ale w szkole na lekcjach. Tu pisza jak mi sie podobo. A po trzecie: Reformat, podoba ci sie pomnik Rzeszowskiej....(to sie zdaje oficjolnie pomnik czynu rewolucjnego abo jako podobnie nazywo), no nie byda pisol dalej bo chyba sam wiesz o co mnie sie roschodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
kloss76 Re: Przegoniliśmy Rzeszów !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.12.01, 10:15 No! znowu przegoniliśmy Rzeszów :)) Odpowiedz Link Zgłoś
lena! Re: Przegoniliśmy Rzeszów !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.12.01, 10:31 jednak róznica jest nie wielka. Może trzeba zrobić alternatywny post typu "Znów zostaliśmy w tyle" moze bedzie motywować. Narazie jest 3+ Odpowiedz Link Zgłoś
kloss76 Re: Przegoniliśmy Rzeszów !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.12.01, 11:01 chyba więcej. trzeba się sprężyć :) Odpowiedz Link Zgłoś
kolor Re: Przegoniliśmy Rzeszów !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.12.01, 17:36 cienszko idzie bo zech ich rozezlil wontkiem secesja. Piszom tak jakby swiat mial sie skonczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Reformat Re: Przegoniliśmy Rzeszów !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 192.168.1.* 24.12.01, 22:59 Tak podoba mi się nasz pomnik. Jest czymś charakterystycznym i żadne inne miasto go nie posiada. Warszawa ma pałac kultury, a my mamy „Cipkę”. I sami nie zaśmiecajcie naszego forum waszymi kompleksami. I nie róbcie sobie nadziej, ze znikną one, gdy zostaniecie przyłączeni do województwa małopolskiego. Co nigdy nie nastąpi. Zawsze wasze miasteczko będzie w cieniu rozwijającego się Rzeszowa. Odpowiedz Link Zgłoś
kolor Re: Przegoniliśmy Rzeszów !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 27.12.01, 21:43 Slyszolech reformat zes jest dumny s tego ze mosz szlaheckie korzenie. to chciolem cie poinformowac ze ta CIPA z kturej jestes tak bardzo dumny to je pomnik czynu rewolucyjnego, a wienc refomacie-malolacie, wielbi on z grubsza ruch ktury miol doc do wiwatu szlachcie, burzuazji i klerowi. Ale - po piersze takowego ruchu na tym terenie jo niy pamiyntom, chyba ze ruch Jakuba Szeli, hehehehe!!!! - po drugie to w tfoim pszypodku wyglondo to mniej wiencej tak jakby szlachta francuska zaczela stawiac pomnik giotynie (ale chyba nie bardzo wiesz o czym ja pisze) Odpowiedz Link Zgłoś
kloss76 Re: Przegoniliśmy Rzeszów !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.12.01, 10:30 No a przez święta to Rzeszów nas odsadził, że ho ho! :) Swiadczy to m.in o tym, że jednak w naszej "stolicy" dostępność internetu jest większa niż w Mielcu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: L eonid Re: Przegoniliśmy Rzeszów !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.czajen.pl 29.12.01, 18:31 Wasze forum jest żałosne, a szkoda ponieważ w młodości otarłem się o wasze miasto i łączą mnie z nim sentymentalne wspomnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Reformat Re: Przegoniliśmy Rzeszów !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 192.168.1.* / *.dami-rz.pl 30.12.01, 00:27 Piękny lakoniczny sposób wypowiedzi. I to prawda, ja tez nie maiłem nic do waszego miasta, ale gdy zachciało się kilku idiota niepodległości to teraz o całym mielcu mam już opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: N Re: do Reformat IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 30.12.01, 01:29 Nie przesadzaj,nie chcesz chyba rozciagac swej niecheci na cale miasto tylko dlatego ze znany z dobrego humoru kolor zaczal ten temat czujac sie troche jak niedoceniane dziecie .Te dwa miasta sa skazane na siebie co do tego nie ma watpliwosci. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Reformat Re: do Reformat IP: 192.168.1.* / *.dami-rz.pl 30.12.01, 16:25 Tak, ale przez kolora i jego kolegów całe wasze miasto traci w oczach Rzeszowa, i każdego, kto nasze forum odwiedził. Popatrz się na niego. Od lat nasze miasta były razem, a teraz oni chcą j rozdzielić. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: N Re: do Reformat IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 30.12.01, 22:07 Nie jest tak zle chyba nikt nie bierze tych wypowiedzi powaznie tymbardziej ze o takich sprawach napewno nie decyduje rozmowa na forum GW.Jak sam zauwazyles tutaj(forum) jest miejsce dla najbardziej nieprawdopodobnych idei wyrazanych w dowolny sposob i czesto bez uwzglednienia jakichkolwiek zasad stad mysle do wszystkiego co tu jest nalezy podchodzic z przymrozeniem oka.A ze mielczanie maja kompleks Rzeszowa no coz ludzka cecha a ze Rzeszow nie rozpieszcza Mielca tez ludzkie. Odpowiedz Link Zgłoś
kolor Re: do N 30.12.01, 22:15 Calom tom dyskusje zainicjowalem ot tak s ciekawosci, jaki pszyniesie rezonans. Jej odzwienk mnie zaskoczyl, ilosc i rodzaj wypowiedzi. Taa, mosz racja ze godaniem puki co granic sie nie zmnieni. Ale moze to jest ino poczontek czegos wienkszego, moze prowdziwej secesji a nie wirtualnej. Ale na to trza pare lot pracy, trza ludziska uswiadamiac jakie to pszyniesie dla Mielca i regionu korzysci - ot tako praca organiczna.... A jo niy mom kompleksu Rzeszoffa, no bo co jo mom im niyby zazdroscic? tej wielgachnej cipy co sie tak reformatowi - szlachcicowi podobo? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: N Re: do kolor IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 30.12.01, 23:30 Jak historia uczy Polacy zawsze do czegos dazyli stawiajac sobie niejednokrotnie cele ponad miare i mozliwosci,plawiac sie w ideefix i nierealnosci a po drodze zapominajac o obowiazkach dnia codziennego.Mysle wiec ze dzien dzisiejszy powinien determinowac zarowno tych w Mielcu jak w Jasle czy Rzeszowie by jak najskuteczniej budowac dzisiejsze silne wojewodztwo podkarpackie bez wzgledu na to czy do secesji dojdzie czy nie.Nic nie wskazuje ze bedziecie miec lepiej,zanosi sie na gorzej i gorzej ale jakie to gorzej bedzie zalezy w duzej mierze od Was,od Ciebie tez kolego kolor.Uwierz mi jak sam o siebie nie zadbasz nikt tego nie zrobi ani w Mielcu ani w Jasle ani w Rzeszowie.Tak wiec niech secesja bedzie takim tematem swiatecznym,sondazowym bo zycie i tak bedzie sie toczyc niezaleznie od snow o potedze. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Reformat Re: do kolor IP: 192.168.1.* / *.dami-rz.pl 31.12.01, 00:56 Czego na naszym forum nie ma takich ludzi? U nas kłótnie o wszystko, nie ma zgody nie pokoju. Nie ma wolności słowa. Już mnie do sądu chcą pozywać. Nie lepiej ogłosić, że secesja to tylko taka ankieta. Przynajmniej znów umożliwi to normalną egzystencje i symbiozę naszych miast. Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: Reformat - kumpli szukasz? 31.12.01, 08:05 Reformat w znienawidzonym Mielcu kumpli szuka.... niesamowite ! Ale Ci dali bobu na forum rzeszowskim he he... nie powiem żebym Cię żałował. Wiesz co? Jak Cię pogonią z forum mieleckiego to jeszcze masz kilka miast na podkarpaciu, które możesz zaszczycić swoją obecnością, ale nas (Jasło) zostaw sobie na koniec. Ok? pozdrówko dla Mielca. Odpowiedz Link Zgłoś
kolor Re: Reformat - kumpli szukasz? 03.01.02, 17:06 No to nom Reszuff odjechol na 300 postuf:(((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
kolor Re: Reformat - kumpli szukasz? 03.01.02, 20:51 jo spia? zobocz ile nakrencileh postuf na Jasle, bo tam sie cos dzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
kloss76 Co się dzieje? 03.01.02, 21:28 Nic się nie dzieje bo polazłeś do Jasła. Sam mam tutaj szum robić? Odpowiedz Link Zgłoś
kolor Re: Co się dzieje? 04.01.02, 12:20 tam pszynojmniej cosik sie dzieje a tu we dwuch momy godoc? No i ta menda Aron tysz tam sie pszywlekla, zaras bydzie smencil jaka to bida w Polsce itp, itd. Odpowiedz Link Zgłoś
lena! Re: Co się dzieje? 04.01.02, 19:45 Dzięki Kolor za pamieć. W gazecie o tobie pisali i juz nic oprócz swojego nicku nie widzisz.He,he,he Odpowiedz Link Zgłoś
kloss76 Re: Co się dzieje? 05.01.02, 10:25 lena! napisał(a): > Dzięki Kolor za pamieć. > W gazecie o tobie pisali i juz nic oprócz swojego nicku nie widzisz.He,he,he ??????? Odpowiedz Link Zgłoś
kolor Re: Co się dzieje? 05.01.02, 12:37 kurcze, uwazasz ze popadlem w manie wielkosci? no nie, zapewniom cie ze sie mylisz i dalej jestem skromnym chlopokiem z Mielca. Soduwa mnie do lba nie uderzyla:) Odpowiedz Link Zgłoś
kloss76 do Leny 05.01.02, 14:26 lena! napisał(a): > Kloss ja wiem co pisze nie powtwrzaj. Ja nie powtarzam - ja się pytam Odpowiedz Link Zgłoś