antinkamc 12.05.07, 13:20 Piszcie jak u Was przygotowania do slubu,jak sukienka-gdzie kupiłyście,jaki bukiet..fryzura..itp...gdzie najlepiej świadczą te uslugi w Mielcu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
antinkamc Re: wszystko zwiazane z weselem 12.05.07, 13:21 Ja w najbliższym czasie muszę zarezerwować fotografa...który dobry? Odpowiedz Link Zgłoś
agusiapu Re: wszystko zwiazane z weselem 13.05.07, 23:51 hej. a gdzie organizujecie przyjęcie weselne? ja jestem własnie na etapie oglądania sal i trudno mi się zdecydować. a jak znaleźliście zespół? Odpowiedz Link Zgłoś
antinkamc Re: wszystko zwiazane z weselem 14.05.07, 10:05 Przypadkiem znalazlam w internecie coś o sali w dworku w Kolbuszowej...pojechalam...i zakochałam sie w tej sali...wspaniała,ale raczej an wieksze wesele.Cena przystepna.Bardzo podobal mi sie dworek w Woli Ocieckiej.Zespół polecił mi pan z Kolbuszowej. Odpowiedz Link Zgłoś
antinkamc Re: wszystko zwiazane z weselem 14.05.07, 10:07 Ogólnie kilka informacji o lokalach znalazlam wlasnie na forach.Mialam robić w Brzyściu ale jest Kolbuszowa. Odpowiedz Link Zgłoś
agusiapu Re: wszystko zwiazane z weselem 14.05.07, 10:24 my mamy już zespół - bradersów. wczoraj ich posłuchaliśmy i bardzo nam się spodobał. oglądałam salę w woli ocieckiej - to prawda - niesamowity jest ten dworek. u nas odpadł ze względu na liczbę gości - musieliby siedzieć w osobnych salach. ale wnętrza są naprawdę cudne. zachęcona przez ciebie właśnie wybieram się do kolbuszowej. trochę to jednak daleko od mielca, ale jesli faktycznie sala mnie zachwyci to zastanowię się nad nią Odpowiedz Link Zgłoś
antinkamc Re: wszystko zwiazane z weselem 14.05.07, 11:02 Ja też mam bradersów!!!!!!!wlasnie pan z Kolb ich polecil.Jeśli chodzi o sale moge przeslac Ci kilka fotek bo zrobilam swoim aparatem.Ja tych Bradersow w ciemno wzielam bo slyszalam o nich opinie ze sa fajni.:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
antinkamc Re: wszystko zwiazane z weselem 14.05.07, 11:08 Wlasnie znalazlam stronke dworku..chociaz wczesniej chyba jej nie bylo...www.dworek-amorek.pl zobacz sa zdjecia...cudne Odpowiedz Link Zgłoś
kika261 Re: wszystko zwiazane z weselem 14.05.07, 14:03 witam. słyszałam że fajny ten zespół braders.a ile kosztuje??pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
antinkamc Re: wszystko zwiazane z weselem 14.05.07, 14:08 Mi powiedzieli 2300...utargowalam na 2200 Odpowiedz Link Zgłoś
bella1985 Re: wszystko zwiazane z weselem 14.05.07, 15:36 no dworek śliczny, a ile kosztuje od osoby? Odpowiedz Link Zgłoś
antinkamc Re: wszystko zwiazane z weselem 14.05.07, 15:39 95 zl wersja podstawowa z jednym mięsem...więcej mięsa na obiad 105 zl.W Mielcu jest drożej.Z tego co wiem najtańszy pakiet w Atenie to 130 zl,a Wola Ociecka 150zl Odpowiedz Link Zgłoś
oscarmielec Re: wszystko zwiazane z weselem 14.05.07, 15:12 polecam pana Staszka z pasażu z fotolabu Odpowiedz Link Zgłoś
gsiw Re: wszystko zwiazane z weselem 14.05.07, 22:38 Witam ja jestem na etapie poszukiwania DJ'a (wodzireja) no i mam problem z jednym byłem umówiony ale nie przyjechał drógi zmienił nr. macie może jakiś kontakt z osobą która jest w stanie poprowadzić wesele?? proszę pomóżcie Odpowiedz Link Zgłoś
antinkamc Re: wszystko zwiazane z weselem 14.05.07, 23:28 Niestety nie pomoge Ci bo nie znam DJ weselnego...ale wiem,ze juz coraz czesciej spotyka sie DJ zamiast orkiestry...ja osobiście wiem ze lepiej potańczylabym przy muzyce z plytki... Odpowiedz Link Zgłoś
antinkamc Re: wszystko zwiazane z weselem 14.05.07, 23:31 a spróbuj poszukac na forum podkarapckim ślubnym...dzis cos takiego znalazlam i tam sa różne tematy...o DJ tez cos bylo Odpowiedz Link Zgłoś
radzik751 Re: wszystko zwiazane z weselem 15.05.07, 12:21 U mojej siostry na weselu grał całkiem niezły DJ. Mam do niego numer tel. 502506512, imienia niestety nie znam. Odpowiedz Link Zgłoś
gsiw Re: wszystko zwiazane z weselem 15.05.07, 20:11 dzięki za informacje, a gdzie Twoja siostra miała wesele i jak się goście bawili...?? Odpowiedz Link Zgłoś
seler86 Re: wszystko zwiazane z weselem 21.05.07, 14:05 Może pan Wiesiek Wałek właściciel studia gra na weselach on puszcza takie pzreboje dla starszysch i dla młodszych Odpowiedz Link Zgłoś
adelojda Re: wszystko zwiazane z weselem 20.05.07, 22:54 Ja ma wesele w Brzysciu na 180 ludzi. zespoł bedzie RETRO. wesele mamy w lipcu a ja nie mam jeszcze sukienki.podoba mi sie jedna w salonie anna ale nie tak bardzo... jutro jade do rzeszowa do salonu impresja... ponoc piekne tam suknie.... bukiet bede miec z rozowych rozyczek... fryzura w salonie Martusia... prawdopodobnie... makijaz siostra wizazystka zrobi... a moj narzeczony bedzie mial jasny garnitur i rozowy krawat ;) a i na wesele chcielismy Bradersow bo sa kapitalni tak jak i USC ale nie mieli terminow :( Odpowiedz Link Zgłoś
antinkamc Re: wszystko zwiazane z weselem 23.05.07, 13:16 A ja nie wiem jak i gdzie sie czesać... Odpowiedz Link Zgłoś
bella1985 Re: wszystko zwiazane z weselem 23.05.07, 22:23 Fryzury ładne robią na pasażu w "Prestige" niestety w moim przypadku bardzo krótko się trzymała. Ładnie włoski robi Daria na Smoczce w Salonie kosmetyczno-fryzjerskim i dość długo się trzymają-cenowo tak jak na pasażu. Odpowiedz Link Zgłoś
antinkamc Re: wszystko zwiazane z weselem 30.05.07, 21:20 Mi wypada w swieto i nie wszyscy maja otwarte lub sa w tym czasie.... Odpowiedz Link Zgłoś
adelojda Re: wszystko zwiazane z weselem 31.05.07, 19:39 salon MARTUSIA na starówce na krotkiej w domu rzemioslalub na smoczce na botanicznej POLECAM serdecznie pani MArta robi fajne fryzury bo jezdzi na pokazy z loreala.... albo DARIA na smoczce ;) Odpowiedz Link Zgłoś
antinkamc Re: wszystko zwiazane z weselem 04.06.07, 17:49 POjde chyba do Martusi bo wiem gdzie to...sukienke juz zamówilam.Teraz dodatki...i inne pierdolki... Odpowiedz Link Zgłoś
antinkamc Re: wszystko zwiazane z weselem 06.06.07, 09:11 Czy ktos zamawial bukiet ślubny na hali targowej?podobno ladnie tam robią. Odpowiedz Link Zgłoś
aks3 Re: wszystko zwiazane z weselem 07.06.07, 12:44 tak ja zamawiałam i byłam bardzo zadowolona cena przystępna Odpowiedz Link Zgłoś
bella1985 Re: wszystko zwiazane z weselem 07.06.07, 14:33 na hali robią śliczne bukiety,które długo sie trzymają i za naprawde przystępną cenę. Panie kwiaciarki chętnie doradzą. Odpowiedz Link Zgłoś
kaskagg Re: wszystko zwiazane z weselem 02.07.07, 14:21 a czy tam ubieraja też samochody?? Odpowiedz Link Zgłoś
bella1985 Re: wszystko zwiazane z weselem 03.07.07, 22:28 o strojeniu samochodu na Hali nic niewiem, ale można zapytać-naprawde warto, nam nawet koszyk do noszenia wódeczki stroiła i prezentował sie rewelacyjnie. A co do pani na warneńczyka to mam jednak "ale" /pomimo że jestem ze smoczki/ kilka razy zrobiła bukiet-żadna rewelacja, a kasy zdarła że hoho.. Teraz tylko Hala. Odpowiedz Link Zgłoś
brunet1987 Re: wszystko zwiazane z weselem 02.07.07, 21:15 bukiety ślubne robi kwiaciarka na warneńczyka9, na smoczce, mały sklepik ale odwala takie bukiety jak nikt,kazdemu robi indywidualnie, dobierze do stroju i odlotowo ubierze samochód, byłem teraz na dwoch weselach, ubierala samochod mojemu koledze, poprostu rewelka Odpowiedz Link Zgłoś
antinkamc Re: wszystko zwiazane z weselem 02.07.07, 21:34 Moze sie skusze bo tez slyszalam ze na Warnenczyka ladnie robi. Podobno na osiedlu nie mozna dekorować kościoła.Slyszal ktos cos o tym? Odpowiedz Link Zgłoś
tom59aux1 Re: wszystko zwiazane z weselem 08.07.07, 10:08 witam bylem i w kolbuszowia i w atenie mimo ze w atenie 130 za pqkiet ale wszystkiego duzo i za nic nie trzeba doplacac i to jest to polecam sprawdzic Odpowiedz Link Zgłoś
anika773 Re: wszystko zwiazane z weselem 08.07.07, 13:48 W Kolbuszowej jest taniej i lepiej (profesjonalna obsługa). A w Atenie to ta cena jest już nieaktualna :( Za dobry pakiet trzeba zapłacić 150zł Odpowiedz Link Zgłoś
tom59aux1 Re: wszystko zwiazane z weselem 08.07.07, 16:30 TAK MOWISZ A WIDZIALAS FONTANNE Z CZEKOLADY I OWOCE JAK ZROBIONE A ZA 150 TO TYLKO WODKE MUSISZ MIEC A JAKIE JEDZENIE JEST NAWET KELNERZY W BIALYCH REKAWICZKACH OBSLUGUJA Odpowiedz Link Zgłoś
antinkamc Re: wszystko zwiazane z weselem 08.07.07, 21:59 Widze ze pan tom59 strasznie zachwala Atene...i na wesele i na pizze i jako lokal bez dresów chyba...oj pewnie ma w tym jakiś interes....nie mam nic do tego lokalu ale i tak w Kolbuszowej jest ladniej i taniej...a fontanna z czekolada sie nie najesz... Odpowiedz Link Zgłoś
antinkamc Re: wszystko zwiazane z weselem 08.07.07, 22:00 zapomnailam dodać ze w Atenie w salatce brakowalo majonezu....wiec nawet fontanna w takim wypadku nie pomoże Odpowiedz Link Zgłoś
tom59aux1 Re: wszystko zwiazane z weselem 09.07.07, 08:02 kazdy moze pisac na co ma ochote po prostu bylen juz na 3 weselach i bylo wszystko ok dlatego moge polecic ten lokal kazdemu i na codzien tez czesto zamawiam jedzenie i jest dobre czasem trzeba dlugo czekac ale coz warto a ze majonezu nie bylo to dziwne moze salatka jest bez majonezu i dlatego warto zapytac kogos z obslugi Odpowiedz Link Zgłoś
agusiapu Re: wszystko zwiazane z weselem 09.07.07, 09:44 Też zastanawiałam się nad Ateną - bardzo ładna, duża sala, ale zespół który wybrałam (a do którego mam zaufanie) - kilka razy tam już grał i zdecydowanie mi odradził tę salę - podobno jedzenie nie najlepsze i porcje też niewielkie. A fontannę można samemu wypożyczyć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bella1985 Re: wszystko zwiazane z weselem 09.07.07, 21:39 a co to za zaufany zespół?.. możesz się pochwalić? Odpowiedz Link Zgłoś
antinkamc Re: wszystko zwiazane z weselem 10.07.07, 08:42 Jak zdradzi jaki to zespół to wyjdzie na jaw, ze oni nie lubia grac w Atenie....wiec ja bym nie zdradzala od kogo mam takie informacje... Odpowiedz Link Zgłoś
majka1967 Re: wszystko zwiazane z weselem 10.07.07, 10:12 Re: wszystko zwiazane z weselem Autor: agusiapu Data: 14.05.07, 10:24 + dodaj do ulubionych wątków -------------------------------------------------------------------------------- my mamy już zespół - bradersów. wczoraj ich posłuchaliśmy i bardzo nam się spodobał. oglądałam salę w woli ocieckiej - to prawda - niesamowity jest ten dworek. u nas odpadł ze względu na liczbę gości - musieliby siedzieć w osobnych salach. ale wnętrza są naprawdę cudne. zachęcona przez ciebie właśnie wybieram się do kolbuszowej. trochę to jednak daleko od mielca, ale jesli faktycznie sala mnie zachwyci to zastanowię się nad nią ******************************************************************************** Re: wszystko zwiazane z weselem Autor: agusiapu Data: 09.07.07, 09:44 + dodaj do ulubionych wątków + odpowiedz cytując + odpowiedz -------------------------------------------------------------------------------- Też zastanawiałam się nad Ateną - bardzo ładna, duża sala, ale zespół który wybrałam (a do którego mam zaufanie) - kilka razy tam już grał i zdecydowanie mi odradził tę salę - podobno jedzenie nie najlepsze i porcje też niewielkie. A fontannę można samemu wypożyczyć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
majka1967 Re: wszystko zwiazane z weselem 10.07.07, 10:39 Oj ludzie, ludzie.Dlaczego tyle jadu wam z jezyka cieknie. Lokale sz rozne , orkiestry sa rozne a gusta i gusciki sa tak rozne zenie zadowoli wszystkich. Tak prawde mowiac to wiecej na weselu zalezy od muzykow jak od jedzenia. Powiedzcie mi tez jak orkiestra moze polecic lokal przeciez nie maja nic z nim wspolnego i sa wynajeci przez modych i sa dobrze wypici po polnocy. Pokazcie mi rowniez zespol ktory by sie przyznal do spartaczenia wesela. Ja tam ide na wesele ubawic sie a nie patrzec ile jest na talerzach ile deko lezy. A teraz informacja dla tych co pisza aby sie nie zdrdzac co to za zespol mowiacy o tym lokalu Atena. Jezeli przeczytalibyscie wszystkie komentarze to moze byscie wiedzieli ze chodzi o zespol Braders. Wydaje mi sie ze zajmujecie sie zbyt drobnymi rzeczami i nigdy nie cieszycie sie z tego co macie. Mozliwe ze bedac z duzego miasta inaczej patrze na to wszystko. Wyglada mi to wszystko na wasz brak zajecia i proby dowartosciowania nudnego zywota. Zajmijcie sie czyms ciekawym i piszcie cos ciekawego. Odpowiedz Link Zgłoś
tomciopaluch7 Re: wszystko zwiazane z weselem 10.07.07, 11:39 majka1967 napisała: "Lokale sz rozne , orkiestry sa rozne a gusta i gusciki sa tak rozne zenie zadowoli wszystkich." Tu się z Tobą w pełni zgodzę. "Tak prawde mowiac to wiecej na weselu zalezy od muzykow jak od jedzenia." Tutaj już niestety nie - do dobrej zabawy potrzebny jest zarówno dobry zespół jak i dobra kuchnia. "Powiedzcie mi tez jak orkiestra moze polecic lokal przeciez nie maja nic z nim wspolnego i sa wynajeci przez modych i sa dobrze wypici po polnocy." Teraz to już głupoty piszesz. Moja koleżanka śpiewa na weselach i bardzo dużo może powiedzieć o lokalach. Ma przegląd nie tylko wnętrz ale również jedzenia i obsługi. Podobnie jest z kamerzystą i fotografem.. Co do picia - nie każdy zespół kończy pod stołem - moja koleżanka na przykład nie pije. A Ty majko masz kiepskie doświadczenia z zespołami skoro piszesz takie rzeczy.. "Pokazcie mi rowniez zespol ktory by sie przyznal do spartaczenia wesela." A pokaż mi lokal, który by się przyznał do spartaczenia wesela. "Ja tam ide na wesele ubawic sie a nie patrzec ile jest na talerzach ile deko lezy." Nie trzeba patrzeć - żołądek sam "widzi". Niedawno byłem na weselu u znajomych (nie szczędzili pieniędzy na gości), w lokalu, który ma się za "światową restaurację" i za cenę 150zł od osoby nie było co zjeść.. Całe szczęście, że był szwedzki stół z wyrobami swojskimi bo 150 głodnych gości mogło się przy nim posilić. Wszystko zniknęło w 5 minut. Uwierz mi, przy pustym żołądku trudno jest się dobrze bawić nawet przy najlepszym zespole. Ale w odróżnieniu od Ciebie nie będę donosić jaki to był lokal.. "Wydaje mi sie ze zajmujecie sie zbyt drobnymi rzeczami i nigdy nie cieszycie sie z tego co macie." Inaczej mówiłabyś gdybyś zapłacła 150zł od osoby i miała na głowie głodnych gości - tak jak moi przyjaciele.. Tu nie chodzi o czepianie się, ale o odpowiedzialność. Klient ma prawo oczekiwać usługi dobrej jakości, bo za to płaci.. "Mozliwe ze bedac z duzego miasta inaczej patrze na to wszystko." Być z dużego miasta a być "światowym" to dwie różne sprawy. Ja jestem z małego miasta, ale zauważam poważne niedociągnięcia u naszych mieleckich restauratorów. A to dlatego, że odwiedzam restauracje w dużych miastach ;) Będąc z metropolii też powinnaś to zuważać.. Inna sprawa, że w Mielcu jest mała konkurencja i każdy tylko oszczędza - restauratorzy chcą się dorobić oszukując (nie bójmy się tego słowa) klientów. Ja jestem już żonaty, więc na szczęście organizowanie wesela jest już za mną - no, chyba, że moim dzieciom - ale na to jeszcze mam duuuużo czasu :) Pozdrawiam wszystkich :) Odpowiedz Link Zgłoś
antinkamc Re: wszystko zwiazane z weselem 10.07.07, 12:19 Zgadzam sie z Tomciopaluchem w 100%. A wątek jest po to aby pomóc i doradzić gdzie, co, za ile...i właśnie takie osoby jak muzycy czy kamerzyści znają sie najlepiej na lokalach...co zostalo wyżej napisane... Odpowiedz Link Zgłoś
anahitaa Re: wszystko zwiazane z weselem 10.07.07, 10:45 Majka, zachowałaś się po chamsku - tak się nie robi. Poza tym aż zioniesz jadem! Czyżby Atena była twoim ulubionym lokalem i nie znosisz krytyki? Nie mam nic wspólnego z zespołami czy lokalami więc nie posądzisz mnie o stronniczość! Odpowiedz Link Zgłoś
agusiapu Re: wszystko zwiazane z weselem 11.07.07, 10:54 Tomciopaluch, anahitaa - popieram i dziękuję. Majka - po co tyle nerwów?? Wymieniamy się tu opiniami i doświadczeniami, które dla innych mogą być bardzo cenne. Nie róbmy sobie osobistych wycieczek, bo nie o to tu chodzi! Zbierzmy jak najwięcej informacji - może ktoś z nich później także skorzysta. Sama wiem, że organizacja wesela na odległość nie jest łatwą sprawą, a niestety w necie nie ma wielu informacji o mieleckich firmach z tej branży. Wróćmy więc do dyskusji na temat. Macie może jakieś informacje o firmach, które zajmują się dekoracją kościołów i sal? Wiem, że w Mielcu robi to chyba evento (nie wiem czy tak dokładnie się nazywa?) i almond. Z żywych kwiatów ponoć bardzo ładne kompozycje układają u Buczka - wiecie coś o tym? Odpowiedz Link Zgłoś