Dodaj do ulubionych

Prosze o pomoc w odnalezieniu pieknej dziewczyny..

30.05.07, 20:48
Witam!
Dzisiaj kolo polodnia, jadac (czerwona służbówka) od strony smoczki w
kierunku starowki, spotkalem naprawde piekna dziewczyne. Popatrzyla na mnie,
ja na nia, usmiechnela sie i zawstydzila.

Byla z jakas 'kolezanka' ktora byla z dzieckiem na rekach. Wszystko mialo
miejsce na skrzyzowaniu obok szpitala.

Jak wygladala? Slicznie, wlosy po ramiona - jasne :) Reszty nie pamietam :(

Jesli to Ty albo jesli mozesz mi pomoc, prosze odezwij sie do mnie.

Zapytacie dlaczego jej szukam?
Poniewaz byla naprawde wyjatkowa i chcialbym ja poznac i mysle ze ona mnie tez
A jesli i nawet by nie chciala, to chcialbym o tym wiedziec :)

Z gory WIELKIE DZIEKI za pomoc!
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • czerwony-m Re: Prosze o pomoc w odnalezieniu pieknej dziewcz 30.05.07, 20:55
      PS. moj numer gg to -> 6-0-3-1-2-1
      prosze rowniez pisac na czerwony-m@gazeta.pl
      • s_szymon Re: Prosze o pomoc w odnalezieniu pieknej dziewcz 30.05.07, 22:32
        POWODZENIA czerwony :) oby Ci się udało :) szukaj, szukaj :)
        • czerwony-m Re: Prosze o pomoc w odnalezieniu pieknej dziewcz 30.05.07, 22:48
          no wlasnie na razie cisza :( a szkoda
          • anika773 Re: Prosze o pomoc w odnalezieniu pieknej dziewcz 30.05.07, 23:06
            Podaj więcej szczegółów...np. o której to było godzinie, jak była ubrana, w
            którą stronę zmierzała...itp.

A tak na marginesie - szkoda, że mnie nikt tak nie szuka.. ;)

Powodzenia! :)
            • czerwony-m Re: Prosze o pomoc w odnalezieniu pieknej dziewcz 30.05.07, 23:13
              nie wiem o ktorej dokladnie :) gdzies kolo polodnia :) jak byla ubrana? nie pamietam :( a szla tak jakby od strony starowki w strone szpitala, po prawej stronie przy hali targowej ;)

hmm a jesli bys to Ty szla, to bym Cie szukal i bym Cie znalazl :D

Dzieki! :)
              • absit Re: Prosze o pomoc w odnalezieniu pieknej dziewcz 31.05.07, 00:05
                urocze :) powodzenia:)
                • nina_love Re: Prosze o pomoc w odnalezieniu pieknej dziewcz 31.05.07, 02:07
                  jak z filmu ...
                  • yapkovitz powodzenia 31.05.07, 07:25
                    Podobno kazdego czlowieka spotykamy co najmniej 2 razy w zyciu, wiec masz
                    szanse na jeszcze jedno widzenie:)
                    • thirst1 Re: powodzenia 31.05.07, 09:36
                      ....ale to słodkie :o)

Dziewczyno odezwij się -fajny facet!!!

Trzymam kciuki!!! :o)
    • cypek0 Re: Prosze o pomoc w odnalezieniu pieknej dziewcz 31.05.07, 10:21
      powodzenia i oby to nie była jedna z tych "oziębłych mielczanek"
      • czerwony-m Re: Prosze o pomoc w odnalezieniu pieknej dziewcz 31.05.07, 13:09
        Dzieki wielkie wszystkim za wsparcie i za cieple slowa ;)

Oziebla mielczanka raczej nie jest bo jej zachowanie wcale nie wskazywalo na takowe, a wrecz przeciwnie, widzac ja przez te kilka sekund stwierdzialem ze jest wesola i mile nastawiona do zycia :)

Niestety, poszukiwania stoja w miejcu...
        • inesita3 Re: Prosze o pomoc w odnalezieniu pieknej dziewcz 31.05.07, 18:17
          Kręć się tam w pobliżu. Skoro koleżanka miała dziecko na ręku a nie w wózku to znaczy, ze mieszka niedaleko, może poznasz koleżankę i się jej zapytasz, a może znów wyjdą razem na spacer?
          • czerwony-m Re: Prosze o pomoc w odnalezieniu pieknej dziewcz 01.06.07, 01:24
            w sumie dobry pomysl :) w taki razie pora ruszyc na poszukwiania ;) dzieki za info!
            • cypek0 Re: Prosze o pomoc w odnalezieniu pieknej dziewcz 01.06.07, 11:18
              a jeśli koleżanka niosła jej dziecko......
              • czerwony-m Re: Prosze o pomoc w odnalezieniu pieknej dziewcz 01.06.07, 12:26
                nie ma takiej opcji ;)
                • cypek0 Re: Prosze o pomoc w odnalezieniu pieknej dziewcz 01.06.07, 14:34
                  :) opcja taka możliwa jest... ale nie o dobijanie szukających tutaj chodzi,
                  dobrze że samochód czerwony a nie "czarna wołga", pisz o efektach, a jak nie
                  będzie cię chciała podaj namiary na mnie ;)
    • ispaniola Re: Prosze o pomoc w odnalezieniu pieknej dziewcz 01.06.07, 15:34
      Coś takiego! Tego jeszcze na tym forum chyba nie było. Mam szczerą nadzieję, że
      znajdziesz tę dziewczynę, jeśli tak się stanie koniecznie daj znać. Ludzie,
      trzymajcie ten wątek wysoko, im więcej ludzi go przeczyta tym większa szansa,
      że wśród nich znajdzie sie jakiś znajomy dziewczyny :) a może ona sama lub
      koleżanka z dzieckiem :)? Oby
      • inesita3 Re: Prosze o pomoc w odnalezieniu pieknej dziewcz 01.06.07, 20:18
        Podtrzymuję wątek i trzymam kciuki za czerwonego!
    • mielczanka_85 Do czerwony-m ! 01.06.07, 21:18
      Mam nadzieję że odnajdziesz tą dziewczynę. To ja przedwczoraj poleciłam Ci ten
      sposób, pamiętasz ? Powodzenia !
      • czerwony-m Re: Do czerwony-m ! 02.06.07, 00:52
        nadzieje to ja tez mam, ale oby sie tylko na niej nie zakonczylo :(

jak ja znajde to dam znac! o to nie ma sie co martwic ;)

Mielczanka tak tak pamietam ze to Ty mi podunelas taki pomysl.

Tak czy inaczej jeszcze raz wielkie dzieki wszystkim ktorzy mnie wspieraja! Mam nadzieje ze sie uda!
        • zielonooki99 Re: Do czerwony-m ! 02.06.07, 01:08
          Boisz się że dziewczę ma dziecko ? Całkiem nie słusznie , jeżeli się naprawdę
          zakochałeś to nie powinna być to dla ciebie żadna przeszkoda ( prawdziwa miłosc
          boli jak cholera - znam to z autopsji )
          • czerwony-m Re: Do czerwony-m ! 02.06.07, 01:17
            wiem ze boli i nie wystraszylem sie

CHCE JA POZNAC
            • nina_love Re: Do czerwony-m ! 02.06.07, 23:36
              Jak się uda to będzie ... trudno to nazwać ... coś pięknego.
    • pisces23 Re: Prosze o pomoc w odnalezieniu pieknej dziewcz 02.06.07, 10:20
      sympatycznie...powodzenia
    • cypek0 Re: Prosze o pomoc w odnalezieniu pieknej dziewcz 04.06.07, 15:46
      żeby podtrzymać wątek zasieję ziarno niepewności...
      A jeśli ona nie lubi "czerwonych".....

i jak tam poszukiwania?
    • r.ketrzynski Re: Prosze o pomoc w odnalezieniu pieknej dziewcz 07.06.07, 11:45
      eeeh, dobry wątek więc wypychamy na górę
      Jak tam poszukiwania?
    • cypek0 Re: Prosze o pomoc w odnalezieniu pieknej dziewcz 09.06.07, 10:27
      cisza... czyli albo znalazł i się "napawa" nową znajomością, albo popadł
      w deprechę i nie ma sił stukać w klawisze
      • anahitaa Re: Prosze o pomoc w odnalezieniu pieknej dziewcz 16.06.07, 00:29
        Co z tą niewiastą? :)
        • niemotka Re: Prosze o pomoc w odnalezieniu pieknej dziewcz 17.06.07, 00:37
          Przeszlo mu.
          • malkontent_jeden Re: Prosze o pomoc w odnalezieniu pieknej dziewcz 18.06.07, 01:36
            Znalazł inną.
            • zielonooki99 Re: Prosze o pomoc w odnalezieniu pieknej dziewcz 18.06.07, 18:22
              A ja dzisiaj widziałem ( na osiedlu , ul .Skargi ) dwie b.ładne czarnule (
              każdą z osobna ), kontakt wzrokowy 100% ,było miło .
              • kum_um Re: Prosze o pomoc w odnalezieniu pieknej dziewcz 12.07.07, 22:40
                Normalnie nie mogę się opanować. Single, poszukiwania pięknej nieznajomej... Co
                was opętało? Na pewno nie lato, bo tego lata póki co piękną jesień mamy.
                Powodzenia!
                • anahitaa Re: Prosze o pomoc w odnalezieniu pieknej dziewcz 12.07.07, 23:14
                  W zimie wiosna...w lecie jesień...aż się boję myśleć o jesieni :/
            • r.ketrzynski Re: Prosze o pomoc w odnalezieniu pieknej dziewcz 18.07.07, 17:29
              Myślę, że znalazł ją wreszcie i teraz oczywiście nie mają czasu na jakieś pierdołu na forum :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka