betinka23 04.09.07, 18:08 Mam pytanko!!! Niewiecie gdzie jest jakis aerobik ? czekałam całe wakacje by znów móc pocwiczyc ale niema jakos ogłoszeń? może wiecie co nieco? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brydziab Re: po wakacyjny aerobik!!! 05.09.07, 08:36 Witaj, ok. 20 wrzesnia rozpoczyna sie na hali sportowej - bezpłatny aerobic, wiem że juz sa zakuoione steppery i prowadzadza p.Asia ma mikrofon. Odpowiedz Link Zgłoś
thirst1 Re: po wakacyjny aerobik!!! 05.09.07, 09:17 W jakie dni i o jakiej godzinie jest ten aerobik? Dziękuję :o) Odpowiedz Link Zgłoś
kika261 Re: po wakacyjny aerobik!!! 11.09.07, 11:29 dajcie znać jak rozpocznie sie ten aerobik!! Odpowiedz Link Zgłoś
kret07 Re: po wakacyjny aerobik!!! 14.09.07, 13:01 Moja siostra chodzi do ARTEMISu, dawny SKY ul. P. Skargi 9. Mówi, że tam jest kapitalnie i tez troche kosztuje, ale sa karnety :) Odpowiedz Link Zgłoś
kika261 Re: po wakacyjny aerobik!!! 14.09.07, 17:45 byłam sie tam pytać ale najtańszy karnet kosztuje chyba 150 zł.sorki ale to troche dużo jak na mnie:(natomiast jesli chodzi o silownie to najtaniej jest koło szkoly 9 -65 zł miesięcznie i od pażdziernika ma tam byc też aerobik:) Odpowiedz Link Zgłoś
anahitaa Re: po wakacyjny aerobik!!! 06.10.09, 09:18 Ja polecam Agnieszkę Kusak w fitnesie Refleks - tam gdzie był Feniks. Jest bardzo miła i wymagająca - efekty murowane. Odpowiedz Link Zgłoś
kika261 Re: po wakacyjny aerobik!!! 07.10.09, 12:25 a ile tam kosztuje aerobik i w jakie dni jest? Odpowiedz Link Zgłoś
diormenot Re: po wakacyjny aerobik!!! 26.09.07, 19:26 hej! Co z tym aerobikiem na hali? Wie ktoś? Odpowiedz Link Zgłoś
azolty Re: po wakacyjny aerobik!!! 28.09.07, 23:38 ja mam pytanie: Czy nadal organizowany jest aerobik w Medyku? Jesli tak to w jakie dni i o której godzinie? Odpowiedz Link Zgłoś
brydziab Re: po wakacyjny aerobik!!! 01.10.07, 14:51 Witam w hali sportowej w pn i środy o godz: 20:00 aerobic bezpłatny Odpowiedz Link Zgłoś
redzinaa Re: po wakacyjny aerobik!!! 16.10.07, 21:41 W Medyku jest aerobik we wtorki i czwrtki o godzinie 18.15 i kosztuje 5 zł Odpowiedz Link Zgłoś
kika261 Re: po wakacyjny aerobik!!! 19.10.07, 14:56 dziewczyny i jak jest na tym aerobiku na hali??fajnie?duzo osób przychodzi??napiszcie cos więcej:)instruktorka daje popalić czy totalna olewka??bo jeśli olewka to szkoda iść nawet za darmo:) pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
brydziab Re: po wakacyjny aerobik!!! 08.11.07, 08:17 na hali jest duzy wycisk ale zapełniona tez sala po brzegi,jesli chodzi o wiek to od nascie do ... , instruktorka jest zresztą młodą dziewczyną - nauczycielka WF z Liceum Ekonomicznego, polecam Odpowiedz Link Zgłoś
kika261 Re: po wakacyjny aerobik!!! 08.11.07, 10:55 Brydziab mam do Ciebie jeszcze jedno pytanko?ten aerobik jest bezpłatny??bo jakaś kolezanka mi mówila ze płaci sie 5 zł??i ze jest w pon, wtorki i piątki o 19.30??ale to może jakiś inny??i w której to sali jest??z góry dzięki za odpowiedz.pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
brydziab Re: po wakacyjny aerobik!!! 08.11.07, 13:02 sa dwie prowadzące, ten bezpłatny jest pn i środy o 20.00, drugi ten o którym mówisz jest płatny o kosztuje 5 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
aleks_244 Aqua aerobic 08.11.07, 13:23 Jest też aerobik na basenie, ćwiczenia w wodzie, w poniedziałki i czwartki o 21, ćwiczenia przyjemne, nie odczuwa się, że są ciężkie, bo wszystko łagodzi woda. Dobre uzupełnienie dla zwykłego aerobiku lub dla tych, którzy nie mogą się zbyt forsować, a chcieliby się poruszać. Płaci się jak za wstęp na basen - 6 zł normalny + 3 zł dla prowadzącej, w sumie 9 zł. Ćwiczenia trwają 45 minut, ale zawsze można zostać dłużej, bo w końcu się zapłaciło za 60 minut basenu. Odpowiedz Link Zgłoś
kika261 Re: Aqua aerobic 08.11.07, 15:35 z basenem jest jeden problem, trzeba wyjść w kostiumie kąpielowym:P ale ogólnie fajna sprawa by była z tym aerobikiem:)pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aleks_244 Re: Aqua aerobic 08.11.07, 16:05 Nie ma się co przejmować, że ktoś tam patrzy. Niech się gapią, ale tak właściwie jest spoko, na tym aerobiku jest dużo pań i to starszych i wcale nie są szczupłe. A samopoczucie po ćwiczeniach w wodzie jest super. Odpowiedz Link Zgłoś
kika261 Re: po wakacyjny aerobik!!! 05.12.07, 10:57 hej.byłam na tym bezpłatnym aerobiku jest fajnie!!tylko mam jedno pytanie bo podobno jest też tam jakiś aerobik płatny inna prowadząca i słyszałam ze we wtorki i czwartki o 19.30.byłam tam wczoraj i ostałam sie jak głupia.i nikogo nie było.wiecie coś może o tym, może inna godzina albo coś sie zmieniło??pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aleks_244 Re: po wakacyjny aerobik!!! 05.12.07, 12:30 Aerobik płatny jest na pewno we wtorek i czwartek, ale chyba później, bo ta sama kobieta prowadzi też aerobik na basenie od 21, więc myślę, że może zaczynać się koło 20 z minutami. Wczoraj zresztą ćwiczyły dziewczyny, widziałem je ok. godz. 20:40, jak szedłem na basen (sala po prawej stronie jak idziesz na basen). pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
panella Re: po wakacyjny aerobik!!! 20.12.07, 16:07 Na stadionie się popytaj tam powinno być Odpowiedz Link Zgłoś
panella Re: po wakacyjny aerobik!!! 20.12.07, 16:08 betinka23 napisała: > Mam pytanko!!! Niewiecie gdzie jest jakis aerobik ? czekałam całe wakacje by > znów móc pocwiczyc ale niema jakos ogłoszeń? może wiecie co nieco? Odpowiedz Link Zgłoś
kika261 Re: po wakacyjny aerobik!!! 02.03.08, 17:23 hej.mam takie pytanie nie wiecie gdzie można chodzic poćwiczyć do południa??bo chodze teraz na 2 zmiany do pracy i pasuje gdzieś sie ruszac do południa.domyślam sie ze na hali nie ma rzadnego aerobiku.zastanawiam sie nad siłownia albo aerobikiem ale zeby było wmiare niedrogo.jak cos wiecie to piszccie.z gory dzięki.papa Odpowiedz Link Zgłoś
kika261 Re: po wakacyjny aerobik!!! 07.09.08, 13:58 witam.czy wie ktoś może czy zaczął sie już bezpłatny aerobik na hali sportowej??jeśli tak to w jakie dni i w jakich godzinach??z gory dziękuje i pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
kika261 Re: po wakacyjny aerobik!!! 31.01.09, 13:39 witam.ostatnio nie byłam na aerobiku na hali i ciekawa jestem czy przez ferie jest przerwa.jesli ktos wie to proszę o odpowiedz:) Odpowiedz Link Zgłoś
baja81 Re: po wakacyjny aerobik!!! 31.01.09, 14:27 Ano właśnie, dobre pytanie. Tez nie byłam w tym tygodniu na hali sportowej na aerobiku i się nie orientuję czy będzie na feriach. Też się chętnie dowiem... Odpowiedz Link Zgłoś
helopoli Re: po wakacyjny aerobik!!! 09.02.09, 16:33 hej dziewczyny. I co słychać w sprawie tego aerobicu? Dużo ludzi chodzi? Jaka jest atmosfera? Właśnie się zastanawiam czy zacząć chodzić. Mam ochotę, ale nie mam za bardzo z kim. Gdzie to dokładnie jest? Jak dojść do tej sali? Z góry dzięki za info. Odpowiedz Link Zgłoś
baja81 Re: po wakacyjny aerobik!!! 10.02.09, 10:52 Teraz prowadząca jest chora i nie będzie Aerobiku od 9-13 lutego. Ale jest naprawdę bardzo fajnie. W poniedziałki i wtorki jest o 19.45 w sali nr 1, czyli wchodzisz drugim wejściem od strony Hotelu Polskiego, zaraz po wejściu zobaczysz dziewczyny w dresach czekające, bo aerobik jest w pierwszej sali na prawo. Nie da sie nie trafić :D Jest bardzo fajna atmosfera, a czy ludzi dużo? hmmm, no nie wiem może z 20-30 osób. > Mam ochotę, ale nie > mam za bardzo z kim. Nie ty pierwsza i nie ostatnia przyjdziesz sama :) -- Odpowiedz Link Zgłoś
kika261 Re: po wakacyjny aerobik!!! 10.02.09, 14:18 dobrze ze napisałaś że jest chora, bo ja sie dzisiaj wybierałam, ostro sie nastawiłam:)a tu masz.a tak z ciekawości w tamtym tygodniu był normalnie?? Odpowiedz Link Zgłoś
baja81 Re: po wakacyjny aerobik!!! 10.02.09, 16:45 W tamtym tygodniu byłam w poniedziałek i wtorek i był normalnie. Wczoraj byłam i już kartka wisiała że jest chora... Odpowiedz Link Zgłoś
kika261 Re: po wakacyjny aerobik!!! 10.02.09, 17:05 chodzisz tak kiedy ci pasuje?jest różnica między początkujacymi a zaawansowanymi?bo na zaawansowanych jest fajnie a nie bardzo mi pasuja te dni, a właściwie chcialabym chodzić więcej niz 2 dni w tygodniu ale nie wiem jak to zrobic. Odpowiedz Link Zgłoś
baja81 Re: po wakacyjny aerobik!!! 10.02.09, 18:26 Prawdemówiąc ja nie widzę różnicy pomiędzy zaawansowanymi a początkującymi :), chodzę w poniedziałki i wtorki, bo mi godziny najbardziej pasują :) Odpowiedz Link Zgłoś
helopoli Re: po wakacyjny aerobik!!! 10.02.09, 20:11 Dzięki dziewczyny za informację, Wasze wypowiedzi chyba mnie do końca przekonały, że warto iść i spróbować. Tylko pozostało mi kupić mate i na sale uderzyć. Pozdrawiam. A możecie napisać dokładnie w jakie dni i w jakich godzinach są zajęcia! Odpowiedz Link Zgłoś
kika261 Re: po wakacyjny aerobik!!! 11.02.09, 09:42 ja juz dawno nie byłam, po świętach dopiero raz:( ale z tego co wiem to wtorki 19.45 i czwartek 18.15.w razie czego koleżanka mnie poprawi:) Odpowiedz Link Zgłoś
baja81 Re: po wakacyjny aerobik!!! 11.02.09, 10:51 w poniedziałek i wtorek na 100% w sali nr1 o 19.45 a co do środy i czwartku to Ci nie napiszę, bo mogę się pomylić :), ale jak masz nie daleko do Mosiru, to możesz zobaczyć, bo są ulotki wywieszone na drzwiach głównych. A właściwie to gdzie taką mate mozna kupić i po ile? bo ja z ręcznikiem przychodzę :) Odpowiedz Link Zgłoś
helopoli Re: po wakacyjny aerobik!!! 11.02.09, 16:50 Mate można kupić w Tesco, ale dziś patrzyłam i kosztuje ok 35 zł, a jeszcze do niedawna kosztowała 15 zł. w Lidl tez jest ale ponad 20 zł i tylko białe kolorki. Wiec ja na razie pożyczę od mamuśki, bo jej kupiłam właśnie niedawno, a jej ćwiczenia już się znudziły. A jak nigdy nie chodziłam na aerobic to dam rade ćwiczyć i nadążać ? :-) Takie informacje odnośnie godzin znalazłam w necie na stronie Mosir Aerobik (bezpłatny) - od września do lipca Poniedziałek: 19.30 - 20.30 Wtorek: 19.30 - 20.30 Środa: 18.30 - 19.30 Czwartek: 18.00 - 19.00 Odpowiedz Link Zgłoś
kika261 Re: po wakacyjny aerobik!!! 11.02.09, 17:48 tylko te godziny uległy zmianie , przesunęły sie o 15 minut.napewno bedzie dobrze.na poczatku bedziesz robić w swoim tempie a później już bedziesz śmigać:)nie masz sie co martwić, przychodzą różne osoby i czasem robia po swojemu- grunt ze sie ruszają:)powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
baja81 Re: po wakacyjny aerobik!!! 13.02.09, 16:38 tak, godziny sie przesuneły o 15 min. napewno w pon. i wtorki : > A jak nigdy nie chodziłam na aerobic to dam rad > e > ćwiczyć i nadążać ? :-) spokojnie, będziesz robić w swoim tempie, tak, jak dasz rade :) Odpowiedz Link Zgłoś
helopoli Re: po wakacyjny aerobik!!! 17.02.09, 14:50 A co z tym aerobikiem w środę i czwartek? Tez o 15 min godziny przesunięte? i na której sali? Bo na ulotkach i tak nic nie pisze, że w pon. i wt. jest przesunięte! Odpowiedz Link Zgłoś
baja81 Re: po wakacyjny aerobik!!! 17.02.09, 17:06 Wczoraj widziałam ulotki i były aktualne tzn. środa 18.15 i czwartek 18.30. Pamietam, że raz byłam w środę i było w sali nr 2 a w czwartek niestety nie pamietam na której sali... Byłas wczoraj? Odpowiedz Link Zgłoś
helopoli Re: po wakacyjny aerobik!!! 18.02.09, 17:01 Hej, Dzięki za odpowiedź. Byłam i w poniedziałek i we wtorek. I mam zamiar iść i w środę i w czwartek!!!! Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
helopoli Re: po wakacyjny aerobik!!! 18.02.09, 20:43 Mała korekta, w środę jest o 18.30 na sali nr 2. A w czwartek? Hmmm jutro napiszę. Odpowiedz Link Zgłoś
baja81 Re: po wakacyjny aerobik!!! 19.02.09, 09:21 Zgadza się Helopi, w środy jest o 18.30, byłam pewna że widziałam na ulotce że na 18.15 :). Sama zresztą przyszłam na 18.15 i musiałam czekać :) Odpowiedz Link Zgłoś
helopoli Re: po wakacyjny aerobik!!! 19.02.09, 19:56 Potwierdzam, że w czwartek zajęcia są o 18.15 w sali nr 2. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kika261 Re: po wakacyjny aerobik!!! 20.02.09, 13:54 czesc.dziewczyny chodzicie codziennie na ten aerobik??nic prowadząca nie mówi??chyba ze nie ma duzo osob, bo ja raz jak byłam to było strasznie duzo osob i kazała wyjść tym początkującym a wtedy był dla zaawansowanych i troche sie wkurzyła.a ja kolejny tydzień nie moglam sie zmusić przedtem zchęcią chodziłam a teraz cięzko mi wyjsc zdomu:( ale przyzeklam sobie ze od poniedzialku nie ma przeproś.zobaczymy:) Odpowiedz Link Zgłoś
kika261 Re: po wakacyjny aerobik!!! 20.02.09, 14:07 i jak tam Helopoli, dajesz rade?:) Odpowiedz Link Zgłoś
baja81 Re: po wakacyjny aerobik!!! 20.02.09, 15:49 Nie, nic nie mówi prowadząca :) Jeszcze wcześniej jak byłam "poczatkowa" to podeszłam do niej i pytałam się czy jest dużo trudniej na zajęciach dla zaawansowanych, powiedziała, że nie, tylko są szybsze "przejścia" i napewno sobie damy rade (ja i koleżanka) i zaprasza :) Odpowiedz Link Zgłoś
kika261 Re: po wakacyjny aerobik!!! 20.02.09, 19:40 A to dobrze.pewnie na początku bylo dużo chętnych to zrobila na grupy a kiedys cos wspominała ze grupa poczatkująca sie wykruszyła to może teraz nie ma problemu.to musze sie zmobilizowac i chodzić jak najczęściej:) Odpowiedz Link Zgłoś
helopoli Re: po wakacyjny aerobik!!! 20.02.09, 20:23 Hej, Ja byłam codziennie, a czy daje rade? Chmmm zależy kiedy, czasami nie mogę załapać tych wszystkich przejść, ale staram się. To mnie zaskoczyło pytanie kiki261, że prowadząca może mieć coś za złe, że się chodzi często! Ale tak na moje oko to nie ma 50 osób, a tyle maksymalnie może być na zajęciach, tak przynajmniej pisze na ulotkach. I teraz mam obawy czy chodzić tak często! Bo mam blisko i nie mam innego zajęcia w tym czasie. Odpowiedz Link Zgłoś
kika261 Re: po wakacyjny aerobik!!! 20.02.09, 21:29 zapytałam tak bo też mam zamiar chodzić codziennie, ale w zimie chyba nie ma tak duzo osób.ja jak bylam we wrześniu to bylo napewno więcej osób niż 50 i kazała wyjść początkującym, ale wtedy naprawde nie było sie jak ruszac i nawet nie bylo czym oddychac.jak masz blisko i masz czas to nic tylko korzystaj i nie miej żadnych obaw:) ja też zaczne korzystać mimo że mam daleko:) Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: po wakacyjny aerobik!!! 22.02.09, 16:16 Gluby!.Wyciac ten watek!Co to ma wspolnego z Mielcem? Odpowiedz Link Zgłoś
natalaxpl Re: po wakacyjny aerobik!!! 03.03.09, 12:50 To ja zapraszam do gimnazjum nr 1 na aerobik :) info : natalaxpl@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
kika261 Re: po wakacyjny aerobik!!! 03.03.09, 16:23 Napisz cos więcej.w które dni,o ktorej godzinie i ile kosztuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
natalaxpl Re: po wakacyjny aerobik!!! 16.03.09, 23:02 Wtorek i czwartek o 19 cena: 4zł/h :) Chętnych proszę o kontakt na maila: natalaxpl@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
kika261 Re: po wakacyjny aerobik!!! 14.09.09, 12:19 Witam Nie wiecie czy zaczął sie już aerobik na hali sportowej? pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
antekiwona Re: po wakacyjny aerobik!!! 27.09.09, 07:36 Też jestem zainteresowana Waszą wiedzą nt aerobiku na hali, czy już jest??, wiecie może?? Odpowiedz Link Zgłoś
kika261 Re: po wakacyjny aerobik!!! 27.09.09, 12:32 HEj.Byłam na hali i sprawdzałam, żadnego ogłoszenia jeszcze nie ma że sie rozpoczął to pewno sie jeszcze nie ma.Ale jakbyś cos wiedziałą to dawaj znać:) bo trzeba troche poćwiczyć! Odpowiedz Link Zgłoś
kika261 Re: po wakacyjny aerobik!!! 24.10.09, 11:55 a wiecie może gdzie w piątki mozna poćwiczyć? Odpowiedz Link Zgłoś
kika261 Re: po wakacyjny aerobik!!! 30.08.10, 15:14 hej.Wiecie kiedy zaczyna sie aerobik w medyku? a jak z aerobikiem na hali wiadomo coś czy będzie?pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
panii2 Re: po wakacyjny aerobik!!! 08.10.10, 14:04 W Medyku aerobik odbywa sie we wtorki i czwarki:)we wtorek o godzinie 18.30 a czwartek o 18.15:) Odpowiedz Link Zgłoś
panii2 Re: po wakacyjny aerobik!!! 08.10.10, 19:34 Heja ja sie dowiedzialm ze ma byc prowadzony step aerobic na silowni od ulicy Solskiego(pod trybunami)ja sie wybieram juz w najblizszy poniedzialek na 18.30 i podobno ma byc tez w srode o tej samej godzinie:) Odpowiedz Link Zgłoś
kika261 Re: po wakacyjny aerobik!!! 09.10.10, 18:31 To daj znać jak było,i jak to cenowo wychodzi?:) Odpowiedz Link Zgłoś
panii2 Re: po wakacyjny aerobik!!! 13.10.10, 22:43 w Medyku jest super i tylko 6 zl za godzine cwiczen...polecam:) Odpowiedz Link Zgłoś