tomek12nm 12.01.08, 19:30 Witam wszystkich!!! Co myslicie o naszym basenie, mi osobiscie najbardzij podoba sie sciganie obuwia na korytarzu hali Mosir poprostu swietny pomysł gratulacje dla pomysłodawcy i oby wiecej takich modernizacji ;/. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tomfix1 Re: Nasz Basen co o nim myslicie ?? 13.01.08, 11:08 Fajnie go zmodernizowali ale wcześniej było lepiej jeśli chodzi o przebywanie w szatni i możliwość przebierania się. Można było spokojnie się przebrać, wysuszyć włosy, pogadać do woli w tym samym czasie co się pływało. a teraz to masakra. Przebierać się na korytarzy trzeba żeby wejść na basen, popływać swój czas i znowu powtórka na korytarzu. W takim wypadku moim zdaniem szatnie powinny być przed kasą i przed wejściem do środka. No ale trudno. Cieszę się że wogóle zrobili remont. Odpowiedz Link Zgłoś
tomfix1 Re: Nasz Basen co o nim myslicie ?? 13.01.08, 16:43 to niezłe akrobacje żeście tam robili. Ważne że wogóle mamy basen:) Odpowiedz Link Zgłoś
bociek22 Re: Nasz Basen co o nim myslicie ?? 06.02.08, 16:42 Witam! Basen może do rewelacji nie należy, ale jest OK. Mnie najbardziej jednak martwi fakt, iz mimo tego że jest mało miejsca trudno zawrzeć jakąś znajomość - a dziewczyn - jak na lekarstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
diewuszka Re: Nasz Basen co o nim myslicie ?? 06.02.08, 23:29 Hmmm... Basen ok? Zawsze zatłoczony a to co pływa w wodzie i przy dnie basenu to przemilcze. Zastanawia mnie tylko fakt zawierania znajomości na basenie. Według mnie dziewczyn tam nie brakuje a szczególnie tych lansujących się w pełnym makijażu i biżuteri, które nie wiedzą po co są prysznice oraz, że na basenie się pływa a nie stoi przy brzegu -PORAŻKA!!!! Jeśli takiej szukasz to rozejrzyj się gdy będziesz następnym razem bo tego "kwiatu" tam pełno i tylko czeka, az go wyrwiesz. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
bociek22 Re: Nasz Basen co o nim myslicie ?? 13.02.08, 09:20 Wiesz - ostatnio jakoś jest może do 5 kobiet reszta chłopy, więc trudno o taką!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bociek22 Re: Nasz Basen co o nim myslicie ?? 19.02.08, 11:14 bociek22 napisał: > jednak martwi fakt, iz mimo tego że jest mało miejsca trudno zawrzeć > jakąś znajomość - a dziewczyn - jak na lekarstwo. A propos może wybiera się ktoś dziś na basen??? Dziewczyny??? Będę w kąpielówkach :D:D:D Śmieje, ale jak coś to piszcie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
turysta77 Re: Nasz Basen co o nim myslicie ?? 07.02.08, 20:20 Kto ci każe zdejmować buty, wystarczy zmienić obuwie na klapki lub coś podobnego. Ale masz rację sam pomysł nie jest najlepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
tomfix1 Re: Nasz Basen co o nim myslicie ?? 13.02.08, 11:05 A chodzicie na basen w zimie?? Czy tylko wyrywać dziewczynki:)?? Odpowiedz Link Zgłoś
bociek22 Re: Nasz Basen co o nim myslicie ?? 14.02.08, 09:44 Ja chodzę popływać (zimą szczególnie), ale czasem chętnie by pogadał z jakąś dziewczyną - nowe znajomości, itp. Odpowiedz Link Zgłoś
tomfix1 Re: Nasz Basen co o nim myslicie ?? 14.02.08, 09:57 Ja też bym sobie pogadał ale basen nie jest chyba za dobrym miejscem na takie rzeczy ponieważ dziewczyny są rozebrane i z tego powodu raczej nieśmiałe czy speszone. Przynajmniej u nas w Mielcu co wszystko jest jakieś inne i nienaturalne. Proponuję ci kurs tańca. Tam możesz poznać więcej dziewczyn chociaż tam chodzą też bardzo młode a wnioskuje że raczej szukasz jakieś starszej niż 16 na przykład lat:) Odpowiedz Link Zgłoś
bartekkr Re: Nasz Basen co o nim myslicie ?? 14.02.08, 11:48 tomfix1 napisał: >Przynajmniej u nas w Mielcu co wszystko jest jakieś inne i >nienaturalne. Oj tak... Mielec jest pod tym wzgledem bardzo, ale to bardzo dziwny. Odpowiedz Link Zgłoś
tomfix1 Re: Nasz Basen co o nim myslicie ?? 14.02.08, 12:09 Takie jest moje zdanie bo jak ktoś chce na przykład jeździć rowerem w ciuszkach kolarskich już go ma się za pedała. Chcesz coś stworzyć to cię wyśmieją itd. Same stereotypy i zero zrozumienia. W innych miastach jeżdżą dziewczyny na przykład na rolkach w krótkich spodenkach a górę mają od bikini i nikogo to nie dziwi i nikt nie uważa jej za jakąś "inną" U nas jakby jakaś tak sie ubrała to by na policje zadzwonili:) Odpowiedz Link Zgłoś
bociek22 Re: Nasz Basen co o nim myslicie ?? 15.02.08, 09:27 No ja mam trochę inne zdanie na ten temat. Mieszkam w Mielcu od roku i powiem szczerze - jest OK. Jeśli nie wierzycie zapraszam do Dębicy - nora, wiocha, itd. Od czasu do czasu biegam po Mielcu i nikt się głupio nie patrzy. Poza tym ilość osób w knajpach, itp. - poprostu mentalność inna. A w Debicy - noże, kosy, zero ludzi na ulicach - porażka. Wiem, że dla was mieszkających w Mielcu od lat może się już nie podobać, ale naprawdę są gorsze miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś
bartekkr Re: Nasz Basen co o nim myslicie ?? 15.02.08, 10:40 Z debicy to przynajmniej jedzie jakis pociag w miare szybko do krakowa za 10zl. A z mielca co? jeden pospiech za 20zl (ktory do samej debicy jedzie ponad godzine!!!). Autobusy po 18zl, ktore jezdza ponad 3godziny? No i mcdonalds jest ;) Mielec ma zerowe polaczenie z reszta swiata. Czasem jak tu wracam to czuje, ze to jakas enklawa otoczona ze wszystkich stron lasem bez zadnego kontaktu z innymi miastami. W pewnym sensie to fajne, bo jest gdzie jezdzic na rowerze itp, no ale... Odpowiedz Link Zgłoś
bociek22 Re: Nasz Basen co o nim myslicie ?? 18.02.08, 15:22 To fakt - tu trafiłeś w sedno minusów Mielca - komunikacja. Ale poza tym uwierz mi - Dębica to wiocha. Odpowiedz Link Zgłoś
tomfix1 Re: Nasz Basen co o nim myslicie ?? 18.02.08, 16:44 Może i wiocha ale mają lepszy basen od naszego i lepsze lodowisko. Odpowiedz Link Zgłoś
bociek22 Re: Nasz Basen co o nim myslicie ?? 18.02.08, 17:18 OK, kolejny punkt dla Was. Macie rację. Ale mi w Mielcu i tak jest bardzo dobrze. A poza tym Mielec ma TESCO czynne 24h na dobę ;p Odpowiedz Link Zgłoś
bartekkr Re: Nasz Basen co o nim myslicie ?? 18.02.08, 20:12 W Debicy jest po stokroc lepiej uksztaltowany teren pod jazde rowerem. Ladne gorki sie juz zaczynaja. Odpowiedz Link Zgłoś
bociek22 Re: Nasz Basen co o nim myslicie ?? 19.02.08, 11:12 OK - macie racje, ale i tak swoje wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
bociek22 Re: Nasz Basen co o nim myslicie ?? 19.02.08, 11:17 A propos może ktoś sie wybiera dzis na basen??? Odpowiedz Link Zgłoś
diewuszka Re: Nasz Basen co o nim myslicie ?? 19.02.08, 12:18 Tak a czemu pytasz? Czyżby coś nie tak było z tym pięknym basenem??? Odpowiedz Link Zgłoś
mundurowa Re: Nasz Basen co o nim myslicie ?? 19.02.08, 14:12 nie mieszkam w mielcu od paru lat ale bedac ostatnio pare dni, odwiedzialam "nasz" basen. Oto moje spostrzezenia: - sciaganie obuwia przed wejsciem do szatni uwazam za cos normalnego, na wszytskich basenach na ktorych w zyciu bylam tak wlansie jest, wiec nie wiem dlaczego ktos ma o to pretensje - ogolnie szatnie i lazienki mi sie podobaja, ale co mnie przerazilo, zauwazylam ze niektorzy(chyba wiekszosc) nie kąpią sie przed wejsciem na basen!!!!wchodza suchszy do basenu i dopiero sie tam obmywaja, luuuuudzie myjcie sie przed wejsciem do basenu, (juz wiem skad ten brud na scianach basenu) -to prawda malo widzialam dziewczyn ale tez zaden z obecnych przedstawicieli plci meskiej nie przykul mojej uwagi, jakos nie kreca mnie popisujacy sie chloptasie, ktorzy wiekszosc czasu spedzaja przy brzegu z grupka swoich kolegow -to by bylo chyba na tyle,generalnie mielecki basen nie jest zly, tylko powtorze jeszcze raz swoj apel, myjcie sie ludzie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
diewuszka Re: Nasz Basen co o nim myslicie ?? 19.02.08, 16:05 Mundurowa dobrze piszesz! Mi się nie dobrze robi gdy widzę jak takie flądry pchają się do basenu jakby tam się miały wykąpać i zmyć tapę! Nie lepsze są też mamusie dające zły przykład swoim latoroślom. Po prostu szkoda słów.... Mimo wszystko cieszę sie, że jest ten basen choć mentalność użytkowników mnie zszokowała:/ (pływanie na szerokość -porażka). Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
bociek22 Re: Nasz Basen co o nim myslicie ?? 19.02.08, 16:25 Też zauważyłem takich typów co nie dość że się nie myją przed wejściem na basen to jeszcze zgrywają cwaniaków z kumplami. Natomiast jak ktoś idzie popływać - jak ja - to patrzą na niego jak na d..... łącznie z ratownikiem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bartekkr Re: Nasz Basen co o nim myslicie ?? 19.02.08, 16:32 Niektorzy uwazaja basen za kolejne miejsce do lansu. Cos jak Tesco i Papilon. A co do mycia to przypuszczam, ze 80% ludzi myje sie moze max. raz w tygodniu - niektorzy wlasnie na basenie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
diewuszka Re: Nasz Basen co o nim myslicie ?? 19.02.08, 17:54 O!!! Jednak nie tylko dziewczyny są wyczulone na tym punkcie:) Drwić tylko z takich gogusiów, wypinają się, prężą, przepłyną raz moze dwa basen na szerokość a tak to moczą się by brud odpadł!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mundurowa Re: Nasz Basen co o nim myslicie ?? 19.02.08, 19:32 ooo wlasnie, jeszcze to plywanie na szerokosci jest denerwujace, machnie sie dwa razy nogami i rekami i juz trzeba zawracac. Dobrze by bylo gdyby byly zamontowane te liny wzdluz basenu (a oprocz tego na scianach wielkie tablice "plywamy prawa strona toru" i mysle ze odrazu bylby porzadek. ale zapewne znalezli by sie przeciwnicy bo taka organizacja nie sprzyja grupowym pogaduchom Odpowiedz Link Zgłoś
bartekkr Re: Nasz Basen co o nim myslicie ?? 19.02.08, 20:12 A co do mycia, to powinni zrobic jakas kampanie spoleczna, bo jak sie czasem wsiada do autobusu to mozna umrzec ze smrodu. Nie wiem jak to w Mielcu wyglada, ale w Krakowie jest masakrycznie. Zauwazam, ze nawet mlodzi ludzie sie nie myja i jest odor ;/ aha, w Aquaparku tez duzo ludzi sie nie myje przed wejsciem... Odpowiedz Link Zgłoś
bociek22 Re: Nasz Basen co o nim myslicie ?? 20.02.08, 09:30 Z tym myciem fakt - jest kiepsko. Kampania społeczna - tak, ale ostra typu jak koleś siedzi w wannie ze śmiećmi i hasło: "Wcale nie musisz wyjeżdżać z domu, żeby spędzić czas tak jak lubisz". >Wczoraj byłem na basenie i poza mną i taką jedną dziewczyną prawie nikt nie pływał, a laski które przyszły na Aquaaerobik wytapetowane - porażka. Odpowiedz Link Zgłoś
tomfix1 Re: Nasz Basen co o nim myslicie ?? 20.02.08, 10:24 A o której ten aerobik jest?? Dziewczyny ćwiczyły w tapecie??:) Odpowiedz Link Zgłoś
diewuszka Re: Nasz Basen co o nim myslicie ?? 20.02.08, 11:16 Aerobik jest we wtorki i czwartki o 21, przy czym czasmi kobieta przesuwa kwadrans wcześniej. Panie chodzące na niego to nie tylko tapety nie zmyją ale jeszcze zamiast prysznica to wylewją na siebie perfumy! Aż mndli jak się pływa a taka "lans kobietka" przechodzi. Ten kto był wczoraj to na pewno wyczuł sprawe. Dziw bierze, że ratownicy ani słowem nie zareagują. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
tomfix1 Re: Nasz Basen co o nim myslicie ?? 20.02.08, 11:20 Ratownikom pewno się podobają takie dziewczyny co chodzą jak na wybiegu i się przed nimi prężą:) Odpowiedz Link Zgłoś
bociek22 Re: Nasz Basen co o nim myslicie ?? 21.02.08, 09:28 To byłaś we wtorek na basenie??? Może to ty tak wymiatasz w tym jednoczęściowym stroju i niebieskim czepku koło mnie??? :) Jeśli byłaś we wtorek to na pewno kojarzysz kolesia który pływał kraulem jak robocop :):):) A propos to wybieram się dzisiaj, a ty? Odpowiedz Link Zgłoś
mundurowa Re: Nasz Basen co o nim myslicie ?? 21.02.08, 14:31 ja mam niebieski czepek i jednoczesciowy stroj:) ale bylam w tamten wtorek wiec nie wiem czy o mnie chodzi;] Odpowiedz Link Zgłoś
bociek22 Re: Nasz Basen co o nim myslicie ?? 21.02.08, 15:05 Chyba nie o Ciebie mundurowa, bo to był niebieski czepek z innym kolorem - bodaj bialy pasek, ale nie na 100%. A poza tym to chodzi o ten wtorek??? P.S. A idziesz może dziś??? Odpowiedz Link Zgłoś
mundurowa Re: Nasz Basen co o nim myslicie ?? 21.02.08, 15:13 łee w ten wtorek to mnie nie bylo, a dzis tez nie pojde bo mnie w mielcu nie ma;] Odpowiedz Link Zgłoś
bociek22 Re: Nasz Basen co o nim myslicie ?? 21.02.08, 15:56 A to szkoda! Ja ide twardo pływać i znów wywołać sensacje tym faktem, no bo jak to w mielcu na basenie ktoś pływa! Odpowiedz Link Zgłoś
tomfix1 Re: Nasz Basen co o nim myslicie ?? 21.02.08, 15:58 Ja też za niedługo zacznę chodzić popływać:) Odpowiedz Link Zgłoś
diewuszka Re: Nasz Basen co o nim myslicie ?? 21.02.08, 22:36 Tomfix nie wybieraj się bynajmniej w czwartek ok 21 bo będziesz walczył o kawałek wolnej przestrzeni. Masakra, pływając zastanawiałam się kiedy otrzymam w gratisie siniaczka:P W środe za to bywa luźniej ale tylko wtedy gdy jest jakiś mecz. Mundurowa mam do Ciebie pytanko, odwiedzałaś może ostatnio Kętrzyn lub Koszalin? Pozdrawiam stałych (i nie tylko) bywalców:) Odpowiedz Link Zgłoś
mundurowa Re: Nasz Basen co o nim myslicie ?? 21.02.08, 23:11 >Mundurowa mam > do Ciebie pytanko, odwiedzałaś może ostatnio Kętrzyn lub Koszalin? nie, a czemu pytasz? Odpowiedz Link Zgłoś
diewuszka Re: Nasz Basen co o nim myslicie ?? 21.02.08, 23:15 Skojarzyłam to z Twoim loginem ale się pomyliłam:) Odpowiedz Link Zgłoś
bociek22 Re: Nasz Basen co o nim myslicie ?? 22.02.08, 09:19 Diewuszka to byłaś wczoraj na basenie?? Czyżbyś to ty była tą blondyną, która pływa w fioletowo-białym czepku??? A może jesteś tą dziewczynką z kolczykiem w nosie?? Ale pomijając - wczoraj tłok był masakra - i znów ten pływający robocop - ja zaliczyłem "strzała" od niego:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
tomfix1 Re: Nasz Basen co o nim myslicie ?? 22.02.08, 09:38 A to czemu taki tłok jest w czwartki?? Jak dawniej chodziłem to nie było dużo ludzi nigdy:) Odpowiedz Link Zgłoś
bociek22 Re: Nasz Basen co o nim myslicie ?? 22.02.08, 10:21 Jest tłok, bo część płytka zajęta jest przez Aquaaerobik Odpowiedz Link Zgłoś
diewuszka Re: Nasz Basen co o nim myslicie ?? 22.02.08, 11:45 Oj Bociek czemóż tak interesuje Cię moja osoba? Ja po prostu lubię pływać więc jestem tam możnaby powiedzieć często. Basen mielecki zawsze jednak będzie odbiegał od tych, na które do tej pory chodziłam i chyba nigdy mnie nie przestanie zaskakiwać:/ Odpowiedz Link Zgłoś
bociek22 Re: Nasz Basen co o nim myslicie ?? 22.02.08, 11:58 Oj diewuszka po prostu podoba mi się to, że są jeszcze osoby, które lubią pływać i chodzą często na basen, że ogólnie dbają o siebie. Poza tym masz całkiem dobrą kondycję i bardzo dobry styl (wiem bo pływam obok Ciebie). Ja też bardzo lubię pływać i często bywam na tym "basenie" i nie moge się doczekać otwarcia nowego (czyli za jakieś lat kilka) Pozdrawiam Cie bardzo serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
tomfix1 Re: Nasz Basen co o nim myslicie ?? 22.02.08, 12:42 Ja tez lubię połazić na nasz basen mimo że on jest taki beznadziejny. Na razie jednak kasy brak:/ Odpowiedz Link Zgłoś
diewuszka Re: Nasz Basen co o nim myslicie ?? 22.02.08, 13:13 Jeśli chodzi o cene biletu to nie możemy narzekać (stosunkowo tani), a karnety też są ok. Bociek aby na pewno wiesz, która to ja:P ??? kilka dziewczyn zawsze jest na basenie:) A sport pod kazdą postacią może dawać dużo satysfakcji. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
tomfix1 Re: Nasz Basen co o nim myslicie ?? 22.02.08, 13:58 bociek pewnie już obczaił wszystkie dziewczyny:) Odpowiedz Link Zgłoś
bociek22 Re: Nasz Basen co o nim myslicie ?? 22.02.08, 17:45 No może jeszcze nie wszystkie. diewuszka może wiem (jeśli jezdzisz renówką), natomiast fajnie zabrzmiało >sport pod każdą postacią;) Pozdrawiam - może mnie naprowadzisz która to ty??? Jutro chyba też idę!!! P.S. A propos - pytałem ile mi zostało na karnecie - babka mówi 11.80,ale nie wiem czego??? POMOCY Odpowiedz Link Zgłoś
edwart123 Re: Nasz Basen co o nim myslicie ?? 22.02.08, 19:18 Ja mam natomiast pytanie do męskiej części forum, ostatnio zauważyłem, że w męskiej szatni 2 zamki w drzwiach przebieralni są uszkodzone, a co za tym idzie nie można się w przebieralni zamknąć! Czy nadal tak jest, czy może już to naprawili?? Odpowiedz Link Zgłoś
bociek22 Re: Nasz Basen co o nim myslicie ?? 23.02.08, 09:56 Niestety nie naprawili, a poza tym nie wiem czy nie 3 - jeden w przebieralni obok natrysków. Nie wiem co komu przeszkadza cokolwiek w miejscach użyteczności publicznej, że zaraz musi to zepsuć - SKANDAL! Apeluję - nie bądźmy zacofani - takim wandalizmom mówmy stanowcze NIE i dbajmy o nasze wspólne dobro!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tomek12nm Re: Nasz Basen co o nim myslicie ?? 22.02.08, 20:33 pewnie przy nastepnym remoncie za 4 lata :D Odpowiedz Link Zgłoś
bociek22 Re: Nasz Basen co o nim myslicie ?? 24.02.08, 23:14 Niestety nie naprawili, a poza tym nie wiem czy nie 3 - jeden w przebieralni obok natrysków. Nie wiem co komu przeszkadza cokolwiek w miejscach użyteczności publicznej, że zaraz musi to zepsuć - SKANDAL! Apeluję - nie bądźmy zacofani - takim wandalizmom mówmy stanowcze NIE i dbajmy o nasze wspólne dobro!!! Odpowiedz Link Zgłoś
diewuszka Re: Nasz Basen co o nim myslicie ?? 25.02.08, 18:53 Apelować zawsze można jednak podejrzewam, że nic to nie da. To jest mentalność ludzi, „nie moje więc nie szanuje”. Takowy delikwent nie rozumie pojęcia „własność wspólna”, jego rozumek jest zbyt mały i tępy. Podejrzewam, że nawet resocjalizacja by tu nic nie dała:/ Przykre ale prawdziwe! Odpowiedz Link Zgłoś
bociek22 Re: Nasz Basen co o nim myslicie ?? 25.02.08, 23:40 Jak zwykle ładnie to ujęłaś diewuszka. A propos jak to jest z tymi karnetami??? Odpowiedz Link Zgłoś
diewuszka Re: Nasz Basen co o nim myslicie ?? 26.02.08, 07:23 Z karnetami jest tak, że kasa jest liczona za minutę, czyli np. jesteś na basenie 34min to za tyle Ci ściąga z karnetu. Uważam to za dużą zaletę:) Jeśli chodzi o cenę minuty to uważam, że powinieneś sobie z tym poradzić bez problemu:P Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
bociek22 Re: Nasz Basen co o nim myslicie ?? 26.02.08, 11:40 Dzięki. Byłem wczoraj na basenie i było super - mało ludzi. A ty kiedy idziesz? Odpowiedz Link Zgłoś
diewuszka Re: Nasz Basen co o nim myslicie ?? 26.02.08, 13:45 Wiem, ze tłoku nie było:) szkoda tylko, że nie zdjęto sznura i nie można było pływać na długość:/ ale i tak było spoko:P Może dziś też się wybiorę:D Odpowiedz Link Zgłoś
tomfix1 Re: Nasz Basen co o nim myslicie ?? 26.02.08, 14:24 Zawsze można zanurkować pod sznurem:) Odpowiedz Link Zgłoś
bociek22 Re: Nasz Basen co o nim myslicie ?? 29.02.08, 12:38 A skąd wiesz - byłaś też wtedy??? Dalej nie mogę cię skojarzyc. Mnie nie było teraz w Mielcu pewnie dziś pójdę tak ok. 20. Może też będziesz??? Odpowiedz Link Zgłoś
mundurowa Re: Nasz Basen co o nim myslicie ?? 29.02.08, 14:41 ej a wogole w jakich godzinach jest czynny basen? Odpowiedz Link Zgłoś
bociek22 Re: Nasz Basen co o nim myslicie ?? 29.02.08, 16:43 Z tego co pamietam to od 16 do 22 a w weekendy od 15 do 21. Ale dokładnie nie wiem, bo nie zwróciłem uwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
diewuszka Re: Nasz Basen co o nim myslicie ?? 01.03.08, 17:51 Hej byłam wtedy na basenie:P Jeśli chodzi o godziny otwarcia to mała pomyłka bo na tygodniu jest od 18.15 czynny basen. Jak było wczoraj, duży tłok? Ja chyba dzis skocze dla relaksu:P Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
bociek22 Re: Nasz Basen co o nim myslicie ?? 03.03.08, 17:10 Niestety, ale nie byłem wtedy. Pewnie się wybiorę dopiero dziś lub jutro! Może w końcu zgadnę, która to ty...diewuszka!!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
strzelec1 Re: Nasz Basen co o nim myslicie ?? 10.03.08, 16:20 Te godziny otwaracia jak dla mnie sa dosc nieprecyzyjne. Ratownik pozwala siedziec w wodzie do konca czyli do 22 ale punt 22 kasjerka wychodzi i trzeba oddac klucz. Powinno byc jasno powiedziane ze kapiel jest do 21:50 a z szatni trzeba wyjsc o 22 albo kapiel o 22 a z szatni wyscie o 22:10. Poza tym miedzy zegarami na basenie jest zawsze 4 minuty róznicy a ten w kasie pokazuje jeszcze inaczej co by bylo wesolo. Ile razy jestem na basenie to widze koniecznosc budowy drugiego w Mielcu. Tam jest po prostu za duzo ludzi. Nie da sie w ogole plywac nie mowiac juz zeby sie przeplynac na plecach. Odpowiedz Link Zgłoś
piotremm Re: Nasz Basen co o nim myslicie ?? 29.02.08, 17:18 Jaki jest taki jest niema co nazekac;mile i ladne sa PANIE RATOWNICZKI ,STALY BYWALEC. Odpowiedz Link Zgłoś
bociek22 Re: Nasz Basen co o nim myslicie ?? 07.03.08, 09:43 Witajcie! Strasznie to forum mieleckie zaspane!!! Był ktoś może z was ostatnio na basenie, bo ja już ponad tydzień nie byłem i nie wiem co się ciekawego dzieje. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
diewuszka Re: Nasz Basen co o nim myslicie ?? 07.03.08, 10:22 Hej! Na basenie troszkę jakby mniej ludzi i już można sobie popływać:P Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
bociek22 Re: Nasz Basen co o nim myslicie ?? 07.03.08, 19:36 To fajnie. Ja pewnie sie wybiore w poniedziałek. A ty diewuszka kiedy idziesz?? Odpowiedz Link Zgłoś
diewuszka Re: Nasz Basen co o nim myslicie ?? 12.03.08, 07:12 Hej Bociek i jak tam podoba Ci się frekwencja na basenie? Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
bociek22 Re: Nasz Basen co o nim myslicie ?? 12.03.08, 22:29 Witaj diewuszka. Niestety, ale na razie nie moge sie wybrac - kontuzja, ale może koncem tygodnia sie wybiore. W koncu musze cie zdemaskować! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
strzelec1 Co sądzicie o ostatnich zmianach na basenie ?? 11.06.08, 17:10 No od 21 w dni powszednie i 19 w weekendy pływamy wzdłuż basenu zgodnie z zarządzeniem nowego dyrektora MOSiR. Co sądzicie o tej zmianie?? Moim zdaniem jak jest więcej ludzi to taka organizacja kompletnie nie zdaje egzaminu gdy jest więcej ludzi. Wczoraj była makabra jak jeszcze był aqaaerobik. W takim przypadku powinno sie pływać wyłącznie po staremu. W weekendy powinni wywieszać te liny dopiero o 20 a nie o 19, ponieważ uniemożliwia to branie małych dzieci na basen. Odpowiedz Link Zgłoś