Dodaj do ulubionych

bar " Do Góry Nogami" jak tam jest???

05.08.08, 13:50
heyka mam pytanie jak jest w tym barze czy miła atmosfera bo ludzie gnaja do
niego jak muchy :):)::):) jest tam coś do przegryzienia przy piwQ??? kto
był??? prosimy o opinie:):):):)
Obserwuj wątek
    • adelojda Re: bar " Do Góry Nogami" jak tam jest??? 05.08.08, 14:05
      a gdzie to jest ??
      • combo1978 Re: bar " Do Góry Nogami" jak tam jest??? 05.08.08, 14:10
        Tutaj znajdziecie troche szczegolow.

www.hej.mielec.pl/kultura2/imprezy/art26,tlumy-chca-sluchac-jazzu.html
        www.hej.mielec.pl/galeria/art150.html
        • xpc60 Re: bar " Do Góry Nogami" jak tam jest??? 06.08.08, 11:28
          Artykuł bardzo tendencyjny, a popatrzcie po tych ludziach na otwarciu. Są
          podstawieni - czyżby "sami swoi"? :]
          • wienior_pl Re: bar " Do Góry Nogami" jak tam jest??? 06.08.08, 14:25
            nie chce krytykowac ale po zdjeciach hymmmm dziwny lokal .....a tak jak
            wspomnial kolega duzo znajomych "do zdjec" no nie wiem moze jak pujde to sie
            przekonam ......ale wykończenie wnetrza jak u starego dziadka w pokoju...
            jeszcze sprzed wojny:)
            • xpc60 Re: bar " Do Góry Nogami" jak tam jest??? 06.08.08, 21:47
              Poza tym żeby był to klub na poziomie, należałoby zaprosić muzyków jazzowych
              prawdziwego zdarzenia, a nie osoby, które z jazzem miały raczej niewiele
              wspólnego. Ale to tak na marginesie. :)
              • regimielec Re: bar " Do Góry Nogami" jak tam jest??? 06.08.08, 22:04
                dokladnie, te dzieciaki co graly to nie zbyt maja pojecie. Lokal taki sobie, nie
                ma alkoholu innego niz piwo, jedzenie tez raczej tandetne, w srodku przy fullu
                zaduch - nie ma klimy, na zewnatrz przyjemnie - wygodne krzesla - jesli komus
                nie przeszkadza siedziec na widoku ludzi jezdzacych i chodzacych deptakiem -
                zero kameralnosci. Obsluga - chyba para gejow.
                • xpc60 Re: bar " Do Góry Nogami" jak tam jest??? 06.08.08, 22:59
                  Wydaje mi się że robienie na siłę klubu jazzowego to chybiony pomysł. Jeżeli
                  już, to musiałoby to być na prawdę na poziomie. Nie oszukujmy się, ludzie wolą
                  sobie potańczyć przy muzyce łatwej i przyjemnej niż siedzieć i słuchać muzyki
                  pseudo-jazzowej wykonywanej przez amatorów.
                • tom_tams Re: bar " Do Góry Nogami" jak tam jest??? 07.08.08, 19:43
                  Słuchajcie fujary: xpc60, wienior_pl, regimielec, adelajda nie sposób komentować
                  waszych krzywych popisów . Może jazz pomoże
                  www.youtube.com/watch?v=-_hkZCExy8Y&feature=related
                  • epml Re: bar " Do Góry Nogami" jak tam jest??? 07.08.08, 20:19
                    Skoro 4 osoby napisały że coś jest nie tak - to chyba coś w tym musi być. A
                    fujarą to jesteś Ty skoro za słuszna krytykę tak nazywasz ludzi. Mi tez sie tam
                    nie podoba.
                    • tom_tams Re: bar " Do Góry Nogami" jak tam jest??? 07.08.08, 22:46
                      Na jakie części ciała pozamieniały się wasze głowy? Staracie sie tropić afery na
                      rodzimym podwórku za przyzwoleniem Panów z Wiejskiej? Nie pojmuję tej masowej
                      agonii polskich społeczności. Gdzie podziewa sie entuzjazm umysłu i eufemizm
                      języka.

Może muzyka pomoże:
                      www.youtube.com/watch?v=_Ora8MYUieo&feature=related
    • adelojda Re: bar " Do Góry Nogami" jak tam jest??? 07.08.08, 11:07
      Obsługa to nie są geje... Chłopaczek , który leje piwo i dziewczyna
      obok na ostatnim zdjęciu to przecież te same osoby co miały
      wypadek...co wjechał w nich samochód obok stadionu... widocznie
      oszkodowanie dostali!
      • anahitaa Re: bar " Do Góry Nogami" jak tam jest??? 07.08.08, 16:17
        To był bardzo niesmaczny komentarz :/
        • regimielec Re: bar " Do Góry Nogami" jak tam jest??? 07.08.08, 20:25
          Dlaczego ? Prosta teza - byc moze sluszna. Nie widze w tym nic nie smacznego,
          jakoś pieniadze za odszkodowanie trzeba wydac lub zainwestowac. Tragedia
          tragedia ale zyc trzeba dalej no i kase chyba za amputacje nie mala dostala wiec
          sama na jej miejscu zainwestowala bym w lokal w mielcu no ale nie jazzowy.
          • anahitaa Re: bar " Do Góry Nogami" jak tam jest??? 07.08.08, 21:46
            Jestem skrajnie zbulwersowana waszym włażeniem w cudze życie z
            buciorami! To bezczelne interesować się co się stało z pieniędzmi z
            odszkodowania! To nie nasza sprawa!
            Polacy interesują się głównie tym kto, co i za ile.. Wstyd mi za
            takie wypowiedzi.
            Nie znam tych ludzi ale głęboko im współczuję, że inni nie
            interesują się tym jak funkcjonuje club tylko tym, co zrobili z kasą
            za odszkodowanie..
            Szok!
            • regimielec Re: bar " Do Góry Nogami" jak tam jest??? 08.08.08, 09:34
              Jak jestes tak zbulwersowany i oburzony to nie czytaj i nie komentuj... Tutaj i
              tak Twoja bulwersacje wiekszosc ma gleboko w... To jest Polska, to jest
              zasciankowy Mielec polozony na pokarpaciu w Polsce B a moze i nawet C - wiec sie
              za przeproszeniem "odczep" - zeby nie napisac ostrzej.
            • pakryk_73 Re: bar " Do Góry Nogami" jak tam jest??? 08.08.08, 09:35
              Zgadzam się. To forum już od jakiegoś czasu zostało zdominowane
              przez sfrustrowanych życiowych nieudaczników, których jedynym celem
              jest uczynienie szamba z każdego nowego wątku. Ot, sposób na zabicie
              czasu, którego mają w nadmiarze.
      • wienior_pl Re: bar " Do Góry Nogami" jak tam jest??? 07.08.08, 17:11
        why??? ale który?? ja tu nic nie widze
        • xpc60 Re: bar " Do Góry Nogami" jak tam jest??? 07.08.08, 22:30
          Pomińmy kwestię domniemanych odszkodowań, bo nie jest to tematem naszej
          dyskusji. Nie możemy przekreślać całkowicie tego pomysłu, bo wiadomo, że ktoś na
          pewno włożył w to wiele wysiłku. Jednak w obecnej formie lokal ten nie wydaje
          się być atrakcyjnym i uważam, że należy za wszelką cenę dążyć do tego, aby to
          zmienić.
        • pakryk_73 Re: bar " Do Góry Nogami" jak tam jest??? 08.08.08, 09:27
          Z tak pustym łbem, nie sposób pojąć podstawowych rzeczy.
      • pisces23 Re: bar " Do Góry Nogami" jak tam jest??? 08.08.08, 09:48
        i tu polska b..c..a moze i d się kłania,a wy co ze skarbówki czy jak? jak wam
        nie ukradli to co was obchodzi skąd maja kase! tylko zeby przeliczyć sąsiadowi
        ile ma kasy i podpierdzielić,podpierdzielić..cały mielec ...pierdniesz na
        smoczce a na borku echem sie odbije....dodam tylko ze poziom wypowiedzi
        dostosowałem do wątku..
        • anahitaa Re: bar " Do Góry Nogami" jak tam jest??? 08.08.08, 11:01
          Szkoda palców - ludzie typu regimielec i tak tego nie zrozumieją..
          • regimielec Re: bar " Do Góry Nogami" jak tam jest??? 08.08.08, 11:18
            Hehe, ja to doskonale rozumie, ale mam swietna zabawe patrzac jak sie oburzacie
            i bulwersujecie. Prowokuje ile moge :). A co do calosci polskosci i mielca,
            polski b,c,d - to Wy ani nikt tego nie zmieni wiec szkoda waszej bulwersacji :).
            Nie wiem czy przegladacie komentarze pod newsami na onet.pl - tam sa znani
            forumowicze tacy jak jasiu smietana, antek emigrant, kasia lublin - ktorzy
            podobnie jak ja smieja sie z takich jak Wy porzadnych i "entelegentnych"
            bulwersujacych sie poloczkow.
            • anahitaa Re: bar " Do Góry Nogami" jak tam jest??? 08.08.08, 12:40
              Każdy, kto się zorientuje, że zrobił z siebie idiotę pisze o
              prowokacji.. Na Twój plus działa to, że nie idziesz w zaparte tylko
              próbujesz się (niestety nieudolnie) tłumaczyć z wpadki..
              • regimielec Re: bar " Do Góry Nogami" jak tam jest??? 08.08.08, 12:44
                Z jakiej wpadki ? Nie czuje ze zrobilam z siebie idiotki. W ktrej wypowiedzi ?
                Skrytykowalam jak najbardziej rzetelnie ten lokal - zreszta nie tylko ja, a o
                odszkodowaniu to czysta szydera - przeciez kase tak czy inaczej by jakos wydala
                i czy zrobila to kupujac samochod czy inwestujac w lokal to co to za roznica.
                • pakryk_73 Re: bar " Do Góry Nogami" jak tam jest??? 08.08.08, 13:42
                  No właśnie. Sęk w tym, że i tak tego nie zrozumiesz.
                • adelojda Re: bar " Do Góry Nogami" jak tam jest??? 08.08.08, 13:46
                  Widzę że ładna dyskusja się rozwinęła po moim komentarzy. hahaha.

Moim zdaniem dobrze zrobili otwierając lokal jeśli to byly pieniądze
                  z odszkodowania. Samochód to nie inwestycja a taki lokal jużprędzej.
                  Tylko musi tam ktoś porzychodzić... heloł... wielkie brawa dla
                  regimielec!!!!!!
                  • pisces23 Re: bar " Do Góry Nogami" jak tam jest??? 09.08.08, 02:04
                    a to jakies zazdrosne kolezanki? a nie lepiej było pojechac po całosci i
                    dorzucić ze na reszte dorobili na dworcu?
                    • epml Re: bar " Do Góry Nogami" jak tam jest??? 09.08.08, 09:41
                      Zazdroscic utraty nogi ? Lokalu ktory (przynajmniej na tym forum) sie nie podoba
                      za bardzo ? Dziwna zazdrosc...
                      • anahitaa Re: bar " Do Góry Nogami" jak tam jest??? 09.08.08, 10:11
                        Ręce opadają gdy czyta się opinie dotyczące wydanych (mądrze czy
                        niemądrze) pieniędzy z odszkodowania.. A g.. Was to obchodzi!
                        Niektóre osoby na tym forum (wiadomo kto) zazdroszczą im pieniędzy a
                        nie pomyślą o tragedii jaka spotkała właścicieli baru.
                        Ludzie często zazdroszczą innym dobrobytu, ale nikt nie zazdrości
                        ciężkiej pracy, dzięki której te pieniądze są zdobyte.. Ot taka
                        obłuda..
                        • maryla19 Re: bar " Do Góry Nogami" jak tam jest??? 09.08.08, 12:33
                          Masz racje ananitaa. Nie ma co doszukiwać się w gów....e witamin.
      • lukasz32331 Re: bar " Do Góry Nogami" jak tam jest??? 15.07.09, 11:28
        goście co wy mówicie powinniście ich wspierać ze starają się zrobić coś takiego
        dla naszego mielca a nie jeszcze krytykować mielec i tak jest dziura
    • darkopolo87 Re: bar " Do Góry Nogami" jak tam jest??? 14.08.08, 00:24
      Reasumujac.

Gratuluje i zycze z calego serca powodzenia w biznesie!
      Lokalu jeszcze nie odwiedzilem bo nie mam fizycznej mozliwosci.
      Nie oczekuje krakowskich kliamtow jazzowych bo pewnie prawda jest taka ze ten
      jazz jest malo wyimprowizowany a po prostu wyuczony. Ale na wszystko przyjdzie
      pora. Poczatki sa zawsze trudne a dla mieleckiego spoleczenstwa nie am roznicy.
      Wazne zeby tak jak klub dojrzewal tak i mieszkancy. Ktos powie ze klub jest na
      zad***. A jaki jest jazz ten prawdziwy? Niszowy i zapomniany i niedostepny dla
      zwyklego czlowieka jak lokalizacja tego lokalu (nomen omen przy 'deptaku').
      Na pewno bede nie raz nie dwa waszym gosciem poniewaz z zasady nie ma takiego
      miejsca w Mielcu. A prawdziwa milosc do jazzu(kobiety) duzo wybacza. Jesli dla
      kogos wyznacznikiem dobroci klubu jest rbak klimatyzacji to 'gratuluje'.

Gralem na klarnecie i skasofonie a teraz chalturze na harmonijce. Mzoe kiedys po
      kufelku spoteguje sie moja odwaga i cos zagram... Zycze Wam wlasnie tego zeby
      takie 'koncerty' powstawaly w taki spontaniczny sposob.
      • isabell232 Re: bar " Do Góry Nogami" jak tam jest??? 14.08.08, 11:30
        niektórzy zazdroszczą życia innym i jadąc po ich osobach chcą sobie zapewnić satysfakcję.jedym klub się podoba-innym nie- normalna rzecz.
        dziwne jest to że tym co się nie podoba mają najwięcej do powiedzenia.a w kwestii odszkodowania nie poruszam,bo to jest prywana sprawa właścicieli.jakbyście się czuli,gdyby wszyscy patrzyli i komentowali po swojemu na co każdy grosz wydajecie?
        • jedynaprawda Re: bar " Do Góry Nogami" jak tam jest??? 14.08.08, 16:43
          Jako obserwator mogę Wam powiedzieć z dobrze poinformowanych źródeł, że:
          1. ta dziewczyna nie jest właścicielem, ani współwłaścicielem tego lokalu. (właścicielami lokalu jest dwóch kolegów, a ta dziewczyna jest sympatią jednego z nich, więc jest wykluczone, żeby któryś z nich był gejem).

2. pieniądze z odszkodowania tej dziewczyny, rozeszły się na koszta leczenia i rehabilitacji oraz na zakup niezbędnej protezy nogi.
          Ktoś kto zarzucał tej dziewczynie, że pieniądze zainwestowała w lokal nie pomyślał jak drogie jest leczenie w takich ciężkich przypadkach (i w ogóle jakiekolwiek leczenie w Polsce jest drogie), oraz że zakup protezy również pochłonął lwią cześć odszkodowania. Chyba w błędzie są osoby, które myślą, że zakup protezy to kwestia kilku tysięcy złotych, w szczególności, że to jest proteza nogi, razem ze stawem kolanowym)

3. pieniądze z ubezpieczenia wcale nie były napewno takie wielkie, i napewno nie zaspokoiły poszkodowanej w takim stopniu w jakim by chciała. (jeśli choć raz komuś zdarzyło się starać o ubezpieczenie, czy to w sprawie uszczerbku na zdrowiu, czy w wyniku wypadku samochodowego, stłuczki etc. etc. dobrze wie, że to nie jest wcale takie proste, a ubezpieczyciel zawsze dąży do tego żeby wypłacić jak najmniejsze ubezpieczenie, bo przecież to jest ich zarobek)

Więc powstrzymałbym się od tych żenujących komentarzy, i dociekania jak to jest naprawdę, bo wyrządza się wielką szkodę tej osobie, pisząc o niej rzeczy, które mijają się z prawdą, a być może są wynikiem zawiści, zazdrości, albo po prostu poszukiwania jakiejś sensacji, bądź po prostu zrobienia niepotrzebnej nagonki i pożywki do pastwienia się dla takich osób które wypowiadały się powyżej.

pozdrawiam,
          • lukasz32331 Re: bar " Do Góry Nogami" jak tam jest??? 15.07.09, 11:39
            jedynaprawda napisał:

> Jako obserwator mogę Wam powiedzieć z dobrze poinformowanych źródeł, że: ja
            ruwniez zgadzam sie z tym poniewaz znam wlascicieli tego lokalu i wiem ze nie sa
            gejami a pieniadze z odszkodowania poszly na leczenie
            • xpc60 Re: bar " Do Góry Nogami" jak tam jest??? 15.07.09, 13:28
              Odkopałeś temat sprzed roku. Właściwie to nie ma tu o czym dyskutować.
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka