mcgoo 30.10.08, 21:22 :) co ty na to bo ja na to jak na Lato :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
onlymielec Re: Mielcowi gratulujemy prezesa PZPN 30.10.08, 21:56 Polsce proszę Pana.Mielec sobie poradzi ,nie musimy czekać na grosz z warszawy dajcie nam większą samorządność coś jak Śląsk miał przed wojną ,a będziemy się cieszyć.Jak nie to proszę o wykreślenie mego miasta z podkarpacia ,myślę że możecie to załatwić ,tylko tyle chcemy. Odpowiedz Link Zgłoś
malaugena Re: Mielcowi gratulujemy prezesa PZPN 31.10.08, 07:02 w takim Stowarzyszeniu, z taką kasą i zadaniami, trzeba prezesa z niebyle jaka łepetyną. czy Lato takąż ma? Odpowiedz Link Zgłoś
yapkovitz Lesny dziadek 31.10.08, 08:59 - Jeśli Ukraina ma kłopoty, Euro 2012 możemy zorganizować z Niemcami - powiedział Grzegorz Lato w programie Moniki Olejnik "Kropka nad i". - Nie podniecaj się Grzesiu, jesteś już prezesem PZPN. Teraz twoją wypowiedź będą cytować wszystkie agencje na świecie - przywołał Latę do porządku Zbigniew Boniek, który także był gościem programu. Już godzinę po programie wypowiedź nowego prezesa nadała agencja Reutersa www.sport.pl/pilka/1,65029,5868979,Lato_w_TVN24__Mozemy_zrobic_Euro_z_Niemcami.html Odpowiedz Link Zgłoś
leigif pytanie retoryczne... 31.10.08, 15:08 no a co p.Lato zrobił dla Mielca zanim został prezesem PZPN? Odpowiedz Link Zgłoś
yapkovitz Re: pytanie retoryczne... 31.10.08, 17:23 Wielkim osciagnieciem p. Lato, ktore zrobil dla Mielca, byl kufel stalego goscia w Pubie 13:) nota bene moj kufel wisial obok ww. kufla p Lato:) Odpowiedz Link Zgłoś
yapkovitz pilkarskie sukcesy Grzegorza Lato 31.10.08, 17:35 Król strzelców piłkarskich Mistrzostw Świata w RFN w 1974, gdzie zdobył 7 bramek. Król strzelców polskiej ekstraklasy w latach: 1973 (13 goli) i 1975 (19 goli). Dwukrotny mistrz Polski 1973 i 1976 w barwach Stali Mielec. Złoty (1972) i srebrny (1976) medalista Igrzysk Olimpijskich. Dwukrotny srebrny medalista Mistrzostw Świata: 1974, 1982 (za trzecie miejsce przyznawano srebrny medal, za czwarte – brązowy). Rozegrał 20 spotkań w finałach Mistrzostw Świata (do 1998 był to 3. wynik po Uwem Seelerze z RFN i Władysławie Żmudzie z Polski). "Piłkarz Roku" w plebiscycie katowickiego "Sportu": 1974 "Piłkarz Roku" w plebiscycie tygodnika "Piłka Nożna": 1977, 1981. 6 miejsce w plebiscycie "France Football" na najlepszego piłkarza Europy: 1974. Zasłużony Mistrz Sportu, odznaczony trzykrotnie złotym Medalem za Wybitne Osiągnięcia Sportowe oraz Krzyżem Kawalerskim (1974) i Oficerskim (1982). Odpowiedz Link Zgłoś
yapkovitz trenerskie sukcesy Grzegorza Lato 31.10.08, 17:37 trener Stali Mielec (1996-1997) W sezonie 1996/97 trenerem drużyny ponownie został Grzegorz Lato z asystentem Witoldem Karasiem. Początek sezonu był udany, po ósmej kolejce Stal zajmowała 3. miejsce, nie przegrywając żadnego spotkania. Jednak mimo początkowych zwycięstw, z czasem szło coraz gorzej. Kłopoty finansowe doprowadziły do sprzedania wielu czołowych mieleckich piłkarzy (m.in. Krzysztofa Boćka, Bogusława Cygana, Bogusława Wyparłę). Sytuacja stawała się coraz gorsza – 30 października piłkarze nie wyszli do meczu szesnastej kolejki z Cracovią strajkując w ten sposób przeciw brakom wypłat. Rozwiązano umowę z Thomasem Mertelem, który nie wywiązywał się ze swoich zobowiązań finansowych. Długi cały czas rosły. Drużyna grała coraz gorzej i po rundzie jesiennej zajmowała ostatnie 18. miejsce, a w rundzie wiosennej większość meczów przegrywała. Kolejni gracze odchodzili (Rafał Domarski, Paweł Kloc, Ryszard Federkiewicz), a w zamian wprowadzono do gry wychowanków. 12 czerwca 1997 na Walnym Zgromadzeniu Członków FKS PZL–Stal zdecydowano o likwidacji klubu i wycofaniu drużyny piłkarskiej z rozgrywek. Na cztery kolejki przed końcem sezonu Stal przestała istnieć. Odpowiedz Link Zgłoś
yapkovitz polityczne sukcesy Grzegorza Lato 31.10.08, 17:43 W latach 2001-2005 zasiadał w Senacie z ramienia Sojuszu Lewicy Demokratycznej z okręgu rzeszowskiego. Okręg wyborczy nr 22 (Rzeszów)Kandydat Koalicyjnego Komitetu Wyborczego Sojuszu Lewicy Demokratycznej - Unii Pracy. Spis oświadczeń wygłoszonych przez senatora Grzegorza Latę Senat V kadencja: 80. posiedzenie Senatu, 28 kwietnia 2005 r., oświadczenie skierowane do ministrów sprawiedliwości (odpowiedź) i spraw wewnętrznych (odpowiedź) w sprawie włączenia Sądu Rejonowego w Sandomierzu do obszaru właściwości Sądu Okręgowego w Tarnobrzegu. 44. posiedzenie Senatu, 8 sierpnia 2003 r., oświadczenie skierowane do ministra zdrowia (odpowiedź) 12. posiedzenie Senatu, 21 marca 2002 r., oświadczenie skierowane do ministra infrastruktury w sprawie nowelizacji ustawy - Prawo o ruchu drogowym (odpowiedź) W 2005 był członkiem komitetu wyborczego Włodzimierza Cimoszewicza w wyborach prezydenckich. W 2005 i 2007 bez powodzenia kandydował w wyborach parlamentarnych. Z powyzszego wynika, iz p. Lato nie zrobil niczego dla Mielca, jako trener i polityk. Odpowiedz Link Zgłoś
onlymielec Re: polityczne sukcesy Grzegorza Lato 31.10.08, 22:22 yapkowitz mieszka pod warszawą i mówi już tak jak oni.szybko zaczełeś kra ,kra,kra Odpowiedz Link Zgłoś
spamerowicz Re: polityczne sukcesy Grzegorza Lato 31.10.08, 22:43 Zgadzam się z yapkowitz Lato nic nie zrobił dla nas oprócz wypchania sobie kieszeni, a obiecał odbudowanie stadionu jak tylko zagłosujemy na niego i co? Wielkie G..... Teraz też nic z tego dobrego nie wyniknie, gość się już wypalił i na nic jego osiągnięcia. Odpowiedz Link Zgłoś
marmk7 Re: polityczne sukcesy Grzegorza Lato 01.11.08, 07:52 "Lato nie zrobil niczego dla Mielca" Jeżeli poprzednik mieszka pod Warszawą i interesuje się naszym miastem to "Only" miej do niego szacunek i pochyl się mu nisko, że interesuje się tym co się dzieje w Mielcu. On zrobił rachunek za Latę z pewnej odległości. Ty oczywiście też możesz mu pewne rzeczy wyjaśnić. Ja jako miejscowy podpisuję się pod nim mimo, że mam do Laty bardzo dużą sympatię ale jako zawodnika. Ja ze swojej strony Lacie przypomnę obiecanki cacanki przed kampanią do europarlamentu jak mówił, że ma pieniądze (sponsorów) na sztuczną trawę - boisko nr 2. Lato przepadł, boisko przepadło a pieniądze???? Odpowiedz Link Zgłoś
onlymielec Re: polityczne sukcesy Grzegorza Lato 01.11.08, 08:50 marmk7 napisał: > "Lato nie zrobil niczego dla Mielca" > Jeżeli poprzednik mieszka pod Warszawą i interesuje się naszym miastem to "Only > " > miej do niego szacunek i pochyl się mu nisko, że interesuje się tym co się > dzieje w Mielcu. On zrobił rachunek za Latę z pewnej odległości. Ty oczywiście > też możesz mu pewne rzeczy wyjaśnić. Ja jako miejscowy podpisuję się pod nim > mimo, że mam do Laty bardzo dużą sympatię ale jako zawodnika. Ja ze swojej > strony Lacie przypomnę obiecanki cacanki przed kampanią do europarlamentu jak > mówił, że ma pieniądze (sponsorów) na sztuczną trawę - boisko nr 2. Lato > przepadł, boisko przepadło a pieniądze???? sam się pochyl warszawie i chodorowskiemu że ci jeszcze radio w mielcu zafunduje.Pochyl się o będzie ci dane ,pochyl się a Ci otwotzą, pochyl się a zrobią o co poprosisz.Nie mów mi co mam robić ,a od Laty się ..powiem delikatnie odpochyl w drugą strone Odpowiedz Link Zgłoś
marmk7 Re: polityczne sukcesy Grzegorza Lato 03.11.08, 22:28 "powiem delikatnie odpochyl w drugą strone" "Only: powraca. Nie czyta do końca, ale chce aby się inni chyli się do lewicy byłej KC PZPR. Brak szacunku dla innych, prostota wychodzi z rękawa. Wiem, że chciałbyś najlepiej dla Stali. Ale czasami pasuje zapanować nad sobą. Jesteś, zakompleksionym człowiekiem. Myślisz, że jak Ty tak rozumiesz to wszyscy powinni tak czynić. Nawet nie wiesz kiedy sobie popuścić. Jesteś jednym z Ultrasów - czasami jesteś przeciwko nim. Chłopie weź się w garść. Odpowiedz Link Zgłoś
mielec3 Re: pytanie retoryczne... 02.11.08, 13:01 Jak chcesz się pochwalić,że chodziłeś do tego samego pubu co Lato to po co ten wstęp.Wal prosto z mostu.Myślisz,że kogoś może to zainteresować gdzie wisi Twój kufel? Odpowiedz Link Zgłoś
oreczka1 Re: Mielcowi gratulujemy prezesa PZPN 02.11.08, 13:19 Do krytykantów Laty. W latach 90-tych Mielec chylił się ku upadkowi, likwidowano kolejne zakłady pracy i ludzie popadali w bezrobocie i mysleli co do garka włożyć a nie o piłce nożnej. W takiej sytuacji Lato zaangażował się chcąc coś uratować. I uratował, Stal Mielec jest w III lidze, klub istnieje. Dot. infrastruktury. W owym czasie w Mielcu nie wybudowano ani jednego bloku, a Lato miał remontować stadion? Nawet z własnej kieszeni nie odnowiłby jednego rzędu ławek; teraz mimo, że miasto ma niezłą kasę, ciężko jest zdecydować, co robić z naszym molochem! Doot. obietnic Laty: myślał, ze jak dostanie się do senatu, to coś ruszy. Odpowiedz Link Zgłoś
pisces23 Re: Mielcowi gratulujemy prezesa PZPN 02.11.08, 13:45 oreczka a skąd ty wiesz co myślał GL? nawet takiej reklamy mu nie rób,jeśli teraz tez tak myślał ,że zwycięży i wszystko się poprawi samo to jakoś to czarno widzę,o ile dobrze pamiętam to senatorem został po latach 90 Odpowiedz Link Zgłoś
oreczka1 Re: Mielcowi gratulujemy prezesa PZPN 02.11.08, 13:29 Cd. W owym czasie myslano jak rozwalić przemysł lotniczy w Polsce oparty o niesłuszną współpracę z ZSRR i dalej Rosją, Wałęsa na prosbę o pomoc w sprawie WSK Mielec, doradził "róbta siatkie". Cóz w takiej sytuacji miał zdziałać Lato? Mielecki sport stracił głównego sponsora i na tym się sprawa zakonczyła. Lato będzie swietnym prezesem PZPN, próbowali wtrynić cwaniaczka Bońka, nie udało się i kasa PZPN zostanie bezpieczna, politykom po raz kolejny nie udało się położyć na niej łapy i kręcic lody. A polskojęzyczne media już się uspokoiły, jak na razie... Odpowiedz Link Zgłoś
onlymielec Re: Mielcowi gratulujemy prezesa PZPN 02.11.08, 14:33 oreczka widzisz jakie paszkwile "mielczanie ",przybłędy z kresów wschodnich piszą wygonić to pospólstwo tam skąd przyszło ,piżdzu a zuzinami.Lechowski ciebie pierwszego zapakujemy do wagonu towarowego będziesz miał ta samą podróż i taka samą klasę jaką tu przyjechałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Mielcowi gratulujemy prezesa PZPN 02.11.08, 15:38 Obroncy Laty reprezentuja ten sam poziom intelektualny co i On.Chamstwo pcha sie niestety na salony.Smutne! Odpowiedz Link Zgłoś
onlymielec Re: Mielcowi gratulujemy prezesa PZPN 02.11.08, 21:21 zły ten ptak co swoje gniazdo kale.Jednak ty lechowski jak możesz ,tą ziemię co cie karmi ,błotem rzucać.Co do mnie ja nie idę na żadne salony nie pcham zostawiam to lepszym odemnie np.G.L. Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Mielcowi gratulujemy prezesa PZPN 03.11.08, 00:19 Dla mnie only glupek jest glupkiem i nie jest to istotne czy mielecki czy warszawski.Ty z Lato jak widze tworzysz lige 'glupkow mileckich" Odpowiedz Link Zgłoś
onlymielec Re: Mielcowi gratulujemy prezesa PZPN 03.11.08, 11:07 lechowski wali mnie serdecznie jak mnie nazywasz. Nie zabieraj tylko głosów z imieniu rodowitych mieszkańców Mielca ani nie przyrównuj mnie z G.L. dla mnie to wielki mielcok i robisz mi przykrość stawiając mnie z Nim w jednym szeregu. Białe za to ma mądrego lechwoskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Mielcowi gratulujemy prezesa PZPN 03.11.08, 11:32 Mecz obserwowało 50 fanów z Mielca, którzy wywiesili transparent adresowany do Grzegorza Lato. Przypominali w nim, że wybrany w czwartek nowy prezes Polskiego Związku Piłki Nożnej, jako członek zarządu Stali, nie potrafił aktywnie jej pomagać. O wyborze Laty na prezesa PZPN poinformował także spiker spotkania. To relacja only z meczu z Izolatorem.Tez nie kochaja Mielca i Stali.Wez sie chlopie umyj i zacznij myslec! Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Mielcowi gratulujemy prezesa PZPN 03.11.08, 11:43 Poczytaj to rowniez only www.rp.pl/artykul/12,213871_Pora_bic_na_alarm.html Odpowiedz Link Zgłoś
onlymielec Re: 50 fanów 03.11.08, 14:11 i nie trzeba nic dodawać ,po drugie w tych 50 fanach głos ma 3- 4 hools.Tych 3-4 to chłopaczki którzy bardziej niż na mecz Stali wybiorą się na mecz Koluptora Kielce ,tych 3-4 nie umiało potrzymać 26 letniej zgody z Cracovią a się będą wypowiadać w moim imieniu ...żałosne.Teraz nie ma kibiców Stali ,są protestanci ,którzy w tamtym sezonie protestowali bo nie było wyników.Przypomnij sobie lechowski 69-lecie ,jakie miałeś rasistowskie incydenty na stadionie .Przypomnij sobie pobicie piłkarza Siarki w budynku klubowym ,przypomnij sobie rozróbę na stadionie Resovii.Przypomniej sobie głosowanie nad przyszłością Stali Mielec ,gdzie wtedy byli.Gdzie są jak trzeba rąk w biało- niebieskim wolutariacie w każdy poniedziałek o 19.39.Nie pieprz mi tutaj o kibicach bo smieszny jesteś.Jedynie co ta grupa-kibiców umie to podrabiać z dobrym skutkiem gadzety klubowe.Większość z nich to potomkowie" mielczan" którzy przyjechali do Mielca z pod Rzeszowa lub ich ojce i matki. Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: 50 fanów 03.11.08, 14:22 Z tego co piszesz obawiam sie ze niedlugo oglosisz sie jedyn prawdziwym mielczaninem i wyladujesz w pokoju bez klamek.Tak na marginesie Twoj pupil Lato jest wg Twoich kryteriow takim mielczaninem jak ja marsjaninem Odpowiedz Link Zgłoś
yapkovitz Lato 03.11.08, 17:24 Nie jestem wrogiem p. Lato, tylko chcialbym wiedziec jak czlowiek, ktory nie ma zadnych sukcesow jako menadzer i polityk na gruncie lokalnym, zamierza zreformowac PZPN na gruncie krajowym i miedzynarodowym? Odpowiedz Link Zgłoś
yapkovitz Re: Lato 03.11.08, 18:01 - Grzesiek na prezesa związku? Przecież to trzeba przynajmniej umieć czytać i pisać! - żartował w czerwcu Jacek Gmoch. www.zczuba.pl/zczuba/1,90957,5867172,Zarty_sie_skonczyly___Lato_prezesem.html Odpowiedz Link Zgłoś
onlymielec Re: Lato 03.11.08, 21:24 yapkovitz napisał: > - Grzesiek na prezesa związku? Przecież to trzeba przynajmniej umieć > czytać i pisać! - żartował w czerwcu Jacek Gmoch. > www.zczuba.pl/zczuba/1,90957,5867172,Zarty_sie_skonczyly___Lato_prezesem.html Przypomnę ci że Gmoch wypirdolił Kazimierza Górskiego bo ten zdobył tylko srebny medal olimpijski.KC poparło kandydaturę Gmocha bo to był swój człowiek i miał przywieżdż z Argentyny złoty medal.HEHEHE Legia Warszawa bardzo popierała Gmocha który według mnie nawet rysować nie potrafi ,cóż warszawka chciała Bońka HEHEHEH mówiłem Ci yapkwitz że dobrze wkomponowałeś się w stadko ,kracz ,dalej. Lechwoski to tym bardziej powinnieneś brać przykład z G.L. ,jeśli urodził się w Malborku ,zresztą co Ty wiesz jakim On jest człowiekiem ,co wiesz o jego dzieciństwie ,co ty w ogóle wiesz ,najbardziej boli cię że był SLD tu cię boli ,jakby był Czarnecki to by ci pasiło. Odpowiedz Link Zgłoś
oreczka1 Re: Lato 03.11.08, 21:51 Szanuję pana Gmocha za to, że podczas mistrzostw świata tak swietnie rozbawiał widzów w studiu Mundial. Istny komik! Pomylił się z powołaniem... Odpowiedz Link Zgłoś
oreczka1 Re: 50 fanów 03.11.08, 21:25 Lato urodził się w Malborku, jednak od wczesnych lat dziecięcych wychowywał się w Mielcu. Tu się uczył, tu się ożenił, tu ma dzieci; dom, rodzinę i przyjaciół. Nie uciekł "z tej dziury" jak było źle, czego nie moża powiedzieć o niektórych obywatelach w Mielcu urodzonych. Lato jest prawdziwym Mielczaninem i porządnym człowiekiem, nawet jak kopał piłkę, to nie szalał jak inni piłkarze. To taki Paul Newman polskiej piłki! Życzę mu powodzenia z całego serca! Odpowiedz Link Zgłoś
oreczka1 Re: Mielcowi gratulujemy prezesa PZPN 03.11.08, 21:46 Pan, panie Lechowskie jesteś człowiekiem wykształconym, inteligentnym, pewnie na wysokim stanowisku, po studiach mgr, człowiekiem, który przy pierwszej okazji wytyka brak odpowiedniego wykształcenia Roberta Kubicy, dezawuując jego osiagnięcia i zawidząc mu jego zarobków; bo jak taki niewykształcony gó...arz po podstawówce może zarabiać 10 mln. euro rocznie, a ja magister za rok mam tylko 40 tys. zł? Zawiść, zawiść i jeszcze raz zawiść; to samo w stosunku do pana Laty! Niech pan człowieku wyluzuje, bo się pan udławisz tą gulą co ma pan w gardle! Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Mielcowi gratulujemy prezesa PZPN 03.11.08, 23:00 Kubicy nie zazdroszcze zarobkow-malo tego,uwazam ze zarabia za malo jak na klase jaka reprezentuje.Kubica byc moze nie ma uniwersyteckiego wyksztalcenia ale jest inteligentnym jak Boniek sportowcem,porozumiewa sie swobodnie po angielsku i wlosku.Lato byl swietnym pilkarzem ale jest prymitywny umyslowo co widac i slychac.Nie zawisc a troska o polska pilke sprawia ze jak widze Lato i to jego rownie "egotyczne intelektualnie" towarzystwo to boje sie ze jestem gdzies w bananowej republice a nie w srodku Europy. Odpowiedz Link Zgłoś
chlujek Re: Mielcowi gratulujemy prezesa PZPN 04.11.08, 03:21 A mnie Lato pasuje jako szef PZPN, jest tak samo dobry jak Kaczynski robiacy za prezydenta, Tusk za premiera czy Lechowski za jedynego nieomylnego na forach podkarpacia. Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Mielcowi gratulujemy prezesa PZPN 04.11.08, 17:37 Chlujek napisz only laurke do Lato...bedzie Was dwoch wielbicieli buractwa w PZPN Odpowiedz Link Zgłoś
inesita3 Re: Mielcowi gratulujemy prezesa PZPN 04.11.08, 19:33 Dyskusja... Uważający się za super inteligenta wyzywa swoich adersarzy od buraków. To Twoje pisanie Lechowski świadczy o braku kultury osobistej w Twoim wydaniu; każdy człowiek ma prawo się wypowiadać, mieć swoje zdanie a nawet zajmować wysokie stanowisko, jeśli na to uczciwie zapracował. Nie wywyższaj się tak Lechowski, bo Ci życie może spłatać figla. Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Mielcowi gratulujemy prezesa PZPN 04.11.08, 20:12 Ja sie nie wywyzszam a realnie oceniam.Powtorze jeszcze raz!Lato byl wspanialym pilkarzem a intelektualnie reprezentuje poziom ucznia wieczorowej zasadniczej szkoly zawodowej..Tyle albo az tyle! Odpowiedz Link Zgłoś
pisces23 Re: Mielcowi gratulujemy prezesa PZPN 04.11.08, 20:15 www.nowiny24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20081104/WEEKEND/649482053 Odpowiedz Link Zgłoś
chlujek Re: Mielcowi gratulujemy prezesa PZPN 04.11.08, 22:40 Lechowski, nie wydaje ci sie ze jak na czlowieka ktory objechal pol swiata, jadal z koronowanymi glowami, nazywanie innych burakami to przejaw pospolitego schamienia ? Okreslajac innych burakami swiadomie czy nie, obrazasz wszystkich grzebiacych w ziemi czyli chlopow. A w czym lepszy jest lechowski od chlopa grzebiacego na jednej mordze. Mysle ze chlop jest lepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Mielcowi gratulujemy prezesa PZPN 04.11.08, 22:48 Od magazyniera wymaga sie uczciwosci chlujek przy okazji moze byc chlop tez madry,oczytany...natomiast od dyrektora wymaga sie i uczciwosci i wiedzy.Nie wiem jak nazwac poziom inteligencji Laty?..."inteligentny inaczej"?! Odpowiedz Link Zgłoś
onlymielec Re: Mielcowi gratulujemy prezesa PZPN 04.11.08, 22:48 Pytanie do kogo należy stadion ,czy do działaczy i zarządu Stali Mielec ,czy do władz miasta.Co do wyników w ostatnich wyborach zdobył 109 000 tyś co przy słabym wyniku całej lewicy unałbym za duże osiągnięcie.Porównując naszych posłów Popiołka i Deptułe co oni zrobili 3 miesiące temu ,pamiętacie jak protestowali przeciwko ofercie firmy Cushman i planom nowego stadionu.Co do Gmocha zostawiam bez komentarza. Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Mielcowi gratulujemy prezesa PZPN 08.11.08, 13:55 Posel Popiolek slusznie protestowal aby nie oddawac terenu stadionu inwestorowi bez przetargu a nie przciwko budowie stadionu. Wracajac do Laty!Bede sie przygladal temu co robi i jak bede widzial ze walczy o dobro polskiej pilki to piewrszy zloze mu gratulacje...a oto jego wywiad www.dziennik.pl/opinie/article262355/Lato_Dwa_lata_walczylem_z_Lipcem.html Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Mielcowi gratulujemy prezesa PZPN 18.12.08, 16:24 ...no i masz only stadion! www.korso.pl/publicystyka/o-tym-sie-mowi/mieleckiego-przekretu-nie-bedzie.html Odpowiedz Link Zgłoś
onlymielec Re: Mielcowi gratulujemy prezesa PZPN 19.12.08, 14:46 Nie sądzę żeby Cushman miał ryzykować swoją reputację takim przekrętem. Ciekawi mnie jaki to ogólnopolskie media zainteresowały się tą sprawą. Sprawa jest o tyle ciekawa że to nie tylko jedne koncorcjum chce inwestować i jest zainteresowane mieleckim centrum .Niech się żrą ważne żeby w końcu miasto dało zielone światło i zaczęło rewitalizację centrum. Odpowiedz Link Zgłoś