margo1985 30.08.04, 20:10 Do tej pory opracowałam sobie systemik, że: 1. Ucze się za dnia ile wejdzie z przerywnikami na jedzenie, a wieczorem idę sie spotkac z kumplami,,, 2. Ucze sie w nocy i bawie sie za dnia < Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wojtekgs Re: pogodzenie nauki z zabawą - nowy system;;; 16.09.04, 21:56 margo1985 napisała: > Do tej pory opracowałam sobie systemik, że: > 1. Ucze się za dnia ile wejdzie z przerywnikami na jedzenie, > a wieczorem idę sie spotkac z kumplami,,, To byłoby najbardziej optymalne. Szkoda, że mało realistyczne, bo ciężko się zmobilizować do systematycznej nauki. A poza tym codzienne wychodzenie do pubów po pewnym czasie by Ci się znudziło. > 2. Ucze sie w nocy i bawie sie za dnia < Odpowiedz Link
margo1985 Re: pogodzenie nauki z zabawą - nowy system;;; 23.09.04, 19:35 taa. łatwo powiedziec, ale ja nie znalazłam lokum w łodzi i bedę codziennie przyjeżdżać :P także moje zycie studenckie narazie będzie ograniczone # Odpowiedz Link
wojtekgs Re: pogodzenie nauki z zabawą - nowy system;;; 24.09.04, 23:05 margo1985 napisała: > taa. łatwo powiedziec, ale ja nie znalazłam lokum w łodzi i bedę codziennie > przyjeżdżać :P także moje zycie studenckie narazie będzie ograniczone # w takim razie faktycznie będzie ograniczone, ale to nie powód, aby z niego zrezygnować Odpowiedz Link
effes Re: pogodzenie nauki z zabawą - nowy system;;; 28.09.04, 19:40 margo- spróbuj jeszcze poszukać ogłoszeń na konkretnych wydziałach, w instytutach. to naprawdę działa. Odpowiedz Link
margo1985 Re: pogodzenie nauki z zabawą - nowy system;;; 30.09.04, 01:40 zobaczy się :I jak narazie mam juz 2 propozycje przekimania się u znajomych - jednego z WSHE, a drugiego z Teofilowa :D fajnie bedzie - mam taka nadzieje... Odpowiedz Link