Dodaj do ulubionych

Oławskie kantory wymiany walut

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.10, 09:10
Czy ktoś z Was korzysta z usług kantorów w Oławie ?
We wszystkich oławskich kantorach są takie same kursy i mozliwosc
negocjacji mocno ograniczona . Mnie to pachnie zmową cenową .
Swoje euro sprzedaję w Opolu lub Brzegu gdzie kursy są duzo
korzystniejsze , ale z mniejszymi kwotami nie opłaca sie jeżdzić.
Co o tym sądzicie?
Obserwuj wątek
    • Gość: Ja Re: Oławskie kantory wymiany walut IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.05.10, 11:11
      zgadzam się, że jest jakaś zmowa, w Rynku Pan zawsze i kazdemu bajer
      puszcza, że może dać tyle tzn niby korzystnie dla klienta, a ogólnie to
      tylko udawanie, bo w Oławie wszedzie jest tak samo. zresztą w Oławie
      jest wszystko co tylko może być zle
      • twardy4.1 Re: Oławskie kantory wymiany walut 29.05.10, 15:01
        stary ja walę do brzegu www.kantor-joker.pl tam są extra ceny.nie ma
        takich na dolnym śląsku.
        • Gość: kolo Re: Oławskie kantory wymiany walut IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.10, 19:59
          człowieku to sie nie opłaca skórka za wyprawkę tyle samo dają w oławie jak i w
          brzegu ja już do sprawdzałem i zabawkowy też super płaci a jak polecisz do
          meblowego to jeszcze lepiej ci zapłaci
        • Gość: NORMALNI Re: Oławskie kantory wymiany walut IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.10, 20:22
          Dla wszystkich zainteresowanych,chcących poznać tematykę pracy
          kantoru,cen,zarabiania.cokolwiek z tym związanego zapraszamy do bezpośredniego
          kontaktu,bez podszywania się w skryty, dziecinny i zakompleksiony sposób pod
          zmyślone postaci ;
          Aleksander Kempiński( ten Aleksander Wielki prawdziwy ze Strzelina ) tel: +48
          661 411 459 , Brzeg Ul. A.Struga 34
          oraz Robert Filipek ( MEBLOWY W OŁAWIE ) tel: +48 602 370 796 ,Oława Ul Norwida
          33 ;
          odpowiemy na każde pytanie dotyczące obecnych tu wpisów oraz jw- tematów
          związanych z działalnością kantorów ,
          pozdrawiamy i nie chowamy się jak co niektórzy
          • Gość: NORMALNI Re: Oławskie kantory wymiany walut IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.10, 10:06
            i p.s. chętnie również ujawnimy kto kryje się pod gynefobicznymi nick'ami
            tych wszystkich pantafobicznych postów,raz jeszcze duże pozdrowienia!!!
      • my-czarna Re: Oławskie kantory wymiany walut 30.08.10, 19:42
        no tak panowie pojawia sie nowy kantor w mieście i już atak na istniejące
        kantory twierdzac że jest jakaś zmowa miedzy kantorami wstyd żeby ludzie takie
        bzdury wypisywali a zwłaszcza panowie z jokera którzy sie ulokowali w tesco w
        oławie najpierw narobili gówna w powiecie opolskim i brzeskim teraz chcą lepić
        gó... na dolnym śląsku no tak kto ich zna to ten wie z kim ma do czynienia nie
        daje im dłużej niż puł roku a biznes swój zwiną bo nie wyrobią na sam czynsz a
        kantor w meblowym i zabawkowym nadal będzie istniał i funkcjonował prawidłowo
        jak do tej pory to robi i każdy ma prawo wyboru i jak to mówia że każda potwora
        znajdzie swego amatora od kąt pamiętam te kantory są prawie od pietnastu a może
        dwudziestu lat na rynku i nie bylo ataku na nie do tej pory zaczął sie atak jak
        sie joker pojawił
      • Gość: tata Re: Oławskie kantory wymiany walut IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.10, 19:50
        no tak człowieku masz 5euro w kieszeni to nie myśl sobie że ktoś ci sypnie po
        4.20 nikt takim frajerem nie jest żeby dokładać do własnego biznesu ci sie
        kantor chyba pomylił z CARITASEM tam dokładają jak wystawisz rękę
      • Gość: NORMALNI Re: Oławskie kantory wymiany walut IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.10, 20:11
        zmyślone postaci ;
        33 ;
        pozdrawiamy i nie chowamy się jak co niektórzy.
      • Gość: NORMALNI Re: Oławskie kantory wymiany walut IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.10, 20:21
        zmyślone postaci ;
        33 ;
        związanych z działalnością kantorów ,,
    • Gość: monika Re: Oławskie kantory wymiany walut IP: 81.219.6.* 29.05.10, 15:15
      To nie jest tylko kwestia cen , tym powinna się zająć
      prokuratura , wszelkie zmowy cenowe sa nielegalne i grożą za to
      ogromne kary finansowe .

Do tego to poczucie ze kilku cwaniaków , traktuje nas klientów
      jako owieczki do strzyzenia. Trzeba cos z tym zrobić.
      • Gość: karolinka Re: Oławskie kantory wymiany walut IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.10, 20:42
        szkoda mi ciebie cepie bo dużo potrafisz napisać bo dobrze wiesz że nikt tu na
        tym forum cie nie zna a każdy potrafi pieprzyć po za plecami a nigdy nie
        potrafisz powiedzieć tego prosto twarz jak plują ci prosto w oczy to ty mówisz
        że deszcz pada no trzeba mieć tupet idioty
    • twardy4.1 Re: Oławskie kantory wymiany walut 29.05.10, 15:28
      trzeba namówić JOKERA (www.kantor-joker.pl) żeby wszedł do Oławy. po
      cenach widać ,że są piekielnie mocni.wyręczą prokuraturę i będzie po
      sprawie.
      • Gość: olin Re: Oławskie kantory wymiany walut IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.10, 09:07
        w oławie jest zmowa , potwierdzam
        • Gość: gucio Re: Oławskie kantory wymiany walut IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.10, 09:10
          nie ma zadnej zmowy ,tylko zwyczajnie chłopaki sa
          poukładani , zgoda buduje hehehe
      • Gość: NIE-IDIOTA Re: Oławskie kantory wymiany walut IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.10, 10:13
        Mocni to oni ,tak celowo z małej , to są w układaniu intryg ! Nawet 10 tys .
        euro nie są w stanie kupić ,potrafią tylko wprowadzać ferment i obiecywać ! Nikt
        ich nie cierpi ,cały czas mowa o jokerku ,jeśli mogą wydoić klienta,to zrobią
        to, sam się o tym przekonałem! Do handlu trzeba mieć klasę i tyle w temacie !
        • Gość: plotka brzeska Re: Oławskie kantory wymiany walut IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.10, 19:59
          jeśli mogę sie wtrącić w waszą dyskusje na temat kantorowców to też słyszałem
          ,że to są niezłe świry ci panowie z jokera mieszkam w brzegu i już w tamtym roku
          słyszałem o nich w mieście że latają po mieście z bronią i straszą innych
          kantorowców nawet w gazecie o nich pisali że w brzegu są jakieś porachunki
          gangów kantorowych wiec ludzie uważajcie na tych świrów bo nie wiadomo kiedy ci
          fundnie kulkę w łeb bo mu nie będzie odpowiadać twój wygląd i twoja kasa widać
          że z brzegu sie już wynieśli bo wszyscy już ich znają i olewają teraz na dolnym
          śląsku postrach chcą siać . wzięli by sie do porządnej pracy a nie zachowywali
          by sie jak gó...arze i gangsterów by nie grali bo do tej roli trzeba mieć talent
          albo się z takim talentem urodzić a im brak rozumu i talentu ! masakra
          • Gość: piroman Re: Oławskie kantory wymiany walut IP: *.adsl.inetia.pl 31.08.10, 20:31
            odpowiesz za te pomówienia , nie wytrzymuszesz uczciwej
            konkurencji gnojku i nic innego ci nie pozostaje jak pluć
            • Gość: psycholog Re: Oławskie kantory wymiany walut IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.10, 09:30
              a tu trzeba po pracować proszę pana nad pana dyslekcją!
              • Gość: mocny Re: Oławskie kantory wymiany walut IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.10, 10:46
                proponuję zbadać główkę
          • Gość: radosna Re: Oławskie kantory wymiany walut IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.10, 21:25
            Hej plotko,ja słyszałam,że tych z Jokera wykończył jakiś gość z Brzegu,dlatego
            wynieśli się do Oławy,coś wiesz na ten temat?Ponoć są strasznie
            sfrustrowani,nigdzie nie mogą sobie dać rady! W Brzegu próbowali ze złości
            otworzyć kantor na przeciwko tego gościa,ale szybko się zwinęli. Z Oławy pewnie
            też szybko znikną! Poza tym ,często nie wymieniam waluty,ale wolę swoich,niż obcych!
        • Gość: Piroman Re: Oławskie kantory wymiany walut IP: *.adsl.inetia.pl 31.08.10, 20:25
          Jeszcze NIE_IDIOTA ,ale z pewnoscią debil i kłamczuszek ,
          który opowiada historyjki wyssane z palca .

Ma klasę do handlu i robi 22 groszowe "widełki" na
          euro ,czyli złodziej z klasą .
          W Jokerze widełki wynoszą 3 grosiki i to mozna jeszcze
          negocjować .
          Mysleliscie buraki ze swiat kończy sie na rogatkach Oławy ?
          80% waszych byłych klientów sprzedaje euro na granicy lub w
          Brzegu.
          • Gość: Mariusz Re: Oławskie kantory wymiany walut IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.10, 21:30
            Hej pajacu z ośrodka,przestań sam sobie pisać,myślisz ,że masz wyłączność na
            kantory,w Brzegu nam zasrałeś ,a teraz w Oławie smrodzisz?
            • ladnapani Re: Oławskie kantory wymiany walut 01.09.10, 10:29
              masz chłopczyku kantor w brzegu. będziesz mi robił dobre ceny to
              wpadnę .napisz na agata125@onet.pl
        • Gość: piroman Re: Oławskie kantory wymiany walut IP: *.adsl.inetia.pl 31.08.10, 20:29
          Co do brzydkich insynuacji i kłamstewek zawartych w twoim
          wpisie , to podejmuje działania prawne i odszczekasz to
          przyjacielu.
          • Gość: NIE-IDIOTA Re: Oławskie kantory wymiany walut IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.10, 20:51
            Upsssss,ale Twój IP pojawia się we wszystkich wpisach,upssss,ale zmoczyłeś,i kto
            tu prowadzi insynuacje,upsss,czy to jokerek?jeden z pajaców z bronią?no
            dobra,możesz strzelisz do mnie?!Kto ci dał zezwolenie?może prokuratura się tym
            zainteresuje?i nie pisz ciągle z tego samego IP,bo widać kim jesteś!pzdr!
            • ladnapani Re: Oławskie kantory wymiany walut 31.08.10, 22:21
              oj adwokat cwaniaczków się znalazł.a może ty też masz kantor np. w
              strzelinie i chcesz latać na karaiby.może weżmiesz mnie ze sobą
              jestem ładna i wolna.bużka
            • ladnapani Re: Oławskie kantory wymiany walut 31.08.10, 22:23
              tylko zmień ksywkę.z frajerem i idiotą nie polecę.
              • Gość: NIE-IDIOTA Re: Oławskie kantory wymiany walut IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.10, 08:25
                Wara od Strzelina ,frajerów to znajdziesz w Brzegu ,w jednym miejscu,trzech naraz!
                • Gość: dobrze poinformow Re: Oławskie kantory wymiany walut IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.10, 08:46
                  Podobno Joker szuka juz lokalu na kantor w Strzelinie
        • ladnapani Re: Oławskie kantory wymiany walut 31.08.10, 22:28
          ej ty podobno nie-idiota.raz sprzedawałam 12000 euro i nie było
          problemu , a może chłopcze ty nigdy nie widziałes takiej sumki ?
          JOKER NIE JEST DLA IDIOTÓW.
        • beata.strzelin Re: Oławskie kantory wymiany walut 01.09.10, 11:46
          a więc to ty jesteś aleksandrem wielkim ? masz kantor w strzelinie i
          dwie wille w brzegu. no proszę i obsmarowujesz JOKERA .spryciarz z
          ciebie mój ptaszku.
    • Gość: gucio Re: Oławskie kantory wymiany walut IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.10, 09:19
      zaraz zmowa , zwyczajnie sie chłopcy poukładali , nie od
      dzis wiadomo ze zgoda buduje , hehehe
      • Gość: scrooge Re: Oławskie kantory wymiany walut IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.10, 09:54
        buduje cwaniaczków kantorowców , rujnuje kieszenie klientów
        czyli nas
    • Gość: zenon Re: Oławskie kantory wymiany walut IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.10, 09:20
      jest zmowa potwierdzam
      • Gość: maniek Re: Oławskie kantory wymiany walut IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.10, 17:56
        w meblowym jest kantor
    • Gość: frodo Re: Oławskie kantory wymiany walut IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.10, 12:19
      do bani z takimi kantorami
    • Gość: głowa Re: Oławskie kantory wymiany walut IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.10, 13:02
      w meblowym są dobre ceny hehehe , widły 22 grosze na euro
      • Gość: piroman Re: Oławskie kantory wymiany walut IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.10, 21:42
        głowa czy piroman?
    • Gość: mucek Re: Oławskie kantory wymiany walut IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.10, 13:59
      do bani
      • Gość: na szczęście nie O Re: Oławskie kantory wymiany walut IP: *.pz1-nat.espol.com.pl 15.08.10, 00:43
        kicha na całego w tej oławia i w ZABAWKOWYM I W MEBLOWYM I ITP... zmowa
        zarabiają na nas KROCIE !!!!!!!!! niech zarabiają bo po to są, ale
        niech nie będzie aż tak!!!-tak bardzo niesprawiedliwie. Przykro mi
        bardzo

pzdr
        • polecaczopole Re: Oławskie kantory wymiany walut 20.08.10, 10:09
          ja zawsze wymieniam walutę w Opolu w kantorze Future w Realu od
          głównego wejścia przy postoju taksówek tak zawsze mają najlepsze
          kursy polecam wszytskim www.kantor-future.opole.pl
          • poszukiwacz84 Re: Oławskie kantory wymiany walut 20.08.10, 10:46
            Mi zawsze najbardziej odpowiadają kursy w kantorze na Wrocławskiej w
            Karolince w Opolu.. po negocjacji porównywalne są z tym co można
            dostać w centrum, a ruch mniejszy więc kolejki są tam też mniejsze:)
            • Gość: leon Re: Oławskie kantory wymiany walut IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.10, 09:21
              w Jokerze w Brzegu są lepsze ceny i duzo blizej
              • Gość: piroman Re: Oławskie kantory wymiany walut IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.10, 21:47
                Joker= żadnego klienta się nie boimy,każdego skroimy!
                • ladnapani Re: Oławskie kantory wymiany walut 01.09.10, 07:11
                  oj kolejny nie-idiota a może oławski kantorowiec z najgorszymi
                  cenami w całej Polsce udający że dokłada i robi dobrą cenę.
                  proszę sprawdzić ,ale dzięki jokerowi w oławie będą teraz najlepsze
                  ceny na dolnym śląsku - panowie proszę uczciwie płacić a nie pisać
                  głupot chyba że wy już nie-możecie.pa
          • Gość: Bujan Re: Oławskie kantory wymiany walut IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.10, 09:27
            Dziś Joker ma lepiej
    • Gość: Rudi Kruger Re: Oławskie kantory wymiany walut IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.10, 08:37
      Uwaga ! , Uwaga ! NADCHODZI
    • ladnapani Re: Oławskie kantory wymiany walut 31.08.10, 22:02
      ta dyskusja zmierza w niewłaściwym kierunku.pozwolę wtrącić swoje
      babskie trzy grosze.
      1.Już dawno nie sprzedaję Euro w Oławie bo ceny są słabiutkie.kilku
      cwaniaczków się dogadało i łupią nas po kieszeni.jeżdziłam do
      wrocławia aż znalazłam JOKERA.Z tego co mi wiadomo są w brzegu od
      1990 r.ceny mają wręcz rewelacyjne od 2 lat.nie wiem czy dopłacają
      do interesu czy też nie. to nie moja sprawa.mam extra ceny i to mi
      wystarczy.wiem że prowadzą też przychodnie lekarskie więc może żyją
      z tego.to nie moja sprawa . mam super ceny i mi to pasuje.
      2.panowie i panie z oławskich kantorów poczuli się zagrożeni i piszą
      głupoty.nie dziwię się im.przyzwyczaili się do wysokich zarobków bez
      wysiłku i wczasów na karaibach.a wszystko naszym kosztem.nie będę po
      nich płakała bo oni nie mieli dla nas litości stosując zmowę cenową.
      3.drodzy klienci cieszmy się i korzystajmy z bardzo dobrych cen
      jakie do niedawna były tylko w brzegu i podobno namysłowie.
      4.a panom cwaniaczkom z oławy życzę spokojnych snów.
      • beata.strzelin Re: Oławskie kantory wymiany walut 01.09.10, 09:36
        czy jesteś naprawdę taka ładna czy tylko taka ksywka.przeslij mi
        fotkę -mój @ to beata.strzelin@onet.pl.
        wracając do tematu to jestes cwaniutka.mój pan handluje autkami i
        przez wiele lat był obrzynany w strzelinie przez "aleksandra
        wielkiego".jak powiedziałam mu o JOKERZE TO SIĘ WŚCIEKŁ.teraz
        aleksander albo mu sprzedaje po cenie z JOKERA albo andrzej jedzie
        do brzegu do jokera. nie muszę chyba mówić jakich wulgaryzmów używa
        i jak to tanio musi walutę sprzedawać.znajomy męża z nysy który
        handluje czeskimi koronami tłumaczył mi że w regionie działa tzw.
        BANDA CZWORGA do której należą aleksander wielki ze strzelina ,
        drobny oszuścik z brzegu zwany glacą albo jąkajłą i 2 kantory z
        oławy-romcio zwany maurytiusem z racji wyjazdów wakacyjnych
        i ...którzy pilnują aby ktoś nie robił w okolicy za dobrych
        cen.dlatego też nie cierpią jokera i obrzucają go błotem. a co do
        aleksandra wielkiego to nie-idiota , w brzegu wybudował dwie wille a
        pracuje 3 dni w tygodniu. ale ładnapani na wczasy ciebie nie
        zabierze bo to chytrus i wczasy spędza w brzegu i chyba nie-może tak
        mi podpowiada kobieca intuicja.
        przeslij mi fotkę.
        a pro po znajoma mówiła że JOKER szuka w strzelinie lokalu pod
        kantor, to może i ja nie będę musiała jeżdzić do brzegu
        pozdrawiam
        • ladnapani Re: Oławskie kantory wymiany walut 01.09.10, 10:10
          fotkę wysłałam.odpisz może się spotkamy.dobrze że napiśałaś o
          aleksandrze. a może maurytius lubi się zabawić. ile ma lat. jak
          wygląda.odpisz na meila
          • beata.strzelin Re: Oławskie kantory wymiany walut 01.09.10, 14:10
            fotkę dostałam. jesteś rzeczywiście super.wyślę ci moją.
            pozdrawiam
        • Gość: NORMALNI Re: Oławskie kantory wymiany walut IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.10, 20:23
          zmyślone postaci ;
          oraz Robert Filipek ( MEBLOWY W OŁAWIE ), tel: +48 602 370 796 ,Oława Ul Norwida
          33 ;
      • Gość: NORMALNI Re: Oławskie kantory wymiany walut IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.10, 20:23
        zmyślone postaci ;
        33 ;
        • Gość: Pytanie Re: Oławskie kantory wymiany walut IP: *.adsl.inetia.pl 01.09.10, 20:51
          Dlaczego jesteście tacy pazerni i macie takie chamskie widełki
          na euro?
          • Gość: NORMALNI Re: Oławskie kantory wymiany walut IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.10, 21:20
            zmyślone postaci ;
            33 ;
            pozdrawiamy i nie chowamy się jak co niektórzy..
        • Gość: NORMALNI Re: Oławskie kantory wymiany walut IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.10, 10:07
          tych wszystkich pantafobicznych postów,raz jeszcze duże pozdrowienia!!!!!
          • beata.strzelin Re: Oławskie kantory wymiany walut 02.09.10, 10:40
            agatko ci goście to chyba nie są normalni.nie bedę tutaj cytować co mi napisali na meila , bo nie wypada.pewien
            psychiatra tłumaczył mi kiedyś że każdy nienormalny pisze ze jest normalny a kazdy idiota że nie jest idiotą .
            bawcie się razem dobrze .
            ha ha ha
      • Gość: lepik Re: Oławskie kantory wymiany walut IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.10, 07:53
        UWAGA UWAGA WŁAŚNIE SIE WTACZA BRZYDULA BETTI www.cyrkdlaodwarznych.pl ha ha
        • Gość: MOCNY Re: Oławskie kantory wymiany walut IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.10, 12:34
          K...wa mówiłem zamknąć dzioby i wypie...ać stąd.
    • ladnapani Re: Oławskie kantory wymiany walut 31.08.10, 22:14
      przed chwilą dzwoniła do mnie koleżanka która zna jednego z naszych
      bohaterskich oławskich kantorowców.planują namówić JOKERA żeby
      przyłączył się do ich zmowy cenowej.Panie Piotrze , Pawle i
      Krzysztofie prosimy nie róbcie tego.to jest nieuczciwe.jeżeli
      pozostaniecie uczciwi my klienci będziemy wam wdzięczni a ładnapani
      nie będzie musiła jeżdzić do brzegu.
    • Gość: zuzia Re: Oławskie kantory wymiany walut IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.10, 20:07
      Ale dzieciaki mają zajęcie ,dlaczego nikt nie zwróci uwagi na ceny walut w banku ,przecież do pójścia do kantoru nikt nikogo nie zmusza ,a joker przez chorą dyskusję na forum po prostu sobie reklamę robi, pajac ,ale o to chodziło.Miejmy klasę i odpuśćmy, mu w Oławie liczy się klient i szacunek do niego .To tyle
      • Gość: piroman Re: Oławskie kantory wymiany walut IP: *.adsl.inetia.pl 01.09.10, 20:41
        to jakaś farsa?
        szacunek do klienta i widełki 22 grosze na euro, śmieszno i
        straszno
        • Gość: NORMALNI Re: Oławskie kantory wymiany walut IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.10, 21:22
          zmyślone postaci ;
          33 ;
          pozdrawiamy i nie chowamy się jak co niektórzy...
          • ladnapani Re: Oławskie kantory wymiany walut 01.09.10, 22:25
            a więc jednak pod seudonimem NIE-IDIOTA krył się właściciel
            konkurencyjnego wobec Jokera kantoru i obrzucał konkurencję błotem.
            i ty mały aleksandrze mówisz że masz klasę.oj wstyd nie mówiąc że
            oczernianie jest grzechem ale taki ła..ak jak ty to chyba do
            kościoła nie chodzi(no bo i po co).chłopaka beaty też latami
            zapewniałeś że robisz dobre ceny .a ja głupia śmiałam się z tej
            Bandy Czworga ,a to jednak prawda.
          • ladnapani Re: Oławskie kantory wymiany walut 01.09.10, 22:31
            widzę po adresach moi panowie że w blokach to wy nie mieszkacie.
            chyba to są wille z basenami. a mówicie że tak malutko zarabiacie.że
            Joker to dopłaca do interesu. macie rację rżniecie wszystkich aż
            miło. i do wora.chciwość aleksandrze też jest grzechem.
        • Gość: aj Re: Oławskie kantory wymiany walut IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.10, 07:50
          ty piękna pani i ty priomanie zainwestujcie w lusterko i nie zaglądajcie tu bo
          odstraszacie swoim wygładem
    • Gość: NORMALNI Re: Oławskie kantory wymiany walut IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.10, 20:09
      zmyślone postaci ;
      33 ;
      • Gość: piroman Re: Oławskie kantory wymiany walut IP: *.adsl.inetia.pl 01.09.10, 20:44
        Mili panowie dwaj , specjalisci od łupienia ludków ( 20
        złotych od 100 euro) z ciezko zarobionej kasy przy zborze
        szparagów.
        • Gość: NORMALNI Re: Oławskie kantory wymiany walut IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.10, 21:21
          zmyślone postaci,
          33 ;
          • beata.strzelin Re: Oławskie kantory wymiany walut 02.09.10, 07:24
            no proszę. mój pan nic mi nie mówił o twojej willi z basenem. A to
            drań, a może zazdrosny.Co robisz w wolne dni ,bo w kantrze pracujesz
            tylko 3 ?Szkoda , że pogoda się popsuła.Może pewnego dnia zobaczysz
            we mnie atrakcyjną kobietę .Mam nadzieję że z tym gościem z oławy
            (kantor meblowy) nic poważnego ciebie nie łączy .napisz do mnie na
            beata.strzelin@onet.pl . Czekam z utęsknieniem .
            Beatka
            • Gość: NORMALNI Re: Oławskie kantory wymiany walut IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.10, 10:06
              tych wszystkich pantafobicznych postów,raz jeszcze duże pozdrowienia!!
          • Gość: NORMALNI Re: Oławskie kantory wymiany walut IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.10, 10:04
            tych wszystkich pantafobicznych postów,raz jeszcze duże pozdrowienia!
    • Gość: internet Re: Oławskie kantory wymiany walut IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.10, 10:29
      do informacji wszystkich :dokladnie te same wpisy,opluwanie itp na forum

forum.nysa.pl/viewtopic.php?t=9708
      • Gość: interent Re: Oławskie kantory wymiany walut IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.10, 10:47
        do informacji wszystkich :dokladnie te same wpisy,opluwanie itp na forum
        forum.nysa.pl/viewtopic.php?t=9708
        • Gość: MOCNY Re: Oławskie kantory wymiany walut IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.10, 14:57
          WARA WAM OD STRZELINA , MEBLOWEGO I JĄKATEGO bo języki poobcinam.
          • Gość: mocny Re: Oławskie kantory wymiany walut IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.10, 15:12
            kto pisze ?
            • Gość: MOCNY Re: Oławskie kantory wymiany walut IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.10, 15:18
              jak ci przy...lę to będziesz wiedział kto pisze. I wy panienki też odj...bać się od ALEKSANDRA bo do
              bagażnika .Dwa razy powtarzać nie będę. Kończymy dyskusję i wyp...lać.
              • Gość: gość Re: Oławskie kantory wymiany walut IP: 109.207.50.* 04.09.10, 15:18
                Nie strasz ,nie strasz bo się z....sz
                • Gość: MOCNY Re: Oławskie kantory wymiany walut IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.10, 18:49
                  Na kiełbasę przerobię.
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka