Gość: były sympatyk PO IP: *.212.200.89.otvk.pl 15.09.10, 21:29 Szwagier posła jak prywatny ochraniarz wszędzie za nim łazi jak cień. Ma zapewnione pierwsze miejsce na liście wyborczej do Rady Miejskiej w Oławie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: robiecomoge Re: Poseł ze szwagrem opanuja Oławę IP: 81.219.4.* 15.09.10, 21:48 A ciebie szlag trafia... :) skoro uważasz, że "szwagier" posła. który "tylko chodzi za nim jak cień" wychodzi sobie tym drogę do RM to naprawdę mi cię szkoda:) a juz wiem... a moze ciebie trafia, ze nie masz szwagra posła?? to może do roboty co?? Pokaż co potrafisz... w końcu ostatecznie to obywatele głosują na kandydatów do Rady i to oni decydują:) przedstaw nam swój program - my go ocenimy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nie dla nepotyzmu Re: Poseł ze szwagrem opanuja Oławę IP: *.md4.pl 15.09.10, 22:02 Przecież oficjalnie to wszystko OK. Tak jak z interpelacją i stacją paliw. Nie damy się nabrać na Kaczora i jego kolegów sztuczki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Viking Re: Poseł ze szwagrem opanuja Oławę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.10, 23:50 Przy takiej bystrości umysłu, nie ma co się dziwić, że jesteś byłym sympatykiem PO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gocha Re: Poseł ze szwagrem opanuja Oławę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.10, 07:21 To fakt inni ich rozszyfrowują szybciej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Re: Poseł ze szwagrem opanuja Oławę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.10, 08:10 No cóż ma prawo. Kto jest tym szwagrem Kaczora? Skoro jest osobą publiczną to podajcie jego nazwisko bo nie kojarzę tego gościa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Poseł ze szwagrem opanuja Oławę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.10, 10:11 drogi były sympatyku PO skąd wiesz, że szwagier kaczora będzie na 1 miejscu skoro tego jeszcze nie wie samo PO? przeciceż nie podali list do publikacji tak jak BBS? Oj coś zazdrość Ci się włączyła- i zgadzam się z opinią, że "chodzeniem za kaczorem" drogi do RM sobie nie wychodzi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kali Re: Poseł ze szwagrem opanuja Oławę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.10, 11:10 Do bylego sympatyka PO. Ty gościu jesteś nawiedzony czy co? Skąd ty wiesz jakie są miejsca na liście? Może jesteś szpiegiem z BBS-u ? Na szczęście jesteś byłem sympatykiem PO, bo takich cieniasów w PO nie potrzebuje .Z drugiej strony jeśli masz wgląd w listy i przychodzisz na zebrania to twoja wypowiedź świadczy o tym jak jesteś zdradliwy i fałszywy. Ujawnij się i poddaj się samokrytyce- może jeszcze z ciebie będą jacyś ludzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kot Felek Re: Poseł ze szwagrem opanuja Oławę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.10, 13:50 Do byłego sympatyka PO. Nie lobię takich gnoi tzw. byłych pseudo sympatyków PO którzy komentują to co ich nie dotyczy. Znam szwagra posła i powiedział mi, że zrezygnuje z kandydowania pod warunkiem, że się gościu ujawnisz i chętni ci ustąpi miejsca na liście. To, że mu zazdrościsz chodzenia za posłem to pewnie taka jego praca, a tobie proponuję żebyś też zatrudnił się u swojego szwagra będziecie razem szukać pracy. Powoli domyślam się kim ty naprawdę jesteś! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Viking Re: Poseł ze szwagrem opanuja Oławę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.10, 16:17 Czy wstawienie na pierwsze miejsce daje gwarancję zwycięstwa <WOW> Blady strach padł na BBS i zaczyna im rozum odbierać :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: McFerlin Re: Poseł ze szwagrem opanuja Oławę IP: *.md4.pl 16.09.10, 19:26 Nie mam nic wspólnego z BBSesem, ale niedobrze mi robi się jak słyszę coś o pośle Kaczorze. Niech da se chłop siana razem ze szwagrem i kolegami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Poseł ze szwagrem opanuja Oławę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.10, 12:11 jeśli ci się niedobrze robi słuchając o pośle to wsadź sobie do uszu słomę o której piszesz:) ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kali Re: Poseł ze szwagrem opanuja Oławę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.10, 12:21 Do Mc Ferlin- jak ci się na widok posła robi niedobrze to idź do lekarza, pewnie masz jakieś problemy gastryczne, ale się nie przejmuj ja po przeczytaniu twojego komentarza zwymiotowałem na ekran . To twoja wina, że mam teraz zafajdany ekran -kto to posprząta. Powiem ci gościu jedno - do pięt mu nie dorastasz-jesteś mniej niż zero. Odpowiedz Link Zgłoś
poodzian Re: Poseł ze szwagrem opanuja Oławę 18.10.10, 21:07 Jak brak pomysłu, to pojawiają się nerwy i epitety. Mieszkańcy Oławy, wbrew temu co myślą partyjniacy z PO, nie dadzą się nabrać na ich obiecanki. Wybiorą ludzi, których znają i ufają. Panowie z PO do nich nie należą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Poseł ze szwagrem opanuja Oławę IP: *.222.38.84.otvk.pl 18.10.10, 23:23 pudzian masz racje ludzie wybiora ludzi, którym ufają(jesli są mądrzy) jesli natomiast sa uzaleznieni to wybiorą tak jak zwykle :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saszka Re: Poseł ze szwagrem opanuja Oławę IP: *.222.38.84.otvk.pl 19.10.10, 23:01 niech wybierają mądrze niech wybiorą PO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Heniek Re: Poseł ze szwagrem opanuja Oławę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.10, 07:54 "niech wybierają mądrze niech wybiorą PO" - NIE - kierujcie się nazwiskami ludzi, których znacie. Nie głosujcie na partie! To, że ktoś kandyduje z dużej partii to tylko jego minus. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odra Re: Poseł ze szwagrem opanuja Oławę IP: *.222.38.84.otvk.pl 20.10.10, 20:06 ludzie głosujcie na ludzi, ktorych znacie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sympatyk PO Re: Poseł ze szwagrem opanuja Oławę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.10, 16:18 Dobrze, że juz nie jestes sympatykiem PO , bo na takich sympatykach to mozna tylko wycierać buty. Jak nie jestes w PO to szukaj sobie bliższej rodziny do krytyki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zeus północy Re: Poseł ze szwagrem opanuja Oławę IP: *.md4.pl 21.10.10, 20:37 Poseł ze szwagrem nie opanują Oławy. Tu ludzie się znają i wiedzą, kto jest kompetentny i potrafi działać społecznie , a kto dba tylko o swoje interesy. Ładne zdjęcia w lokalnym brukowcu i hasełka nie pomogą. Niech ta zbieranina z PO w końcu zabierze się do pracy, a nie żyje z naszych podatków. Mam nadzieję, że po tych wyborach, politykierzy myślący tylko o sobie odejdą w niepamięć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaszpirowskij Re: Poseł ze szwagrem opanuja Oławę IP: *.208.38.84.otvk.pl 22.10.10, 22:03 Jeszcze jeden nawiedzony !Tym razem z pod znaku Zeusa , chyba bardziej Jelca! Z takimi sloganami możesz kule toczyć tym z BBS-u, albo PiS-u. Skąd ty wytrzaśniesz działaczy , którzy potrafią działać społecznie w samorządzie. Ogłaszamy przed wyborami, że radni i burmistrz będą pracować społecznie i co okaże się, że nie ma komu kandydować .Pokaż działaczy którzy w tej kadencji nie byli na tabloidach naszej lokalnej gazety i nie żyją z naszych podatków. Jesteś gościu żałosny w tych swoich wywodach. Ja, nie jestem sympatykiem PO ani BBS i nie mam aspiracji aby kandydować do władz , ale jestem przekonany, że ci których wybierzemy nie będą za darmo wysilać się w rządzeniu miastem od radnego począwszy do burmistrza kończąc , bo niby w imię czego, jakiś wyższych wartości moralnych czy etycznych. Chcą się bawić w politykę, poświęcają swój czas prywatny , jeśli wyborcy ich wybiorą to niech sobie rządzą, a że za to mają jakieś tam diety to inna sprawa.Natomiast , nie trawię takich frustratów jak Zeus , pewnie n który krytykuje PO , ale nie widzi nepotyzmu u innych partii.Gościu więcej pokory! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koprowskij Re: Poseł ze szwagrem opanuja Oławę IP: *.md4.pl 22.10.10, 22:30 Strach w oczka zagląda? Nie zagłosuje na Platformesów, bo oni nawet nie kryją, że praca w samorządzie ma być misją publiczną. Dla nich ta walka polityczna ma jeden cel: zabezpieczenie na przyszłość i czysty szmal z budżetu. Oławianie nie damjy się nabrać na sztuczki i piar posła i jego partyjnych kumpli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldi Re: Poseł ze szwagrem opanuja Oławę IP: *.222.38.84.otvk.pl 24.10.10, 22:11 LUDZIE NIE DAJCIE SIĘ NABRAĆ NA PR BBS I 100 RAZY POWTARZANE "JA PAŹDZIERNIK DOKOŃCZĘ CO ZACZELEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" TO KOMPLETNA BZDURA-OLAWIANIE OTWÓRZCEI OCZY- GLOSUJCIE NA LUDZI A NIE OBIETNICE I GRUSZKI NA WIERZBIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zyta Re: Poseł ze szwagrem opanuja Oławę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.10, 09:21 Październik co zrobił to widzimy. Zazdroszczą nam sąsiednie miasta i gminy. Co do wyborów to głosujmy na ludzi - zgadzam się, ale nie głosujmy na partie. PO ma już prawie wszystko, w mieście rządzić nie musi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ajax Re: Poseł ze szwagrem opanuja Oławę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.10, 10:11 Zyta to powiedz nam czego nam tak zazdroszczą sąsiednie miasta i gminy, może wykorzystania dotacji unijnych?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zyta Re: Poseł ze szwagrem opanuja Oławę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.10, 11:45 Nysa i Brzeg zazdrości nam Strefy Ekonomicznej. Jelcz-Laskowice marketów - można zrobić bez kolejek tanie zakupy. Strzelin i Wiązów Ośrodka Kultury . Okoliczne gminy (szczególnie gmina Oława) dobrego gospodarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaszpirowskij Re: Poseł ze szwagrem opanuja Oławę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.10, 16:50 Zyta z którego okręgu kandydujesz w mieście , bo to ze jestes z BBS to czuc na odległość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ajax Re: Poseł ze szwagrem opanuja Oławę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.10, 22:53 Zyta Brzeg i Nysa są w tej samej strefie wałbrzyskiej co Oława. Ośrodek kultury porównaj z ośrodkami w Nysie i Brzegu i się dopiero zdziwisz, co do marketów to faktycznie wielka sztuka sprzedać teren pod nie. Z dobrym gospodarzem to cie dopiero poniosło <rotfl> zapomniałaś jeszcze napisać, że Brzeg i Nysa zazdroszczą nam fantastycznego Rynku, w którym rodzinnie można kupić buty, a nie posiedzieć w jakiej durnej kawiarni lub cukierni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Orion Re: Poseł ze szwagrem opanuja Oławę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.10, 07:45 Zyta ma rację. Szanujmy to co mamy i tych, którzy to zrobili. Łatwo coś zepsuć, trudniej zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ajax Re: Poseł ze szwagrem opanuja Oławę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.10, 15:30 Siła argumentów jest porażająca <rotfl> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Poseł ze szwagrem opanuja Oławę IP: 109.207.50.* 27.10.10, 15:28 Chcesz żeby ktoś inny opanował Oławę - weż udział w wyborach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Józek Re: Poseł ze szwagrem opanuja Oławę IP: *.md4.pl 29.10.10, 19:29 Poseł i jego pieski nie mają szans. Ludzie poznali się na ich "fachowości". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Poseł ze szwagrem opanuja Oławę IP: *.222.38.84.otvk.pl 30.10.10, 10:22 józiu ty chyba na głowe upadłeś, jesli piszesz o pieskach posła i fachowości BBS- nie mówię, że PO jest święte, ale poseł Kaczor zdecydowanie więcej zrobił dla Oławy niż Październik- jesli masz na tyle odwagi to zapraszam Cię i koleżankę Zyte na rozmo o fachowości BBS przy dobrej kawe i ciastku- ot taka rozmowa na argumenty co ty na to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Poseł ze szwagrem opanuja Oławę IP: 109.207.50.* 30.10.10, 16:15 Ja myślę,że jest to b. możliwe że PO zdobędzie w wyborach najwięcej głosów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaszpirowskij Re: Poseł ze szwagrem opanuja Oławę IP: *.208.38.84.otvk.pl 30.10.10, 18:17 Tak Gościu trzymaj PO wygra wybory w mieście to jest więcej niż pewne! Pawłowicz zastąpi obecnego burmistrza i wreszcie cos się zmieni w tym mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaszpirowskij Re: Poseł ze szwagrem opanuja Oławę IP: *.208.38.84.otvk.pl 30.10.10, 18:24 Ty Józek trochę sobie za dużo pozwalasz. Gdybym kandydował to za takie obrazliwe slowa w trybie wyborczym zlożyłbym pozew do sądu okręgowego. Mozna tam dochodzic o odszkodowanie do 10 tys zlotych.Warto ostudzić zapędy takich pieniaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Re: Poseł ze szwagrem opanuja Oławę IP: 109.207.48.* 30.10.10, 22:46 Poseł to super facet! Nareszcie urząd marszalkowski i wojewody dostrzega Oławę! Nareszcie jest kasa dla Oławy! Co do szwagra to nie mam zatrzeżeń - b. grzeczny i uczynny gość. Zresztą szwagier to nie rodzina, o czym niedawno przypomniał G.Napieralski, ktory też współpracuje ze szwagrem. Ludzie, patrzcie na czyny, a nie kierujcie się zawiścią i małostkowością. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: braaaawo Re: Poseł ze szwagrem opanuja Oławę IP: *.adsl.inetia.pl 31.10.10, 17:33 Brawa dla Pana wyżej:) Odpowiedz Link Zgłoś
poodzian Re: Poseł ze szwagrem opanuja Oławę 31.10.10, 20:25 Hahaha, wykupiliście całą wazelinę w Oławie? Jakie czyny? Myślicie, że w Oławie mieszkają idioci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Poseł ze szwagrem opanuja Oławę IP: 109.207.48.* 01.11.10, 19:28 Tak mieszkam w Olawie i prosze mi nie ubliżać z inne zdanie. Najgorszyn elementem w Oławie są wlasnie ludzie pokroju jak Poodzian! Mam prawo do wlasnego zdania. Podzian nie może innym narzucać swojego myslenia. Nie do tego słuzy forum.trochę KULTURY i SZACUNKU dla innych. Odpowiedz Link Zgłoś
poodzian Re: Poseł ze szwagrem opanuja Oławę 01.11.10, 20:59 Sądząc po błędach ortograficznych w poprzednim poście domyślam się, że napisała to jakaś bardzo ważna persona z Oławy....Mam rację.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wasz Kogut Re: Poseł ze szwagrem opanuja Oławę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.10, 09:42 Pudzian, dobrze, że są ludzie tacy jak Ty, którzy uświadamiają nas, że nie warto słuchać obiecanek, a trzeba trzeźwo oceniać możliwości i dotychczasową pracę. Każdy chce dużo i szybko, niestety, fundusze i ograniczenia są i nikt tego nie przeskoczy. Dlatego trzeba być realistą i wybrać tych, którzy mają doświadczenie w pracy samorządowej i pokazali, że chcą i potrafią. Pozdrawiam Wasz Kogut. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ajax Re: Poseł ze szwagrem opanuja Oławę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.10, 10:34 Kogut problem tylko w tym, że te wyniki, tylko zauważają ludzie powiązani z obecną władzą w mieście. Parafrazując klasyka: Urząd wyżywi się sam .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kali Re: Poseł ze szwagrem opanuja Oławę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.10, 20:39 Przestancie juz do znudzenia powtarzać te same slogany. Ciągle te same gęby w samorządzie.Czy naprawde nie stac nas zmiane pokoleniową. Przecież w BBS średnia wieku to 55 lat. Doświadczenia w samorządzie tak ale chyba w kreceniu lodów? Poodzian na burmistrza, ale Wąchocka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Poseł ze szwagrem opanuja Oławę IP: 109.207.48.* 03.11.10, 17:14 Mam 23 lata i odpieprz sie od swoich chorych domysłów. Jesteś mniej niż ZERO! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poli-kot Re: Poseł ze szwagrem opanuja Oławę IP: *.208.38.84.otvk.pl 07.11.10, 22:18 Poodzian co do drugiej cześci wypowiedzi, a raczej pytania-masz duże szanse na tą mniejszość zamieszkującą nasze miasto! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik Re: Poseł ze szwagrem opanuja Oławę IP: *.212.200.89.otvk.pl 04.11.10, 12:17 Dzisiaj zapoznałem się z listami kandydatów na radnych z wszystkich komitetow wyborczych w Oławie i powiecie oławskim. Widzę, że rodzinne powiązania nie tylko są w PO, ale także w PIS-ie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Poseł ze szwagrem opanuja Oławę IP: 109.207.50.* 04.11.10, 16:00 a ja zauważyłem ,że jeden z radnych zagorzały w PIS startuje z listy PO zgadnijcie kto to,to chore jak ludzie się podlą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Poseł ze szwagrem opanuja Oławę IP: *.xdsl.centertel.pl 04.11.10, 19:20 Najbardziej się podlą ci , którzy przeszli z SLD do BBS, w zamian dostając różne posady. A koneksje rodzinne również są najbardziej zauważalne w BBS, ale wiadomo towarzysze zawsze się wspierali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek Re: Poseł ze szwagrem opanuja Oławę IP: *.md4.pl 04.11.10, 19:52 bla bla bla W PO to są ami samarytanie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kali Re: Poseł ze szwagrem opanuja Oławę IP: *.208.38.84.otvk.pl 04.11.10, 23:16 Mirku nie bądź hipokrytą. Na listach BBS widziałem przedstawicieli stowarzyszeń i różnych firm usługowych w zamiań za co - za ulgi podatkowe albo dotacji z budżetu miasta na działalność. Jak łatwo rozdaje sie pieniądze nie swoje , a podatników. Odpowiedz Link Zgłoś
poodzian Re: Poseł ze szwagrem opanuja Oławę 06.11.10, 09:34 Jeżeli podajesz takie obelgi to podaj konkretne fakty. Kto dostał ulgi podatkowe lub dotacje. Tak konkretnie pan X, firma Y, 20 tys zł w maju 2010. Jeśli nie masz takich danych to stul pysk, bo dość Pełowskich pomówień. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poli- kot Re: Poseł ze szwagrem opanuja Oławę IP: *.208.38.84.otvk.pl 07.11.10, 21:45 Ty poodzian nie podniecaj sie - na twoim miejscu wogóle nie zabierałbym glosu na tym forum, przecież ktoś już ciebie rozszyfrował, po co sie ośmieszasz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lulek Re: Poseł ze szwagrem opanuja Oławę IP: *.xdsl.centertel.pl 07.11.10, 21:56 Tak nasza władza zwraca się do ludu. Chcesz zabrać głos, to odpowiedzą ci "stul pysk" albo "jeszcze nie czas na młodych" Ale jak ktoś pochodzi z PZPR, pałował opozycjonistów w Jelczu to czego można się spodziewać po takich ludziach. Idą po trupach do celu. Dla władzy i stołków uczynią wszystko. By tylko się utrzymać i by rodzina miała pracę w urzędach. To jest najważniejsze. Dla takich ludzi cel uświęca środki. poodziana już dawno rozszyfrowali na Jelczańsko laskowickim forum, gdzie wklejał gotowe teksty jako własne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Felek Re: Poseł ze szwagrem opanuja Oławę IP: *.md4.pl 07.11.10, 22:43 Piszcie ludzie na temat. Za dwa tygodnie wybory. Nie chcecie chyba, aby rządzili Oławą poseł ze szwagrem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były pracownik JZS Re: Poseł ze szwagrem opanuja Oławę IP: *.212.200.89.otvk.pl 07.11.10, 23:06 Do lulka! Coś miesza Ci się w głowie! Piszesz jakies bajki, a nie konkrety. Kogo masz na myśli, że pałował opozjonistów w Jelczu? Jeżeli masz na myśli pewną osobę z Oławy to jesteś w wielkim błędzie i dużo nie wiesz. Owszem on ścigał, ale przeważnie kapusi esbeckich. Ja coś na ten temat wiem. Zapytaj przewodniczącej Solidarności może ona Cię wyprowadzi z błędu. Facet licz się ze słowami bo wdupisz. Jestem gotowy być świadkiem. Nie można krzywdzić osoby jak nie zna się prawdy. A jak kradłeś lub handlowałeś wódką na zakładzie to prawidłowo, że byłeś ścigany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lulek Październik z bratem nadal trzymają Oławę IP: *.xdsl.centertel.pl 08.11.10, 09:40 Ludzie, przecież członkowie Platformy ściągną do Oławy pieniądze. Wojewoda Jurkowlaniec jest z Platformy, w sejmiku są ludzie z Platformy. Wybierzmy Pawłowicza, a pieniądze same zaczną spływać do Oławy. Wybierzmy w końcu lepszą przyszłość. Czy widzicie, że w Oławie nie zaszły żadne zmiany na lepsze. Oława jest zaniedbana, stajemy się prowincją, mimo że Oława leży na głównym ciągu komunikacyjnym. Głosujmy mądrze. Głosujmy na Pawłowicza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wolfik Poseł ze szwagrem opanuja Oławę. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.10, 11:00 Jurkowlaniec będzie wojewodą tylko przez rok. Za rok mamy znów wybory ale parlamentarne. Po planowanych przez PO podwyżkach podatków w 2011 roku, szanse na wygraną wyborach są nikłe. Nikt nam nic nie da za darmo. Tyle ile sobie wypracujemy, tyle będziemy mogli wykorzystać. Październik wie jak to zrobić, to dzięki niemu nie ma dużego bezrobocia w Oławie, a inwestorzy płacą podatki do miasta. Jego ponowny wybór zapewni dalszy rozwój. Wybór partyjniaka z PO, to wielka niewiadoma. Jedyne co pewne, to to, że jego decyzje nie będą samodzielne. On będzie musiał się odwdzięczyć partii za poparcie. (Zgadnijcie kto jest w Oławie szefem PO?). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Shrek Re: Poseł ze szwagrem opanuja Oławę. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.10, 11:53 Błogosławiony, który nie ma nic do powiedzenia, a mimo to milczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rambo Re: Poseł ze szwagrem opanuja Oławę. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.10, 12:58 Wolfik- ty chyba jestes mlodszym bratem niejakiego Wolfiusa z naszej gazety lokalnej. Macie panowie jedna wadę - slepo wierzycie w mozliwości obecnego burmistrza, który tak naprawdę juz się wypalil. Co osiągnięć twoje pryncypała w tej kadencji ; 4 hipermarkety to rzeczywiście wielka inwestycja dla naszym mieszakńców, ludzie maja prace ale na 3/4 etatu świątek piątek czy niedziela. Zapytaj ich ile zarabiają? Dzieki temu upadlo wiele rodzinnch sklepików, ktore utrzymywaly rodziny i placiły podatki. Hipermarkety gościu nie pałąca podatków dochodowych w Polsce, a jako nowy inwestor pewnie jest też zwolniony z podatkow lokalnych , więć nie pieprz głupot! Odpowiedz Link Zgłoś
poodzian Re: Poseł ze szwagrem opanuja Oławę. 11.11.10, 11:06 Prawda w oczy kole? Wolfik ma dużo racji w tym co pisze. Dobrze, że są tacy ludzie, którzy nie dają wiary kłamstwom i populizmowi Pełowców. Zapytajcie się ludzi z Laskowic, czy nie chcą jeszcze jednego marketu? Ja życzę Październikowi, aby dokończył to co zaczął z radością zobaczę Go jak wykąpie się w basenie w nowym garniturze. Smutny jestem, że są ludzie, którzy nie potrafią docenić tego co zrobił. Mimo kryzysu, dekoniunktury w Oławie się wiele działo a ludzie mieli pracę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kali Re: Poseł ze szwagrem opanuja Oławę. IP: *.208.38.84.otvk.pl 12.11.10, 23:16 Poodzian - choć naprawde współczuję ci tego fanatyzmu wobec obecnej władzy to jednak zagłosuję na twojego kandydata pod warunkiem, że razem z nim w nowych garniturach skoczyć do nowowybudowanego basenu ale przed napuszczeniem wody, może wreszcie ochloniesz i przestaniesz pisac takie glupoty! Odpowiedz Link Zgłoś
aureolka1 Re: Poseł ze szwagrem opanuja Oławę. 16.11.10, 22:11 Spokojna wasza rozczochrana. Ludzie posła nie wygrają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Oława ma dość Października IP: *.xdsl.centertel.pl 16.11.10, 22:32 Masz rację ludzie posła, czyli marionetka Październik wyborów nie wygra. Wygra samodzielnie myślący kandydat Pawłowicz, który nie popiera w wyborach prezydenckich i wyborach parlamentarnych kandydatów z innych partii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kali Re: Poseł ze szwagrem opanuja Oławę. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.10, 11:25 Spokojna twoja rozczochrana aureolko 1 , żebys czasami nie dostala wszawicy jak wygra PO. Odpowiedz Link Zgłoś
poodzian Re: Poseł ze szwagrem opanuja Oławę. 19.11.10, 23:58 Nie opanują, w Oławie będą rządzić normalni ludzie, a nie aparatczycy i cwaniaczki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista Re: Poseł ze szwagrem opanuja Oławę. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.10, 11:05 Ty poodzian ci twoje chlebodawcy to nie aparatczycy, a na listach BBS-u to kto jest? Może Październik nie wie , że przejął na listy BBS-u kilku czolowych aparatczyków z SLD? Odpowiedz Link Zgłoś
poodzian Re: Poseł ze szwagrem opanuja Oławę. 03.12.10, 20:23 Takie były plany, buńczuczne okrzyki piosenki. I co? Niestety szwagier został radnym, ale na szczęście na tym koniec sukcesów oławskiej Peło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista Re: Poseł ze szwagrem opanuja Oławę. IP: *.208.38.84.otvk.pl 03.12.10, 20:34 Poodzian - szwagier posła został radnym, a ty zawsze będziesz zwykłą gnidą, jesteś mniej niż ,,zero"! Zobaczymy jak Prokuratura twojemu idolowi do ,,d..." dobierze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista Re: Poseł ze szwagrem opanuja Oławę. IP: *.208.38.84.otvk.pl 03.12.10, 20:40 Nie opanują, w Oławie będzie rządzić normalny, młodszy i lepszy burmistrz PRZEMEK PAWŁOWICZ- człowiek o czystych rękach , który może spać spokojnie . STOP dla układów BBS z PiS i SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Poseł ze szwagrem opanuja Oławę. IP: *.222.38.84.otvk.pl 03.12.10, 20:54 STOP PAŹDZIERNIKOWI, STOP UKŁADOM, STOP PEREŁKOM STOP!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Poseł ze szwagrem opanuja Oławę. IP: *.212.200.89.otvk.pl 06.12.10, 00:07 na szczęście mieszkańcy Oławy to madrzy ludzie. Dziekuje Wam za mądrość Odpowiedz Link Zgłoś