Gość: Lew salonowy. Re: Na jakiego kandydata na burmistrza zagłosujes IP: *.md4.pl 20.10.10, 21:38 Mając do wyboru wymienionych, wybrałem Października. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crisu Re: Na jakiego kandydata na burmistrza zagłosujes IP: *.adsl.inetia.pl 21.10.10, 11:22 Nie będę głosował, ponieważ żadna z tych osób nie przedstawia wartości ,które powinien mieć BURMISTRZ.Pełniący obecnie funkcję może i ma wygląd oraz pieniądze, ale zachowanie nie przystoi takiej funkcj. Niemiły dla petentów,butny i pyszałkowaty. Wiele rzeczy robi "na pokaz",tak jak np. remonty w mieście- pod wybory. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawski Re: Na jakiego kandydata na burmistrza zagłosujes IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.10, 11:31 już jest taka ankieta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Na jakiego kandydata na burmistrza zagłosujes IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.10, 11:31 na Pawłowicza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Na jakiego kandydata na burmistrza zagłosujes IP: 109.207.50.* 21.10.10, 18:31 Ja też Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ziuta Re: Na jakiego kandydata na burmistrza zagłosujes IP: *.md4.pl 21.10.10, 20:13 Ja na aktualnego burmistrza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek. Re: Na jakiego kandydata na burmistrza zagłosujes IP: *.md4.pl 21.10.10, 20:14 Oczywiście, że na Października. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kali Re: Na jakiego kandydata na burmistrza zagłosujes IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.10, 09:26 Widze , że tu wypowiadaja sie pracownicy urzedu miejskiego , albo czlonkowie BBS- Bardzo Biedni Samorzadowcy Odpowiedz Link Zgłoś
petit7 Re: Na jakiego kandydata na burmistrza zagłosujes 22.10.10, 17:53 Mylisz się kolego. Głosują za aktualnym burmistrzem Ci, którzy przewidują co mogłoby się stać jak wygraliby niekompetentni partyjniacy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Autor Re: Na jakiego kandydata na burmistrza zagłosujes IP: *.md4.pl 23.10.10, 00:34 Dobra sonda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kali Re: Na jakiego kandydata na burmistrza zagłosujes IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.10, 16:55 Do petit7 za aktualnym burmistrzem glosuja jego pracownicy urzędu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heniek Re: Na jakiego kandydata na burmistrza zagłosujes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.10, 14:47 Październik,Październik i jeszcze raz Październik! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kali Re: Na jakiego kandydata na burmistrza zagłosujes IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.10, 16:57 PAWŁOWICZ ,PAWŁOWICZ I JESZCZE RAZ PAWŁOWICZ!, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oczywistaoczywisto Re: Na jakiego kandydata na burmistrza zagłosujes IP: *.adsl.inetia.pl 23.10.10, 16:16 Na Przemka Pawlowicza:)) Franek musi odejść!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Apropos Re: Na jakiego kandydata na burmistrza zagłosujes IP: *.md4.pl 23.10.10, 19:00 Jestem mieszkańcem Oławy od kilkudziesięciu lat. Znam wszystkich kandydatów na burmistrza (jednych lepiej drugich gorzej). Oddam głos na Franciszka Października, choć bardzo dobrze widzę jego błędy i zaniechania. Tylko on gwarantuje, że tempo pozytywnych zmian w Oławie nie spadnie. Pozostali kandydaci nie gwarantują poprawy, a wręcz można przewidzieć, że zgubią się w zarządzaniu całej machiny jakim jest miasto Dobrze by było, jakby Październik przyjął sobie na zastępce, kogoś młodszego od siebie dobrze wykształconego, aby mógł przekazać mu swoje umiejętności i mieć inny obraz potrzeb i oczekiwań Oławian. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak na marginesie Re: Na jakiego kandydata na burmistrza zagłosujes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.10, 21:09 A PROPOS! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paweł Re: Na jakiego kandydata na burmistrza zagłosujes IP: *.222.38.84.otvk.pl 24.10.10, 22:04 Pawłowicz, Pawłowicz i tylko Pawłowicz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 Pzaździernik nic nie gwarantuje, a juz na pewno nie rozwoj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kali Re: Na jakiego kandydata na burmistrza zagłosujes IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.10, 17:01 To jest własnie podejsćie do sprawy- widzi błędy i zaniechania a i tak na niego zaglosuje. Wierny sluga aż do emrytury swojego pana.To jest typowa nasza oławska paranoja. U jego boku byli juz mlodsi zastepcy, ale tylko jako figury woskowe, bo I byrmistrz rządzi niepodzielnie i basta, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Nas Re: Na jakiego kandydata na burmistrza zagłosujes IP: *.adsl.inetia.pl 26.10.10, 09:56 Na pewno na Października. Nie jestem z rodziny, nie jestem z BBS, jestem z Oławy. PO - z przykrością stwierdzam - to przede wszystkim PARTIA POLITYCZNA, a dopiero później lokalni samorządowcy. Nie potrzeba nam przeniesienia wojen na górze do Oławy. Pozdrawiam - idźcie głosować niezależnie od tego, kogo chcecie wybrać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poli-kot Re: Na jakiego kandydata na burmistrza zagłosujes IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.10, 13:51 Do Ja Nasa- sorry, a co to jest BBS- to nie jest partia? A kto tworzy ten BBS? Na listach kandydatow jest tyle byłych partyjniakow że szok, nawet tych z obecnej SLD. Średnia wieku ok. 50 lat. Jak tacy maja rządzic miastem to ja dziekuję! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olawianin.2 Re: Na jakiego kandydata na burmistrza zagłosujes IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.10, 11:50 wybieram kompetencje i Człowieka. Nie kłócący się POPiS Odpowiedz Link Zgłoś
poodzian Re: Na jakiego kandydata na burmistrza zagłosujes 03.11.10, 20:45 Ja zagłosuję tak jak w sondażu. Wybiorę mniejsze zło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Philip Re: Na jakiego kandydata na burmistrza zagłosujes IP: *.md4.pl 07.11.10, 08:14 Sondaż pokazuje, że wybory nie rostrzygną się w I turze.Do drugiej tury wejdzie p. Październik i najprawdopodobniej p. Pawłowicz. Wygra Październik, bo choć ludzie Go krytykują to wiedzą, ze jeśli wygra, to rozwój Oławy nie będzie zahamowany. -- Samorządy nie dla partii politycznych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Na jakiego kandydata na burmistrza zagłosujes IP: 109.207.50.* 07.11.10, 08:22 I tu się mylisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poli-kot Re: Na jakiego kandydata na burmistrza zagłosujes IP: *.208.38.84.otvk.pl 07.11.10, 22:20 Poodzian co ty satanista jesteś, chcesz żeby naszym miastem rządziło zło? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marecki Re: Na jakiego kandydata na burmistrza zagłosujes IP: *.md4.pl 07.11.10, 22:41 WYgrana Października nie jest taka pewna. Nie jest to mój kandydat. Prawdopodobnie nie pójdę na wybory. Nie zagłosuję na przedstawicieli dużych partii, bo to sprzeczne i z ideą samorządu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Na jakiego kandydata na burmistrza zagłosujes IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.10, 16:08 KONIEC Z PAŹDZIERNIKIEM CZAS NA PAWŁOWICZA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zorro Re: Na jakiego kandydata na burmistrza zagłosujes IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.10, 07:18 Pro Pełowska gazetka próbuje reklamować na tym forum swój spreparowany sondażyk. Odpowiedz Link Zgłoś
poodzian Re: Na jakiego kandydata na burmistrza zagłosujes 11.11.10, 11:21 Wybierzemy znów mniejsze zło. Wielu zagłosuje na Października tylko dlatego, żeby nie wygrała PO czy PiS. Może nie będzie znacząco lepiej, ale na pewno nie będzie gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Old Spice Re: Na jakiego kandydata na burmistrza zagłosujes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.10, 11:41 Poodzian w oryginale było : "Może nie będzie lepiej, ale śmieszniej na pewno" tylko czy nam takiego kabaretu potrzeba, na 4 lata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kali Re: Na jakiego kandydata na burmistrza zagłosujes IP: *.208.38.84.otvk.pl 12.11.10, 23:28 Poodzian - czy tobie gościu ktos pałaci za te bieganie po tym forum? Ty to masz zdrowie, na wszystkich frontach rodzierasz szaty za tą obecna władzę- czy oni naprawdę są tego warci? Kto z BBS pcha się do władzy- średnia wieku 60 lat! gratuluje -niech żyje mlodość! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BBS Oława Re: Na jakiego kandydata na burmistrza zagłosujes IP: *.md4.pl 13.11.10, 18:15 wybory2010.pkw.gov.pl/geo/pl/020000/021501-okg.html?komitet=2c9682222b3efa92012b433adb5b06b7 Średnia wieku w BBSie jest 46 lat. Dlaczego kłamiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista Re: Na jakiego kandydata na burmistrza zagłosujes IP: *.208.38.84.otvk.pl 22.11.10, 21:59 Jak Październik wygra to juz gorzej być nie może, przeciez on tylko chce przesiedzieć do emerytury. Odpowiedz Link Zgłoś
poodzian Re: Na jakiego kandydata na burmistrza zagłosujes 23.11.10, 06:54 Pamiętacie jaki był sondaż głosowania na burmistrza w lokalnym brukowcu? Był tyle wart co ta gazetka. Sondaż na tym forum sprawdził się o wiele bardziej. To dowód, że lokalni redaktorzyni próbują bawić się w polityków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista Re: Na jakiego kandydata na burmistrza zagłosujes IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.10, 15:57 Skąd ty poodzian czerpiesz wene twórczą jesli chodzi o miłość do BBS-u,- oglądasz świerszczyki erotyczne . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Major Re: Na jakiego kandydata na burmistrza zagłosujes IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.10, 07:07 Sondaż pokazał prawdę. Wygra w cuglach Październik. Odpowiedz Link Zgłoś