Dodaj do ulubionych

Jak oceniacie pracę sekretarza powiatu?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.11, 12:28
Jak w tytule. Wg mnie to wypada blado.
Obserwuj wątek
    • Gość: Zenek Re: Jak oceniacie pracę sekretarza powiatu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.11, 13:06
      A jest ktos taki?
      • Gość: 123 Re: Jak oceniacie pracę sekretarza powiatu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.11, 15:21
        tak lepsza będzie pani perełka cecko
        • poodzian Re: Jak oceniacie pracę sekretarza powiatu? 15.02.11, 17:54
          Aktualny sekretarz to człowiek poprzedniego starosty. Wykonywał jego polecenia. Dziwię się, że jeszcze pracuje. Prawdopodobnie dlatego, że jest radnym, to trudniej go usunąć.
          Każdy następca, jeśli będzie wyszukany pośród kolegów partyjnych, a nie będzie wybrany w konkursie będzie złym sekretarzem. Wg mnie taki sekretarz powinien być bezpartyjnym fachowcem, starości się zmieniają po wyborach, a taki sekretarz zapewnia ciągłość pracy urzędu.
          Jeśli władze chcą być postrzegane jako demokratyczne i dalekie od kumoterstwa to niech nie kombinują z P. Cecko tylko ogłoszą konkurs na stanowisko sekretarza w gazecie o zasięgu większym niż lokalny brukowiec. Inaczej, te władze nie będą lepsze od poprzednich.
          • Gość: 123 Re: Jak oceniacie pracę sekretarza powiatu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.11, 12:29
            Poodzian na reszcze piszesz to rzeczy każdy kto będzie wybrany na sekretarza powiatu z partii będzie zły- czyli p. cecko też- cieszę się że przyznałeś mi rację- tylko nie wdawajmy się w pyskówki że bbs to nie partia ha ha koń by się uśmiał, a mrówka szła dalej:)
            • poodzian Re: Jak oceniacie pracę sekretarza powiatu? 16.02.11, 12:45
              Naprawdę dalej uważam, że ludzie z BBSu są lepszą alternatywą niż oławscy Pełowcy. Poseł, były starosta powinni zniknąć z życia publicznego. Rozumiem, że po wygranej trzeba obdzielić swoich. Cały czas mam nadzieję, że nie będzie się tego robić na łapu capu, nie zwracając na umiejętności i doświadczenie to będę musiał przyłączyć się tych, którzy krytykują team Octobra.
              Takim pierwszym znakiem będzie powrót p. Miłosza.
              • Gość: ajax Re: Jak oceniacie pracę sekretarza powiatu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.11, 18:24
                Poodzian Ty tak masz czy udajesz takiego naiwniaka?
                • Gość: Moro Re: Jak oceniacie pracę sekretarza powiatu? IP: *.ronus.pl 17.02.11, 23:39
                  Pan Kwiatkowski to spokojny, porządny facet, który nikomu nie zaświnił. Porządnie wyremontował cały budynek starostwa i miał dobrze poukladane w głowie. Szkoda, że w tak paskudny sposób dali mu kopa.
              • Gość: poodzian, Re: Jak oceniacie pracę sekretarza powiatu? IP: *.208.38.84.otvk.pl 18.02.11, 10:06
                Naprawdę dalej uważam, że ludzie z BBSu i PiS-u sa zagrożeniem dla demokracji. Teraz wszyscy przejrzali na oczy co wyrabia October.Mało mu władzy w mieście to swoje macki przykleja do starostwa. Babcia C.... ma zmienic obecnego sekretarza , a na jej miejsce do rady wchodzi brat Octobera. Wakat po specjaliście od sportu i kultury ,, pożal się Boże" ma przejąć kolejny radny z BBS-u, a na jego miejsce wejdzie pogromca narkomani i walki z alkoholem nieoceniony pan Czesio!Tak wygląda apolitycznośći i rzadzenie ponad podziałami burmistrza Oktobera I.
                • poodzian Re: Jak oceniacie pracę sekretarza powiatu? 18.02.11, 10:49
                  Proszę się nie podszywać po mój nick!
                  Ekipa Peło była zagrożeniem dla demokracji. Robili co chcieli.
                  Ludzie dali w ostatnich wyborach BBSowi, myśląc, że oni będą inni, nie będą robić tak jak poprzednicy.
                  Cały czas mam nadzieję, że wpisy na forum, gdzie już ponoć wszystko poukładane są nieprawdziwe.
                  Mam nadzieję, że teraz będzie mniej kolesiostwa i nepotyzmu!
                  Burmistrz i starosta nie powinni robić nieprzemyślanych ruchów kadrowych. A jeśli takie są konieczne, to winni przyjmować nowych na zasadzie konkursu.
                  Chodzi tu o pracowników urzędów, podległych spółek jak i rad nadzorczych tych spółek.
                  Głównym kryterium poboru powinno być znajomość tematu, fachowość, doświadczenie a nie znajomość i poplecznictwo partyjne.
                  Czekam i mam nadzieję, że teraz będzie inaczej niż za poprzedniej ekipy.
                  • Gość: pik-olo Re: Jak oceniacie pracę sekretarza powiatu? IP: *.pools.arcor-ip.net 18.02.11, 15:25
                    nie licz na to,ze cokolwiek jest tu poukladane...zwroc uwage ilu dyskutantow ma staly nick...nie badz naiwny...bez urazy-twoje komentarze zasluguja na szacunek...
                  • Gość: riposta Re: Jak oceniacie pracę sekretarza powiatu? IP: *.208.38.84.otvk.pl 18.02.11, 18:55
                    Ty poodzian -oryginał , takie original jak ty są tylko w BBS-ie. Uważasz , że ekipa PO robiła co chciała, a to co teraz robi egzotyczna koalicja BBS-PiS to przejaw wysoko pojętej demokracji. Tak samo jesteś obłudny jak ten twój burmistrz i ta cała sitwa która teraz dorwała się do władzy.
                    Już na samym starcie nepotyzm goni nepotyzm. Cecko na Sekretarza Powiatu (choć dawno powinna być na emeryturze-63 lata, aby zrekompensować utratę diety radnej szykują jej jeszcze miejsce w radzie nadzorczej PKS, obok kolejnego eksperta od funkcjonowanie spółek -Grzesika. Na jej miejsca do rady powiatu wchodzi brat twojego burmistrza. Gdzie tu kompetencja i doświadczenie, fachowość i znajomość branży-Jest tylko jedno poplecznictwo partyjne. Taka demokracje to mieliśmy za PRL-u.
                    • Gość: Ooooooooooooo Re: Jak oceniacie pracę sekretarza powiatu? IP: *.ronus.pl 18.02.11, 19:23
                      Co to znaczy "powinna być na emeryturze-63 lata" ? Teraz większość kobiet po 60 pobiera emeryturę i nadal pracuje bez rozwiazania stosunku pracy! Przecież to życie jak w raju! Takie sa przepisy.
                  • berks Re: Jak oceniacie pracę sekretarza powiatu? 03.03.11, 12:13
                    poodzian, ile ci płacą za te posty. są inne wątki, w których w ogóle nie bierzesz udziału piszesz tylko tam gdzie chwalą BBS.
                  • berks Re: Jak oceniacie pracę sekretarza powiatu? 03.03.11, 12:54
                    poodzian, zapraszam do wątku kukły BBS
          • Gość: pok-olo Re: Jak oceniacie pracę sekretarza powiatu? IP: *.pools.arcor-ip.net 18.02.11, 15:20
            franek pomoze krysi,ale w jakim celu? przeciez ona juz dawno mogla isc na emeryture...chyba,ze sa wazne powody...
            • Gość: Moher Re: Jak oceniacie pracę sekretarza powiatu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.11, 20:13
              "Czekam i mam nadzieję, że teraz będzie inaczej niż za poprzedniej ekipy"
              :Poodzian przepraszam bardzo, oświeć mnie kto był Burmistrzem podczas poprzedniej kadencji
              • Gość: Karol Re: Jak oceniacie pracę sekretarza powiatu? IP: *.xdsl.centertel.pl 18.02.11, 20:34
                Niestety Poodzian, taka prawda, u swoich kumoterstwa i nepotyzmu, popierania swoich w UM się nie widzi, dostrzega się za to wszelkie nadużycia w poprzedniej ekipie w starostwie.
                • poodzian Re: Jak oceniacie pracę sekretarza powiatu? 18.02.11, 20:41
                  Jak na razie to lokalni pismacy próbują układać wirtualnie stołki. Burmistrz jest pewny siebie, wygrał wiele, to jego ostatnia kadencja. Mam nadzieję, a na tyle Go znam, że zna granice dobrego smaku i nie przesadzi w kumoterstwie.
                  Jeśli jednak woda sodowa uderzy mu do głowy, to ja przechodzę do opozycji. A zapewniam, lepiej mieć we mnie przyjaciela....
                  • Gość: Karol Re: Jak oceniacie pracę sekretarza powiatu? IP: *.xdsl.centertel.pl 18.02.11, 21:23
                    Jesteś pewien, że to jego ostatnia kadencja będzie Poodzian?
                    Bo ja nie.
                    Na zakończenie kadencji burmistrz jeszcze będzie miał rok do emerytury, więc jeśli nic się wydarzy niespodziewanego, nie będzie miał oporów, by wystartować na następną kadencję,
                    tym bardziej, że ci, którym marzy się w BBS burmistrzowanie w przyszłości po Październiku nie nadają się, a ci którzy nadawaliby się na burmistrza, nie będą chcieli wystartować.

Na pewno lepiej mieć w tobie przyjaciela, wszyscy twoi znajomi z siłowni również tak mówią, że lepiej nie zadzierać.
                    Rozumiem, że pod pojęciem opozycja masz na myśli Platforma, bo cóż innego.
                    • Gość: 123 Re: Jak oceniacie pracę sekretarza powiatu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.11, 09:24
                      Poodzian rozbawiłeś mnie do łez- gościu o jakim dobrym samku i granicach w kumoterstwie piszesz ? nie rozumiem
                  • Gość: wyborca Re: Jak oceniacie pracę sekretarza powiatu? IP: *.208.38.84.otvk.pl 22.02.11, 10:03
                    poodzian- czy ty aby nie zamieniłeś się z pewnym ludzkim organem na głowe? Ty i ta twoja obecna władza w mieście to jedna wielka sitwa. Ci emeryci którzy tak kurczowo trzymaja sie stołków w urzędzie blokują miejsca dla mlodych wykształconych ludzi- czy to jest normalne? Wyborcy obdażyli Pani C.... mandatem zaufania, a pani radna olewa wyborców rezygnuje z mandatu i chwyta za stolki z większym apanażem.Takich pseudo radnych mamy więcej w samorzadzie.
                    To, że gościu straszysz burmistrza, żeby z toba nie igrał , bo może stracic w tobie przyjaciela to pojechałeś po bandzie na full. Za mały ,,pikuś " jesteś żeby stawać na piedestale, ale warczyć zawsze możesz, choc wszyscy na forum ciebie ignorują!
                    • poodzian Re: Jak oceniacie pracę sekretarza powiatu? 22.02.11, 11:01
                      Ludzie popełniają błędy. Ja cały czas mam nadzieję, że nikomu woda sodowa nie uderzyła do głowy. Sekretarz powiatowy nie sprawdził się. Był politrukiem. Najlepiej jak takie stanowiska obsadzane byłyby z konkursu.
                      • Gość: 123 Re: Jak oceniacie pracę sekretarza powiatu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.11, 09:11
                        politykierami jest cały bbs z wodzem na czele takie polityczne stowarzyszenie wzajemnej adoracji i obsadzania krzeseł!!!!
                        • marek.287 Re: Jak oceniacie pracę sekretarza powiatu? 24.02.11, 20:58
                          Ja nie widzę problemu. Nowy szef chce mieć zaufanych ludzi. Aktualny jeszcze starosta był zaufanym ale poprzedniego starosty. Zresztą, jakby miał jaja to sam podałby się do dymisji po przegranej szefa.
                  • berks Re: Jak oceniacie pracę sekretarza powiatu? 03.03.11, 12:52
                    poodzian, nie czekaj, przechodź do opozcji i to szybko (nawiasem mówiąc do kogo byś poszedł lub chciał pójść?)
    • poodzian Re: Jak oceniacie pracę sekretarza powiatu? 02.03.11, 21:45
      Jak można dobrze oceniać kogoś, kto ucieka przed wypowiedzeniem na zwolnienie lekarskie?
      • Gość: Heniek Re: Jak oceniacie pracę sekretarza powiatu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.11, 07:43
        Wszyscy siebie warci...
        • Gość: Ajax Re: Jak oceniacie pracę sekretarza powiatu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.11, 08:50
          Poodzian ciekawe co zrobicie, jak się okaże, że zwolnienie Sekretarza jest bezprawne?
          • Gość: 123 Re: Jak oceniacie pracę sekretarza powiatu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.11, 09:12
            wtedy Poodzian i spółka pójdzie na chorobowe
            • berks Re: Jak oceniacie pracę sekretarza powiatu? 03.03.11, 12:14
              ale to jest choroba przewlekła i niewyleczalna.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka