Gość: Czytelnik IP: *.xdsl.centertel.pl 23.01.13, 21:10 Pytanie retoryczne. Ja uważam, że tak. Jednak nie napisano w tej gazecie o dziecku ks. Irka, to dziwne, taka okazja, aby zwiększyć poczytność, która wciąż spada.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
playolawa Re: Czy "Gazeta Powiatowa" to brukowiec? 23.01.13, 22:55 Kolejna, nieudolna próba ataku na jedyną gazetę w powiecie. Patent z reklamami nie przeszedł? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lion Re: Czy "Gazeta Powiatowa" to brukowiec? IP: *.free.aero2.net.pl 24.01.13, 06:51 Nie mam o tej gazecie najlepszego zdania. Jest tendencyjna, łatwo się domyślić jakie sympatie polityczne mają jej szefowie. Redaktorzy szukają sensacji i lubią zajmować się plotkami. Bardziej podobna jest do Super Expresu niż do Gazety Wyborczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olawa24 Re: Czy "Gazeta Powiatowa" to brukowiec? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.13, 12:23 Ja tez uważam, ze gazeta zajmuje się niewłaściwymi tematami, które potrafią tylko zdenerwować. A po co? Polecam reklamowany już parę razy na tym forum, w pleni neutralny portal "kopiuj - Wklej OLAWA24", gdzie poruszane są tematy łatwa i przyjemne, a dziennikarze - w swoich autorskich tekstach - bawią się w zabawny sposób językiem polskim i ortografią, dostarczając czytelnikom sporo dobrej zabawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Neciarz Re: Czy "Gazeta Powiatowa" to brukowiec? IP: *.free.aero2.net.pl 24.01.13, 21:04 A jednak brukowiec: "W papierowym wydaniu "Powiatowej" przeczytasz: "Mistrz karate skazany" - 44-letniego oławianina, Witolda O., skazano w Anglii na 3,5 roku więzienia - za pobicie dwóch mężczyzn w miejscowości Bognor Regis "Gwiazdowicz pozywa radnych" "Szkoła jest i będzie" - Rada Gminy Domaniów na sesji w połowie lutego zadecyduje, która z organizacji poprowadzi Szkołę Podstawową w Goszczynie. Rodzice boją się o przyszłą edukację swoich dzieci. Władze zapewniają jednak, że robią wszystko dla ich dobra "Sąd ustali, czy to dziecko ksiądza"" Oczywiście z błędem, co w tej gazecie jest standardem. Odpowiedz Link Zgłoś
berks Re: Czy "Gazeta Powiatowa" to brukowiec? 25.01.13, 07:28 od razu brukowiec, poczekajmy na wyjaśnienie tej sprawy, może naprawdę miał dziecką, to był tylko człowiek, chłop. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Czy "Gazeta Powiatowa" to brukowiec? IP: *.wroclaw.hypnet.pl 27.01.13, 16:29 Ale zamieszanie w mieście. He he. Odpowiedz Link Zgłoś