Dodaj do ulubionych

Dlaczego forum J-L jest zalogowane ?do Admina!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 14:51
Nasze oławske forum jest wolne od logowania sie i mozna sie spoko wypowiadac .
Jezeli jest duzo chamoty to chociaz odlogowac odpowiedzi jak na forum Wrocka.
Obserwuj wątek
    • matejkoo Re: Dlaczego forum J-L jest zalogowane ?do Admina 13.05.06, 19:04
      Po co? przynajmniej mamy odwage pisać pod tymi samymi nick'ami a nie ten ...co tu..gdzie ktoś kradnie komuś nick (pompon), tak to wiemy kto pisze...to przynajmniej jest dobre
    • Gość: ntx Re: Dlaczego forum J-L jest zalogowane ?do Admina IP: 80.50.252.* 14.05.06, 10:42
      zapytaj kogoś kto opiekuje się jelczańsko-laskowickim forum...

poza tym to forum prywatne :-)
    • Gość: Oławianin Re: Dlaczego forum J-L jest zalogowane ?do Admina IP: 82.160.194.* 14.05.06, 11:14
      Apeluję do Forum Jelczańsko-Laskwickiego nie zamykajcie się. Niech każdy
      swobodnie wypowiada się na nim. Warto posłuchać też innych nie koniecznie
      mieszkańców Jelcza-Laskowic. Znam to miasto dobrze i czesto tam bywam np. w
      soboty na targu.
    • lidka2603 Re: Dlaczego forum J-L jest zalogowane ?do Admina 14.05.06, 17:45
      A co to za problem zalogować się?!
      • matejkoo Re: Dlaczego forum J-L jest zalogowane ?do Admina 14.05.06, 18:13
        Oławianinie...logowanie polega na tym że zakładasz konto, czy to jest izolacja ? nikt nie sprawdza czy piszesz z Oławy czy z innego miasta...mamy forumowiczów nawet z wschodu polski ( o dziwo ) i nikt nie ma nic przeciw...apele są bez sensu bo przez to że każdy ma swój unikalny nick pod którym pisze można moderować rozmowy blokować przekleństwa i oszczerstwa a także każdy odpowiada za swoje słowa i poglądy ..moim zdaniem takie fora są o niebo lepsze niż fora bez możliwości logowania. Co to za problem założyć konto? to jest 5 min chyba że nie umiecie ..no to przepraszam pomoc@gazeta.pl
        • Gość: Pompon Re: Dlaczego forum J-L jest zalogowane ?do Admina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 20:46
          nie zgadzam sie z Matejko

to, że twój tatuś Jan Matejko, był znanym malarzem, to nie znaczy ze wszyscy
          musza Pana sluchac
          • matejkoo Re: Dlaczego forum J-L jest zalogowane ?do Admina 16.05.06, 10:12
            Pompon forum jest do wypowiadania swoich opinii i nie każę Ci żebyś się zgadzał a mam prawo do głosu...i właśnie jest takie logowanie po to żaby taki pompon nie pisał bzdur o moim ojcu, a także argumentował swoje wypowiedzi.:P
            • Gość: Pompon Re: Dlaczego forum J-L jest zalogowane ?do Admina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 18:48
              Drogi P. Matejko.
              Nie przypominam sobie bysmy przechodzili na ty.
              Wobec powyzszego, zwracanie sie do mojej osoby przez Pana per "ty" niezbyt
              plasuje sie w obliczu etykiety towarzyskiej.
              Co na Administracja?
              • lidka2603 Re: Dlaczego forum J-L jest zalogowane ?do Admina 16.05.06, 18:53
                A jednak przeszedł Pan z nim na ty i to pierwszy("to, że twój tatuś").Jakiś brak
                konsekwencji w Pana wypowiedzi.Żałosne
                • Gość: Pomponiara Re: Dlaczego forum J-L jest zalogowane ?do Admina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 21:17
                  Bo pompon potrafi tylko straszyć, kogoś tam straszy za używanie podpisu jakby
                  miał patent na niego lub był zalogowany pod nim, potem pisze co administracja
                  na coś tam.Żałość-ciekawe czy mnie postraszy?
                  • Gość: Pompon Re: Dlaczego forum J-L jest zalogowane ?do Admina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 22:05
                    Nie postrasze Pani i nie strasze nikogo. Jedynie obiektywnie, subiektywnie i
                    merytorycznie przedstawiam swoje opinie i pytania.

Przeprszam, ze wtedy wowczas zwrocilem sie przez ty do Pana Matejki, to byl moj
                    blad, wolalbym wrocic do pierwotnej form per pan.
                    • matejkoo Re: Dlaczego forum J-L jest zalogowane ?do Admina 16.05.06, 22:26
                      1.) Jest PAN w sieci a tu obowiązuje net-etykieta która mówi że każdy użytkownik jest na Ty, jakby Pan tego nie widział, chyba że ktoś chce podkreślić szacunek ale ja nie mam zamiaru. Pan pierwszy "przeszedł" na Ty.
                      2.)

Przepraszam pisze Pan:
                      >nie zgadzam się z Matejko
                      >to, że twój tatuś Jan Matejko, był znanym malarzem, to nie znaczy ze wszyscy
                      >musza Pana słuchać

>Jedynie obiektywnie, subiektywnie i
                      merytorycznie przedstawiam swoje opinie i pytania.

eheh śmiechu warte...gdzie w tej wypowiedzi jest merytoryka? mam namyśli wcześniejszy Pana post .... proszę myśleć zanim Pan coś napisze...a nie ośmieszać się publicznie na forum. Bo retoryki wać Pan nie zna.

• matejkoo Re: Dlaczego forum J-L jest zalogowane ?do Admina 16.05.06, 22:29
                        Jeśli chodzi o logowanie nic się zapewne nie zmieni...więc proszę zakładać konta i zapraszam... w swoim imieniu do fora.
                        • Gość: lisssssssssssssss Re: Dlaczego forum J-L jest zalogowane ?do Admina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 15:10
                          Matejkoo, piszże jakos tak zeby cie mozna bylo choc troche zrozumiec.
                          Piszesz nieskładnie, jakby w jakims innym jezyku. Nie wiemy o co ci chodzi
                          matejkoo (Mateusz Pań.).

Chcemy wiedziec o co ci chodzi, wiec pisz po polsku a nie tak niezrozumiale ze
                          nie mozna sie za nic polapac. Nie umiesz sklecic zdania po polsku?

Pozdrawiamy serdecznie Matejkoo
                          w imieniu wszystkich użytkowników Forum Oława Gazeta Pe El
                          lisssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss
                          • matejkoo Re: Dlaczego forum J-L jest zalogowane ?do Admina 17.05.06, 15:25
                            Skoro mi wypominasz brak spójności w moich wypowiedziach, i za dużą liczbę skrótów myślowych które są zapewne dla ciebie niezrozumiałe. Wpierw zacznij używać Word'a albo słownika, ponieważ piszesz z strasznymi błędami ortograficznymi. Następnie, zwróć uwagę że pisze w języku Polskim, Po za tym jeżeli nie umiesz rozszyfrować bo tak to można ująć, co chcę powiedzieć po "..." no to lepiej nie czytaj moich wypowiedzi, bo widocznie nie myślisz. Cieszę się że znasz moje nazwisko, i nie wiem czy to próba szantażu czy czegokolwiek ale wypisywanie moich danych jest nie fair (możesz próbować ale taki post zostanie usunięto w ciągu paru h a wynika to z ochrony danych osobowych) i głupie. Jeśli masz odwagę pisać moje dane to podpisuj się z nazwiska skoro piszesz już moje, no chyba że brak Ci męskości, odwagi (ciekawe czy Ty to ten Lis o którym myślę...ale on nie zniżył by się tak nisko). Po za tym jeśli nie rozumiesz moich wcześniejszych postów to proponuje wrócić do podstawówki (o ile z niej wyszedłeś) i uargumentować mi czego nie rozumiesz w nich bo jak dla mnie i innych użytkowników są one zrozumiałe.
                            • Gość: Babszenszyszyl Re: Dlaczego forum J-L jest zalogowane ?do Admina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 18:41
                              > (ciekawe czy Ty to ten Lis o którym myślę...

nie, nie ten.
                            • Gość: lissssssssssss Re: Dlaczego forum J-L jest zalogowane ?do Admina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 18:42
                              matejko pokaz choc 1 blad ort. w moim poscie
                              • matejkoo Re: Dlaczego forum J-L jest zalogowane ?do Admina 17.05.06, 19:45
                                piszże? tak się pisze słowo piszesz??? nie dość że literówka to chciałeś użyć "ż"
                                • matejkoo Re: Dlaczego forum J-L jest zalogowane ?do Admina 17.05.06, 19:49
                                  Po za tym jak już starasz się nie używać polskich liter to rób to konsekwentnie, rozumiem że nie każdy musi mieć ustawione ISO polskie i sam często na forach pisze bez polskich liter, ale robię to konsekwentnie a Ty raz dajesz "ł", raz "l" zamiast "ł" co jest zaliczane do błędów ortograficznych.
                                  • Gość: lisssssss Re: Dlaczego forum J-L jest zalogowane ?do Admina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 19:54
                                    Matejko, nie rozsmieszaj mnie.
                                    To, ze nie znasz polskich slow, mnie rozbraja.
                                    I jeszcze zarzucasz bledy ortograficzne.
                                    Słowo "piszże" to "piszże", a nie "piszesz". To tak jak bys powiedzial ze slowo
                                    "baran" = "banan". Po prostu nie znasz polskich slow.
                                    "Piszże" to złączenie czasownika w trybie rozkazujacym "pisz" z partukula laczna
                                    "-że". Poczytaj wpierw slownik ortograficzny, a potem zalecaj komus co ma pisac
                                    i wytykaj bledy.
                                    • Gość: Babszenszyszyl Re: Dlaczego forum J-L jest zalogowane ?do Admina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 20:04
                                      Zgadzam sie z lisssssssssssssem.
                                      Niejaki Matejko wytyka Ci bledy, ktorych nie popelniasz. W jego zas tekstach az
                                      roi sie od bledow ortograficznych i to czesto I-szego stopnia!!!
                                      - "z wschodu" zamiast "ze wschodu"
                                      - "do fora" zamiast "do forum", a w zasadzie "na forum"
                                      - "Word'a" zamiast "Worda"
                                      - "języku Polskim" zamiast "polskim"
                                      - "Po za tym" (po przecinku z dużej litery) zamiast "poza tym"

Matejko sam pisze z polskimi znakami, a raz bez, a wypomina to Lissowi... (np.
                                      "zwróć uwagę że pisze w języku..." zamiast "piszę...".

Matejko twierdzi, ze dla innych sa zrozumiale jego wypowiedzi, a przeciez liss
                                      wyraznie wypowiadal sie w imieniu wszystkich uzytkownikow forum.

Poza tym Matejko wyraza swoj brak kultury przez pisanie wciaz na "ty" do osoby,
                                      z ktora bruderschaftu jak sadze jeszcze nie pil.....
                                      • matejkoo Re: Dlaczego forum J-L jest zalogowane ?do Admina 17.05.06, 20:58
                                        1.)Nie mam zamiaru mówić nikomu przez Pan bo jesteśmy w Internecie, a tu panują zasady net-etykiety, czyli pierwotnego prawa wymyślonego przez ojców usnetu. I mało mnie obchodzi czy to się komuś podoba czy też nie.
                                        2.) Co do moich literówek itp. a także rzekomych postów nie po Polsku.
                                        Jeśli ich nie rozumiesz to twój problem ..jeśli Ci się nie podobają to ich nie czytaj ..wisi mi to jednym słowem. Czepianie się twojej ortografii było tak samo głupie jak czepnie się moich wypowiedzi i o to mi chodziło...żeby coś pokazać.
                                        Czego zapewne i tak nie zauważyłeś. Trudno nie musisz.
                                        3.)Proszę nie wypowiadaj się za całość bo zapewne tego sobie ogół użytkowników tego fora (na tym forum) nie życzy...wypowiadaj się w osobie JA, bo wystarczy jedna osoba i już nie ma "wszystkich" użytkowników forum...jeśli ktoś nie rozumie moich wypowiedzi niech mi napisze.
                                        4.)Jeśli masz problem z czytaniem tekstu i jednoczesnym zrozumieniem, a także podtekstami itp. to masz chłopcze problem, i radzę to trenować, bo póki co nikt mi na forum mego miasta nie zwrócił uwagi, a także w życiu na co dzień, a używa takiego samego języka i znam ludzi którzy potrafią powiedzieć prawdę w oczy. (domyśl się co chciałem powiedzieć)
                                        5.)Naucz się argumentować, no i chyba ostania rzecz to taka ... zgodnie z powiedzeniem "ustąp głupszemu" ustępuje Ci i nie mam zamiaru dalej kontynuować tej jałowej dyskusji odchodzącej od meritum. (Mam na myśli bo możesz nie zrozumieć: nie odpowiadam na twoje posty, czy tego też nie rozumiesz?
                                        PLONK+GOOGLE.PL)
                                        PS. Jakieś wagi do mnie? proszę pisać na maila. (dla upierdliwych, (..) na konto e-mailowe, albo e-mail:P)
                                        • denethor2 Re: Dlaczego forum J-L jest zalogowane ?do Admina 18.05.06, 15:48
                                          Zdaje sie matejkoo ze oni potrafia sie zalogowac ;p

Pozdr z J-L ;d
                                          • matejkoo Re: Dlaczego forum J-L jest zalogowane ?do Admina 19.05.06, 10:55
                                            Co masz na myśli? czy tam miało być "nie potrafią"? jeśli Ty się za logowałeś to gratuluje ;p
                                            • denethor2 Re: Dlaczego forum J-L jest zalogowane ?do Admina 19.05.06, 15:22
                                              "Pardą" ;p Klawiaturka mi się popsuła.
                                              Miało być, że nie portafią...
                                              • matejkoo Re: Dlaczego forum J-L jest zalogowane ?do Admina 19.05.06, 19:25
                                                hehe tak myślałem;p
                                                • Gość: Pomfon Re: Dlaczego forum J-L jest zalogowane ?do Admina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 22:47
                                                  Śmiej sie smiej, matejko niekulturalny podszywaczu pod nazwisko naszego
                                                  wspanialego narodowego malarza polskiego Jana Matejko.
                                                  • Gość: Pompon Re: Dlaczego forum J-L jest zalogowane ?do Admina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 22:51
                                                    Matejko alias M. Pańcz. ========
                                                    widzialem cie wielokrotnie
                                                    osobiscie na szczescie pana nie znam
                                                    ale widze ze nie za bardzo chcialbym cie znac
                                                    slyszalem o panu wiele i widze ze miano racje

Jak widac z tych wypowiedzi, nie masz Pan za grosz kultury. Jesli sie myle wez
                                                    Pan sie popraw i udowodnij. Jestes Pan pewnym siebie czlowiekiem, ktory nie za
                                                    bardzo liczy sie ze zdaniem innych. Czy do ciebie nie dociera, ze ja NIE CHCE
                                                    sie zarejestrowac? Powiedz mi co na tym zyskam i po co mi to? nie zamierzam
                                                    dalej z toba dyskutowac. Pan Babszynszyl czy jak panu tam, ma racje piszac o
                                                    braku kultury. Koncz Wasc, Wstydu Oszczedz jak mawial nasz narodowy bohater.
                                                  • Gość: pompon Re: Dlaczego forum J-L jest zalogowane ?do Admina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 22:55
                                                    i nie wymadrzaj sie mlodziencze o net-etykiecie

za młody jestes zeby mi tu pouczac

nie zycze sobie bys mowil mi na ty
                                                  • matejkoo Re: Dlaczego forum J-L jest zalogowane ?do Admina 20.05.06, 10:08
                                                    Ja stosuję net-etykiete i mam gdzieś ile masz lat, bo uważam że tu jesteśmy równi.
                                                    Takie są prawa internatu, zapisane, jeśli ci się to nie podoba twój problem. Nie mam do ciebie szacunku bo po co? Skoro oceniasz mnie jak prymityw ..nawet mnie nie znając.

Tak nazywam się Mateusz Pańczyszyn zamieszkały w J-L a resztę znajdziesz w google, zadowolony? fajnie że słyszałeś o mnie wiele, fajnie że nie masz odwagi mnie poznać i szczerze? wisi mi to, nie szukam tutaj przyjaciół i nie każdy musi mnie lubić, ciekaw co mnie słyszałeś ..ach te plotki ..cóż ludzie są zawistni ale, "wisi mi to" jakoś. A wiesz czemu? ponieważ znam wielu ludzi szczerych i wiesz co jest piękne że potrafią mi powiedzieć prawdę w oczy, że jestem taki i taki ..i o dziwo spośród ludzi których poznałem mało mi to mówi... .

Druga sprawa jest taka, powiedz mi bo mnie to interesuje jak możesz mnie oceniać po cudzych subiektywnych ocenach? bo nie rozumiem tego, nawet mnie nie znasz, nie rozmawiałeś ze mną więcej niż doby ..no sorry ale jesteś nie za bardzo inteligentnym człowiekiem bez urazy. Bo ocenianie kogoś po postach które nie odzwierciedlają, człowieka bo brak w nich emocji, a także po cudzych subiektywnych ocenach w moim mniemaniu jest żałosne bezpodstawne i prymitywne wskazujące na niską samoocenę i chęć zabłyśnięcia na forum. Taki twardy jesteś? gg:5716548 napisz, porozmawiaj, napisz jak się nazywasz?? chyba że nie masz jaj, no to przepraszam nie każdy facet musi je mieć.

PS: Wiesz potrafię się przyznać do winy, potrafię przeprosić czego wielu ludzi nie potrafi...ale gdy przebywam z ludźmi inteligentnymi, gdy potrafią mi powiedzieć..(..) mateusz zachowujesz się jak...bo ....(argumenty) (..), potrafię się zmienić i iść na kompromisy ..ale takie gadanie i tępe ocenianie mnie nie toleruje i nie mam zamiaru z Tobą (Panem ..chyba próchnicy) rozmawiać.

Nie chcesz się logować nie będziesz komentować proste ..są zasady i tyle, jeśli to dla ciebie za duży warunek albo za trudne poproś kogoś "dorosłego".
                                                  • matejkoo Re: Dlaczego forum J-L jest zalogowane ?do Admina 20.05.06, 10:40
                                                    Kultura? owszem posiadam takową...tylko wiesz ..na chamstwo odpowiadam chamstwem ..na kulturę trzeba sobie zasłużyć, a nie pisać oszczerstwa nie znając człowieka...zacznij od Siebie potem oceniaj innych bo nie jesteś Świętym.
                                                  • matejkoo Re: Dlaczego forum J-L jest zalogowane ?do Admina 20.05.06, 10:42
                                                    Gość portalu: pompon napisał(a):

> i nie wymadrzaj sie mlodziencze o net-etykiecie
                                                    >
                                                    > za młody jestes zeby mi tu pouczac
                                                    >
                                                    > nie zycze sobie bys mowil mi na ty
                                                    Nie życzę sobie abyś PAN mi mówił na Ty...i co? taki masz szacunek ? gdzie Pan przed matejkoo..zdaje się tak pisałeś wcześniej. A mówić dalej będę chyba że udowodnisz że zasługujesz na wyższy szacunek.
                                                  • Gość: Beria Re: Dlaczego forum J-L jest zalogowane ?do Admina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.06, 09:45
                                                    żadam wolności na forum Jelcza -Laskowic i otwartego okienka dla wsiej swołoczy .
                                                  • Gość: Beria Re: Dlaczego forum J-L jest zalogowane ?do Admina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.06, 09:49
                                                    forum.gazeta.pl/forum/73,46481,1540823.html?f=24395
                                                  • matejkoo Re: Dlaczego forum J-L jest zalogowane ?do Admina 21.05.06, 12:48
                                                    no i co? bo nie rozumiem matejkoo@o2.pl moge podać jeszcze 3;D
                                                  • Gość: stix Re: Dlaczego forum J-L jest zalogowane ?do Admina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.06, 15:03
                                                    w jelczu jest cenzura
                                                  • matejkoo Re: Dlaczego forum J-L jest zalogowane ?do Admina 21.05.06, 17:08
                                                    no ....i układ
                                                  • Gość: sumik Re: brawo matejkoo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 07:45
                                                    masz w zupełnosci rację Matejkoo.W tym skorupowanym wsio-miescinie
                                                    Jelcz-Laskowice wszystko jest pod kontrola a szczególnie niechetnie widziana
                                                    jest krytyka władz UMiG i układowych powiazań
                                                  • Gość: lewki Re: brawo matejkoo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.06, 16:18
                                                    w tym Jelczu działa cosa nostra pełna kontrola ludzi ,sledzewnie jeden
                                                    drugiego ,zero krytyki władzuni ,władzunia wszystko wie najlepiej ale Pnie
                                                    szczesniak koniec tej 12 letniej niewoli i prywaty -TERAZ MY
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka