Gość: Zenek IP: 88.199.44.* 01.02.07, 20:47 jak tak rozmawia się z ludźmi to praktycznie wszyscy są za, więc nie ch będzie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Rudi Re: ja jestem za Tesco w Oławie IP: *.ronus.pl 09.02.07, 23:49 Osobiscie nie znam nikogo kto bylby przeciwny budowie Tesco w Olawie.Sam tez popieram.Dziwne,ze robi sie z tego jakis problem bo lokalizacja obiektu jest nadzwyczaj udana,poniewaz w tym rejonie miasta nie ma zadnego supermarketu a jednoczesnie zaniedbany obecnie teren straszy jedynie chaszczami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Re: ja jestem za Tesco w Oławie IP: 88.199.44.* 10.02.07, 22:39 W moim otoczeniu wszyscy są za budowa Tesco. Kto robi z tego sobie jakąś politykę i reklamę? No kto? Niech wpisują się tu wszyscy co są za Tesco Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wacek Re: ja jestem za Tesco w Oławie IP: 89.200.210.* 11.02.07, 13:35 Ja tam też jestem za i uważam że lokalizacja super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jadzia i wiktor Re: ja jestem za Tesco w Oławie IP: 88.199.44.* 11.02.07, 14:32 jesteśmy za i też uważamy, że lokalizacja jest super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: ja jestem za Tesco w Oławie IP: 88.199.44.* 11.02.07, 14:36 jeżeli to pomoże radnym oławskim w podjęciu decyzji to informuję, że jestem za. Ten teren niech będzie zagospodarowany. Jest to dobre miejsce na taki sklep Odpowiedz Link Zgłoś
microprofesor Re: ja jestem za Tesco w Oławie 14.02.07, 12:02 i ja również jestem za, ale pod warunkiem, że będzie to porządny hipermarket, a nie pseudobuda w stylu championa - takich "smrodków" już w Oławie wystarczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ra Re: ja jestem za Tesco w Oławie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.07, 16:35 oczywiście,że tesco...wystarczy popatrzeć jak wygląda sklep pana G.jeśli będzie stacja benzynowa przy tesco,ceny paliw spadną w Oławie ok.20 groszy/l Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: ja jestem za Tesco w Oławie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.07, 18:08 jestem za TESCO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oławianki M.G i AM Re: ja jestem za Tesco w Oławie IP: 88.199.44.* 15.02.07, 14:07 Jestesmy za budową Tesco w Oławie. Uważamy, że jest potrzebna konkurencja w każdej dziedzinie a w handlu szczególnie. Kochani czym większa konkurencja w handlu to my konsumenci na tym skorzystamy. Taka jest niestety prawda. Popieramy radnych, którzy prowadzą takie konsultacje z ludźmi a są tacy. Co prawda z tego co słychać to jest taki jedynie jeden radny, który zawsze był aktywny i taki jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtas Re: ja jestem za Tesco w Oławie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 22:46 ja tez uwazam ze Tesco jest potrzebne a co d przeciwnikow to znam najwiekszego PSS Spolem ale coz jak sie swiadczy nie najlepsze uslug to i trzeba sie obawiac konkurencji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bea Re: ja jestem za Tesco w Oławie IP: *.213.38.84.otvk.pl 05.03.07, 16:07 a co bedzie z twoim sklepem mamo agatho!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snoopi Re: ja jestem za Tesco w Oławie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.07, 09:52 Oczywiście , że praktycznie 95% Oławy jest za budową TESCO, te 5% to Zarząd PSS plus sklepikarze, którzy ceny windują do granic nieprzyzwoitości, i po prostu boją się zdrowej konkurencji, bo bedą musieli sie wreszcie zacząć starać a nie tak jak teraz "olewają" klientów bo i tak do nich muszą przyjść.... ale mam nadzieję, że to już bardzo niedługo, i wreszcie przestaną wyciągać od nas pieniądze,na które my - kupujący przecież musimy porządnie harować. PSS sie pieni bo skończą sie dla nich złote czasy, a te śmieszne plakaciki z vetem dla Tesco to taka brzytwa, że niestety stare układy trzeba pozmieniać i stare podejście do handlu. Poza tym przykład Jelcza-Laskowic - nie tylko mali sklepikarze i ci więksi nie popadali ale jeszcze sie porozrastali mimo, ze tam sklep na sklepie , ale przy okazji ile ludzi z okolic tam teraz przyjeżdża na zakupy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Shrek Re: ja jestem za Tesco w Oławie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.07, 10:47 A ja sie pytam dlaczego byle sklepikarz siwiadczący byle jakie usługi ma mi dyktować gdzie mam robić zakupy!!!A Społem zapomniało już jakie robiło numery kiedy było monopolistą na rynku oławskim? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kokosz Re: ja jestem za Tesco w Oławie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.07, 21:33 A ja jestem za tym żeby każdy miał za co kupować w TESCO, CHAMPIONIE, INTERMARCHE i SPOŁEM. A tak a propos to przecież Społem które najbardziej krzyczy przeciw Tesco sprzedało Biedronce działkę - tłumacząc to tym, że Biedronka już była i teraz się przeniosła na tą działkę. Może i była ale ze cztery razy mniejsza a dzięki SPOŁEM ma jedną z najlepszych lokalizacji w Oławie. Tak więc nie rozumiem - najpierw sprzedają konkurencji a potem na konkurencję narzekają - tak jest tylko w Polsce. Jadę do Anglii to zarobię na zakupy w TESCO. Pa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oławo-wrocł Re: ja jestem za Tesco w Oławie IP: *.cz.glaverbel.com 19.02.07, 07:58 jestem za Tesco,popieram.Myślę ,że akurat WSS nie ma się czego obawiać,ja i wielu innych pewne rzeczy kupuję i będę kupować tylko w WSS/np.makaron,wędliny,ciasto/,inne różnie zależnie od ceny gdzie taniej.Myślę że wszyscy z za wiaduktu,i części ok.parku są za ,bo w tej okolicy w ogóle nie ma już żadnych sklepów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: ja jestem za Tesco w Oławie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.07, 02:14 jestem za Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Terraz oławianin Re: ja jestem za Tesco w Oławie IP: 88.199.44.* 24.02.07, 23:24 Jestem też za Tesco Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oso m. Re: ja jestem za Tesco w Oławie IP: 88.199.44.* 25.02.07, 16:25 jestem za. Tesco będzie konkutencją dla dużych sklepów a nie małych. W handlu konkurencja jest bardzo potrzebna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbych Re: ja jestem za Tesco w Oławie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.07, 05:48 oczywiście, że jestem za!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marlen Re: ja jestem za Tesco w Oławie IP: 88.199.44.* 26.02.07, 10:38 nie jestem za lewicą nie jestem za prawicą jestem za rozsądkiem (konkurencja jest potrzebna) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: ja jestem za Tesco w Oławie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.07, 12:33 Im więcej sklepów tym taniej i większy wybór ,jestem za .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania i jerzy Re: ja jestem za Tesco w Oławie IP: 88.199.44.* 26.02.07, 19:14 Mieszkam na Kamiennej i jesteśmy za Tesco w Oławie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oławianin Re: ja jestem za Tesco w Oławie IP: 88.199.44.* 27.02.07, 21:50 Jako oławianin jestem za budową Tesco w Oławie. Też jestem tego zdania jak inni, że konkurencja w handlu jest potrzzebna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Melchior Re: ja jestem za Tesco w Oławie IP: 81.219.217.* 28.02.07, 21:10 Ja też!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: ja jestem za Tesco w Oławie IP: 88.199.44.* 01.03.07, 13:52 ja też Odpowiedz Link Zgłoś
olawianin Re: ja jestem za Tesco w Oławie 02.03.07, 13:52 A ja jestem PRZECIWNY Tesco!!! Wystarczy już w Oławie szrotu, który funduje nam: Globi, Kaufland i inne Biedronki... Jestem za tym, aby w tym miejscu STANĄŁ Supermarket typu wrocławskiego EPI. Tesco nie zafunduje nic innego poza tanimi podróbkami jedzenia, które są już dostępne w oławskich "blaszakach". ale cóż, Oława jest nadal wciąż na to zabiedna... żaden poważny inwestor z porządnym supermarketem nie przyjdzie. WIĘCEJ: kto wie to wie, a kto nie to informuję, w Oławie powstaną kolejne blaszaki na Strzelnej i Lipowej (Lidl) z podrobioną żywnością. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janrogala Re: ja jestem za Tesco w Oławie IP: 88.199.44.* 04.03.07, 14:15 nic nie jest mi wiadomo o innych supermarkietach np. na Strzelnej i Lipowej ale jak powstana to dobrze. Czym większa konkurencja to będzie lepsza jakość żywności i innych towarów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: senior Re: ja jestem za Tesco w Oławie IP: 88.199.44.* 05.03.07, 18:23 to w końcu będzie to tesco w Oławie? jak tak to kiedy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olawianin Re: ja jestem za Tesco w Oławie IP: 81.219.217.* 08.04.07, 21:24 Ja jeste przeciw! Kupcie czajnik w Tessco i kupcie czajnik w zwyklym sklepiku i napiscie po roku który dłóżej przetrwa! Tesko = małe zarobki dózy wywuz pieniedzy za granice co zatym idzie coraz gozej będzie w oławie! Lepiej na miejscu tessco postawic inną firme typu elektroluks = naplyw pieniędzy do oławy! I co ztego ze bedzie tanio jak to wszystko co produkuja w tesko to szajs nic niewarte! A potem będziecie nazekać ze brak sklepików w oławie i niema gdzie kupywać! A co sklepikaż cos gorszego on tez zarabia ciężko na życie i wiadome ze nie wytrzyma konkurecji z Tesko i inyyn oszołomęm! I prosze nie mówić ze sklepikaż zarabia krocie bo znam duzo osób któży prowadza sklepy i nie zarabiają krocie! Odpowiedz Link Zgłoś