palilula 06.04.06, 15:45 Zna ktoś jakąś fajną jugolską knajpkę w Warszawie oprócz Monte, Banja Luki i klubu Jugoslovena w Aleji Róż? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nathaliejardin Re: Jugolska knajpka w Warszawie 10.04.06, 20:02 hej Ostatnio słyszałam o serbskiej knajpce na Bemowie. Nie pamiętam nazwy, ale zapytam i dam znać. A co do knajpki w Alei róż to jest super. Pozdrawiam Odpowiedz Link
jovila Re: Jugolska knajpka w Warszawie 10.04.06, 21:36 Mala Serbia na E.Plater (za Mariottem) Odpowiedz Link
grof Re: Jugolska knajpka w Warszawie 14.05.06, 19:39 Hej! A co to za restauracja "Monte"? To jest pełna nazwa? Bo coś sie nie mogę doszukać w Internecie... Z góry dzięki za wszelkie info... A co do tej na Bemowie, to pewnie chodzi o taką knajpkę na bazarku koło Carrefoura? Najpierw to się chyba nazywało "Dalmatyńska chata", potem "Sarajevo grill", a teraz to już nie wiem... Prowadzi(ła?) to taka Pani, która spędziła kilka lat w Bośni i postanowiła przemycić trochę tamtejszej kuchni do nas. Sama restauracja taka sobie (jak już pisałam - knajpka jest na bazarku, więc ma raczej barowy wygląd, ale jedzenie było naprwdę pyszne - Pani się naprawdę starała). Pozdrawiam, G. Odpowiedz Link
palilula Re: Jugolska knajpka w Warszawie 14.08.06, 19:57 Monte jest na tyłach placu Zbawiciela na ul. Natolińskiej. grof napisała: > Hej! > > A co to za restauracja "Monte"? To jest pełna nazwa? Bo coś sie nie mogę > doszukać w Internecie... > Z góry dzięki za wszelkie info... > > A co do tej na Bemowie, to pewnie chodzi o taką knajpkę na bazarku koło > Carrefoura? Najpierw to się chyba nazywało "Dalmatyńska chata", potem "Sarajevo > > grill", a teraz to już nie wiem... Prowadzi(ła?) to taka Pani, która spędziła > kilka lat w Bośni i postanowiła przemycić trochę tamtejszej kuchni do nas. Sama > > restauracja taka sobie (jak już pisałam - knajpka jest na bazarku, więc ma > raczej barowy wygląd, ale jedzenie było naprwdę pyszne - Pani się naprawdę > starała). > > Pozdrawiam, > G. Odpowiedz Link
a.delon Re: Jugolska knajpka w Warszawie 29.06.06, 18:47 Balbinka przy pl Zawiszy (obok Reform Plaza) Odpowiedz Link
nitka3 mam prośbe. 30.06.06, 11:21 MAM TEZ i znajomego ,który chce sie wybrac do Chorwacji.Pyta mnie o aktualne ceny noclegów na kwaterach ,benzyny ,i mniej wiecej koszty jednego dnia srednio skromnego.......Ja nie mam pojecia jak jest w tym roku.Ktos wie? i moze mi pomóc? Odpowiedz Link