Dodaj do ulubionych

Życiowy zakręt, wybór - bardzo proszę o poradę

05.05.10, 21:20
Witam

Bardzo proszę szanownych forumowiczów, a w szczególności Pana, Panie Januszu o pomoc, poradę. Znalazłam się w bardzo trudnej sytuacji życiowej, czeka mnie bardzo dużo zmian, poważnych decyzji, chwilami mówię sobie że wszystko będzie dobrze, ale czuję że niedaleko mi już do mocnego podłamania. Nie wiem co mam robić.

Sytuacja:
Od kilku lat sama wychowuję dziecko. Obecnie mam duże trudności finansowe. Teoretycznie mam dobry zawód, prowadzę DG , jednak moje zarobki są tak niskie, iż nie jestem w stanie sama się utrzymać z dzieckiem. Mieszkam z rodzicami.
Rodzina zaproponowała mi wspólne wzięcie kredytu – na nowe mieszkanie, do którego mieli się wyprowadzić, spłacać raty. Zostałabym na starym mieszkaniu. Nowe mieszkanie jednak pozostawałoby na moje nazwisko i ja byłbym głównym kredytobiorcą .

Jesteśmy o krok od wzięcia kredytu – ale pojawiły się wątpliwości. Rodzice woleliby teraz, abym to ja się wyprowadziła na nowe mieszkanie , wzięła na swoje barki ciężar utrzymania i spłacania rat.
Argumenty , iż w tej chwili na to mnie nie stać, że umowa była zgoła inna , słabo do nich trafiają.
Został wpłacony wysoki wkład własny, więc klamka zapadła. Jeżeli teraz się wycofamy to przepadną duże pieniądze.

Nie wiem już sama co mam zrobić - zostać kredytobiorcą ? Czy to dobry czas dla mnie na branie kredytu ? Czy walczyć o pozostanie na starym mieszkaniu ?
Czy może moja sytuacja finansowa ma szansę na tak znaczną poprawę iż nie powinnam się bać zobowiązań finansowych i przeprowadzki na nowe ?

Podaję dane :
ur. 22.10.1977 , piramidkę sporządziłam wg „zrób to sam” mam nadzieję iż poprawnie smile
..............7
...............6
........5..............1
1..............4.................6
------------------------------------------
10............22..............1977 / 11/2
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
........3...............2
..............1
występowanie liter we wszystkich imionach i nazwisku
A-5
B-0
C-0
D-1
E-1
F, G, H – 0
I-1
J-1
K-2
L-0
Ł-1
M-1
N-5
O-3
P – 0
R-0
S–1
T,U,W– 0
Y- 1
Z-1

Sytuacja jest jeszcze bardziej skomplikowana poprzez fakt , iż jestem w ciąży z moim partnerem.
Niestety zabezpieczenia zawiodły. Nie jest dobry czas, mój narzeczony boryka się z trudnościami w życiu osobistym i zawodowym. Wynajmuje małe mieszkanko, nie może brać kredytów ani posiadać współwłasności. Jednak bardzo się kochamy, od dawna planowaliśmy związanie się na poważnie i utworzenie rodziny, mając nadzieję na rychłe wyjście z dołka. Chcemy wziąć ślub. Przyznam się, że gdyby nie on nie wiem jak bym znosiła codzienność. Podaję występowanie liter w nazwisku przyszłego męża : A-2, C-1, K-2, O-2, R-1,S-1,W-1,Z-1 Czy mocno wpłynie to moje życie numerologicznie ?

Jeszcze raz bardzo proszę o poradę, czy w nadchodzącym okresie , mimo iż na pewno niełatwym, mogę się jednak spodziewać poprawy mojej sytuacji materialnej ? Czy pojawią się jakieś nowe szanse zawodowe ? Czy może powinnam coś zmienić, na coś bardziej uważać ? Lubię swoją pracę, od lat walczę aby robić to co robię, jednak mimo dużego nakładu pracy efekty są mizerne.

Dziękuję. Czytam Państwa od dłuższego czasu, jednak interpretacyjnie się gubię. Pisze pod nowo utworzonym nikiem, gdyż na innych forach spotkały mnie nieprzyjemne uwagi dot. Mojej sytuacji osobistej, gdy adwersarze przeglądali moje wcześniejsze posty .

Pozdrawiam serdecznie forumowiczów i jeszcze raz bardzo proszę o wsparcie .
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: Życiowy zakręt, wybór - bardzo proszę o porad 07.05.10, 00:27
      Witaj
      Pozornie czas wydaje się korzystny, jesteś w roku własnym 8, który w
      swojej pozytywnej opcji sprzyja operacjom finansowym. Jednak zaczęłaś
      w lutym swoje dwa lata pustki, co nie jest jednak okolicznością
      sprzyjającą podejmowaniu decyzji o strategicznym znaczeniu dla życia.
      Ponadto jesteś aktualnie w pierwszym szczycie 5, który zakończy się w
      przyszłym roku. Ósemka z piątką dają dużą energię i chęć działania,
      jednak dają również skłonność do podejmowania zbędnego ryzyka,
      działań impulsywnych, spontanicznych i nieprzemyślanych. Generalnie
      piątki są bardzo silnie zaakcentowane w twoim portrecie
      numerologicznym. Masz ich dość sporo w zawartości liter, bo aż 6 co
      ponad dwukrotnie przekracza średnią, masz również kolejną piątkę z
      karmiczną czternastką w swoich wibracjach własnych z imion i nazwisk,
      która może przynosić wydarzenia nagłe, niespodziewane, często
      niekorzystne. Same wibracje własne do najkorzystniejszych niestety
      również nie należą, mają wartość 8-5/14-4. Znowu pojawia się duet
      ósemki z piątką oraz czwórka, która tworzy sprzeczność z piątką, co
      może dawać wewnętrzne napięcia, ciągłe szarpanie się z życiem, brak
      stabilności, pewien chaos w życiu. Dodatkowo drugi cykl 4/22 i znowu
      sprzeczność z piątkami. Myślę, że nie jest to najlepszy czas na
      podjęcie kredytu. Powinnaś poczekać aż skończą się lata pustki.
      Będziesz wówczas w dużo lepszej sytuacji, ponieważ wejdziesz w
      dynamiczny szczyt o wibracji jeden, który w kontekście cyklu 4/22
      może dać silny postęp w życiu. Oczywiście wibracje własne powinny być
      skorygowane, bo nie wspomagają twojej drogi życia z daty urodzenia,
      nie są z nią harmonijne. Brakuje tobie również wibracji 2 - tzn nie
      masz liter które mają tą wibrację, czyli B i T. Brak taki zwykle
      przynosi jakieś zawirowania w sferze za którą odpowiada brakująca
      wibracja, a dwójka to partnerstwo, współpraca, harmonia w życiu.
      Po przyjęciu nazwiska męża wibracje się zmienią, jednak również nie
      będą zbyt korzystne ich wartość wyniesie 4/13-8-3. Nie zostanie
      uzupełniona również dwójka.
      Zawartość aktualnych wibracji jest tak rozłożona, że masz ich
      największą ilość w drugiej grupie, czyli jesteś osobą, dla której
      sprawy indywidualnej realizacji nie są najważniejsze, istotne jest
      dla ciebie aby oddawać swoją energię bliskim. To bardzo szlachetne,
      jednak jest często wykorzystywane przez ludzkie hieny a rachunki
      płacisz ty...
      Co do związku, myślę, że ze ślubem powinnaś poczekać do zakończenia
      lat pustki, czyli po lutym 2012.
      Nie podałaś daty twojego partnera więc trudno mi się odnieść.
      W każdym razie wibracje własne powinny być skorygowane
      numerologicznie.
      Pozdrawiam
      • zyciowa_zaduma Re: Życiowy zakręt, wybór - bardzo proszę o porad 07.05.10, 08:48
        Witam.
        Bardzo serdecznie dziękuję za odpowiedź. Co do brania kredytu miałam takie
        przeczucia. Postawiłam sprawę jasno , co do moich możliwości finansowych obecnie
        i w najbliższej przyszłości.
        Co do szarpania się z życiem - to prawda. Mam odczucie, iż energia włożona w
        wyprostowanie moich ścieżek wywołuje mizerne efekty w porównaniu do nakładów.
        Ciężko mi tez o zdrowy egoizm. Czasem czuję się niewiarygodnie stłamszona, a
        czasem mówię sobie, że to co mam i jak żyję to i tak bardzo dużo.
        Jeżeli chodzi o małżeństwo - data jeszcze nie jest ustalona. Po raz pierwszy w
        życiu jednak mam pewność że chcę wziąć ślub. Jest to dla mnie zaskoczeniem.
        Dopóki nie spotkałam narzeczonego ta instytucja wydawała mi się w życiu zbędna.
        Odmówiłam już raz ślubu z poprzednim wieloletnim narzeczonym, będąc zresztą
        wtedy tez w ciąży smile Nie mogłam. Więc teraz jestem pozytywnie zaskoczona tą
        wewnętrzną chęcią.
        Podaję piramidkę dla narzeczonego :
        .................2
        .................9
        .........6..............3
        7..............8..............4
        16............8..............1975 / 1
        .........1...............4
        .................3

Jeżeli chodzi o korektę wibracji własnych - na czym to polega?
        Czy powinnam zgłosić się do numerologa ?

Jeszcze raz dziękuję i życzę miłego dnia smile
        • janus50 Re: Życiowy zakręt, wybór - bardzo proszę o porad 08.05.10, 16:39
          Witaj
          Twoj partner jest urodzeniową jedynką w pierwszym szczycie o wibracji
          sześć, z którego wkrótce wychodzi, aby przejść do drugiego szczytu o
          wibracji trzy. Pozostaje jednocześnie w drugim cyklu osiem, który
          będzie trwał do 54 roku zycia. Zarówno w kontekście pierwszego jaki i
          drugiego szczytu to silny układ. Wskazuje osobę o tendencjach do
          dominowania, nadawania tonu, tak w środowisku zawodowym jak i w życiu
          osobistym. Związek może być trwały i zgodny, pod warunkiem jednak, że
          wejdziesz w rolę osoby podporządkowanej. Nie wiem na ile będzie to
          możliwe w przyszłości, gdy za rok wejdziesz w swój drugi szczyt o
          wibracji 1, który obudzi w tobie skłonność do stawiania na swoim,
          wtedy może zaiskrzyć pomiędzy wami.
          Jeśli planujecie ślub, to raczej za dwa lata, ponieważ, abstrahując
          od lat pustki, on jest aktualnie w roku dziewięć a ty wejdziesz w rok
          dziewięć od października bieżącego roku.
          Co do zmiany wibracji własnych, tak, powinnaś się zgłosić do
          numerologa, który dysponuję odpowiednim doświadczeniem w tej materii.
          Jeśli nie znasz nikogo takiego, mogę tobie podesłać namiary na osobę
          godną zaufania.
          Pozdrawiam
          • zyciowa_zaduma Re: Życiowy zakręt, wybór - bardzo proszę o porad 08.05.10, 17:25
            Panie Januszu

Bardzo dziękuję za Pana zainteresowanie i jednocześnie ... niezmiernie mi przykro , gdyz zdaje się iż popełniłam błąd w opracowaniu piramidki dla mojego partnera. Urodził się 16.08.1975 i zdaje się iż zgodnie z regułami piramidka powinna wyglądać tak :
            .................3
            .................8
            .........6..............2
            8..............7.................4
            8.............16..............1975 / 1
            .........1...............3
            .................2

Swoją sporządziłam poprawnie, niemniej przy tej już zdradził mnie pośpiech sad
            Jeżeli chodzi o dominację partnera - ujmuję to w kategoriach charyzmy. To silny człowiek, którego droga była trudna i zawiła.
            Daje to jednak ten specyficzny rodzaj doświadczenia, który pozwala na głębsze rozumienie siebie, tym ważniejsze gdy borykamy się z trudnościami w nas samych.
            W kontekście mojego błędu zapewne i Pana uwagi byłyby też inne.
            Jeszcze raz bardzo przepraszam.

Jeżeli chodzi o numerologa ... niestety nie znam nikogo , komu bym ufała w takich sprawach. Interesuję się od kilku lat astrologią. niemniej amatorsko i bardzo ostrożnie. Z numerologią jestem również zaznajomiona od dawna, jednak nigdy nie była mi bliska na tyle by ją zgłębiać i jej zaufać. Zdaję się iż tego nie czułam.
            Czasy się jednak zmieniają , a z nimi ludzie smile

Szanuję pana wiedzę , profesjonalizm i podejście do ludzi - jeżeli może Pan polecić kompetentną osobę to bardzo proszę. Chętnie nawiążę kontakt. Jestem z Wrocławia . O namiar proszę tu lub na priv.

Pozdrawiam serdecznie życząc wszystkiego najlepszego.
            • janus50 Re: Życiowy zakręt, wybór - bardzo proszę o porad 08.05.10, 17:46
              Witaj
              Co do piramidki, to zawsze rozpisuję je sam. Datę podałaś poprawnie
              więc raczej jest wszystko ok. Oczywiście należy przyjąć poprawkę na
              to, że data urodzenia to jeden element, bardzo ważny, jednak nie
              działa samodzielnie, posiadamy poza tym wibracje własne z imion i
              nazwisk, które mają swój wpływ i to czasem całkiem spory. Wówczas
              sama interpretacja w powiązaniu z wibracjami własnymi może się
              zdecydowanie różnić.
              Co do numerologa, prześlę tobie namiary na priv.
              Pozdrawiam
              • zyciowa_zaduma Re: Życiowy zakręt, wybór - bardzo proszę o porad 08.05.10, 19:01
                Witam
                Proszę mi wybaczyć dociekliwość , ale między I piram. podaną przeze mnie a II
                jest zasadnicza różnica. W I jako podstawę piram. podaję datę w kolejności dzień
                - miesiąc - rok ( 16 - 8 - 1975 ). W II, poprawionej wg prawideł podanych w
                wątku "zrób to sam " miesiąc - dzień - rok ( 8 - 16 - 1975 ). Będzie więc
                zasadnicza różnica w wartości obecnego cyklu oraz drugiego szczytu. Z II piram.
                wynika, iż mój partner pozostaje obecnie w cyklu o wibracji 7 , natomiast
                wkrótce przejdzie do drugiego szczytu o wibracji 2.

Z Pana postu wynika, iż za poprawny uznał Pan zapis dzień-miesiąc-rok, czy się
                mylę ?

PS. Proszę sobie wyobrazić - nie znam wszystkich imion mojego narzeczonego smile
                ciągle zapominam go zapytać smile

Pozdrawiam serdecznie i z góry dziękuję za namiary.

• janus50 Re: Życiowy zakręt, wybór - bardzo proszę o porad 08.05.10, 21:01
                  Witaj
                  Masz oczywiście rację. Źle zapisałem na linii bazowej. To zmienia
                  wiele. Dobrze że jesteś dociekliwa. I bardzo dobrze, bo poziom
                  automatyki w wyliczaniu przechodzi w rutynę i wówczas pojawiają się
                  błędy..
                  Postaram się poprawić możliwie jak najprędzej.
                  Pozdrawiam
                • janus50 Re: Życiowy zakręt, wybór - bardzo proszę o porad 09.05.10, 14:17
                  Witaj ponownie
                  Popełniłem błąd w zapisie za co cię bardzo przepraszam. Tak jak
                  piszesz różnica jest zasadnicza. Układ niestety jest nieco
                  trudniejszy. Układ cyklu 7/16 ze szczytem 11/2 jest dość zamykający.
                  Wprowadza dużą pasywność, trudności z wyrażaniem uczuć, spore
                  przewrażliwienie, skłonność do depresji, kompleksów,
                  introwertyczność. Dla urodzeniowej jedynki nie jest to najłatwiejsze
                  i osoba taka powinna otrzymywać duże wsparcie emocjonalne od
                  bliskiej osoby. W opcji pozytywnej może być to czas głębokiego
                  rozwoju duchowego, pogłębiania wiedzy, wysokiego poziomu etyczno
                  moralnego, ambicji i determinacji w dążeniu do celów.
                  Pozdrawiam
                  • zyciowa_zaduma Re: Życiowy zakręt, wybór - bardzo proszę o porad 09.05.10, 21:43
                    Bardzo dziękuję panie Januszu. Podziwiam za wytrwałość smile tyle tu postów
                    czekających na odpowiedź.
                    Jeszcze jedno mnie ciekawi - skąd 5/14 w moich wibracjach własnych?

Pozdrawiam
                    i proszę o namiary na godna polecenia osobę
                    jeżeli to możliwe z Wrocławia.
                    • janus50 Re: Życiowy zakręt, wybór - bardzo proszę o porad 09.05.10, 23:52
                      Witaj ponownie
                      Suma wynikająca ze spółgłosek to 68 czyli 14/5. Literę K traktuję jako
                      11 a nie jako 2.
                      Liczb mistrzowskich nie skracamy stąd K=11 a V=22
                      Namiary wyślę na maila gazetowego.
                      Pozdrawiam
                      • zyciowa_zaduma Re: Życiowy zakręt, wybór - bardzo proszę o porad 10.05.10, 12:09
                        Witam

Rozumiem. Dziękuję. Teraz wiem dlaczego jak liczyłam sama to były rozbieżności.

Chcę jeszcze zapytać o pseudonim. Od 14 roku życia miałam pseudonim, z którym kiedyś bardzo mocno się indentyfikowałam. Po jakimś czasie chciałam z niego zrezygnować, przestałam się tak przedstawiać. Niestety pseudonim eksponowałam przez długie lata i dla większości starych znajomych wciąż funkcjonuję pod pseudonimem. Na spotkaniach towarzyskich najczęściej używają pseudo.
                        Czy taki pseudonim liczyć do wibracji własnych ?

Pozdrawiam serdecznie.
                        • janus50 Re: Życiowy zakręt, wybór - bardzo proszę o porad 11.05.10, 17:50
                          Witaj
                          Wiele zależy od tego, jaka jest geneza tego pseudo. Czy jest ono
                          jakąś mutacją imienia lub nazwiska. Czy też pochodzi z zupełnie innej
                          bajki.
                          Jeśli jest mutacją wówczas raczej nie oddziaływuje niezależnie. Jest
                          pewnym formą zdrobnienia imienia czy nazwiska, którego nie bierzemy
                          pod uwage. Jeśli natomiast jest odmienne od posiadanego imienia i
                          nazwiska, wówczas może jak najbardziej oddziaływać. W każdym razie
                          nalezy to sprawdzić, porównując dwie opcje obliczeń.
                          Pozdrawiam
                          • zyciowa_zaduma Re: Życiowy zakręt, wybór - bardzo proszę o porad 11.05.10, 21:05
                            Hmmm...
                            Moje pseudo pochodzi z zupełnie innej bajki. To nazwa własna, jeżeli mogę się
                            tak wyrazić big_grin Przez długi okres czasu było np. bardziej znane niż moje imię.
                            Biorąc jednak je do obliczeń z pozostałymi imionami wychodzą mi nast. wibr.
                            własne 5/14-1-6.
                            nie wiem co mam o tym myśleć. Nigdy nie interesowałam się charakterystyką 6
                            ale... zajmuję się dekoracją wnętrz smile
                            Muszę też przyznać, że moi znajomi mają o mnie zupełnie inne zdanie niż ja sama
                            o sobie. Jest to wyraźny dysonans.
                            Dziwią się mojej samoocenie, a ja ich odbiorze mojej osoby.

Pozdrawiam

• janus50 Re: Życiowy zakręt, wybór - bardzo proszę o porad 13.05.10, 12:20
                              Witaj
                              Rzeczywiście takie pseudo może rzeczywiście oddziaływać i wówczas
                              twoje wibracje własne będą miały inne wibracje. 5/14-1-6 to dość
                              trudny układ, przede wszystkim na skrajną sprzeczność pomiędzy piątką
                              a szóstką. Będą również sprawiać, że otoczenie ciebie odbierać
                              zupełnie inaczej niż ty to wewnętrznie odczuwasz.
                              Szóstka daje dużą wrażliwość na piękno i sztukę. Daje inspirację i
                              kreatywność, więc dekoracja wnętrz jak najbardziej trafiona.
                              Pozdrawiam
                              • zyciowa_zaduma Re: Życiowy zakręt, wybór - bardzo proszę o porad 13.05.10, 20:48
                                smile Znowu trudny układ. Co za życie , nawet pseudo mi nie sprzyjało za bardzo.
                                Mogę zapytać jakie w takim razie wibracje własne są odpowiednie dla urodzeniowej
                                2/11 ?
                                Czy są to jakieś specyficzne zestawy dla każdego numeru urodzeniowego ? czy są
                                jakieś, powiedzmy "ustawienia uniwersalne" , które po prostu zawsze przynoszą
                                dobre efekty bez względu na liczbę urodzenia?

Pytanie - czy numery domów, mieszkań bierze się pod uwagę analizując pomyślność
                                ich mieszkańców ? Mieszkanie, od sprawy którego zaczyna się niniejsza dyskusja
                                ma obecnie numer B29 :d
                                Nomen Omen big_grin

Pozdrawiam
                                • janus50 Re: Życiowy zakręt, wybór - bardzo proszę o porad 15.05.10, 17:28
                                  Witaj
                                  11/2 potrzebuje wibracji silnych i stabilnych. Myślę że w twoim
                                  przypadku mogłyby się sprawdzić np. 1-9-1 albo 1-8-9, albo też 8-9-8.
                                  Co do wibracji adresu, to obliczamy go sumując całą nazwę ulicy, jednak
                                  bez uwzględnienia skrótu ul, oraz nr domu i mieszkania.
                                  Pozdrawiam
                                  • zyciowa_zaduma Re: Życiowy zakręt, wybór - bardzo proszę o porad 15.05.10, 21:52
                                    Witam
                                    Dziękuję za odpowiedź. Chyba kończą mi się już pytania smile sytuacja się klaruje,
                                    przyzwyczajam się do zmian.
                                    Na koniec odkrycie sprzed chwili , dla mnie zaskakujące.
                                    W ostatnim poście wspomniał Pan iż korzystne dla mnie mogłyby być wibracje
                                    własne 1-9-1 , 1-8-9 lub 8-9-8.
                                    oczywiście z wrodzoną dociekliwością wink zabrałam się za poszukiwanie mojego
                                    ukrytego imienia.
                                    Jakież było moje zdziwienie, gdy po mozolnym liczeniu i kombinowaniu odkryłam że
                                    idealnym imieniem dodatkowym (już po wyjściu za mąż) jest imię którego używam od
                                    około 5 lat jako część prywatnego adresu e-mail, lub tez niegdyś często jako
                                    pseudo w komunikatorach. Bardzo mi się podoba i lubię je.
                                    Jakby tego było mało - imię to dodane w wersji spolszczonej do mojego zestawu
                                    daje wibracje własne 1-9-1, natomiast w wersji angielskiej 1-8-9 !!

bardzo dziękuję za namiary na numerologa.
                                    Chętnie skorzystam i zapytam czy moje odkrycia są rzeczywiście coś warte i
                                    mogłyby być korzystne.
                                    Pozdrawiam serdecznie i życzę wszystkiego najlepszego
                                    • janus50 Re: Życiowy zakręt, wybór - bardzo proszę o porad 16.05.10, 16:38
                                      Witaj
                                      No to pięknie! U osób z silnie rozwiniętą intuicją, często rozwiązania
                                      przychodzą same. Wystarczy zatem mocno pracować z twoim kolejnym, na
                                      nowo odkrytym imieniem i jest duże prawdopodobieństwo sukcesu. Ważne
                                      jednak jest uzupełnienie wibracji dwa, której tobie brakuje, chyba że
                                      twoje imię/pseudonim, zawiera dwójkę.
                                      Pozdrawiam
                                      • zyciowa_zaduma Re: Życiowy zakręt, wybór - bardzo proszę o porad 17.05.10, 19:02
                                        No z tym uzupełnianiem 2 jest problem. To imię mimo że tworzy fajne wibr.
                                        własne, to nie zawiera w ogóle dójki. Mało tego - ma jeszcze jedną piątkę.
                                        Dlatego chyba będę ostrożna i zanim narobię jakiegoś bałaganu skonsultuję się z
                                        numerologiem smile i tak wolałabym z tym poczekać do przyjęcia nazw. męża, gdyż nie
                                        ma co majstrować teraz żeby za kilka miesięcy znowu coś zmieniać ( ślub już
                                        prawie postanowiony na jesień, mimo numerologicznych zastrzeżeń bardzo chcemy,
                                        właściwie gdyby to było możliwe pobralibyśmy się jutro smile
                                        Odnalazłam jeszcze inne imię, które mi się bardzo podoba , zawiera dwie dwójki,
                                        niestety również dwie piątki. Widać piątkowa rogata wibracja nie chce mnie
                                        opuścić smile

Pozdrawiam serdecznie

• janus50 Re: Życiowy zakręt, wybór - bardzo proszę o porad 18.05.10, 13:11
                                          Witaj
                                          Uzupełnienie dwójek jest bardzo istotne i uważam, że przy okazji zmiany
                                          nalezy to koniecznie zrobić.
                                          Dodatkowe nasycenie dwoma piątkami nie stanowi moim zdaniem problemu,
                                          gdyby było ich więcej jak np 4-5 to odradzałbym
                                          Pozdrawiam serdecznie.
                                          • zyciowa_zaduma Re: Życiowy zakręt, wybór - bardzo proszę o porad 19.05.10, 08:03
                                            Aha. Dziękuję za sugestię.
                                            Przez ten czas trochę się wyjaśniło, wszyscy przyzwyczajamy się do nowej
                                            sytuacji smile Mi też trochę ulżyło.
                                            Życzę udanych wakacji!! ( czy numerologicznie da się przewidzieć kiedy w końcu
                                            wyjdzie słońce??? wink)
                                            Pozdrawiam serdecznie
                                            • janus50 Re: Życiowy zakręt, wybór - bardzo proszę o porad 19.05.10, 10:13
                                              Witaj
                                              Numerologicznie da się przewidzieć kiedy wyjdzie Słońce, ale w życiu smile
                                              Kiedy pojawi się na niebie niestety już nie smile
                                              Pozdrawiam
    • zyciowa_zaduma Re: Życiowy zakręt, wybór - bardzo proszę o porad 16.07.10, 11:08
      Witam ponownie smile
      Tak się dopominałam i słońce wyszło na dobre smile
      Data ślubu została przesunięta na luty przyszłego roku - za obopólna zgodą i jak się okazało , z dużą ulgą. kto wie , może na tej fali będziemy tak przekładać do 2012 wink

Mam nowe - małe pytanie , czy wibracje własne 5-9-14/5 są w każdym przypadku niekorzystne ? czy tylko w zestawach z jakimiś sprzecznymi wibracjami urodzenia ? Jesteśmy na etapie wybierania imion dla dziecka, i imiona , jakie nam się podobają dają właśnie taki zestaw.

Pozdrawiam
      • jarivo Re: Życiowy zakręt, wybór - bardzo proszę o porad 16.07.10, 15:17
        Witaj
        Raczej w każdym przypadku. Takie wibracje przynoszą generalnie brak równowagi i harmonii, przywiązanie do wolności, niezależności, porywczość. Przy "statycznej" (np. wypełnionej 6 i 4) drodze życia przyniosą wewnętrzne napięcia, ponieważ to bardzo "wolnościowy" zestaw. Przy "wolnościowej" dadzą osobę niezdolną do tworzenia stabilizacji, dążącej do zmian dla zmian. Ponadto karmiczne 14/5 w celach życiowych może przynosić gwałtowne, często nieprzyjemne zawirowania życiowe. Naprawdę nie polecałbym takiego zestawu.
        Wibracje własne dobiera się pod kątem wibracji urodzeniowych, więc najlepiej zająć się tym już po urodzeniu się dziecka.
        Pozdrawiam
        • zyciowa_zaduma Re: Życiowy zakręt, wybór - bardzo proszę o porad 16.07.10, 20:25
          Witam
          Bardzo dziękuję. Właśnie mi tak podejrzanie dynamicznie wyglądał ten układ.
          Zastanowię się, data urodzenia .. gdyby się sprawdziły przewidywania lekarzy to
          byłaby 3. Ale liczę że nie, bo to akurat wigilia smile więc wolałabym nie lądować w
          szpitalu.

pozdrawiam
    • zyciowa_zaduma Re: Życiowy zakręt, wybór - bardzo proszę o porad 03.06.11, 12:34
      Witam
      Czasami rzeczywistość w naturalny sposób pomaga, wystarczy nie robić niczego na siłę.
      w 2010 pisałam, cyt.:
      "Data ślubu została przesunięta na luty przyszłego roku - za obopólna zgodą i jak się okazało , z dużą ulgą. kto wie , może na tej fali będziemy tak przekładać do 2012 wink "
      Otóż jeszcze w grudniu 2010 również z dużą ulgą podjęliśmy decyzję o ślubie na przełomie lipca i sierpnia 2011. W kwietniu okazało się że jeden ze świadków nie da rady przyjechać ( z Australii) więc odłożyliśmy ślub na bliżej nieokreślony termin w 2012 roku big_grin
      Jakoś mnie to nie martwi wink

pozdrawiam
      • janus50 Re: Życiowy zakręt, wybór - bardzo proszę o porad 04.06.11, 17:27
        Witaj
        No i słusznie im lepiej się poznacie tym łatwiejsze będzie przyszłe wasze życie.
        Pozdrawiam

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka