bojara12 21.03.12, 19:35 witam, bardzo mi zależy na określeniu moich predyspozycji zawodowych, w jakiej działalności bym się sprawdziła, data ur. 27.08.1974 proszę o określenie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bojara12 Re: Predyspozycje zawodowe 25.03.12, 17:31 generalnie chciałabym sie dowiedzieć czy w moim życiu idzie ku lepszemu? bo obecnie mam jeden wielki chaos finansowo-związkowy. A przede wszystkim muszę zmienić pracę/zawód, tylko nie wiem do końca w która stronę iść aby wreszcie dobrze się czuć w pracy, Panie Januszu mógłby Pan sprawdzić? bojara12 napisała: > witam, > > bardzo mi zależy na określeniu moich predyspozycji zawodowych, w jakiej działal > ności bym się sprawdziła, data ur. 27.08.1974 > > proszę o określenie Odpowiedz Link
bojara12 Panie Januszu proszę opomoc Predyspozycje zawodowe 04.04.12, 08:36 czy mam podać jeszcze jakieś dane? Naprawdę Pana odpowiedź będzie dla mnie wskazówką pozdrowienia Odpowiedz Link
janus50 Re: Panie Januszu proszę opomoc Predyspozycje zaw 19.04.12, 16:47 Witaj bojara12 napisała: > czy mam podać jeszcze jakieś dane? Naprawdę Pana odpowiedź będzie dla mnie wska > zówką Jesteś urodzeniową trójką, aktualnie w drugim cyklu o wibracji 9 do 52 roku życia, oraz drugim szczycie 3, ktory potrwa do 42 roku życia. Będziesz jednak pod działaniem trójki do końca życia w szczytach, gdyż trzeci i czwarty szczytu także mają wibrację trzy. Układ ten wskazuje na osobę, która ma dużą wrażliwość na piękno i sztukę, potrafi docenić i ocenić produkty twórczej kreacji, posiada również talenty w sferze wyrazu artystycznego, ale przede wszystkim w sferze szeroko pojmowanej komunikacji. Artystyczne aspekty tych wibracji mogą być jednak w dużym stopniu ograniczone, gdyż posiadasz szóstki w czarnych szczytach, które zwykle nie pozwalają na nieskrępowany rozwój artystyczny. Mimo to masz z pewnością jakieś talenty w tym obszarze. Dziewiątka w cyklu, która jest jednocześnie wibracją dnia urodzenia, wskazuje na dużą dozę humanitaryzmu, wrażliwości na los innych ludzi, gotowości do niesienie bezinteresownej pomocy, głębię duchową, elastyczny umysł, podkreśla także wrażliwość artystyczną. Możesz się więc spełniać w profesjach socjalnych - opieka, pedagogika, pomoc społeczna, zawody medyczne ale także za sprawą urodzeniowej trójki - komunikacja - słowo pisane i mówione, praca w kontakcie z ludźmi za sprawą łatwości komunikowania się, także poprzez kreatywność - grafika, reklama itp. Na ile możesz się w tym realizować mogą zdradzić twoje wibracje imienne, gdyż to one właśnie mogą ciebie wspomagać w dążeniu do spełniania się zawodowego i osobistego, mogą jednak być również kamieniem u nogi o ile są w jakiś sposób niekorzystne. Dlatego podaj zawartość liter we wszystkich posiadanych imionach, również z bierzmowania, oraz nazwiskach - rodowe, po mężu... Najlepiej na zasadzie: np. A - 5 razy, B - 1 raz, C - itd. Pozdrawiam > pozdrowienia Odpowiedz Link
owieczka_1983 Re: Panie Januszu proszę opomoc Predyspozycje zaw 19.04.12, 19:13 Panie Januszu trzeci i czwarty szczyt to 11/2 Odpowiedz Link
janus50 Re: Panie Januszu proszę opomoc Predyspozycje zaw 19.04.12, 20:07 owieczka_1983 napisał(a): > Panie Januszu trzeci i czwarty szczyt to 11/2 Jasny gwint, zamiast sierpnia 8 - zapisałem wrzesień 9 - dziękuję za zwrócenie uwagi! Pozdrawiam Odpowiedz Link
bojara12 Re: Panie Januszu proszę opomoc Predyspozycje zaw 19.04.12, 22:13 ja jestem 11 Litery z moich trzech imion i nazwiska (używam podwójnego tzn rodowego i po mężu): A 8, C 2, E 5, G 2, H 1, I 4, K 2, L 1, N 2, O 1, P 2, S 2, T 2, W 1, Z 2 pozdrawiam Odpowiedz Link
janus50 Re: Panie Januszu proszę opomoc Predyspozycje zaw 20.04.12, 16:47 Witaj ponownie bojara12 napisała: > ja jestem 11 Tak, tak. Przepraszam za błąd, błędnie zapisałem miesiąc urodzenia. Postaram się skorygować jak najszybciej. Pozdrawiam > > Litery z moich trzech imion i nazwiska (używam podwójnego tzn rodowego i po męż > u): > A 8, C 2, E 5, G 2, H 1, I 4, K 2, L 1, N 2, O 1, P 2, S 2, T 2, W 1, Z 2 > > pozdrawiam Odpowiedz Link
janus50 Re: Panie Januszu proszę opomoc Predyspozycje zaw 22.04.12, 16:33 Witaj ponownie bojara12 napisała: > ja jestem 11 > > Litery z moich trzech imion i nazwiska (używam podwójnego tzn rodowego i po męż > u): > A 8, C 2, E 5, G 2, H 1, I 4, K 2, L 1, N 2, O 1, P 2, S 2, T 2, W 1, Z 2 Jako urodzeniowa dwójka z wysokim potencjałem 11, jesteś osobą o wysokim poziomie wrażliwości, sensoryczności, potrafisz doceniać wartości czasem skrajne przez co możesz mieć problemy z podejmowaniem decyzji. Dwójka może realizować się w sferze artystycznej, jako pedagog, doradca, urzędnik, zarządca, dobrze radzi sobie w finansach np. księgowość, również wszelkie zawody socjalne są dla niej obszarem do zawodowego spełnienia się. Zdecydowanie lepiej radzi sobie jako element grupy niż jako indywidualista. Aktualny cykl 9 i szczyt 3 preferują zawody w kontakcie z innymi ludźmi, obdarzają także wrażliwością na piękno i sztukę co może ułatwić realizację w profesjach wymagających kreatywności. Cykl 9 nie zapowiada jakiś oszałamiających sukcesów w biznesie, bo dziewiątka nie jest drapieżcą, który nie da sobie wyrwać zdobyczy, często raczej pozwala nasycić się innym zanim weźmie coś dla siebie. Przyszłe lata, od 43 roku zycia począwszy, będą zdominowane przez szczyty 2/11, który będą trwały do końca życia, wskazuje to na spełnianie się w pracy grupowej bez ambicji na indywidualny sukces. Jest to układ pomyślny dla urodzeniowej 2/11 gdyż wibracja urodzeniowa realizuje się poprzez identyczną wibrację, może to być więc czas rozwoju i powodzenia. Twoje wibracje własne mają wartość 3-5-8. To wibracje dużej energii, jednak energii trudnej do ukierunkowania, jest zbyt chaotyczna i rozproszona, może przynosić ciągłe wzloty i upadki, brak konkretu, brak wytrwałości. Dlatego nie można ich zaliczyć do korzystnych. Brak jest tobie także dość istotnej dla sfery materialnej wibracji, mianowicie czwórki. Oznacza to, że nie masz w imionach i nazwiskach liter, które wyrażają wibrację 4 czyli D i M. Czwórka odpowiada za sferę pracy i budowanie trwałych struktur materialnych, dlatego brak taki może przynosić jakieś utrudnienia w tym obszarze. Warto byłoby to skorygować za pomocą transformacji numerologicznej. Pozdrawiam > > pozdrawiam Odpowiedz Link
bojara12 Re: Panie Januszu proszę opomoc Predyspozycje zaw 24.04.12, 07:18 Panie Januszu dziękuję. Odpowiedz Link
3marlon Re: Predyspozycje zawodowe 23.08.12, 15:41 Witam, Panie Januszu mam taki sam problem jak Bojara12 i proszę o pomoc w określeniu moich predyspozycji zawodowych. Jestem numerologiczną 3 z 07.12.1982. Moje wibracje własne 44/8-8-7, podobno niekorzystne i trudne. Do tego brak 7 w moich imionach i nazwisku, z wyjątkiem tej urodzeniowej. Od października wchodzę w 7 rok osobisty (obecnie jestem w cyklu o wibracji 3 i szczycie 1 ), a od 33 roku ma być już tylko gorzej (cykl 7, szczyt 9). Nie jestem zadowolony z obecnej pracy i chciałbym to zmienić, rozpocząć jakiś kurs, przekwalifikować się, ale nie wiem jaki kierunek wybrać, na co się zdecydować? A jeśli decydować się to kiedy - teraz czy poczekać do roku osobistego 8 lub 1? Z góry dziękuję i pozdrawiam. Odpowiedz Link
janus50 Re: 3marlon 02.09.12, 12:31 Witaj 3marlon napisał(a): > Witam, > Panie Januszu mam taki sam problem jak Bojara12 i proszę o pomoc w określeniu m > oich predyspozycji zawodowych. > Jestem numerologiczną 3 z 07.12.1982. Moje wibracje własne 44/8-8-7, podobno ni > ekorzystne i trudne. Do tego brak 7 w moich imionach i nazwisku, z wyjątkiem te > j urodzeniowej. Jesteś urodzeniową trójką więc teoretycznie możesz być skuteczny w profesjach kreatywnych, związanych ze sztuką i tworzeniem, możesz się również dobrze realizować w aktywności powiązanej z kontaktami z ludźmi, np. marketing, obsługa klienta, działania związane z werbalnymi możliwościami trójki. W praktyce jednak, kreatywne aspekty trójki mogą być mocno ograniczone z uwagi na pierwszy czarny szczyt o wibracji 4. Czwórka to największy hamulec trójki. Ponadto dzień urodzenia 7 i jednocześnie drugi cykl siedem, wskazuje na zdolności analityczne, umiejętność przyswajania wiedzy, logikę, rozwagę. Siódemka to także przeciwność trójki, działa więc ograniczająco na twoją wibrację urodzeniową. Fakt braku siódemek może świadczyć o możliwości występowania negatywów siódemki i jeszcze silniejszego ograniczania trójki. Mamy więc dużą sprzeczność w twojej drodze życia, gdzie wibracja urodzeniowa jest negowana przez pozostałe aktywne elementy drogi życia. Wibracje 8-8-7 są poprawne, choć do szczególnie korzystnych z pewnością nie należą. Bardzo istotne byłoby uzupełnienie braku siódemek, bo siódemka jest mocno zaznaczona w twojej drodze życia za sprawą dnia urodzenia oraz aktualnego cyklu. Jest trudno powiedzieć w jakich obszarach mógłbyś się skutecznie realizować, bo jesteś także zodiakalnym strzelcem, co z kolei jest zbieżne z urodzeniową trójką. Tak więc coś pośredniego między kreatywnością i kontaktami z ludźmi a analityką, pracą intelektualnie twórczą. W tej chwili nic szczególnego nie przychodzi mi do głowy... Pozdrawiam > Od października wchodzę w 7 rok osobisty (obecnie jestem w cykl > u o wibracji 3 i szczycie 1 ), a od 33 roku ma być już tylko gorzej (cykl 7, sz > czyt 9). > Nie jestem zadowolony z obecnej pracy i chciałbym to zmienić, rozpocząć jakiś k > urs, przekwalifikować się, ale nie wiem jaki kierunek wybrać, na co się zdecyd > ować? A jeśli decydować się to kiedy - teraz czy poczekać do roku osobistego > 8 lub 1? > Z góry dziękuję i pozdrawiam. Odpowiedz Link
azosiem8 Re: 3marlon 03.09.12, 15:33 Witam, ja też bardzo proszę o pomoc w określeniu moich predyspozycji zawodowych tym bardziej, że u mnie to jest trochę skomplikowane bo mam dług pracy w dacie 13.07.1986, jestem numerologiczną 8 i moje wibracje własne to 4-6-1 a razem z imieniem z bierzmowania 7-9-7 poza tym brakuje mi w imieniu i nazwisku 4 i 2 i 6 (tylko jedną 6 mam w imieniu z bierzmowania). Odpowiedz Link
janus50 Re: azosiem8 08.09.12, 17:18 Witaj azosiem8 napisał(a): > Witam, ja też bardzo proszę o pomoc w określeniu moich predyspozycji zawodowych > tym bardziej, że u mnie to jest trochę skomplikowane bo mam dług pracy w dacie > 13.07.1986, jestem numerologiczną 8 i moje wibracje własne to 4-6-1 a razem z > imieniem z bierzmowania 7-9-7 poza tym brakuje mi w imieniu i nazwisku 4 i 2 i > 6 (tylko jedną 6 mam w imieniu z bierzmowania). Jako urodzeniowa ósemka z dnia urodzenia 4 możesz być osobą silnie osadzoną w sferze materii. Urodzeniowa ósemka przynosi talenty w sferze finansów, zarządzania, pomnażania dóbr materialnych. Wibracja dnia urodzenia z kolei wskazuje na osobę skrupulatną, wytrwałą, dobrze zorganizowaną, pracowitą, obdarzoną talentami w obszarze techniki. Pierwszy cykl siedem przynosi zainteresowania w kierunkach ścisłych, analitycznych. W kontekście urodzeniowej ósemki mogą być to np. finanse, ekonomia, zarządzanie itp. Brak czwórki to w twoim przypadku dość znaczący problem, gdyż czwórka jest mocno zaznaczona w twoim portrecie numerologicznym, za sprawą dnia urodzenia oraz później drugiego cyklu, a także dążeń duszy wynikających z samogłosek. Moim zdaniem jednak należy brak pod uwagę także imię z bierzmowania i wibracje 7-9-7, które są niekorzystne, bardzo zamykające i pasywne. W każdym razie brak czwórki w obliczu karmicznej trzynastki może przynosić jakieś utrudnienia w sferze szeroko pojmowanej pracy i budowania życiowej stabilizacji, brak ten może powodować, że czwórka będzie się realizowała na negatywach. Masz także brak dwójek co w kontekście trudnych wibracji imiennych może przynosić brak siły przebicia, zaniżanie wartości własnej oraz problemy z podejmowaniem decyzji. Możesz więc mieć wiele problemów co do określenia swojego miejsca w życiu zawodowym ale także sporo utrudnień, które będą cię napotykały jako niesprzyjające okoliczności, z którymi nie potrafisz sobie poradzić. Uważam, że powinnaś skorygować swoje wibracje imienne i uzupełnić braki wibracji, wówczas twoje spojrzenie na sprawy zawodowe stanie się klarowne. Pozdrawiam Odpowiedz Link
azosiem8 Re: azosiem8 10.09.12, 17:24 Dziękuję za analizę, rzeczywiście najbardziej odczuwam ten brak 2 szczególnie jeżeli chodzi o siłę przebicia i utrudnienia w budowaniu stabilizacji, pozdrawiam. Odpowiedz Link
sodr Re: 3marlon 07.09.12, 12:49 Panie Januszu, spojrzałby Pan jeszcze na mój przypadek? Odpowiedz Link
sodr Re: Panie Januszu proszę opomoc Predyspozycje zaw 05.09.12, 23:42 Witam Panie Januszu, czy również mógłbym prosić o sugestię predyspozycji? Moja data urodzenia 07.10.1987 potencjał 4-1-5 brak u mnie liczby 7 w imionach i nazwisku. Moje litery z trzech imion i nazwiska: A - 2 B - 1 E - 1 F - 1 I - 1 J - 1 K - 1 L - 1 N - 1 O - 2 P - 1 R - 1 S - 1 U - 1 Z - 1 Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link
sodr Re: Panie Januszu proszę opomoc Predyspozycje zaw 05.09.12, 23:43 Poprawka - brak u mnie liczby 4, siódemka jedna jest Odpowiedz Link
janus50 Re: sodr 08.09.12, 17:41 Witaj sodr napisał: > Witam Panie Januszu, czy również mógłbym prosić o sugestię predyspozycji? > Moja data urodzenia 07.10.1987 > potencjał 4-1-5 > brak u mnie liczby 7 w imionach i nazwisku. > Moje litery z trzech imion i nazwiska: > A - 2 > B - 1 > E - 1 > F - 1 > I - 1 > J - 1 > K - 1 > L - 1 > N - 1 > O - 2 > P - 1 > R - 1 > S - 1 > U - 1 > Z - 1 Jako urodzeniowa szóstka z wysokim potencjałem 33, możesz mieć predyspozycje we wszelkich profesjach socjalnych, medycznych, pedagogicznych, a także twórczej kreacji. 6/33 zwykle jest obdarzone dużą wrażliwością na piękno i sztukę. W twoim przypadku jednak, z uwagi na czarne szczyty sześć, aspekt artystyczny może być osłabiony i nie będzie aspektem dominującym. Dzień urodzenia siedem z kolei wskazuje na osobę o przenikliwym umyśle, potrafiącą logicznie i analitycznie myśleć. Daje to możliwości w profesjach naukowo - badawczych, statystyce, analityce, także kryminalistyce. Będąc aktualnie w cyklu jeden i szczycie 8, możesz być postawiony w sytuacji, gdzie sam musisz dbać o siebie, musisz stać mocno na własnych nogach, bo niewiele jest pomocy z zewnątrz. Aczkolwiek, szczyt 8 często realizuje się albo poprzez konieczność wczesnego zajęcia się zdobywaniem środków do życia i ich chroniczny brak, albo też poprzez nadmiar - bogata rodzina. Wibracje imienne - u mnie wychodzi 4-8-3, gdzieś jest zatem błąd. W każdym razie, brak czwórki może być u ciebie mocno odczuwalny i może przynosić jakieś problemy w sferze szeroko postrzeganej pracy i budowania stabilnych okoliczności życiowych. Może to przynosić pracoholizm i zagubienie w szczegółach, skrajną pedanterię albo odwrotnie - lenistwo, bałaganiarstwo, skłonność do spóźniania się. Taki brak należałoby oczywiście wypełnić no i przy okazji także zmienić wibracje na bardziej korzystne, bo czwórka mimo wszystko daje ograniczenia, zamyka w schematach, przynosi brak elastyczności. Pozdrawiam > > Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link
sodr Re: sodr 09.09.12, 17:33 Dziękuję bardzo Panie Januszu! Ma Pan rację, znalazłem błąd - nie wpisale , ze w moich imionach znajduje sie także jedna litera "T". Czy to cos zmienia? Odpowiedz Link
janus50 Re: sodr 28.12.12, 12:59 Witaj ponownie sodr napisał: > Dziękuję bardzo Panie Januszu! Ma Pan rację, znalazłem błąd - nie wpisale > , ze w moich imionach znajduje sie także jedna litera "T". Czy to cos zmienia? Zmienia znacznie, bo otrzymujemy wibracje 4-1-5/14. Są one bardziej dynamiczne, jednak ze względu na występującą w nich sprzeczność pomiędzy 4 i 5 oraz karmiczną liczbę 14, nie są to wibracje korzystne. Pozdrawiam Odpowiedz Link
monisia_30 Re: Predyspozycje zawodowe 13.12.12, 23:07 mi zrobili testy w agencji pracy..korzystali chyba ze stronki tomastest(eu) o ile się nie mylę..ciekaw testy ich wyniki raczej nie mijają się z prawdą. Wejdź sobie na ich stronkę i spróbój Odpowiedz Link
pawlisia23 Re: Predyspozycje zawodowe 01.01.13, 21:52 u nas w pracy robią testy z tomastest...mają tam sporą bazę testów sprawdzających predyspozycje pracowników Odpowiedz Link