Dodaj do ulubionych

Dobry numerolog z Warszawy

29.07.12, 23:22
Witam Panie Januszu,

Mam gorąca prośbę do Pana, jestem aktualnie w niełatwym 9 roku osobistym i jego wibracja powoduje iż pragnę zmian, czuje się bardzo przytłoczona bieżącą sytuacją, tak jakbym stała przed ścianą, wiem że 9-ka tak działa, lecz chciałabym uzyskać kompleksową analizę numerologiczną, najlepiej w połączeniu z moim mężem ( nasze małżeństwo, tzw wzloty i upadki). Czy może Pan polecić kogoś dobrego z Warszawy? Nie wiem skąd Pan pochodzismile proszę jeśli nie na forum to o informację na maila. Nie wiem tez czy taka analiza może się odbyć "wirtualnie" czy trzeba mieć kontakt osobisty z numerologiem . Będę bardzo wdzięczna za informację.

Pozdrawiam i dziekuję.
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: Dobry numerolog z Warszawy 30.07.12, 01:10
      Witaj
      karusia29 napisała:

> Witam Panie Januszu,
      >
      > Mam gorąca prośbę do Pana, jestem aktualnie w niełatwym 9 roku osobistym i jego
      > wibracja powoduje iż pragnę zmian, czuje się bardzo przytłoczona bieżącą sytua
      > cją, tak jakbym stała przed ścianą, wiem że 9-ka tak działa, lecz chciałabym uz
      > yskać kompleksową analizę numerologiczną, najlepiej w połączeniu z moim mężem (
      > nasze małżeństwo, tzw wzloty i upadki). Czy może Pan polecić kogoś dobrego z W
      > arszawy? Nie wiem skąd Pan pochodzismile proszę jeśli nie na forum to o informację
      > na maila. Nie wiem tez czy taka analiza może się odbyć "wirtualnie" czy trzeba
      > mieć kontakt osobisty z numerologiem . Będę bardzo wdzięczna za informację.

W Wa-wie mogą polecić zdecydowanie Panią Donkę Madej. Jest najbardziej doświadczonym numerologiem w Polsce, jest także znakomitym astrologiem i tarocistką.
      Jeśli chcesz, to skontaktuję się z nią czy mogę udostępnić tobie jej nr. telefonu i prześlę na priv.

Pozdrawiam
      >
      > Pozdrawiam i dziekuję.
      • karusia29 Re: Dobry numerolog z Warszawy 30.07.12, 10:03
        Panie Januszu,

dziękuje bardzo. Będę wdzięczna za przesłanie namiarów do tej Pani,

pozdrawiam serdecznie,
        Gosia
        • janus50 Re: Dobry numerolog z Warszawy 30.07.12, 13:13
          Poproszę jeszcze o adres mailowy na który mam wysłać namiary. Czy ma być to ewentualnie karusia29@gazeta.pl ? - o ile uruchomiłaś ten profil oczywiście
          Pozdrawiam
          karusia29 napisała:

> Panie Januszu,
          >
          > dziękuje bardzo. Będę wdzięczna za przesłanie namiarów do tej Pani,
          >
          > pozdrawiam serdecznie,
          > Gosia
          • karusia29 Re: Dobry numerolog z Warszawy 31.07.12, 13:27
            poproszę na: gosia-cg@o2.pl

Dziekuję!
          • maestrorob Re: Dobry numerolog z Warszawy 19.08.12, 16:50
            Witam Pana,
            Obecnie mieszkam w Stanach i prosiłbym Pana o namiar do Pani Donki Madej. Przed wyjazdem z Polski 18 lat temu mialem kontakt z Pania Donka Madej ale niestety nie jestem w stanie go odnalezc. Bylbym bardzo wdzieczny za szybka odpowiedz poniewaz stoje na zyciowym rozdrozu a pamietam ze wskazowki Pani Donki byly bardzo pomocne w przeszlosci. Moj prywatny kontakt to vegmuncher@hotmail.com. Z gory dziekuje bardzo za pomoc.
            • kotekpsotek44 Re: Dobry numerolog z Warszawy 16.09.12, 17:02
              Byłam bardzo wdzięczna za kontakt to pani Madej na mail gazeta.plsmile
              dziękuje uprzejmie za pomoc
              • janus50 Re: Dobry numerolog z Warszawy 16.09.12, 17:05
                kotekpsotek44 napisał:

> Byłam bardzo wdzięczna za kontakt to pani Madej na mail gazeta.plsmile
                > dziękuje uprzejmie za pomoc

Byłabyś miało być? Na kotekpsotek44@gazeta.pl ?
                Pozdrawiam
                • kotekpsotek44 Re: Dobry numerolog z Warszawy 16.09.12, 17:33
                  Przepraszam, tak miało być "byłabym"smile jestem na ogromnym zakręcie życiowym i wpadłam w taki wir poszukiwań, że zjadam literkismile)))))
                  pozdrawiam
                • kotekpsotek44 Re: Dobry numerolog z Warszawy 16.09.12, 17:36
                  i oczywiście poproszę info na mail "gazetowy"smile
      • mongra Re: Dobry numerolog z Warszawy 01.11.12, 16:11
        A czy ja tez moglabym prosic o namiar? bylam u niej 7 lat temu, zrobila mi horoskop, ale namiar zaginal w trakcie przeprowadzki...
        mongra@gazeta.pl
        Pozdrawiam,
        Monika
      • claudia933 Re: Dobry numerolog z Warszawy 29.09.13, 08:00
        Panie Januszu,
        rowniez prosze namiary na pania Donke Madej: chcialabym uzyskac analize numerologiczna oraz astrologiczna dla swojego dziecka. Czy pani Donka Madej podejmie sie rowniez analizy astrologicznej?
        Moj adres: claudia933@gazeta.pl.
        Dziekuje.
        P.S. Robilam kiedys swoja analize numerologiczna i transformacje imion u numerologa z Lublina, ale dla dziecka chcialabym rowniez uzyskac analize astrologiczna i poszukuje dobrego astrologa. Z tego co zrozumialam, pani Donka Madej zajmuje sie rowniez astrologia.
    • janus50 Re: Dobry numerolog z Warszawy 17.09.12, 15:00
      tatumcia napisał(a):

> Karusiu, sama od bardzo dawna interesuję się numerologią i mogę polecić Ci numerologa Anetę Steczkiewicz: www.anetasteczkiewicz.com.pl/ Od kilku lat korzystam z jej pomocy i jestem bardzo zadowolona. Prowadzi studio ezoteryczne Dagaz w Warszawie. W pewnym momencie życia byłam na zakręcie i dzięki jej pomocy odzyskałam radość w życiu.

Konsultacja numerologiczna - 200 zł/ 60 minut

Konsultacja numerologiczna ze zmianą karty – 350 zł

Do zmiany karty numerologicznej Pani nie potrzebuje daty urodzenia.

Świetnie smile Czyli numerologia nie potrzebuje daty urodzenia, data urodzenia jest tak mało istotna, że Pani jej nie potrzebuje...

Pozdrawiam
    • doniaka Re: Dobry numerolog z Warszawy 28.09.12, 10:22
      Dzień dobry Karusiu,

Gorąco polecam Panią Donkę Madej.
      Jestem z Warszawy i już się nabiegałam w poszukiwaniu dobrego numerologa. Po tych gorzkich doświadczeniach i lżejsza o parę tysięcy złotych mogę z czystym sumieniem polecić Panią Donkę Madej. Trafiłam do niej 15 lat temu., więc co nieco mogę już powiedzieć. Ba, nawet więcej... Powtórni chciałabym skorzystać z jej ogromnej wiedzy i talentu.
      I, tu moja prośba Januszu do Ciebie o podanie nr. kontaktowego. I, jeszcze zapytanie czy wiadomo Ci czy Pani Donka organizuje jeszcze kursy?
      Pozdrawiam serdecznie,
      Danuta
      • karusia29 Re: Dobry numerolog z Warszawy 03.10.12, 21:27
        Dziękuję za pomocne wskazówki!!
        pozdrawiam,
      • liv00 Re: Dobry numerolog z Warszawy 02.11.12, 06:20
        Pani Donka Madej organizuje jeszcze kursy. Najbliższy będzie już wkrótce 17-18.11.2012. Po szczegóły wystarczy wejść na stronę heliotropu w Warszawie. Pozdrawiam
        • doniaka Re: Dobry numerolog z Warszawy 04.11.12, 18:42
          Dziękuję za informację.
          Pozdrawiam.
    • mongra Re: Dobry numerolog z Warszawy 01.11.12, 16:08
      Witam, czy ja tez moge prosic o namiar? bylam 7 lat temu, wiekszosc sie sprawdzilo,ale podczas przeprowadzki numer zaginal...
      moj adres: mongra@gazeta.pl
      • janus50 Re: mongra 03.11.12, 17:21
        Witaj
        mongra napisała:

> Witam, czy ja tez moge prosic o namiar? bylam 7 lat temu, wiekszosc sie sprawdz
        > ilo,ale podczas przeprowadzki numer zaginal...
        > moj adres: mongra@gazeta.pl

Wysłałem namiary na mongra@gazeta.pl
        Pozdrawiam
        • mmagdako Re: mongra 09.12.12, 17:38
          witam,

czy również mogę prosić namiary na mmagdako@gazeta.pl

będę bardzo wdzięczna
          • janus50 Re: mongra 09.12.12, 18:02
            Oczywiście, przesyłam. Pozdrawiam

mmagdako napisała:

> witam,
            >
            > czy również mogę prosić namiary na mmagdako@gazeta.pl
            >
            > będę bardzo wdzięczna
    • ane.the Re: Dobry numerolog z Warszawy 04.09.13, 22:53
      Witam serdeczenie
      Dolączam do grona z prośbą o kontakt do P. Donki Madej
      Pozdrawiam cieplosmile
      anetaromanczuk@op.pl
      • elfka17 Re: Dobry numerolog z Warszawy 29.10.13, 10:52
        Uzyskałam informację, że chwilowo umówienie spotkania z Panią Donką Madej nie jest możliwe.
        Czy mogłabym prosić o kontakt do innego sprawdzonego numerologa z Warszawy?

Dziękuję.
    • 2zytka Re: Dobry numerolog z Warszawy 15.09.13, 22:22
      dobrą wrózkę masz pod adresem kobietamag@interia.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka