Dodaj do ulubionych

czego ten facet chce?

25.01.13, 15:08
anna 9.8 70 filippo5.7.62, w ogole mnie to nie obchodz a ciagle siedzi mi a glowie, to jakas obsesja, pomocy!!!!!
Obserwuj wątek
    • an-ka77 Re: czego ten facet chce? 26.01.13, 15:21
      Witam, mam taki sam problem jak ty. Poznałam mężczyznę widzieliśmy sie pare razy. Od miesiąca już go nie widziałam, ale nie mogę o nim zapomnieć myśle cały czas nie chcę bo strasznie mnie to męczy a jednak myślę. Co mam zrobić!!! ja ur. 08.04.1977 on 02.05.1965
      Pomocy!!
      • anuszka6 Re: czego ten facet chce? 26.01.13, 16:15
        Witam, to nie jestem sama, pocieszajace,pan Janusz cos mi nie odpowiada, to pozostaje nam tylko zalozyc klub anek opetanych, najgorsze jest to ,ze on nie jest wczle w moim typie i mnie totalnie olewa>
        • an-ka77 Re: czego ten facet chce? 26.01.13, 16:34
          Dobry pomysł z tym klubem hi hi, ja też bym chciała żeby pan Janusz mi odpisał, może odpisze?
          Mi mi też troszkę ulżyło że nie jestem sama, to czekamy na odpowiedz .
          • janus50 Re: czego ten facet chce? 26.01.13, 16:37
            Witajcie klubowiczki smile
            an-ka77 napisał(a):

> Dobry pomysł z tym klubem hi hi, ja też bym chciała żeby pan Janusz mi odpisał,
            > może odpisze?
            > Mi mi też troszkę ulżyło że nie jestem sama, to czekamy na odpowiedz .

Oczywiście, że odpowiem. Odpowiadam zawsze w kolejności wpisów, jedynie na banalne pytania staram się odpowiedzieć od razu. Wasze pytania nie są banalne.
            Pozdrawiam
      • anuszka6 Re: czego ten facet chce? 26.01.13, 17:12
        super ze jestes to chociaz bede sie miala komu wyzalic
      • anuszka6 Re: czego ten facet chce? 26.01.13, 17:31
        mam nadzieja, ze p.Janusz nie napisze , ze jestesmy zakochane nieszczesliwie i bez wzajemnosci, hi hi, ale taka opcja jest, to smutne, bo ja nie mam ochoty komplkowac sobie zycia, licze na jakies odczynienie i spokoj mojej znekanej duszy..........
        • an-ka77 Re: czego ten facet chce? 26.01.13, 19:51
          Aniu ja też mam taką nadzieję, prawdę mówiąc to dawno temu przestałam wierzyć w miłość a tu taka niespodzianka i to chyba bez wzajemności.sad. Nasza sytuacja jest chyba bardzo podobna i w dodatku jesteśmy dwie Anki hi hi.

• anuszka6 Re: czego ten facet chce? 26.01.13, 20:28
            fajnie, ze jestes bo myslalam, ze jestem wariatka i cos sobie ubzduralam, mam go z tylu glowy, po kazdej wizycie czuje sie jak stare ,rozstrojone radio peerelowskie, problem w tym , ze ja na nic nie licze, mam poukladane zycie, on tez ,jest zajety, obraczka na palcu, nie mam ochoty i nie chce komplikowac zycia nikomu, nienawidze niejasnych sytuacji i trojkatow ,tylko ten niepokoj wciaz, jeszcze jedna wizyta i nasze drogi sie rozejda ,mam nadzieje.....
        • anuszka6 Re: czego ten facet chce? 26.01.13, 20:31
          anka damy rade!!co dwie anki to nie jedna,ale p. Janusz opuscil nas w niedoli ....hi hi
          • an-ka77 Re: czego ten facet chce? 26.01.13, 21:00
            Ania ja już tak miesiąc czasu cierpię, myślałam że jak troszkę czasu minie będzie lepiej a tu niespodzianka czasami czuję taki ból, który ciężko określić. Pan Janusz nas opuścił szkoda liczyłam na jego radę. Aniu damy radę w końcu każda Anka jest twarda babka hi hi
            • anuszka6 Re: czego ten facet chce? 26.01.13, 21:32
              aniu , ale jaka jest sytuacja u ciebie???o mnie opowiem, jak bede miala troche luzu, moze wspolnie dojdziemy do jakakis sensownych wnioskow, a p. JANUSZ obserwuje, czyta te brednie banalne i wyciaga wnioski, absolutnie fascynujace.....
              • an-ka77 Re: czego ten facet chce? 26.01.13, 22:18
                Aniu pod koniec 2011 roku spotkałam mężczyznę. Kiedy pierwszy raz go zobaczyłam serce zaczęło bić jak szalone jeszcze nigdy tak się nie czułam a troszkę w życiu przeszłam. On mieszka za granicą przez rok pisaliśmy e-maile ale wszystko na drodze przyjaźni. W październiku był Polsce przez dwa tygodnie, spotykaliśmy się rozmawialiśmy było miło. W grudniu przyjechał ponownie nie spodziewanie i chyba się zakochałam on twierdzi że też. Ale był nie szczery wobec mnie. Teraz jest mi cholernie ciężko chcę zapomnieć ale nie potrafię . I co mam zrobić? Wiem że czas jest lekarstwem na wszystko więc tylko pozostało mi czekać aż samo przejdzie.
                • anuszka6 Re: czego ten facet chce? 27.01.13, 16:05
                  Witam Aneczko, jestes wolna? on jest wolny? nie bardzo ogarniam, dlaczego uwazasz ,ze nie byl szczery z toba? anka zawalcz o to, jesli nie ma innych przeskod.....buziaki
                  • an-ka77 Re: czego ten facet chce? 27.01.13, 18:08
                    Witaj Aniu, on już nie jest wolny na poczatku roku wziął ślub! A to co zaszło między nami było nie do przewidzenia. I się stało. A ja nie potrafię zapomnieć a tak bardzo bym chciała. Męczę się!
                    A Pan Janusz nam nie odpisuję! Szkoda
                    • anuszka6 Re: czego ten facet chce? 27.01.13, 18:40
                      ANIU, TO RZECZYWISCIE MASAKRA,CHOLERNY SWIAT, z myslalam ,ze chociaz u ciebie lepiej, p. Janusz uznal to rzeczywiscie za banal, a ja tak liczylam na jego pomoc, nasluchalam sie tyle pierdol od roznych magow, ze glowa mala, nikt nie moze pojac,
                      ze facet mi sie wizualnie nie podoba , z charakteru tez, a jak by zadzwonil to bym poszla w ciemno, wbrew mojej logice to mnie przeraza, to tak jakbym miala nakaz za mam to zrobic, interesuje mnie karma ,wrozby , horoskopy, moze mam cos do odrobienia, dlatego zalezy aby ktos mi pomogl , jak narazie bez efektu....u ciebie to troche inaczej wyglada...... ale kolorowo nie jest, co z tym zrobisz Aniu?
                  • anuszka6 Re: czego ten facet chce? 27.01.13, 18:49
                    nie martw sie, hi, hi ,hi smieszne bo on tez z zagranicy, tyle ze cudzoziemiec,,, kurcze jaki zbieg okolicznosci ...
                    • an-ka77 Re: czego ten facet chce? 27.01.13, 19:00
                      Aniu on jest polakiem 30 lat temu wyjechał z kraju. Tak na forum głupio pisać. On też wizualnie mi się nie podoba, ale jego ton głosu sposób bycia to jest to. Ja też interesuję się karmą wróżkami. Tylko trafić do dobrej wróżki jest naprawdę cieżko. Ja muszę zapomnieć. Urwałam kontakt. On mnie prosił żebym tego nie robiła ale żona jest dla mnie świętością. Wiec w tym układzie jestem nie potrzebna. Musi troszkę czasu minąć i będzie ok. Mam nadzieję. Beznadziejne życie!
                      • anuszka6 Re: czego ten facet chce? 27.01.13, 19:39
                        Aniu jestes wspaniala osoba, z zasadami o to teraz trudno, zastanawiam sie tylko po co to bylo, jaki mialo sens i kogo mialo, czegos nauczyc?????ale bycie trzecia to chyba niezbyt mila perspektywa, uwierz wiem co mowie, zostawmy to jak jest, to chyba najlepsze rozwiazanie, chociaz czasami kusi zrobic jakas glupote bez sensu...hi, hi,bedzie dobrze, gdyby jeszcze p. Janusz chcial rozwiac nasze watpliwosci,,,,,a za oknem bialo,pieknie!!!!jestem po chemii, dlatego ciesza mnie takie glupoty i to ze moge z toba pogadac.......
                        • an-ka77 Re: czego ten facet chce? 27.01.13, 20:18
                          Ja też zastanawiam się nad tym, dlaczego mnie to spotkało i czego miało nauczyć ale nie mam pojęcia. Kusi mnie bardzo żeby napisać ale dam radę, już nie napiszę. Może kiedyś poznam pana który mnie szczerze pokocha i bedzie ok. Liczyłam na to że pan Janusz troszkę mi pomoże....
                          Aniu życzę ci dużo dużo zdrówka i wytrwałości. Damy radę Aniu
      • janus50 Re: an-ka77 17.02.13, 16:51
        Witaj
        an-ka77 napisał(a):

> Witam, mam taki sam problem jak ty. Poznałam mężczyznę widzieliśmy sie pare raz
        > y. Od miesiąca już go nie widziałam, ale nie mogę o nim zapomnieć myśle cały cz
        > as nie chcę bo strasznie mnie to męczy a jednak myślę. Co mam zrobić!!! ja ur.
        > 08.04.1977 on 02.05.1965
        > Pomocy!!

Podobnie jak w przypadku anuszki6, odpowiedź z uwagi na brak kompletnych danych może mieć charakter spekulatywny.
        W twoim przypadku istotną wskazówką jest fakt, że przebywasz w swoim drugim szczycie o wibracji 5/14, który jest właśnie w fazie końcowej i zakończy się definitywnie wraz z rozpoczęciem przez ciebie roku osobistego 1, co będzie miało miejsce w październiku tego roku. Piątka z czternastki przynosi dużą niestabilność, problem z budowaniem trwałych struktur w każdym obszarze życia, również osobistym. Może przyciągać także mężczyzn, którzy nie są zainteresowani trwałym związkiem a jedynie przelotnym romansem. Mogą być uwikłani w okoliczności lub też inne relacje osobiste, które nie pozwalają im wiązać się w sposób trwały.
        Ponadto jesteś aktualnie w roku osobistym dziewięć, który nie jest sprzyjający dla budowania trwałych związków.
        Od października wchodzisz w swój trzeci szczyt o wibracji osiem, który przyniesie aktywność w sferze pomnażania dóbr materialnych. Ponieważ jesteś równolegle w cyklu 8, można się spodziewać, że będzie to czas powodzenia i rozwoju.
        Pozdrawiam
        • an-ka77 Re: an-ka77 18.02.13, 09:17
          Dziękuje bardzo Panie Januszu. Proszę o odpowiedz na jeszcze jedno pytanie jeżeli to możliwe.
          Czy ja zawsze będę sama? Serdecznie pozdrawiam Ania
          • janus50 Re: an-ka77 18.02.13, 16:26
            Witaj ponownie
            an-ka77 napisał(a):

> Dziękuje bardzo Panie Januszu. Proszę o odpowiedz na jeszcze jedno pytanie jeże
            > li to możliwe.
            > Czy ja zawsze będę sama? Serdecznie pozdrawiam Ania

Aby rzetelnie odpowiedzieć na to pytanie niezbędna jest analiza twoich wibracji imiennych.
            Podaj więc zawartość liter występujących we wszystkich posiadanych imionach (również z bierzmowania) oraz nazwiskach (rodowe oraz pozyskane w wyniku małżeństwa, nawet jeśli nie są używane). Najlepiej na zasadzie - np. A - 5 razy, B - 1 raz, C - 2 razy itd.
            Pozwala to zachować anonimowość na forum.
            Pozdrawiam
            • an-ka77 Re: an-ka77 18.02.13, 16:56
              Serdecznie dziękuję Panie Januszu.
              A-10
              B-1
              C-2
              D-1
              E-2
              G-1
              J-1
              K-2
              L-2
              M-1
              N-3
              P-1
              T-1
              R-2
              S-1
              Y-1
              Z-1
              Dziękuję pozdrawiam Ania
            • an-ka77 Re: an-ka77 22.04.13, 14:00
              Witam Panie Januszu,
              proszę napisać czy odpowie Pan na moje pytanie, bardzo zależy mi na tej odpowiedzi.
              Serdecznie pozdrawiam
              Ania
            • an-ka77 Re: an-ka77 22.04.13, 14:03
              Witam Panie Januszu,
              proszę napisać czy odpowie Pan na moje pytanie, bardzo zależy mi na tej odpowiedzi.
              Serdecznie pozdrawiam
              Ania
    • anuszka6 Re: czego ten facet chce? 28.01.13, 19:15
      Panie Januszu, bardzo prosze o odpowiedz ,serdecznie pozdrawiam,
    • an-ka77 Re: czego ten facet chce? 05.02.13, 13:08
      Serdecznie witam Panie Januszu,
      czy znajdzie Pan chwilkę żeby nam odpowiedzieć? Bardzo nam zależy-smile)
      Aniu serdecznie cię pozdrawiam
      • anuszka6 Re: czego ten facet chce? 06.02.13, 11:00
        Witam Aneczka , jak tam u ciebie troche lepiej??moja zmora jakby troche odpuscila, a moze to ja wszystko sobie przemyslalam? nie wiem, w kazdym razie jest lepiej , z czego bardzo sie ciesze, szykuje sie na wyjazd na narty, uwielbiam to!!!!pozdrawiam cieplutko, ktos madry kiedys powiedzial, trzeba sie odciac od starego, zby rozpoczac nowe i piekne ,czego ci zycze z calego serca!!!bo zaslugujesz na to...p.Janusz jednak zapomnial o nas, szkoda....buziaki!!!!
        • an-ka77 Re: czego ten facet chce? 06.02.13, 11:20
          Aniu jest lepiej, też wszystko przemyślałam. Już tyle nie myślę i w końcu normalnie funkcjonuję z czego bardzo sie cieszę. Ja również życzę ci z całego serca wszystkiego co najlepsze. Gorąco pozdrawiam
    • janus50 Re: anuszka6 17.02.13, 12:18
      Witaj
      anuszka6 napisała:

> anna 9.8 70 filippo5.7.62, w ogole mnie to nie obchodz a ciagle siedzi mi a glo
      > wie, to jakas obsesja, pomocy!!!!!

Bez wiedzy o wszystkich danych, zarówno twoich jak i mężczyzny o którego pytasz, odpowiedź będzie raczej spekulatywna.
      Najprostszą odpowiedzią na zadane pytanie może być - facet chce przygody, niezobowiązującej znajomości, przelotnego romansu. Wskazuje na to jego aktualny cykl 5, który jest jednocześnie wibracją dnia urodzenia, jest to więc element silnie oddziałujący. Piątka powoduje ciągłe poszukiwania, także w sferze osobistej, gonitwę za coraz to nowszymi doznaniami. Często uwikłanie w więcej niż jeden związek. W kontekście urodzeniowej trójki, jaką jest ten Pan, osoba dążąca raczej do czerpania przyjemności z życia, bez zobowiązań i ograniczeń. Jest on jednocześnie w roku osobistym dziewięć, który nie jest sprzyjający dla zawierania nowych związków. Piątka powoduje także przyciąganie przeciwnej płci, więc mężczyzna ten łatwo wzbudza fascynację swoją osobą u kobiet.
      Wasze wibracje urodzeniowe nie są harmonijne. Ty jesteś siódemką a on trójką, to mało spójny układ. Harmonia jest jednak w pewnej mierze obecna pomiędzy wami, gdyż na poziomie wibracji dnia urodzenia jesteście zgodni - ty dziewięć a on pięć. W każdym razie, jakaś perspektywiczna, trwała relacja, ma niewielkie szanse powodzenia.
      Bardzo istotny jest twój aktualny biały szczyt, który zresztą będzie działał do końca życia, gdyż kolejny, czwarty i ostatni szczyt ma identyczną wibrację 7/16. Siódemka ma charakter neptuniczny, a Neptun powoduje zaciemnienie obrazu, mami, przekłamuje, sprawia, że nasz odbiór rzeczywistości może być nieprawdziwy, może to sprawiać, że przyciągasz do siebie mężczyzn niewłaściwych, którzy nie dają możliwości budowania trwałego związku.
      Pozdrawiam
      • anuszka6 Re: anuszka6 18.02.13, 10:00
        Panie Januszu dzieki serdeczne za odpowiedz i zycze wszystkiego co najlepsze.
        • anuszka6 Re: serdeczne dzieki dla Pana JANUSZA!!1 18.02.13, 10:03
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka