Dodaj do ulubionych

Gorąca prośba o interpretacje - przyszłość relacji

30.08.19, 11:44
Witam, bardzo proszę o interpretacje relacji data poznania 13.10.2018, moja data 27.05.1987 oraz data Pana 05.04.1982, jesteśmy teraz w impasie i nie wiem czy pokładać jeszcze nadzieje na jakiś ruch z jego strony. Pozdrawiam i z góry dziękuje
Obserwuj wątek
    • teresa.numerolog Re: Gorąca prośba o interpretacje - przyszłość re 31.08.19, 10:26
      Witam,

o inicjatywę ze strony Pana, i o optymalne zaangażowanie Pana w Waszą relację, może być w najbliższych miesiącach+latach trudno.
      Mogą temu nie sprzyjać 4 (ew. 5) różnego rodzaju tendencje numerologiczne (występujące w datach podanych przez Panią) oddziałujące nie tylko w pojedynkę, ale też w sposób skumulowany w jakichś wzajemnych powiązaniach.

-
      • teresa.numerolog Re: Gorąca prośba o interpretacje - przyszłość re 31.08.19, 10:30
        To ciąg dalszy odpowiedzi.

Przy okazji → proponuję zapoznać się z postami nt. potrzeby starannego pilotowania spraw własnościowych Pani mieszkania/domu/ziemi i dóbr:
        numerter.blogspot.com/2017/01/wibracja-927-wasnosc-swojego-mieszkania.html
        numerter.blogspot.com/2018/01/16-mieszkanie-majatek-itd-i-spadek.html

Jeśli miałaby Pani wątpliwości lub pytania, postaram się odpowiedzieć.

Pozdrawiam serdecznie,
        Teresa
        • lorlau Re: Gorąca prośba o interpretacje - przyszłość re 02.09.19, 08:04
          Witam, bardzo dziękuje za odpowiedź. Pozdrawiam
          • lorlau Re: Gorąca prośba o interpretacje - przyszłość re 02.09.19, 14:32
            Pani Tereso czy data poznania ma aż tak istotne znaczenie? Pierwszy raz spotkałam się z tym Panem chyba 2.10.2018, dokładnie nie pamiętam, podałam datę 13.10.2018 bo tą date doskonale pamiętam, ale poznaliśmy się trochę wcześniej,zaraz na początku października.
            • teresa.numerolog Re: Gorąca prośba o interpretacje - przyszłość re 03.09.19, 09:53
              Data poznania ma znaczenie bardzo istotne, bowiem jest to data urodzenia znajomości/relacji/itp.
              Data poznania – rozpatrywana w pojedynkę oraz łącznie z dwiema datami urodzenia znajomych/partnerów/itp. – może być kopalnią wiadomości (numerologicznych) nt. znajomości/relacji/itp., nt. samych znajomych/partnerów/itp., nt. charakteru/zasad/warunków znajomości/relacji/itp., nt. mocnych i słabych stron znajomości/relacji/itp. (dodatkowo w zderzeniu z realiami, oczekiwaniami, itd.), nt. perspektyw znajomości/relacji/itp., itp., itd.

Ale data, którą Pani „doskonale” pamięta, prawdopodobnie jest datą ważną (lub bardzo ważną) emocjonalnie dla Pani.
              Jeśli faktycznie ta właśnie data jest datą bardzo ważną emocjonalnie dla Pani, to może być „datą urodzenia” Waszej relacji na nowym etapie rozwoju Waszej relacji, i może wnieść do analizy konkretne wnioski.
              Ale jednocześnie proponuję zastanowić się (w swoim bogatym duchowo wnętrzu), dlaczego – wg Numerologii – ta data może nie być datą tak samo ważną emocjonalnie dla Pana jak dla Pani (por. tendencje nr 1 i nr 2 z pierwszej odpowiedzi).

W przypadku analizy Waszych dat urodzenia faktyczna data poznania miałaby dodatkowe znaczenie, bowiem wnioski z analizy wyłącznie Waszych dat urodzenia – nt. wyjścia z „impasu”, o którym Pani napisała – wydają się być niejednoznaczne...

Nt. Waszej daty poznania:
              -
              • lorlau Re: Gorąca prośba o interpretacje - przyszłość re 03.09.19, 11:05
                Witam, Pani Teresko, data poznania to faktycznie 1.10.2018 poniedziałek, inne ważne daty naszej znajomości to 17.08.2019r. i data 26.08.2019r. wtedy złapaliśmy ponownie kontakt na chwile, ale w moim odczuciu były to bardzo ważne wydarzenia , tendencja 3 o której Pani pisze jest przyczyną impasu i Pan ma zapewnione wsparcie, nie wiem tylko co powinnam robić ze swojej strony lub nic nie robić. Zapoznałam się z Pani blogiem odnośnie kwestii własnościowych bo jest to aktualny temat w moim życiu, to niesamowite ile można się dowiedzieć, a Pani jest w tym genialna! Wszystkie tendencje uważnie przeczytałam i wzięłam do siebie bo faktycznie mam nad czym pracować.
                • teresa.numerolog Re: Gorąca prośba o interpretacje - przyszłość re 03.09.19, 15:43
                  Dziękuję za wyjaśnienia i za miłe słowa...

Postaram się odpowiedzieć pod koniec tygodnia.
                  Jeśli to możliwe, proszę podać datę chwilowego rozstania (zawieszenia relacji, itp.).

Pozdrawiam,
                  Teresa
                  • lorlau Re: Gorąca prośba o interpretacje - przyszłość re 03.09.19, 18:04
                    Witam,
                    Pierwsza data 28.02.2019, ale istotniejsza jest 11.07.2019r. Tutaj kontakt urwał się do 17.08.2019r. Pozdrawiam
                    • teresa.numerolog Re: Gorąca prośba o interpretacje - przyszłość re 06.09.19, 10:35
                      To najważniejsze tendencje numerologiczne wybrane pod kątem końcowych wniosków.

-
                      • teresa.numerolog Re: Gorąca prośba o interpretacje - przyszłość re 06.09.19, 10:39
                        To ciąg dalszy odpowiedzi.

WNIOSEK SZÓSTY → dot. Pani pytania: „nie wiem tylko co powinnam robić ze swojej strony lub nic nie robić”

W związku z tym, że „tendencja 3 (...) jest przyczyną impasu i PAN MA ZAPEWNIONE WSPARCIE”,

+ w związku z tym, że w Pani dacie ur. występują tendencje do przyciągania/poszukiwania osób potrzebujących/wymagających/itp. (i/lub świadomie/nieświadomie domagających się) jakichkolwiek form pomocy/wsparcia/doradztwa/opieki/pocieszania/itp./itd.,
                        czasami/często łącznie z tendencjami w Pani dacie ur. do nieumiejętności zachowania „złotego środka” w służeniu pomocą
                        [np. łącznie z tendencjami do przesady w udzielaniu pomocy/rad/itd. – np. nawet wtedy, jeśli nikt o tę/jakąkolwiek pomoc/radę/itd. nie prosi,
                        np. łącznie z tendencjami do wyrywania się przed szereg z pomocą (ze szkodą dla siebie, swojej psychiki, swojej materii, swojego czasu, itd.), swojej rodziny, swoich obowiązków rodzinnych/innych, itp., itd.],

+ w związku z tendencjami do wyjątkowo delikatnej/wrażliwej Pani sfery emocji/psychiki wymagającej wsparcia (a nie eksploatowania),

+ w związku z czasami/często niekonstruktywnym/niesatysfakcjonującym charakterem związku damsko-męskiego bazującego (zwłaszcza już w początkowej fazie relacji) na kobiecej roli opiekunki/pielęgniarki/itp. (np. charakterem niesprzyjającym sferze seksualności obecnie i/lub w przyszłości),

+ w związku z tendencjami występującymi w Pani dacie ur. (obecnie i w najbliższych latach) do potrzeby „stawiania na siebie”, + do potrzeby wsparcia swojej sfery emocji, itp.,

proponuję:

… Proponuję podejmować decyzje bardzo wyważone/racjonalne/itp. – wbrew m.in. tendencjom występującym w Pani dacie ur. do nierealistycznego (w tym idealistycznego) postrzegania rzeczywistości/siebie/relacji/Pana/okoliczności/itd.

… Np. proponuję nie dążyć do eksploatowania swojej delikatnej sfery emocji (wymagającej wsparcia) w sytuacji, gdy Pan już „ma zapewnione wsparcie” i gdy upływają Pani najpiękniejsze lata życia...

… Jeśli jednak wahałaby się Pani w kwestii udzielania wsparcia Panu → proponuję – w sytuacji, gdy Pan już „ma zapewnione wsparcie” – unikać udzielania (ew. zachowywać dużą ostrożność w udzielaniu) wsparcia Panu „do spółki” z kobietą (np. „do spółki” z matką/krewną/powinowatą Pana).
                        W Pani dacie ur. występują bowiem m.in. silne tendencje do trudności w zakresie sprawnej/zgodnej komunikacji/współpracy z kobietami (nawet tendencje – w kontaktach z kobietami – do nieporozumień „takich nie wiadomo skąd”, „jakby z powietrza”).
                        A tendencje te w powiązaniu m.in. z tendencjami do nadmiernie emocjonalnych/„szybkich” Pani działań/zachowań/decyzji/opinii/ocen/słów mogłyby nie sprzyjać Waszej relacji...

Jeśli miałaby Pani wątpliwości nt. „co dalej?”, to proszę napisać do mnie prywatnie (teresa.numerolog@gmail.com) – dopiszę wtedy kilka zdań, których nie chcę zamieścić na Forum.

Pozdrawiam serdecznie,
                        Teresa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka