Dodaj do ulubionych

Zakładanie firmy - pomoc z datą (numerologia)

17.12.20, 16:33
Witam,
Zakładam nową firmę związaną z działalnością terapeutyczną, z zamiarem innowacji w tej dziedzinie.
Mam nazwę firmy która jest 1-nką, bardzo bym prosiła o pomoc w ustaleniu daty założenia.
Myślałam o dacie w 9-ce co dałoby 1 w przeznaczeniu lub o dacie w 7-ce co dałoby 8kę, ewentualnie datę w 3ce z przeznaczeniem 4ką. Nie wiem tylko czy daty w 7ce lub 9ce są korzystne dla firmy (jako izolacja dla 7ki czyli mała widoczność oraz wibracja kończącą 9ki) , czy ważniejsza jest nazwa i przeznaczenie?
Szukam daty na teraz, w grudniu lub styczniu 2021, jest to czas korzystny dla mnie.
Z góry dziękuję za pomoc i bardzo proszę o odpowiedź z wyjaśnieniem ☺️
Obserwuj wątek
    • szymanskka Re: Zakładanie firmy - pomoc z datą (numerologia) 17.12.20, 17:07
      ja polecam Wróżkę Alicje jest to bardzo miła i sympatyczna osoba!
      korzystam z oczyszczania energetycznego który przyniósł boski efekt, pech który przesladował mnie kilka lat ustąpił, jestems zczesliwa od pół roku gdzies, nidawno spodobał mi się pewien facet wolny ale po przejsciach, zamówiłam u wróżki rytuał miłosny na niego i co po około 2 tygodniach ..facet mnie zauważył i wczoraj była super randka wiec polecam ja, mi bardzo pomogła,
      jej strona to wrozki.net/wrozkaonline lub www.wrozka alicja.pl
      • katkacyt312 Re: Zakładanie firmy - pomoc z datą (numerologia) 17.12.20, 19:30
        Dziękuję za wpis, prosiłabym jednak o odpowiedzi w duchu numerologii 😉
        • teresa.numerolog Re: Zakładanie firmy - pomoc z datą (numerologia) 18.12.20, 09:15
          Dzień dobry,

napisała Pani m.in.: „Mam nazwę firmy która jest 1-nką”.
          Jeśli ma Pani bardzo duże zaufanie do swojej metody numerologicznej przypisywania cyfr literom,
          to związku z tym, że niemożliwa jest wyłącznie 1-ka jako suma cyfr,
          proponuję sprawdzić obliczenie,
          czy oprócz 1-ki jest też 19-tka jako suma cyfr →
          a wtedy można byłoby zastanowić się nad modyfikacją nazwy firmy wink

Proszę podać przynajmniej swoją datę urodzenia.
          Data założenia firmy powinna bowiem – nawet na logikę – w miarę możliwości „pasować”
          (w miarę możliwości, bo nie ma ŻADNEJ daty idealnej)
          co najmniej do daty urodzenia Pani i do dat urodzenia ewentualnych wspólników.
          Powinna też w miarę możliwości „pasować”
          do dat związanych z urodzeniem się pomysłu na działalność terapeutyczną,
          czyli m.in. do daty urodzenia się pomysłu na działalność terapeutyczną
          i/lub do daty urodzenia się pomysłu na działalność jako formę pracy+zarobku,
          i/lub do dat urodzenia się pomysłu/uzgodnień nt. lokalu/kontrahentów/itd., itp.
          Też nawet na logikę: przy doborze daty założenia firmy warto też sprawdzić,
          czy data założenia firmy nie koliduje z datami z innych sfer życia,
          np. z datą ślubu, z datami urodzenia dzieci, itd.

Pozdrawiam,
          Teresa
          • katkacyt312 Re: Zakładanie firmy - pomoc z datą (numerologia) 18.12.20, 16:54
            Oj, nie zauważyłam Pani odpowiedź ☺️
            Nazwa firmy to 73, czyli 1ka 🙂
            Moja data urodzenia to 3.12.1984,firma bez wspólników. Mam męża i dzieci.
            Data urodzenia się pomysłu na działalność, choć wtedy w innej wersji ale również terapeutycznej, to mniej więcej koniec września 2018.
            • teresa.numerolog Re: Zakładanie firmy - pomoc z datą (numerologia) 19.12.20, 07:49
              Dzień dobry,

to propozycje 6.dat (do 31.01.2021) generalnie pomyślnych dla Pani daty urodzenia
              w stosunkowo długim okresie, czyli do 2023/ew.2024.

… 1/ Data 21.12.2020 (do godz. 11:23 – por. link niżej) →
              to data bliźniaczo podobna do Pani daty urodzenia (wg jednej z metod numerologicznych),
              i jednocześnie (wg metody „piramidkowej” ogólnie znanej, m.in. tu na Forum)
              to data z piramidką podobną do piramidki Pani daty urodzenia,
              ale, niestety, z silniejszymi niż w Pani dacie urodzenia tendencjami numerologicznymi:
              …... 1a/ do chęci/potrzeby/konieczności waleczności na styku z prawem i/lub materią,
              oraz do chęci/potrzeby/konieczności waleczności o różnego rodzaju prawa swoje/czyjeś,
              …... 1b/ do przyciągania/współtworzenia/tworzenia nagłych/zaskakujących nietypowych/dziwnych/dziwacznych sytuacji/wydarzeń
              i do przyciągania nietypowych/dziwnych ludzi,
              === czyli z tendencjami numerologicznymi mogącymi wzmacniać/potęgować/itp.
              tendencje występujące w Pani dacie urodzenia:
              tendencje podobne do tendencji z pp. 1a i z pp. 1b,
              i tendencje do chęci/potrzeby/konieczności waleczności (m.in. nietypowej)
              na styku z szeroko rozumianymi społeczeństwem/władzą/urzędami/urzędnikami/klientami/prawnikami/doradcami/itp./itd.,
              === czyli z tendencjami numerologicznymi (silniejszymi niż w Pani dacie urodzenia)
              sugerującymi potrzebę (silniejszą niż w Pani dacie urodzenia) bieżącej asekuracji,
              m.in. prawnej + doradczej/menedżerskiej/itp.

… 2/ Data 22.12.2020 →
              to data nieco mniej „pasująca” do Pani daty ur. niż data 21.12.2020,
              ale z tendencjami nieco słabszymi/„łagodniejszymi” smile niż w dacie 21.12.2020.
              To data sprzyjająca potencjalnie (w oderwaniu od Pani daty ur.)
              w najdłuższym okresie (ok. 18-19 lat).

… 3/ Data 20.01.2021 (do godz. 10:28 – por. link niżej) →
              to data też nieco mniej „pasująca” do Pani daty ur. niż data 21.12.2020,
              ale z tendencjami bardzo „łagodnymi”
              w porównaniu z tendencjami w Pani dacie ur. i w dacie 21.12.2020.

… 4/ Data 23.12.2020 →
              to jedna z 3.dat najmniej „pasujących” do Pani daty urodzenia.
              To dodatkowo data z silniejszymi niż w Pani dacie urodzenia
              tendencjami do problemów/nieporozumień/itp. w komunikacji/współdziałaniu z ludźmi,
              zwłaszcza z kobietami.

… 5 i 6/ Data 28.12.2020 i data 29.12.2020 (od godz. 11:29 – por. link niżej) →
              to dwie z 3.dat najmniej „pasujących” do Pani daty urodzenia.
              To dodatkowo daty z najsilniejszymi tendencjami do problemów/nieporozumień/itp.
              w komunikacji/współdziałaniu z ludźmi (zwłaszcza z kobietami),
              czyli z tendencjami mogącymi znacząco utrudniać
              normalne/bieżące dogadywanie się, zwłaszcza z kobietami.

[Godziny pustego biegu Księżyca podałam na podstawie:
              tarotity.blogspot.com/2019/09/pusty-bieg-ksiezyca-na-lata-2020-2021.html ]

Jeśli miałaby Pani pytania/wątpliwości, to postaram się odpowiedzieć.

Powodzenia!
              Pozdrawiam,
              Teresa

• katkacyt312 Re: Zakładanie firmy - pomoc z datą (numerologia) 19.12.20, 08:27
                Bardzo dziękuję za tak obszerną odpowiedź i tyle propozycji ❤️.
                Mam faktycznie 2 wątpliwości:
                1. Jeśli jest podany pusty bieg księżyca od np 28.12 od 11:29 to wystarczy że zarejestruję firmę po tej godzinie? Z tego co widziałam w formularzu jest tylko data, bez godziny, i można rejestrować "do tyłu" lub "do przodu". Nie wiem więc czy lepiej po prostu nie wybierać daty gdzie jest pusty bieg jeśli tej godziny się nie uwzględnia.
                2. I drugie pytanie - kiedy policzę datę np. 20.01.21 daje ona 8kę czyli z nazwą 9kę w przeznaczeniu, nie jest to chyba zbyt korzystna konfiguracja?
                Pozdrawiam
                • teresa.numerolog Re: Zakładanie firmy - pomoc z datą (numerologia) 19.12.20, 09:17
                  katkacyt312 napisał(a):

> Bardzo dziękuję za tak obszerną odpowiedź i tyle propozycji ❤️.
                  > Mam faktycznie 2 wątpliwości:
                  > 1. Jeśli jest podany pusty bieg księżyca od np 28.12 od 11:29 to wystarczy że z
                  > arejestruję firmę po tej godzinie?

Moim zdaniem – tak. Nieco info jest w necie, np. tu:
                  -
                  • teresa.numerolog Re: Zakładanie firmy - pomoc z datą (numerologia) 19.12.20, 09:26
                    teresa.numerolog napisała:

katkacyt312 napisał(a):
                    > > 2. I drugie pytanie - kiedy policzę datę np. 20.01.21 daje ona 8kę czyli
                    > z nazw
                    > > ą 9kę w przeznaczeniu, nie jest to chyba zbyt korzystna konfiguracja?
                    >
                    > Nie stosuję żadnej z metod przypisywania cyfr literom
                    > (nie mam do nich wystarczającego zaufania),
                    > więc nie mogę merytorycznie odpowiedzieć wink
                    > Ale być może przydatne Pani będą informacje:
                    > -
                    • katkacyt312 Re: Zakładanie firmy - pomoc z datą (numerologia) 19.12.20, 19:09
                      Z wdzięcznością dziękuję za Pani pomóc ☺️!!
                      Z tego co wiem 9ka ma również renomę bycia kończącą. Oprócz daty chciałabym też więcej informacji właśnie pod tym względem.
                      Jeszcze raz bardzo dziękuję za pomoc 😊❤️
    • katkacyt312 Re: Zakładanie firmy - pomoc z datą (numerologia) 18.12.20, 16:47
      Bardzo proszę o odpowiedź, szczególnie bym chciała aby wypowiedział się janus50 ☺️
    • katkacyt312 Re: Zakładanie firmy - pomoc z datą (numerologia) 19.12.20, 19:10
      Bardzo bym była wdzięczna gdyby ktoś jeszcze się wypowiedział na temat numerologicznej strony nazwy firmy, daty założenia i przeznaczenia 🙂

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka
  • Kategorie
  • Najnowsze wątki
  • Więcej forów
  • Więcej na tym forum
  • Tagi
  • Polecane
  • Powiązane tematy
  • Najciekawsze