Dodaj do ulubionych

Rok osobisty14/5

29.12.20, 15:55
Witam. Moje pytanie dotyczy roku osobistego 14/5.Czego moge sie po nim spodziewac?Z tego co czytałam niczego dobrego, a juz poprzedni nie był lekki i to delikatnie mówiąc. Chyba nie ma dziedziny życia w której by mi sie nie zawaliło, dosłownie wszystko mi sie wali, zdrowie, praca, finanse, związek. Nie wiem czy mam sie szykować na jeszcze gorsze, ale wszystko wskazujena to że tak. sad
Obserwuj wątek
    • teresa.numerolog Re: Rok osobisty14/5 30.12.20, 09:12
      Dzień dobry,

aby ustosunkować się do dwóch ostatnich zdań, bardzo poważnych,
      należy pod ich kątem zinterpretować całą datę urodzenia,
      i to najlepiej kilkoma metodami numerologicznymi.

Jeśli chciałaby Pani uzyskać ode mnie odpowiedź, to proszę podać datę urodzenia.

Pozdrawiam,
      Teresa
      • katja8833 Re: Rok osobisty14/5 30.12.20, 09:21
        Dzień dobry. Bardzo dziękuję za odpowiedź. Moja data urodzeni 8 stycznia 1988.
        • teresa.numerolog Re: Rok osobisty14/5 30.12.20, 11:54
          Witam ponownie,

proponuję nieco inaczej spojrzeć na to, że „wszystko mi sie wali”.
          To bowiem może „iść NOWE”...

Poniżej wnioski z interpretacji na podstawie całej daty urodzenia.

-
          • katja8833 Re: Rok osobisty14/5 30.12.20, 14:38
            Oby szło ku dobremu smile Pani wpis trochę mnie uspokoił.
            Nurtuje mnie jeszcze jedno pytanie.
            Czy fakt, że np. Mój brat wszedł obecnie w 13 rok osobisty ,a corka w 16/7 ma jakis wpływ na to co się dzieje obecnie w moim życiu, czy raczej nie szukac powiązań?
            Również życzę wszystkiego najlepszego!
            • teresa.numerolog Re: Rok osobisty14/5 30.12.20, 17:29
              Dobry wieczór,

to mój punkt widzenia...

Aby możliwie jak najrzetelniej interpretować daty, w tym daty urodzenia,
              należy interpretować CAŁE daty urodzenia
              [ numerter.blogspot.com/2016/11/data-urodzenia-ktora-liczba-jest.html ].
              A metoda „lat osobistych/numerologicznych/itp.” nie bierze pod uwagę CAŁYCH dat,
              nie uwzględnia wpływu wielu istotnych wibracji występujących w datach urodzenia,
              nie uwzględnia wpływu wielu istotnych interakcji (powiązań/zależności/sprzeczności/itp.) między wibracjami, itp., itd. ...

Z naszymi datami urodzenia w różnym stopniu „powiązane” są np.:
              … 1] daty urodzenia członków rodziny, przyjaciół, szefa bezpośredniego/naczelnego/itp.,
              współpracowników/wspólników/podwładnych, sąsiadów, znajomych, itd.,
              … 2] daty urodzenia znajomości:
              …... np. data poznania przyjaciółki,
              …... np. data poznania partnera/męża,
              …... np. na nowych etapach życia:
              daty bardzo ważnych emocjonalnie rozmów partnerów/przyjaciół/itd.,
              daty deklaracji/oświadczyn/itp., data zaręczyn, data ślubu, data wspólnego zamieszkania, itd.;
              … 3] daty dot. początku zatrudnienia w firmie,
              … 4] daty dot. urodzenia firmy (daty dot. rejestracji, + ew. daty dot. reorganizacji),
              … 5] daty dot. urodzenia (np. zakupu) mieszkania/domu/auta/itd., itd.

Oczywiście, bardziej „powiązane” z naszymi datami urodzenia
              MOGĄ być daty urodzenia naszych rodziców/dziadków
              i własnych (rodzonych/adoptowanych/itd.) dzieci
              (+ daty urodzenia małżonków, partnerów, + daty urodzenia teściów, itd.),
              aniżeli daty urodzenia sąsiadów/znajomych.
              I, oczywiście, bardziej „powiązane” z naszymi datami urodzenia
              MOGĄ być daty poznania partnera/męża/przyjaciółki
              aniżeli daty poznania osób spoza naszej sfery rodzinnej/uczuciowej/emocjonalnej/itp.
              i/lub spoza naszego ogniska domowego, itp.
              I tak dalej.
              Chociaż w przypadku sfery zawodowej
              częściej (bo nie zawsze) bardziej „powiązane” z naszymi datami urodzenia
              mogą być daty dotyczące właśnie sfery zawodowej
              (daty dot. początku zatrudnienia, daty urodzenia szefów/współpracowników/itd., itp., itd.),
              aniżeli daty dot. życia rodzinnego.
              Generalnie: nie żyjemy na bezludnej wyspie wink

Na blogu – nt. daty ślubu – napisałam m.in.:
              „Nie ma idealnej daty ślubu.
              Wszystkie daty z kalendarza, czyli również daty urodzenia i daty ślubu,
              dalekie są od ideału – każda data sama w sobie jest skomplikowana
              i obok tendencji sprzyjających wnosi tendencje do specyficznych problemów/wyzwań itp. itd.
              Nie ma daty urodzenia, która miałaby wyłącznie jednoznacznie pozytywny wpływ na życie pojedynczego człowieka.
              I tym bardziej nie ma daty ślubu, która mogłaby mieć wyłącznie jednoznacznie pozytywny wpływ na życie jednocześnie aż dwojga różnych ludzi
              i jednocześnie na funkcjonowanie 3.elementu – tj. budowanego przez nich związku,
              a także - dodatkowo - na życie ich najbliższej rodziny.
              Dobrze bowiem zdawać sobie sprawę, że każda data ważna emocjonalnie dla partnerów
              (a zwłaszcza data ślubu), prędzej czy później będzie w jakiś sposób kolidować z ich życiem,
              czyli – wg Numerologii – z datami urodzenia partnerów/małżonków,
              a także z ew. datami urodzenia dzieci,
              ew. datami urodzenia rodziców/teściów
              i ew. innymi datami ważnymi dla małżonków/dzieci/rodziny. (...)”

To podsumowanie odpowiedzi na Pani pytanie: „Nurtuje mnie jeszcze jedno pytanie.
              Czy fakt, że np. Mój brat wszedł obecnie w 13 rok osobisty ,a corka w 16/7 ma jakis wpływ na to co się dzieje obecnie w moim życiu, czy raczej nie szukac powiązań?” ==
              == Wniosków z analizy „roku osobistego” proponuję nie brać pod uwagę
              przy podejmowaniu przez Panią poważnych/życiowych decyzji.
              == Powiązania między datami urodzenia Pani, Córki i Brata
              z pewnością występowały, występują i występować będą...

Pozdrawiam serdecznie,
              Teresa
              • katja8833 Re: Rok osobisty14/5 01.01.21, 14:57
                Dzień dobry.
                Rozumiem , że same lata osobiste czy numerologiczne nie powinny być brane pod uwagę jeśli chodzi o decydowanie o czymś w życiu. Jednak zauważyłam pewną regularność, mianowicie jakimś dziwnym trafem kiedy ja wkraczam w lata osobiste 13/4,14/5,.... każdy z moich bliskich również je ma.
                Za każdym razem, kiedy w nie wchodzimy niestety nie dzieje się nic , i za każdym razem to co się dzieje jest jeszcze "gorsze" niż poprzednie. Dlatego ten rok jakoś nie napawa mnie optymizmem,bo jak ma być gorzej niż w poprzednich 13 i 14 ....sad
                Dziękuję za poświęcony czas
                Życzę szczęśliwego Nowego Roku!
                • katja8833 Re: Rok osobisty14/5 01.01.21, 15:03
                  katja8833 napisała:
                  Przepraszam miało być
                  > Za każdym razem, kiedy w nie wchodzimy niestety nie dzieje się nic dobrego...
          • teresa.numerolog Re: Rok osobisty14/5 15.04.21, 09:48
            Nie wiem, dlaczego obecnie nie ma części powyższej odpowiedzi,
            opublikowanej 30.12.2020 r. o godz. 11:54...
            Poniżej wklejam całą odpowiedź.
            Teresa

Witam ponownie, proponuję nieco inaczej spojrzeć na to, że „wszystko mi sie wali”.
            To bowiem może „iść NOWE”... wink

Poniżej wnioski z interpretacji na podstawie całej daty urodzenia.
            -
    • aleksandra.numerologia Re: Rok osobisty14/5 14.04.21, 17:24
      zapraszam na moją stronę, chętnie popatrzę w datę urodzenia i sprawdzę co tam ciekawego się kryje, co może powodować taką sytuację

www.facebook.com/Numerologia-klucz-do-%C5%9Bwiadomego-%C5%BCycia-102955935259397
      • katja8833 Re: Rok osobisty14/5 05.05.21, 17:41
        Dziękuję, ale niestety nie mam konta na fb. : (

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka
  • Kategorie
  • Najnowsze wątki
  • Więcej forów
  • Więcej na tym forum
  • Tagi
  • Polecane
  • Powiązane tematy