lan.kwai.fong 04.10.07, 01:44 >Kuleczka_re: >Zupełnie nie na temat: scrabble przeniosły się do baru "Szyszka" >Krucza 51 każdy czwartek od 17:30:) Nadal zapraszamy:) Jako, że to inny temat, pozwoliłem sobie zrobić nowy wątek. Dziękuję za namiary... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
achzarit Re: Scrabble Sasko-Kępski... 04.10.07, 10:44 Mnie średnio interesuje scrabble ale chętnie dołączyłabym sie do grających w Go. Gdzieś w rejonie SK bo nie zawsze chce mi się jechac na Ursynów. Odpowiedz Link
jungwa Re: Scrabble Sasko-Kępski... 07.10.07, 21:50 Wiem,że jest GO-sport w Promenadzie na Ostrobramskiej , ale to chyba nie to samo co zwykłe GO .. Odpowiedz Link
paveua Re: Scrabble Sasko-Kępski... 08.10.07, 10:32 Czy to znaczy, że w klubie Gocław już nie ma grania w środy? Odpowiedz Link
kuleczka_re Re: Scrabble Sasko-Kępski... 08.10.07, 15:40 Tak, dokładnie to właśnie znaczy. Odpowiedz Link
paveua Re: Scrabble Sasko-Kępski... 09.10.07, 16:56 Hej Jakby komus było mało łamigłówek słówkowych, polecam portal www.szarada.net Założony przez mojego wieloletniego przyjaciela portal zawiera mnóstwo krzyżówek panoramicznych do rozwiązywania on-line. Krzyżówki sa pogrupowane w kategorie tematyczne, można sobie komentować, dyskutować itp itd. Polecam Paveua Odpowiedz Link